Cum să dansezi la un dans școlar de mijloc

Ani de filme și televiziune au arătat dansuri ca un moment în care toată lumea este la cea mai bună, deci este natural să credeți că ar trebui să mergeți mai sus și dincolo de dansul școlar de mijloc. Vestea bună este că prietenii și colegii tăi gândesc același lucru. Puteți fi cu un pas înaintea curbei, recunoscând dansul și dansul în sine pentru ceea ce este într-adevăr - un eveniment distractiv pentru a petrece timp cu prietenii dvs. și a face noi!

Pași

Partea 1 din 4:
Încercând dansul lent
  1. Imagine intitulată Dansul la un dans de școală medie Pasul 6
1. Abordați cu cine doriți să dansați și întrebați dacă pot dansa cu dvs. Multe melodii de dans lent vor necesita un partener de dans, care poate fi un pic nervos-vrăjitor prima dată prin. Tot ce trebuie să faceți este să întrebați "doriți să dansați cu mine?"Orice mai este adesea inutil.
  • Dacă cealaltă persoană acceptă oferta dvs. de a dansa, alege orice punct deschis pe podea este disponibil.
  • Dacă cineva refuză oferta dvs. de dans, nu împingeți de ce. Pur și simplu spuneți "bine" sau "nici o problemă" și continuați. Pot exista mai multe motive pentru care acea persoană nu dorește să danseze, iar o mulțime de alți oameni sunt disponibili.
  • Dacă sunteți o fată, este acceptată practică pentru fete să ceară băieților să danseze cu ei. De fapt, s-ar putea să fiți surprinși câți tipi îl preferați!
  • Imagine intitulată Dansul la un dans de școală medie Pasul 7
    2. Plasați-vă mâinile pe partenerul dvs. de dans lent. Deși există unele dansuri lente care pur și simplu țineți mâinile, aceste cântece sunt de obicei văzute ca "de modă veche."În prezent, unde vă puneți mâinile depinde de genul partenerului dvs. de dans.
  • Fetele își pun adesea brațele în jurul umerilor partenerului lor de dans sau atârnă brațele în jurul gâtului partenerului.
  • Băieții ar trebui să plaseze mâinile pe talia partenerului lor de dans sau în jurul lor.
  • Dacă dansați cu cineva care este același gen sau nonbinar, va depinde de cine își plasează mâinile. Cel de-al doilea dansator va urma conducerea primului.
  • Imagine intitulată Dansul la un dans de școală medie Pasul 8
    3. Minte distanța dintre dvs. și partenerul dvs. atunci când dansați. Dacă nu sunteți sigur cât de departe sau închideți ar trebui să fiți împreună cu partenerul dvs. de dans, cel mai bun lucru de făcut este să le întrebați mai devreme. Un simplu "este bine?"Va fi bine și vă poate ajuta să vă salveze niște jenă.
  • Ia o clipă pentru a privi în jos unde sunt picioarele partenerului tău. Nu va trebui să vă deplasați prea mult când dansul lent, astfel încât să nu pastrezi pe degetele de la picioare va fi simplu.
  • Școlile diferite au idei diferite despre ceea ce este "ok" în ceea ce privește distanța dintre partenerii de dans. Dacă nu sunteți sigur de școala dvs., uitați-vă la modul în care alți dansatori se disting.
  • Imagine intitulată Dansul la un dans de școală mijlocie Pasul 9
    4. Mulțumesc partenerului dvs. de dans după finalizarea melodiei. Este o practică obișnuită să vă mulțumesc partenerului dvs. de dans pentru șansa de a petrece timp cu ei. Din nou, nu gândiți prea mult la ce să spuneți, o simplă "a fost distractivă" sau "mulțumită pentru dansând cu mine" va fi suficientă.
  • În timp ce nu este tabu pentru a cere aceeași persoană să danseze la un alt cântec, cel mai bine nu este de făcut imediat. Până atunci, încercați să dansezi cu alte persoane.
  • Partea 2 din 4:
    Arătând mișcările dvs
    1. Imagine intitulată Dansul la un dans de școală mijlocie Pasul 1
    1. Păstrați lucrurile simple în timpul primului dvs. dans. Dacă aceasta este dansul dvs. pentru prima dată, nu încercați mișcări complicate pe care le-ați văzut într-un videoclip muzical. Nimeni nu te așteaptă să faci acest lucru, iar mulți dintre colegii tăi se gândesc probabil prea mult la modul în care se uită.
    • Încercați să amestecați prin imitarea mișcărilor colegilor de clasă. Majoritatea DJ-urilor la dansul școlii mijlocii vor juca probabil cântece simple, de înaltă energie, cu un ritm identificabil.
    • Dacă apare o melodie care are un anumit dans asociat cu el, nu panică! Faceți un pas înapoi și urmăriți mișcările specifice ale colegilor dvs. de clasă. Dacă se pare prea mult, nu este nimic în neregulă cu starea lui.
  • Imagine intitulată Dansul la un dans de școală medie Pasul 2
    2. Se încălzește până la dansând cu două etape. Cu două etape este una dintre mișcările cele mai de bază ale dansului. Veți vedea probabil că colegii tăi fac două etape fără să știi nici măcar ce este.Pentru majoritatea oamenilor, în două etape sunt suficiente dansând pentru a obține.
  • Mișcați piciorul drept spre dreapta, apoi aveți mișcarea piciorului stâng până când se întâlnește cu piciorul drept. Apoi, repetați mișcarea inversă cu piciorul stâng. Mișcați-vă picioarele la ritmul muzicii.
  • Pentru a schimba lucrurile, puteți încerca triunghiul în două etape, unde piciorul se mișcă înapoi pentru a forma un triunghi, apoi se deplasează înainte la poziția inițială. Repetați cu celălalt picior, din nou la ritmul cântecului.
  • Imagine intitulată dans la un dans de școală mijlocie Pasul 3
    3. Plantați-vă picioarele și concentrați-vă pe ritm cu bounce. Dacă podeaua de dans este puțin aglomerată - sau pur și simplu nu doriți să treceți pe degetele de la picioare - puteți continua să dansezi cu bounce. Sărbătoarea este mai ușoară decât cea de-a doua etapă, tot ce trebuie să faceți este să vă bateți corpul la bate.
  • Odată ce te obișnuiești cu bounce, poți să-l amesteci prin schimbarea cât de intens este Bounce, cât de mult vă influențezi brațele și bobind capul un pic mai mult.
  • Imagine intitulată Dansul la un dans de școală mijlocie Pasul 4
    4. Mișcați-vă brațele înainte și înapoi la bate. Mulți dansatori noi nu sunt siguri ce să facă cu brațele lor, chiar dacă au ritmul în jos. O regulă ușoară de urmat este întotdeauna păstrarea unui braț ridicat, cu celălalt ridicat în jos.
  • La fiecare bătaie, brațele ar trebui să comute poziția. Dacă brațul stâng este în sus și dreptul tău este în jos, mutați brațul drept la următoarea bătaie în timp ce vă lăsați stânga.
  • Asigurați-vă că brațele sunt separate de corpul vostru! Nu vrei să-i păstrezi prea aproape de piept, altfel vei arăta rigid.
  • Imagine intitulată Dansul la un dans de școală medie Pasul 5
    5. Evitați să vă arătați dacă știți deja cum să dansați. În timp ce se poate simți minunat să scot o flip în fața tuturor, mulți dintre colegii tăi se pot simți intimidați atunci când furați lumina reflectoarelor.
  • Ca dansator experimentat, ai ocazia să-i încurajezi pe alții să danseze cu tine. Poate fi tentant să corectați colegii de clasă la fața locului, dar acest lucru este mai probabil să le descurajeze. Complimente față de dansul altora pot face pentru o noapte mai distractivă pentru toată lumea.
  • Partea 3 din 4:
    Distracție la dansul școlar
    1. Imagine intitulată dans la un dans de școală mijlocie Pasul 10
    1. Dans cu grupul tău de prietenie. O mulțime de oameni de la Dansul de Mijlociu vor dori să încerce să danseze cu cineva pe care îi place, dar nu numărați grupul dvs. de prieteni! Uneori, obținerea pe podea cu prietenii dvs. este suficientă pentru o noapte distractivă.
    • Fiți conștienți de împrejurimile dvs. și fiți amabili pentru alte persoane. Nu vă răspândiți atât de mult încât alții nu au loc să danseze.
  • Imagine intitulată Dansul la un dans de școală mijlocie Pasul 11
    2. Ia pauze de la dans atunci când te simți obosit. Dansul școlar va dura mai multe ore și nu doriți să vă epuizați mai devreme. Asigurați-vă că vă dați o odihnă între dansuri, astfel încât să puteți păstra energia.
  • Hydrația este cea mai importantă atunci când vine vorba de îngrijirea dvs. Școala dvs. ar trebui să aibă mese în apropiere de unde puteți obține gratuit pahare de apă.
  • Dacă aveți nevoie de o pauză de a fi în jurul oamenilor, întrebați o chaperone unde puteți ieși afară și respirați niște aer proaspăt. Uneori, un timp mic este tot ce trebuie să vă întoarceți în canelură!
  • Imagine intitulată Dansul la un dans de școală mijlocie Pasul 12
    3. Nu vă faceți griji cu privire la sentimentul judecat când dansați. Acesta justifică repetarea că aproape toată lumea din cameră va fi la fel de nervoasă ca și tine în timpul dansului școlar. Dacă alte persoane vă văd dans, ele sunt adesea mai înclinate să se alăture atunci când văd cât de multă distracție este!
  • Cu privire la rare, cineva provoacă probleme în timpul dansului școlar, informează imediat un chaperone. Este posibil ca ei să deranjeze și pe alți oameni.
  • Fiți încrezător în tine și nu lăsați pe alții să vă scape. Dacă vă prindeți gândirea negativă, înlocuiți acele gânduri negative cu cele pozitive.
  • Partea 4 din 4:
    Îmbrăcăminte pentru dansul tău
    1. Imagine intitulată Dansul la un dans de școală mijlocie Pasul 13
    1. Alegeți o rochie sau uniformă care este confortabilă pentru dvs. Chiar dacă dansul școlii de mijloc este tematic ca fiind formal sau semi-formal, vrei să te asiguri că alegi un costum cu care te simți confortabil în mișcare. Fanciest rochie sau tuxedo nu vor însemna prea mult când se simte prea rigidă sau grea.
    • Fetele care se pregătesc pentru un eveniment formal pot alege rochii de fixare, sundrese, maxi-fuste și fuste cu pantofi potriviți. Aveți grijă ca uniforma să nu fie prea revelatoare, deoarece Chaperone de dans de școală mijlocie vă poate opri să intrați.
    • Băieții care doresc să arate formal pot purta pantaloni, pantaloni de rochie și pantofi de rochie. Asigurați-vă că echipamentul nu este prea strâns și că pantofii nu construiesc, altfel picioarele dvs. vor fi răniți repede.
    • Dacă codul de îmbrăcăminte este casual, atât băieții, cât și fetele pot ajunge cu o cămașă simplă și Jean Combo cu încălțăminte confortabilă, cum ar fi loafe, adidași sau pantofi cu barca.
    • Nu vă simțiți ca și cum ați fi prins cu genul dvs. când vine vorba de îmbrăcăminte. Dacă școala îi permite, fetele pot purta tuxedos, iar băieții pot purta fuste dacă se simte mai bine.
  • Imaginea intitulată dans la un dans de școală mijlocie Pasul 14
    2. Evitați teșe grafice, pantofi cu lamă deschisă și haine care arată prea multă piele. Există anumite echipamente sau haine care pur și simplu nu sunt permise sau recomandabile, indiferent de regulile de dans. De exemplu, dacă purtați pantofi cu lamă deschisă, cineva poate intra accidental pe degetele de la picioare, ceea ce va răni!
  • Dacă doriți cu adevărat să purtați un tee grafic, asigurați-vă că nu este ofensator. Dacă nu o veți purta la școală, atunci nu o purtați la dans.
  • Multe dansuri au un cod de îmbrăcăminte. Verificați dublu cu școala dvs. pentru a afla ce este.
  • Imagine intitulată Dansul la un dans de școală mijlocie Pasul 15
    3. Stilul părului dvs. pentru a vă completa aspectul. Privind frumos nu este doar despre purtarea hainelor potrivite - părul tău joacă un rol mare, de asemenea. Luând timp să spălați, starea și stilul părului vă poate ajuta să vă stimulați încrederea la dans.
  • Dacă aveți părul scurt, stilul cu un anumit pomadă, în timp ce este încă umed, imediat după terminarea dușului.
  • Dacă aveți păr mai lung, alegeți un stil care vă poate pune părul într-un bun, astfel încât să aveți mai multă libertate în mișcare.
  • sfaturi

    Nu uitați să mențineți contactul vizual și să zâmbiți când dansați cu un partener. În acest caz, adage "falsifică-l până când o faci" este adevărat.
  • Dacă, în orice moment, vă simțiți prea ciudat sau nervos să dansați, vă poate ajuta să vă amintiți că aproape oricine altcineva se simte în același mod. Odată ce îți dai seama că majoritatea oamenilor nu-ți pasă cum te uiți la dans, se poate simți mai ușor să sari.
  • Dacă credeți că vă simțiți mai nervosi sau anxioși decât în ​​mod normal în ceea ce privește dansul, sau vă simțiți înghețați în legătură cu ideea de dans, este posibil să aveți chorofobie. Această condiție - care este o teamă psihologică de dans - este foarte rară, dar există. Consultați-vă cu medicul de familie dacă credeți că acest lucru se aplică pentru dvs.
  • Amintiți-vă că nu trebuie să dansați cu cineva dacă nu vă simțiți confortabil să faceți acest lucru.
  • Avertizări

    În timp ce poate fi interesant pentru a dansa cu pasiunea ta, nu o luați imediat ca un semn că doresc să fie într-o relație. Va dura mai mult decât un dans pentru a ajunge acolo.
  • Evitați dansul trucurilor ca sărituri, flipping și loviți. Aceste acțiuni sunt doar pentru cei mai buni dansatori și chiar au nevoie de o mulțime de spațiu pentru a efectua astfel de mișcări.
  • Dacă părinții dvs. oferă să vă ducă la dans, este mai bine să le respingeți. În timp ce vă puteți simți nepoliticos la început, aceasta este o noapte pentru dvs. și colegii dvs. de clasă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar