Cum să te înțelegi cu fratele tău

Relațiile cu frații pot fi atât de recompensați cât și să încerce. Mulți factori - de la dinamica familială mai largă la conflictele de personalitate - pot complica cât de aproape vă simțiți la frate. Dar fratele tău va fi întotdeauna fratele tău, așa că merită să investești în relație. Prin îmbunătățirea comunicării, stabilirea unor granițe clare și asigurându-vă că petreceți timp de calitate împreună, puteți să vă apropiați de fratele tău decât oricând!

Pași

Metoda 1 din 3:
Îmbunătățirea comunicării
  1. Imaginea intitulată înțelege cu fratele tău pasul 1
1. Practicați abilități bune de ascultare pentru a vă arăta îngrijirea. Având abilități bune de ascultare ia practica, dar este important dacă doriți să vă construiți relația. Când fratele tău vorbește, nu-l întrerup. Ascultă cu atenție și când a făcut-o, arătați-i că l-ați auzit prin repetarea înapoi ceea ce a spus el în propriile voastre cuvintele voastre.
  • Dacă el a spus: "Sunt foarte încântat de jocul meu de fotbal în acest weekend, dar sunt și cu adevărat nervos pentru că am putea pierde. Cealaltă echipă este clasată pe locul unu în diviziune."Ai putea să răspunzi:" Da, poate fi intimidant să joace o echipă de top "înainte de a-l liniști.
  • Imaginea intitulată înțelege cu fratele tău pasul 2
    2. Opriți luptele înainte de a începe, luând o perioadă de timp. Luptele încep adesea peste ceva mic și se aruncă în afara proporției. Când lucrurile încep să se simtă tensionate, să escaladeze situația prin numărarea la zece în capul tău, găsind un adevăr în ceea ce spune sau sentimentul fratele tău și încercând să găsească un punct de acord.
  • Dacă fratele tău spune: "Urăsc-o când numim că tonează", nu deveniți defensiv sau nu luptați înapoi. În schimb, încercați să acceptați: "Cred că poate fi enervant uneori. Greșeala mea."
  • Acest lucru poate fi extrem de greu pentru că s-ar putea să vă supărați, dar va funcționa ca un farmec.
  • Imaginea intitulată se înțelege cu fratele tău pasul 3
    3. Exprimați punctul dvs. de vedere utilizând "i" declarații. Dacă doriți să aduceți ceva dificil pentru fratele dvs., încadrați-l în ceea ce privește modul în care vă face să vă simțiți. Întotdeauna evitați să-l învinovățească sau să se concentreze asupra a ceea ce a făcut greșit.
  • În loc să spunem: "Întotdeauna mănânci deserturile când le-am lăsat în frigider," încercați să împărtășiți ", sunt foarte dezamăgit pentru că salvez acel tort și aștept cu nerăbdare."
  • Imaginea intitulată se înțelege cu fratele tău pasul 4
    4. Evitați să faceți ipoteze despre sentimentele și motivațiile fratelui tău. S-ar putea să credeți că cunoașteți fratele tău mai bine decât oricine altcineva din lume, dar aceste ipoteze adesea exagerează sau supraviețuiesc lucrurile. Aflați mai multe despre punctul de vedere al fratelui dvs., punând întrebări.
  • Dacă fratele tău pare stagnost, nu presupune că este doar nepoliticos. Încercați să spuneți, "Lucrurile par puțin între noi. Cum merg lucrurile?"
  • Dacă nu știți cum să începeți, sau dacă ați luptat recent, acesta vă poate ajuta să vă așezați și să faceți o listă de întrebări pe care doriți să le întrebați.
  • Imaginea intitulată înțelege cu fratele tău pasul 5
    5. Discutați responsabilitățile comune în mod deschis și de multe ori. Au conversații cu privire la orice responsabilități comune, cum ar fi treburile sau îngrijirea părinților vârstnici. Revizuiți aceste subiecte în mod regulat în cazul în care o persoană începe să se simtă supraîncărcată.
  • Metoda 2 din 3:
    Setarea limitelor
    1. Imaginea intitulată înțelege cu fratele tău pasul 6
    1. Respectați spațiul celuilalt. Este posibil să aveți intenția bună de a vrea să fiți lângă fratele vostru. Dar este important să recunoaștem dacă trebuie să-și petreacă ceva timp singur sau cu alții.
    • Să facă planuri înainte de timp, mai degrabă decât să se prezinte la domiciliu neinvitat în mod regulat.
    • Dacă amândoi locuiți încă acasă, bateți în loc de bariere în camera lui.
  • Imaginea intitulată înțelege cu fratele tău pasul 7
    2. Setați așteptările și normele de comunicare. Când vine vorba de tehnologie, setați "Nu există perioade de apel" pentru a evita deranjarea reciprocă. De asemenea, ia în considerare subiectele de conversație cu atenție. Evitați reumplerea plângerilor sau dezacordurilor din trecut, dacă nu stabiliți intenția de a le aborda constructiv.
  • Frații au tone de amintiri - rău și bine. Poate fi toxic pentru a aduce amintiri rele fără griji sau cu intenția de a răni pe celălalt într-o luptă. În același timp, dacă aveți sentimente nerezolvate, este important să le vorbiți cu fratele dvs. și să le rezolvăm. După ce sunt rezolvate, lăsați-i să meargă și să meargă mai departe.
  • Imaginea intitulată înțelege cu fratele tău pasul 8
    3. Evitați să oferiți sfaturi nesolicitate sau bossing pe fratele tău în jur. Frații adesea depășesc limitele pentru că ei cred că știu ce este mai bine unul pentru celălalt. Respectați-vă fratele prin ascultarea dorințelor și obiectivelor sale.
  • Încercați să acceptați deciziile sale chiar dacă nu se conformează așteptărilor dvs. sau valorilor, dacă nu este în pericol.
  • Cu toate acestea, dacă fratele tău face ceva care ar putea face rău sau altora - cum ar fi utilizarea drogurilor sau abuzul de alcool - Alăturați-vă unui grup de sprijin și Aflați despre resurse care vă pot ajuta să-l ajutați.
  • Imaginea intitulată se înțelege cu fratele tău pasul 9
    4. Notați regulile pentru bunurile de împrumut și banii. Nu presupuneți că fratele tău știe când vrei să-i întoarcă un articol sau să te plătească înapoi. Chiar dacă o spui cu voce tare, s-ar putea să nu te audă sau putea să uite. Pune-l în scris.
  • Trimiteți un text informal: "Doar pentru a confirma, puteți să vă întoarceți mașina de sâmbătă până la ora 11:00?" Sau utilizați Șabloane online pentru probleme importante.
  • Dacă sunteți amândoi încă tineri, adresați-vă părinților să scrieți reguli și post-program pentru partajare.
  • Metoda 3 din 3:
    Petrecând timp împreună
    1. Imaginea intitulată înțelege cu fratele tău pasul 10
    1. Sprijiniți-vă fratele prin participarea la evenimente semnificative în viața sa. Puneți toate evenimentele mari - cum ar fi jocuri sportive, zile de naștere sau recitalul fiicei sale - în calendarul dvs. Te-a trimis să-l lase să știe că ești încântat în prealabil. În ziua mare, asigurați-vă că sunteți la timp.
  • Imaginea intitulată înțelege cu fratele dvs. pasul 11
    2. Programați activitățile distractive cu fratele dvs. Bond cu fratele tău prin petrecerea timpului de calitate, făcând lucruri pe care le bucură. Activitățile care implică munca în echipă aduc oameni mai aproape, deci considerați proiecte împreună cum ar fi repararea unei biciclete sau coacerea unui tort.
  • Imaginea intitulată înțelege cu fratele tău pasul 12
    3. Începeți ritualurile de frate. Având activități regulate în calendar vor garanta că petreceți timpul de calitate cu fratele dvs. Luați în considerare planificarea unei activități săptămânale cum ar fi vizionarea aceluiași spectacol împreună sau planificați un eveniment anual ca o excursie de camping.
  • Dacă aveți ritualuri vechi pe care le-ați oprit, luați în considerare revigorarea acestora!
  • Imaginea intitulată înțelege cu fratele tău pas 13
    4. Includeți persoanele pe care le aveți atât de îngrijorate în unele activități. Activitățile unu-la-unu nu sunt singura modalitate de a se apropia. Ia în considerare invitarea partenerului său la anumite activități sau petreceți timp cu un prieten reciproc.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar