Cum se face trucuri de scooter de rasor

Scuterele de ras sunt populare cu riderii de toate vârstele! Există o mulțime de trucuri cool pe care le puteți învăța indiferent de nivelul dvs. de calificare. Trucuri distractive pentru începători includ învățarea cum să faceți un Hop Bunny, un robinet de anvelope și un barspin. Învățarea Acestea vă vor stimula încrederea și vă va pregăti pentru trucuri mai avansate ca o jumătate de cabină, o tensiune și un fakie.

Pași

Metoda 1 din 2:
Învățarea trucurilor de scooter de la începători pentru începătoriObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
  1. Imagine intitulată Do Razor Scooter trucuri Pasul 1
1. Faceți un Bunny Hop să vă pregătiți pentru trucuri mai complexe. Luați scuterul în cazul în care terenul este larg și plat. Plimbați scuterul la o viteză confortabilă și când vă simțiți gata, îndoiți genunchii și săriți în aer. Pe măsură ce săriți, trageți ghidonul în sus pentru a desena pachetul de scooter cu dvs. Continuați să vă îndoiți genunchii în timp ce vă întoarceți pe pământ și împingeți ghidonul în jos ușor.
  • Nu aveți nevoie de rampe sau dealuri pentru a face un Bunny Hop.
  • Mastering Bunny Hop vă va ajuta să vă pregătiți pentru a afla mai multe trucuri complexe.
  • Imagine intitulată Do Razor Scooter trucuri Pasul 2
    2. Faceți un manual pentru a merge doar pe roata din spate a scuterului. Puneți 1 picior pe partea din spate a punții scuterului și apoi loviți-vă cu celălalt picior. Ridicați ușor mânerul în sus, astfel încât roata din față să fie în aer, păstrând în același timp celălalt picior de pe puntea scuterului și chiar deasupra solului. Utilizați-vă mâinile pentru a direcționa scuterul și pentru a vă mișca piciorul, care nu este pe punte pentru a vă ajuta să vă echilibrați.
  • Un manual este o modalitate excelentă de a vă practica echilibrul și de a învăța o tranziție de utilizat între diferite trucuri.
  • Imagine intitulată Do Razor Scooter trucuri Pasul 3
    3. Încercați o robinetă de anvelope pentru a sări pe partea din spate a scuterului. Rideți scuterul înainte și apoi plasați 1 picior în jos pe frână. Poziționați-vă celălalt picior, astfel încât să se odihnească pe punte doar în fața frânei. Trageți mânerul în sus pentru a ridica roata din față și apoi săriți pe frână, astfel încât scuterul să sară ușor cu numai roata din spate atingând solul.
  • Atingerea anvelopei face, de asemenea, o bună tranziție între trucuri mai complicate.
  • Imagine intitulată Do Razor Scooter trucuri Pasul 4
    4. Efectuați un barspin pentru a afla manevra de bază pentru trucuri de ghidare. Luați mâna dreaptă de pe ghidon și păstrați mâna stângă. Apoi continuați să țineți pe ghidon cu mâna stângă în timp ce le rotiți în măsura în care puteți confortabil. Când nu puteți roti mai departe ghidonul, aduceți mâna dreaptă sub brațul stâng și luați ghidonul cu mâna dreaptă. Scoateți mâna stângă din ghidon și apoi completați rotirea cu mâna dreaptă. Odată ce ați rotit ghidonul cu 360 °, returnați mâna stângă la ghidon.
  • Puteți începe cu mâna stângă sau dreaptă, atâta timp cât finalizați bârfa cu mâna opusă. Procesul de bază este același.
  • Când începeți pentru prima oară, practicați mânerurile în timp ce sunteți staționați în picioare cu 1 picior pe frână și ridicați partea frontală a scuterului de pe sol.
  • Dacă doriți să efectuați un barspin în timp ce călătoriți, faceți un Bunny Hop la fel de mare ca și dumneavoastră să completați barspina în timp ce sunteți în aer.
  • Metoda 2 din 2:
    Executarea trucurilor complexe Razor ScooterObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imagine intitulată Do Razor Scooter trucuri Pasul 5
    1. Încercați o jumătate de cabină pentru a face un Hop Bunny cu o întoarcere de 180 °. O jumătate de cabină este un truc ușor și impresionant de învățat! Începeți să vă îndoiți genunchii și să trageți ghidonul în timp ce săriți într-un Hop Bunny. În timp ce săriți, întoarceți-vă corpul cu 180 ° pentru a vă schimba complet direcția. Teren pe pământ în același mod ca un Hop Bunny, cu genunchii tăi îndoiți și ghidonul împins spre pământ.
    • Încercați să sari la fel de mare ca și cum puteți să aveți suficient timp pentru a schimba direcția.
  • Imagine intitulată Do Razor Scooter trucuri Pasul 6
    2. Efectuați un bici de călcâi pentru a face un Hop Bunny cu o rotație de 360 ​​°. Începeți prin a face un Hop Bunny și săriți la fel de mare ca în aer. În timp ce sunteți în aer, utilizați călcâiul stâng pentru a lovi ferm puntea scuterului, astfel încât să se rotească cu 360 ° în sens invers acelor de ceasornic. Când pachetul de scooter a rotit un complet 360 °, puneți ambele picioare înapoi și aterizați cu genunchii îndoiți.
  • Pe măsură ce puntea scuterului se rotește, țineți mânerul ferm cu ambele mâini pentru a vă menține corpul în aceeași poziție.
  • Cel mai bine este să practicați un bici de călcâi pe teren plat mai întâi înainte de a vă deplasa pe încercarea pe rampe.
  • Imagine intitulată Do Razor Scooter trucuri Pasul 7
    3. Faceți un fakie pentru a vă plimba scuterul înapoi. Vă plimbați încet scuterul înainte și trageți ușor mânerul, astfel încât puntea să fie ridicată de pe pământ. Ușor hop de la punte, pe măsură ce ridică-o și folosește piciorul care se află în partea din față a punții pentru a împinge astfel încât se rotește cu 180 °, determinând puntea să se întoarcă astfel încât roata din spate să conducă în față. Când puntea scuterului este direct în fața dvs., puneți piciorul pe care l-ați folosit pentru a roti pachetul și cât mai aproape de mâner cum puteți.
  • Păstrați piciorul care nu rotește puntea care se deplasează chiar deasupra solului, în timp ce puntea schimbă direcția.
  • Când aterizați, pur și simplu continuați să călătoriți pe scuter, dar cu puntea din fața dvs., mai degrabă decât în ​​spatele tău!
  • Dacă doriți să vă întoarceți la poziția inițială, urmați pur și simplu același proces. Trageți mânerul în sus, hop de la punte și împingeți puntea pentru ao roti cu 180 °. Apoi aterizați înapoi pe scuter și continuați să călătoriți în mod normal.
  • Imagine intitulată Do Razor Scooter trucuri Pasul 8
    4. Încercați să călătoriți fără mâini pentru a vă practica echilibrul. Începeți prin călătorirea scuterului de-a lungul terenului plat la o viteză confortabilă. Ridicați mânerul foarte ușor și rotiți-le cu 180 ° cu 1 mână. Când ghidonul dvs. sunt o modalitate greșită în jur, pur și simplu scoateți mâna 1 care rămâne pe bare și vă scufundă greutatea în piciorul din spate pe puntea scuterului. Aliniați-vă umărul din spate cu piciorul din spate și echilibrați atâta timp cât puteți!
  • Este important să puneți cât mai multă greutate pe piciorul din spate, deoarece acesta este locul în care este centrul de echilibru.
  • Întoarcerea ghidonului înapoi vă ajută să direcționați folosind greutatea în piciorul din spate. Înclinați ușor greutatea fiecărei părți pentru a vă ghida scuterul când călătoriți fără mâini.
  • Deși poate părea înfricoșător, tot ce aveți nevoie pentru a merge fără mâini este un pic de încredere!
  • Avertizări

    Purtați întotdeauna o casca în timp ce călăriți scuterul dvs. de ras pentru a vă menține în siguranță.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar