Cum să evitați să fiți pedepsiți cu grade rele

Gradurile rele pot fi o dezamăgire pentru mulți părinți. Părinții tăi vor să reușești academic și pot fi frustrați sau lăsați în jos dacă aduceți acasă un card de raport rău. Cu toate acestea, pedeapsa nu este, de obicei, un mijloc eficient de a vă aduce gradele. Dacă notele dvs. sunt scăzute, fiți în avans cu părinții dvs. despre această problemă. Fiți dispuși să lucrați la o soluție împreună. Acest lucru va arăta că luați măsuri pentru a preveni problema, iar părinții dvs. pot simți că pedeapsa este inutilă.

Pași

Partea 1 din 3:
Vorbind cu părinții tăi
  1. Imaginea intitulată Evitați să fiți pedepsiți cu clasele rele Pasul 1
1
Fi în avans despre problema. Dacă aveți o notă proastă pe un test sau pe cartela dvs. de raport, fiți în avans despre problema imediat. Acest lucru vă poate ajuta să evitați pedeapsa. Părinții tăi vor să aibă succes în școală. Dacă le spui că te lupți sincer, vor fi mai probabil să vrea să caute o soluție decât să încerce să te pedepsească.
  • S-ar putea să știți că părinții dvs. vor afla despre clasele dvs. în curând. Este posibil să primiți un raport de progres, de exemplu, sau pot veni conferințe părinte-cadre didactice. Dacă este cazul, acordați părinților dvs. un avertisment înainte de timp. Spune ceva de genul, "Mamă, tată, am vrut să fiu cinstit cu tine. Mă lupt cu adevărat în algebră și gradul meu de semestru nu este ceea ce ar trebui să fie."
  • Când vă spuneți părinților dvs. despre notele dvs., alegeți un moment bun pentru a vorbi. Alegeți un moment în care părinții dvs. sunt liberi și nu există constrângeri de timp extern. O noapte de miercuri, când toată lumea se face cu munca și școala, de exemplu, este un moment minunat pentru a aduce problema claselor dvs.
  • Cinstea este cea mai bună politică aici. Spuneți părinților dvs. că vă luptați într-un anumit subiect. Dacă știți gradul exact, spuneți-le. Nu încercați să ascundeți adevărul. De exemplu, dacă primiți un d în chimie, nu spuneți, "Gradul meu de chimie este un fel de partea inferioară." În schimb, spuneți ceva asemănător, "Am primit o d în chimie și am crezut că ar trebui să vă spun."
  • Imagine intitulată Evitați să fiți pedepsiți cu clasele rele Pasul 2
    2. Explicați de ce gradele dvs. se alunecă. Dacă ai un grad sărac, poate exista un motiv pentru asta. Poate că ați luptat în mod legitim, caz în care părinții dvs. sunt puțin probabil să răspundă cu pedeapsa. Cu toate acestea, chiar dacă gradul dvs. sărac a fost datorat iresponsabilității din partea dvs., mărturisind neglijenței dvs. poate ajuta la evitarea pedepsei. Punctul de pedeapsă este de a preda responsabilitatea. Dacă înțelegeți deja greșeala dvs. și doriți să faceți mai bine, părinții dvs. nu pot simți nevoia de a vă pedepsi.
  • Dacă vă luptați cu adevărat, spuneți așa. De asemenea, evidențiați modul în care ați încercat cu adevărat într-un curs. De exemplu, puteți pur și simplu să nu faceți bine în algebră. Indicați cât de des studiați și cum vă faceți întotdeauna temele. Părinții voștri vor vedea că încercați și puteți răspunde prin încercarea de a vă aduce un tutore, mai degrabă decât să vă pedepsiți.
  • Dacă ați alunecat, totuși, recunoașteți-l. În cele din urmă, părinții voștri vor să vă vadă învățați din greșelile dvs., astfel încât să nu le repetați. Dacă D pe un test se datorează faptului că ați stat prea târziu jucând jocuri video, recunoașteți acest lucru și promiteți să faceți mai bine în viitor. Dacă ați învățat deja lecția, părinții dvs. nu pot simți nevoia de a vă pedepsi.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți pedepsiți cu clasele rele Pasul 3
    3. Oferiți-vă să discutați cu profesorul dvs. Dacă sunteți deja dispus să faceți efortul de a vă schimba, părinții dvs. vor fi mai puțin probabil să vă pedepsească. Oferiți-vă să discutați cu profesorul dvs. pentru a preveni alunecarea clasei dvs. Amintiți-vă, doriți să vă faceți părinții dvs. să se simtă ca o pedeapsă nu ar fi de ajutor în acest moment. Promitând să vorbești cu profesorul dvs. arată că manipulați situația cu maturitate și luați deja măsuri pentru a vă schimba. Ar fi inutil să vă puneți mai multă presiune asupra dvs. în acest moment.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți pedepsiți cu clasele rele Pasul 4
    4. Cereți ajutor pentru a lucra pentru o soluție. Cu cât mai mult se arată mai mult, cu atât mai bine. Dacă intri într-o conversație supărată, așteptați ca părinții dvs. să fie supărați, creați o problemă. Cu toate acestea, dacă intri într-o conversație dornică să găsească o soluție, veți putea să netezească lucrurile și să evitați pedeapsa. Părinții dvs. sunt investiți în văzând că ați reușit. Cereți-i să vă ajute să lucrați la clasele dvs.
  • Fi la fel de matură despre lucruri cât poți. O mică lingușire poate ajuta, de asemenea. De exemplu, spune ceva, "Știu că am înșelat și tu și mama ma ridicat mai bine. Voi sunteți super responsabili. Poate mă poți învăța cum să fac mai bine."
  • Oferiți-vă să mergeți împreună cu ceea ce doresc părinții dvs. în viitor. De exemplu, părinții dvs. pot solicita să le arătați temele când o terminați. De asemenea, ar putea dori să se întâlnească cu profesorul dvs. în mod regulat. În timp ce aceste reglementări se pot simți stresante sau jenante, mergeți împreună cu ei. Dacă sunteți cooperativi cu privire la fixarea problemei, veți evita să fiți pedepsiți.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți pedepsiți cu clasele rele Pasul 5
    5. Recunoaște un răspuns abuziv. Este normal ca părinții dvs. să fie supărați sau frustrați pe un card de raport rău. Cu toate acestea, un răspuns extrem poate constitui un abuz. Dacă sunteți într-o situație abuzivă la domiciliu, este important să recunoașteți abuzul, astfel încât să puteți căuta ajutor.
  • Abuzul fizic implică o bătăi părinte, lovind, lovind sau vă rănesc altfel. Părinții dvs. pot simți că abuzul fizic este un răspuns normal sau adecvat la ceea ce percep ca comportament rău. Ei pot crede într-o "dragoste dură" calea spre disciplină. Înțelegeți că violența fizică nu este niciodată bine. Nu este normal și nu este ceva ce fac toți părinții. Dacă sunteți rănit fizic, acest lucru constituie abuz.
  • Abuzul poate fi, de asemenea, verbal sau emoțional. Toți părinții își pierd tempterul la un moment dat și pot să iasă ocazional dacă sunt frustrați. Cu toate acestea, dacă țipătul devine foarte tare și este cuplat cu limbaj fault, nume de nume sau amenințări, acesta este abuzul emoțional. Părintele dvs., de exemplu, poate amenința să vă aducă afară sau să vă abandonați când prezentați o cartelă de raport slabă. Abuzul emoțional nu este normal și poate fi foarte dăunător pentru imaginea de sine.
  • Partea 2 din 3:
    Abordând problema
    1. Imaginea intitulată Evitați să fiți pedepsiți cu clasele rele Pasul 6
    1. Afișați că sunteți responsabil. După ce mărturisiți despre notele dvs. rele, faceți un efort pentru a arăta cât de responsabili sunteți. Dacă părinții dvs. văd că luați eșecul ca un stimulent pentru a vă schimba, vor fi mai puțin probabil să răspundă cu pedeapsa.
    • Începeți să vă păstrați părinții la curent cu clasele dvs. Arătați-le misiunile, testele și testele clasificate. Dacă primiți rapoarte periodice de progres, arătați aceste rapoarte părinților dvs. fără a vă îndemna.
    • Păstrați-vă părinții la curent cu progresul pe care l-ați făcut. Nu spuneți doar că veți vorbi cu profesorul dvs. De fapt, vorbesc cu el sau cu ea și, după ce a avut loc conversația, raportați-vă părinților dvs. Spune-le ce a spus profesorul tău și orice sugestie pe care a dat-o pentru îmbunătățire.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți pedepsiți cu clasele rele Pasul 7
    2. Dezvoltați un plan pentru a vă aduce gradele. Puteți evita pedeapsa, fiind dispus să lucrați cu privire la problema cu părinții dvs. reciproc. Împreună, discutați despre modalități prin care puteți lucra la aducerea clasei la standard.
  • O mulțime de planul tău depinde de motivul pentru care clasele dvs. au fost scăzute. Dacă v-ați luptat cu adevărat, un tutore poate ajuta. De asemenea, poate doriți să întrebați profesorul dvs. pentru ajutor la o misiune.
  • Dacă ați alunecat din cauza iresponsabilității, puteți lua măsuri pentru a fi un student mai bun. Promite-ți părinții că îți vei face întotdeauna temele după școală. Setați o perioadă de culcare pentru dvs. și să vă lipiți. Scrieți sarcinile înainte de timp, astfel încât să nu le uitați.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți pedepsiți cu clasele rele Pasul 8
    3. Lăsați părinții dvs. să știe despre probleme personale care vă afectează notele. Există multe motive că clasele dvs. s-au alunecat. Dacă aveți probleme personale care afectează notele dvs., lăsați părinții dvs. să știe. Ei vor dori să vă ajute să treceți prin momente dificile și doriți să vă oferiți sugestii despre modul de remedierea problemelor care afectează studiile.
  • Depresia este o problemă comună în adolescenții care pot afecta gradele. Dacă v-ați simțit în ultima vreme, suferințele schimbătoare de dispoziție, au gânduri de moarte sau sinucidere și au pierdut interesul în anumite activități, puteți experimenta depresia. Vorbind cu un terapeut pentru a aborda problema poate ajuta. Lăsați părinții dvs. să știe dacă sunteți îngrijorat că puteți fi deprimat.
  • Tulburarea deficitului de atenție poate provoca, de asemenea, o alunecare în clasele dvs. Adăugarea este marcată de iritabilitate, o incapacitate de concentrare și abilități de luare a deciziilor. Dacă credeți că ați adăugat, discutați cu părinții dvs. despre a fi diagnosticați, astfel încât să puteți obține tratamentul de care aveți nevoie pentru a reveni la școală în școală.
  • Dacă aveți probleme personale, cum ar fi să vă agitați în școală, ar trebui să lăsați și părinții dvs. să știe despre asta. Acest lucru poate afecta și obiceiurile de studiu.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți pedepsiți cu clasele rele Pasul 9
    4. Căutați ajutor de la un alt adult în caz de abuz. Dacă sunteți într-o situație abuzivă, poate fi foarte dificil să vorbiți prin lucruri cu părinții dvs. Părinții dvs. pot fi dispuși să asculte sau să compromită. În acest caz, căutați ajutor de la un alt adult.
  • Un adult de încredere poate fi o altă rudă, ca o bunică, mătușa sau unchiul. De asemenea, puteți vorbi cu medicul de familie, dacă aveți ocazia de a vorbi numai cu medicul. Un consilier de profesor sau de îndrumare la școala dvs. poate, de asemenea, să ajute.
  • În cazul în care nu vă puteți gândi la cineva să vorbească cu dvs., puteți contacta copilulhelp. Aceasta este o agenție non-profit dedicată pentru a ajuta copiii în situații abuzive. Puteți apela la 1-800-4-a-copil (1-800-422-4453). Dacă nu vă simțiți confortabil în casa dvs., puteți cere să utilizați telefonul unui prieten sau chiar încercați să găsiți un telefon cu plată.
  • Partea 3 din 3:
    Inainta
    1. Imaginea intitulată Evitați să fiți pedepsiți cu clasele rele Pasul 10
    1. Îmbunătățiți obiceiurile de studiu. Odată ce tu și părinții tăi ați lucrat lucrurile, încercați să faceți mai bine în mișcare. Puteți împiedica să vă pedepsiți pentru note rele, păstrând gradele în mod rezonabil ridicat. Pentru a face acest lucru, lucrați la îmbunătățirea obiceiurilor dvs. de studiu.
    • Îmbunătățiți-vă abilitățile organizaționale. Utilizați un planificator sau un calendar săptămânal pentru a urmări testele viitoare și chestionare. Încercați să aveți diferite lianți sau foldere pentru note pentru diferitele dvs. clase.
    • Studiu într-o locație fără distragere a atenției, cum ar fi o cafenea sau o bibliotecă. Opriți telefonul mobil și alte electronice înainte de a studia. Aduceți toate materialele de care aveți nevoie cu dvs. când mergeți la studiu.
    • Studiu în intervale scurte. Încercarea de a sparge prea mult într-o singură sesiune poate fi descurajantă. Studiu în blocuri de 40 până la 50 de minute, luând între 5 și 10 minute pauze între ele.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți pedepsiți cu clasele rele Pasul 11
    2. Ține pasul cu temele. De asemenea, trebuie să vă deplasați să țineți pasul cu temele dvs., deoarece sarcinile de acasă merg la gradul dvs. global. Încercați să faceți temele după școală în fiecare zi, înainte de a vă angaja în orice activitate distractivă, cum ar fi prietenii sau jucați jocuri video. Ar trebui să fiți, de asemenea, în avans cu părinții dvs. despre temele dvs., lăsându-le să știe ce este datorat și când.
  • De asemenea, puteți scrie sarcini de acasă în calendarul sau planificatorul dvs. pentru a vă asigura că vă amintiți să le faceți la timp.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți pedepsiți cu clasele rele Pasul 12
    3. Adresați-vă profesorului dvs. pentru rapoarte periodice de progres. Transparența este importantă pentru a evita pedeapsa. Dacă părinții dvs. sunt preocupați de clasele dvs., vor dori să urmărească progresul dvs. Discutați cu profesorul dvs. despre obținerea rapoartelor periodice de progres care detaliază modul în care faceți într-o anumită clasă. Puteți aduce aceste acasă părinților dvs. pentru a le arăta dovezi că lucrați la păstrarea claselor.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți pedepsiți cu clasele rele Pasul 13
    4. Raporteaza abuz. Abuzul trebuie raportat. Sperăm că veți recruta ajutorul unui adult de încredere care vă poate ajuta să avertizați autoritățile situației. Este posibil să trebuiască să raportați ce se întâmplă cu un ofițer de poliție, terapeut sau o altă autoritate. Poate fi devastator emoțional pentru a raporta abuzul, dar merită pentru propria dvs. sănătate și bunăstare.
  • Cum se vor desfășura lucrurile după ce abuzul este raportat depinde de situația dvs. S-ar putea să fiți plasați temporar într-o casă favorabilă sau trebuie să rămâneți cu rudele. Părinții dvs. pot fi obligați să participe la consiliere pentru a lucra prin anumite probleme.
  • Experiența de raportare a abuzului este foarte stresantă. Cu toate acestea, amintiți-vă că situațiile abuzive nu sunt durabile Longterm. Este necesar pentru dvs. și părinții dvs. pentru a obține ajutor profesional în cazul în care apare abuzul de evenimente.
  • sfaturi

    Avertizări

    Nu încercați să mințiți despre notele dvs. Dacă vă luptați cu adevărat în școală, părinții dvs. sunt acolo pentru a vă ajuta. Minciuna despre problema va face doar mai rău.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar