Cum să faceți trucuri pe un scuter

Un scooter este un vehicul cu roți cu un punte, ghidon și două roți. Unele au motoare CC scăzute, dar cele mai multe sunt alimentate cu lovirea și împingerea, la fel ca un skateboard. Riding un scooter este ușor și distractiv și vă puteți lua abilitățile la nivelul următor prin învățarea trucurilor de bază. Începeți cu un salt, apoi aflați mai multe trucuri complicate pentru parcul de skate sau pe stradă.

Pași

Metoda 1 din 5:
Învățarea saltului de bază
  1. Imaginea intitulată face trucuri pe un Scooter Pasul 1
1. Începeți cu un salt de bază. Jumping pe un scooter este puțin mai ușor decât sărituri pe o skateboard sau snowboard deoarece aveți ghidare pentru a vă ajuta să trageți scuterul în sus. Totuși, veți dori să cunoașteți saltul de bază înapoi și înainte, pentru că este baza pentru alte trucuri. Acest truc este, de asemenea, numit un Hop Bunny din cauza simplității sale.
  • Imaginea intitulată face trucuri pe un Scooter Pasul 2
    2. Poziționați-vă picioarele. Poziția este foarte importantă atunci când efectuați un salt deoarece aveți nevoie de picior solid pentru a scoate la sol. Piciorul din spate va deveni piciorul tău lovind și piciorul tău din față vă va ține greutatea. Ce picior pe care îl alegeți depinde de confortul și stabilitatea dvs.
  • Puneți piciorul non-dominant pe partea din față a punții, orientată direct spre ghidon. Acest picior este piciorul dvs. de susținere și deține majoritatea greutății dvs.
  • Piciorul din spate este piciorul dvs. de împingere. Când nu folosiți piciorul din spate pentru a împinge, odihniți-l pe punte de lângă piciorul din față sau puțin în spatele ei, orientat spre un unghi de 45 de grade.
  • Imaginea intitulată face trucuri pe un Scooter Pasul 3
    3. Împinge. Ieșiți puțin viteza, împingându-vă înainte cu piciorul din spate. Având o viteză în timp ce învățați saltul de bază este importantă, deoarece cu cât mai mult impulsul pe care îl construiți înainte, cu atât veți putea să traduceți acest impuls în înălțime.
  • Imaginea intitulată face trucuri pe un scooter Pasul 4
    4. Adu-ți piciorul de lovire înapoi la punte. Puneți-o lângă piciorul din față sau în spatele ei. Acest lucru va depinde de cât timp este puntea dvs. sau de ce versiune se simte mai confortabilă. Asigurați-vă că poziția dvs. este stabilă și că încă vă mișcați într-un ritm moderat.
  • Imaginea intitulată face trucuri pe un Scooter Pasul 5
    5. lasa-te pe vine. Continuați să țineți ghidonul în timp ce îndoiți la genunchi. Cea mai mică ajungă la pământ, cu atât acțiunea de "izvire" mai sus pe care o veți ajunge când săriți. Mențineți picioarele stabile cu piciorul din față orientat spre înainte și piciorul din spate lângă el sau chiar în urmă.
  • Imaginea intitulată face trucuri pe un scooter Pasul 6
    6. Săriți în sus. Lovi cu piciorul cu ambele picioare, sărind cât mai mare posibil. Continuați să țineți pe ghidon, și asigurați-vă că încă se confruntă înainte. Păstrați-vă picioarele în aceleași poziții și nu le mișcați.
  • Imaginea intitulată face trucuri pe un scooter Pasul 7
    7. Trageți ghidonul în sus pe măsură ce săriți. Dacă vă mențineți deja o aderență bună pe ghidon, scuterul ar trebui să vină de pe pământ, așa cum face restul corpului. Continuați să le țineți strâns și să trageți barele în timp ce lansați în aer.
  • Pentru a obține mai multă înălțime, trageți mânerul în continuare și trageți în genunchi. Acest impuls suplimentar vă va ajuta să obțineți mai mult aer și obstacole clare.
  • Imaginea intitulată face trucuri pe un scooter Pasul 8
    8. Teren. Lăsați Gravitatea să vă tragă înapoi la pământ. Țineți-vă picioarele în locurile lor de pe punte, apoi îndoiți genunchii în timp ce loviți terenul pentru a absorbi șocul de aterizare. Continuați să călătoriți înainte și să vă ajustați ghidonul dacă ați mutat accidental în timpul saltului.
  • Metoda 2 din 5:
    Învățând hainele de coafură
    1. Imagine intitulată face trucuri pe un scooter Pasul 9
    1. Poziționați-vă picioarele pe punte. Din nou, puneți piciorul din față pe partea din față a punții și vă odihniți ușor piciorul din spate în spatele piciorului din față. Asigurați-vă că poziția dvs. este solidă și vă simțiți bine echilibrați.
  • Imaginea intitulată face trucuri pe un Scooter Pasul 10
    2. Obțineți o viteză. Împingeți-vă cu piciorul din spate și vă deplasați într-un ritm confortabil. Rămâneți relaxați și asigurați-vă că vă îndreptați direct. Cu cât acum construiți mai multă viteză, cu atât mai repede și mai impresionant vă va fi.
  • Imaginea intitulată face trucuri pe un scooter Pasul 11
    3. Efectuați un salt. Faceți un truc simplu de salt prin prăjire în jos, săriți și trageți scuterul din spatele dvs. Veți avea nevoie de o mulțime de timp pentru a efectua biciul de coadă, așa că asigurați-vă că sari la fel de mare ca tine.
  • Imaginea intitulată face trucuri pe un scooter Pasul 12
    4. Loviți coada scuterului. Cu piciorul din spate, loviți coada scuterului, fie spre dreapta, fie spre stânga. Direcția nu contează, alege ceea ce este cel mai confortabil pentru tine. Deoarece puntea scuterului este atașată la un punct de pivot (ghidonul), se va îndepărta de la dvs. pe o cale circulară.
  • Imaginea intitulată face trucuri pe un scuter pas 13
    5. Deplasați ghidonul. Odată ce sunteți în aer și ați dat lovitura pentru a porni cercul, va trebui să vă asigurați că puntea se întoarce sub picioare, astfel încât să puteți ateriza. Momentul va face cea mai mare parte a muncii, iar puntea va continua să vă rotească înapoi, dar va trebui să o ajutați prin mutarea ghidonului. Împingeți-le într-o mișcare circulară, deplasându-se în aceeași direcție pe care placa se mișcă.
  • Imaginea intitulată face trucuri pe un scooter Pasul 14
    6. Recâștiga poziția ta. Puntea va continua să se întoarcă, așa că trebuie să o prindeți cu picioarele. Când puntea revine la poziția inițială, o prindeți cu piciorul din față și din spate. Reveniți la poziția inițială, cu piciorul frontal orientat spre picioare înainte și înapoi, chiar în spatele ei.
  • Imagine intitulată face trucuri pe un Scooter Pasul 15
    7. Teren. Rămâneți relaxați pe măsură ce cădeți la pământ și asigurați-vă că poziția dvs. este solidă. Pe măsură ce vă conectați cu trotuarul, lăsați genunchii să se acopere puțin pentru a absorbi șocul. Îndreptați-vă ghidul un pic dacă aveți nevoie, ați putea schimba cursul în mijlocul accidentului.
  • Metoda 3 din 5:
    Încercând o mănăstire
    1. Imagine intitulată face trucuri pe un scooter Pasul 16
    1. Găsiți o cale ferată. Veți avea nevoie de o cale ferată decentă înainte de a învăța acest truc. Căutați șine de peste cinci metri lungime, de preferință aproape de sol. Parcurile locale de skate au adesea șine de măcinare făcute doar pentru trucuri, deci verificați acolo. De asemenea, puteți să vă bucurați pe borduri, dar vor trebui să fie vopsite sau ceară.
  • Imaginea intitulată face trucuri pe un Scooter Pasul 17
    2. Obțineți o viteză. Începeți la aproximativ 10 picioare distanță de calea ferată sau cât mai departe ca spațiul permite. Împingeți și obțineți o viteză, asigurându-vă să vă aliniați picioarele în poziția corectă. Rămâneți relaxați pe măsură ce vă apropiați de calea ferată.
  • Imaginea intitulată face trucuri pe un scooter Pasul 18
    3. Sari. Odată ce roata din față este chiar cu șina, săriți în sus și spre șină. Săriți cum ați fi în mod normal, croucându-vă și aruncându-vă pentru a obține o mulțime de înălțime, dar primăvară ușor spre șină, astfel încât să vă puteți poziționa asupra ei. Mai multă înălțime nu este neapărat mai bună aici, doar sări suficient de mare pentru a trece peste calea ferată.
  • Imaginea intitulată face trucuri pe un scuter pasul 19
    4. Teren pe calea ferată. Lăsați Gravitatea să vă tragă și scuterul până la calea ferată. Veți dori să aterizați astfel încât partea de jos a puntea să se afle peste balustradă, fie perpendiculară, fie la un unghi puțin mai mic. Păstrați poziția piciorului pe cât posibil, ceea ce va face echilibrarea mult mai ușoară.
  • Imaginea intitulată face trucuri pe un Scooter Pasul 20
    5. Glisați pe șină. Momentul pe care l-ați construit vă va duce pe șină, împingându-vă înainte de a "grind" de-a lungul acesteia. Păstrați echilibrul prin schimbarea activă a greutății, fie spre stânga, fie spre dreapta. Plasarea piciorului va fi esențială aici, deoarece picioarele voastre vă ancora la punte și la calea ferată. Ar putea dura câteva practici care rulează pentru a obține o echilibrare confortabilă.
  • Imagine intitulată face trucuri pe un scuter pasul 21
    6. A sari de pe. Puteți să vă plimbați la capătul feroviarului, fie să săriți pe mijlocul feroviar - depinde de preferința dvs. sau de orice combinație de trick pe care o aveți în minte. Alegeți-vă punctul pentru a sări, apoi plantați-vă picioarele ferm pe punte. Continuați să vă mențineți soldul, apoi să efectuați saltul simplu în sus și în afara feroviarului. Nu face acest lucru un salt super mare: aveți nevoie doar de el pentru a șterge un pic de șină și asigurați-vă că roțile dvs. nu sunt prinse pe ea.
  • Imaginea intitulată face trucuri pe un Scooter Pasul 22
    7. Teren. Aterizați trucul cu plasarea solidă a piciorului, păstrarea lor în aceleași locuri când ați sărit de la calea ferată. Îndoiți genunchii pentru a absorbi șocul de aterizare. Corectați pentru orice modificări ale pozițiilor ghidonului, apoi continuați.
  • Metoda 4 din 5:
    Obtinerea de aer
    1. Imagine intitulată face trucuri pe un Scooter Pasul 23
    1. Încercați să călătoriți niște rampe. Parcurile de skate sunt destul de all-inclusive și cele mai binevenite piloți scutere, precum și skateboarderi sau piloți BMX. Există, de asemenea, câteva parcuri făcute special pentru piloții de scutere. Căutați un parc lângă dvs., apoi alegeți niște rampe pentru a practica obținerea unui aer. Odată în aer, puteți folosi "mișcări de flaire" sau trucuri pe care le faceți în aer în timp ce aterizați.
  • Imaginea intitulată face trucuri pe un Scooter Pasul 24
    2. Utilizați rampa pentru a obține un aer. Plimbați-vă pe rampă sau castron, asigurându-vă că aveți suficientă viteză construită. Odată ce ați lovit copingul sau balustrada de metal în jurul buzei rampei, săriți. Săriți în mod normal, punând ambele picioare pe punte și săriți drept în sus. Veți fi în aer, gata să încercați niște trucuri.
  • Imagine intitulată face trucuri pe un scooter Pasul 25
    3. Încercați "x-up". Odată ce sunteți în aer, răsuciți ghidonul, astfel încât mânerul stâng să fie în partea dreaptă și mânerul drept este în partea stângă. Continuați să țineți mâna pe ghidon, iar brațele vor crea un "x". Asigurați-vă că ați întors ghidonul înapoi înainte de a vă usca.
  • Imagine intitulată face trucuri pe un Scooter Pasul 26
    4. Încercați Barspin. În timp ce în aer, lăsați-vă de un ghidon și utilizați mâna liberă pentru a apuca mânerul opus. Începeți să rotiți ghidonul tot drumul în jurul valorii. Utilizați cealaltă mână pentru a ajunge în jur și apucați mânerul pe care îl lăsați mai întâi. Întoarceți ghidonul pe tot parcursul poziției lor de pornire.
  • Imaginea intitulată face trucuri pe un Scooter Pasul 27
    5. Face o apucare a coada. Apuca coada este un truc împrumutat de la skateboarderi și arată la fel de rece pe un scooter. Odată ce sunteți în aer, îndoiți ușor la genunchi, apoi luați o mână de pe ghidon. Utilizați acea mână pentru a apuca partea din spate a punții. Țineți-vă atâta timp cât puteți, apoi eliberați înainte de a ateriza.
  • Metoda 5 din 5:
    Alegerea scuterului drept
    1. Imaginea intitulată face trucuri pe un Scooter Pasul 28
    1. Alegeți un scuter de calitate. Razor este cel mai faimos producător de scutere, dar multe dintre scuterele lor sunt construite cu simpla călătorie în minte. Scuterele de cascadorie sau trucuri necesită materiale și construcții de calitate mai bune, deoarece iau mai mult o bătaie atunci când săriți, pământ și măcinat.
    • Asigurați-vă că puntea este oțel. Multe scutere low-end au punte din aluminiu sau de lemn. În timp ce acestea sunt lumină și lucrează pentru navele simple, veți dori o punte din oțel pentru scuterul dvs. truc. Va fi greu, dar va sta la mai mult stres.
    • Verificați recenziile online. Comentariile online sunt un bun indicator al calității. Căutați recenzii care menționează calitatea și durabilitatea. Dacă oamenii au menționat un scuter care se rupe sau se încadrează cu ușurință, fiți atenți la acest model.
  • Imaginea intitulată face trucuri pe un scooter Pasul 29
    2. Selectați dimensiunea potrivită. Încercați scutere diferite într-un magazin sau măsurați-vă dacă cumpărați online. Ghidonul de scutere ar trebui să vină la talie când stai pe punte. De asemenea, asigurați-vă că ghidonul sunt fixe și nu pot fi regle. În timp ce ghidonul reglabil sunt excelente pentru tinerii, ei ar putea deveni instabili dacă ați pus o mare presiune asupra lor atunci când vă aterizați sări.
  • Imaginea intitulată face trucuri pe un scooter Pasul 30
    3. Alegeți o dimensiune a roții. Scooter Wheels vin într-o varietate de dimensiuni, variind de la un standard de 98 mm la un mare 200 mm. În timp ce roțile mai mari sunt bune pentru croaziere, piloți profesioniști de scooter preferă 110 mm roți. Ele sunt rapide, durează mai mult decât roțile mai mici și permit un control al frânei mai bune.
  • sfaturi

    Practicați întotdeauna trucuri noi. Fiecare truc va dura ceva timp pentru a învăța, iar elementele de bază ca saltul trebuie să facă parte din memoria dvs. musculară. Faceți-le din nou și din nou pentru a vă asigura că aveți un mâner solid pe trucuri.
  • Check out un skatepark cu prietenii. Puteți să vă întâlniți pe alți piloți de scutere care vă pot ajuta sau să vă arătați câteva trucuri noi.
  • Nu ceară nici un tip de cale ferată.
  • Avertizări

    Aveți grijă de mașini dacă practicați pe stradă. Asigurați-vă că practicați pe o stradă cu trafic redusă și urmăriți șoferii.
  • Purtați întotdeauna o casca, tampoane de cot și tampoane genunchiului. Există întotdeauna o șansă pe care ați putea cădea atunci când vă împiedicați un truc, iar uneltele de protecție vă va ține în siguranță.
  • Nu încercați niciodată trucuri dincolo de nivelul dvs. de calificare. Numai tu știi abilitățile și nivelele de calificare, așa că nu împingeți prea tare înainte de a învăța elementele de bază. S-ar putea să vă simțiți tentați să încercați trucuri grele pentru a impresiona pe alții, dar păstrați-o simplă la început.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un scuter
    • O cască
    • Unele tampoane (tampoane genunchi, tampoane de cot, etc.)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar