Cum de a dansa hip hop

"Hip Hop" se referă la o varietate de forme de muzică care a început cu tinerii afro-americani și latino în sudul Bronx și Harlem în anii 1970. Puteți întâlni această formă de muzică la club, la un dans școlar sau destul de mult oriunde. Ajută la arate că știi ce faci când auzi ceva de la Chris Brown "Pentru totdeauna" la Snoop Dogg "Gin și suc". Dacă doriți să știți cum să dansați Hip Hop, consultați pasul 1 pentru a fi pe drum.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea de bază în jos
  1. Imagine intitulată Dance Hip Hop Pasul 4
1. Stați cu picioarele cu lățimea umărului. Acesta este un pariu sigur pentru că începeți să dansați la muzica HIP HOP. Această poziție neutră vă va face ușor să încercați orice mișcare de dans pe care doriți să o încercați. Genunchii dvs. ar trebui să fie ușor îndoiți, ceea ce vă va face mai ușor să dansați și vă va păstra să vă uitați prea rigidă sau formală.
  • Imagine intitulată Dance Hip Hop Pasul 1
    2. Purtați haine confortabile și Relaxați-vă. Vrei ca hainele tale să fie libere și confortabile când practici. Doar relaxați-vă și puneți-vă pe niște muzică bună HIP HIP, cum ar fi Outkast, Lil John, Kanye West, sau oricine altcineva care vă face ca picioarele să vrea să se miște pe cont propriu.
  • Purtați pantofi care nu strângem podeaua prea tare. Vrei să poți să alunece și să se rotească cu ușurință. Dacă tălpile dvs. se prind pe pământ în timpul unei mișcări rapide, puteți cădea sau chiar răsuciți o gleznă.
  • Nu vrei să arăți rigid când dansezi Hip Hop. Uită-te relaxat, cu corpul tău confortabil în loc să în picioare prea înalt sau să caute ca capul și gâtul tău sunt prea rigide.
  • Imagine intitulată Dance Hip Hop Pasul 5
    3. Păstrați-vă brațele la părțile dvs. Nu vă traversați brațele peste piept sau fiți cu mâinile. Doar păstrați-vă brațele și mâinile frumoase și pierdute la părțile dvs., rămânând relaxate pe măsură ce începeți să vă mutați la muzică.
  • 4
    Rock Hips-ul tău. Când dansați Hip Hop, este important să vă aduceți șoldurile în ea. Va trebui să mutați șoldurile la dreapta, în stânga, în față sau în spate, împreună cu fluxul muzicii. Acest lucru poate fi unul dintre primele lucruri pe care le faceți în timp ce vă pregătiți să faceți niște mișcări ucigașe.
  • 5. Începeți în mișcare. Nu trebuie să urmați cum dansează alte persoane, dar cunoașteți mișcările. Nu există nici un mod de a dansa la muzica HIP HOP. Cel mai bun pariu este să vă relaxați, să mutați șoldurile și să găsiți orice mișcare de dans se simt potrivită pentru dvs. Puteți fura elemente ale dansurilor populare sau puteți alcătui propriul dvs. și amestecați și potriviți între diferite mișcări la fel de mult cum vă place. Vedeți următoarea secțiune pentru a vă inspirați să faceți o varietate de mișcări de dans.
  • Amintiți-vă, nu contează dacă arăți ca știi ce faci. Dacă acționați încrezător și așa cum știți ce este ceea ce, atunci oamenii vor avea credință în abilitățile voastre de dans Hip Hop.
  • Partea 2 din 3:
    Stăpânește mișcările
    1
    Face dougie. Învățarea întregului "Dougie mea" Dansul poate fi de ajutor într-un vârf dacă se aprinde cântecul. Cunoscând principalele mișcări ale dansului, care vă cer să vă mutați brațele și umerii de la stânga la dreapta, poate adăuga, de asemenea, o atingere plăcută la mișcările dvs. de dans. Puteți încorpora o mișcare de la acest dans în hip-ul dvs. de hip în orice moment. Nu trebuie să faci întregul dans - poți să o faci doar câteva secunde înainte de a trece la o altă mișcare.
  • 2
    Face piciorul stancy. Aceasta este o altă mișcare de dans distractiv, care face ca acesta să pară ca și cum unul dintre picioarele tale nu funcționează corect, prin urmare, termenul "Stanky." Deși aceste mișcări fac parte dintr-un dans, puteți face doar piciorul stanky oricând. Tot ce trebuie să faceți este să rămâneți un picior afară și să vă sprijiniți în direcția opusă, mutați piciorul care se află într-un mod care face să pară "blocat" sau Stanky. După câteva secunde, vă puteți muta la cealaltă parte și repetați mișcarea cu celălalt picior.
  • 3
    Aflați să faceți corpul pop. Poptarea corpului este o altă mișcare clasică hip-hop unde izolați o parte a corpului dvs. la un moment dat, făcându-l "pop". Puteți apărea brațele tale, umerii, pieptul sau orice altă parte a corpului tău în timp ce ești pe ringul de dans. Aceasta este o mare mișcare pe care o puteți folosi din când în când, fără a pune prea mult accent pe el.
  • 4
    Face elicopterul. Elicopterul este o mișcare clasică de dans de pauză în care te-ai așezat pe pământ, cu mâinile pe podea și mutați un picior tot drumul în jurul corpului tău. Pentru a scoate acest lucru, va trebui să vă ridicați mâinile și să săriți chiar la momentul potrivit, astfel încât picioarele dvs. să nu se desfășoare în mâini și la alt picior. Aceasta este o mare mișcare de făcut pe ringul de dans, mai ales dacă dansați într-un cerc.
  • 5
    Pop, blocare și aruncați-l. Această mișcare de dans arată exact așa cum sună. În primul rând, aveți o parte a corpului vostru, apoi blocați totul în poziție. După aceea, veți scădea și lăsați-l, cu picioarele lățâie. Puteți face acest lucru în orice moment în mijlocul oricărei mișcări de dans.
  • 6
    Shuffle-ți picioarele. Puteți învăța să faceți pasul de bază, stăpânesc omul care execută sau chiar aduceți aceste mișcări împreună. Shuffle este o mișcare clasică care vă cere să aveți o bună coordonare și picioare agitate. Dacă știi cum să o faci, vei arăta ca un pro pe podea de dans în cel mai scurt timp.
  • 7
    Picătură că nae nae. Această mișcare de dans vă cere să vă îndoiți genunchii, să vă mișcați brațele în sus și în jos și să le trageți în spatele dvs. Elemente ale acestui dans pot fi perfecte pentru orice bătaie HIP Hop.
  • 8
    Face moonwalk. Michael Jackson ar fi mândru dacă te-a văzut pe ringul de dans, bustându-și mișcarea clasică în mijlocul unei melodii. Tot ce trebuie să faceți este să stăpâniți piciorul, făcându-l să arate că vă deplasați înainte când vă mișcați cu adevărat înapoi. Această mișcare de dans clasic poate fi făcută în mijlocul oricărei melodii, chiar dacă o faceți doar câteva secunde.
  • 9
    Twerk. Nu vă fie frică să faceți acest lucru. Deși mulți oameni sunt nervoși să-l tragă, de-a lungul anilor a devenit o mișcare foarte universală de hip hip. Dacă Big Freedia poate face acest lucru, deci puteți. Tot ce trebuie să faci este să te simți confortabil, să se înclece înainte, și să tegi ceea ce te ridici și în jos. Scuturați de la șolduri, nu picioarele. Dacă într-adevăr nu sunteți confortabil, este în regulă. Hip Hop nu este doar despre Twerking.
  • 10
    Grind cu un partener. Muzica Hip Hop este făcută pentru măcinare. Nu vă fie frică să luați un partener, să sincronizați șolduri și să vă îndreptați unul față de celălalt. Dacă nu vă simțiți confortabil să obțineți atât de confortabil, puteți să vă păstrați în continuare distanța și să aveți un timp minunat de dans la muzică.
  • Partea 3 din 3:
    Mergând în plus
    1. Imagine intitulată Dance Hip Hop Pasul 18
    1. Priveste si invata. MTV, YouTube și Internet sunt încărcate cu muzică excelentă și videoclipuri de la oameni de toate nivelurile de calificare. Dacă talentul de pe aceste videoclipuri sunt popperii de clasă mondială sau gospodinele suburbane nu contează! Ce contează este că vă urmăriți mișcările. Copiați ce puteți, fi inspirat de ceea ce nu puteți.
    • Uita-te la un prieten să-și repetă rutina, apoi să-și practice rutina de bază. Aflați aceleași cascadorii și practicați întreaga rutină, adăugând din nou cascadorii. Apoi adăugați propriul stil.
  • Imagine intitulată Dance Hip Hop Pasul 19
    2. Ia niște lecții. Dacă ați ajuns destul de departe pe cont propriu și credeți că aveți, obțineți niște lecții. Multe studiouri de dans sau chiar yoga oferă clase de dans Hip Hop.
  • Găsiți un dansator inspirat în cartierul dvs. și întrebați dacă el sau ea dă lecții.
  • Lecțiile HIP Hop sunt o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți rapid ca dansator. Având cineva vă dau feedback personalizat cu privire la modul în care vă puteți îmbunătăți este super-valoare.
  • Dacă nu aveți banii pentru a lua cursuri HIP HOP, puteți învăța cum să faceți Hip Hop prin YouTube. Acesta este un mod ieftin de a lua hip hop dans fără a plăti pentru clase.
  • Verificați la sala de gimnastică locală. Hip Hop Dancing este o modalitate foarte bună de a rămâne în formă și de a fi distractiv, de asemenea.
  • 3. Continua. Unii oameni se nasc pentru a dansa. Unii trebuie să lucreze la ea. Nu contează ce grup sunteți, ce contează este că lucrați și vă puneți în ea tot drumul.
  • Practicați-vă pe cont propriu. Dansați-vă singur într-o cameră în care nimeni nu vă poate vedea și unde nu vă faceți griji cu privire la ceea ce gândesc ceilalți. Ia corpul tău confortabil cu bătăile. Doar lăsați corpul să curgă în propriul ritm!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Practicați mai întâi elementele de bază și apoi treceți la mișcările complicate.
  • Simțiți muzica din corpul vostru, întotdeauna!
  • Când dansezi, nu-ți pasă ce gândesc ceilalți despre tine.
  • YouTube este o modalitate bună de a învăța. Practicați cu prietenii sau familia cu melodii care vă plac.
  • Oamenii îi place foarte mult când dansezi la melodii cu versuri. Asigurați-vă că sunteți familiarizați cu câteva melodii.
  • Începeți dansul în fața unei oglinzi. Vă veți simți mai confortabil.
  • Nu fi timid.
  • Nu lăsa pe alții să te bată jos. Fiți propria persoană și rămâneți puternici!
  • Du-te la o clasă Hip Hop. Puteți găsi locuri ieftine care vă vor învăța să dansați la fel de bine ca locuri scumpe, profesionale. De asemenea, puteți să vă întrebați un prieten să vă ajute. S-ar putea să aveți un prieten sau să cunoașteți pe cineva care este un dansator, îl puteți întreba să vină și să vă învețe cum să dansezi.
  • Nu te bate în sus dacă te dai în timp ce dansezi. Alți oameni probabil nu vor observa - să se deplaseze!
  • Amintiți-vă, acesta este un antrenament. Întindeți înainte de a vă dansa să vă încălziți, concentrându-vă pe quad-urile și vițeii.
  • Avertizări

    Odată ce vă simțiți confortabil, găsiți un partener de dans. Vă puteți sprijini reciproc și vă puteți ține unul pe altul pentru a echilibra când învățați mișcările ciudate.
  • Începeți cu mișcări mai ușoare pentru a încălzi, apoi urmați cu mișcări care sunt chiar în afara zonei de calificare.
  • Dacă nu aveți un mare simț al ritmului sau sunteți timid de corp, aveți răbdare, practică. Păstrați o atitudine bună. Puteți deveni un mare dansator de hip hip cu o combinație de inimă și muncă grea.
  • Atenție. Ca orice activitate atletică viguroasă, există întotdeauna o șansă de rănire. Încălziți și întindeți mai întâi pentru a vă pregăti, nu practică când sunteți în stare de eblicat, obosit sau în locuri periculoase și salvați lucrurile grele pentru că sunteți gata.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar