Cum de a sparge abordarea în fotbal

Când vedeți că apărătorul alergând la tine și știți că trebuie să obțineți primul jos, ce faceți? Sparge abordarea, asta e ceea ce.

Pași

  1. Imagine intitulată Break Greadles în Fotbalul Pasul 1
1. Cunoașteți adversarul dvs. suficient de bine pentru a anticipa forța și tehnica de abordare.
  • Imagine intitulată Breakles În fotbal Pasul 2
    2. Dacă veți fi lovit în pieptul superior, împingeți adversarul dvs. cu un braț rigid sau pur și simplu ratați și obțineți centrul de greutate mai mic.
  • Imagine intitulată Break Tools în Fotbalul Pasul 3
    3. Dacă ajungeți la nivelul stomacului și al taliei, este mai bine să vă păstrați picioarele în mișcare.Nu vă opriți.Cel mai bine este să încercați să ajungeți la locul în care trebuie să mergeți.Dacă simțiți că picioarele dvs. se încurcă și nu puteți continua să vă mișcați, atunci sunteți într-un loc strâns, dar nu neajutorat.Trebuie să vă concentrați energia la ședere.Nu lăsați fundașul să vă tragă în jos.Atunci ar trebui să lucrați la tragerea picioarelor de la înțelegerea lui.Dacă vă puteți menține picioarele în mișcare, veți avea o șansă mult mai bună de a rupe această combinație.
  • Imagine intitulată Break Plecare în Fotbalul Pasul 4
    4. Când încercați să evitați un apărător, nu jucați prea mult!Acesta vă va încetini doar viteza și vă va face mai vulnerabile pentru a vă abordat.Ar trebui să-l faceți cu corpul superior, dar să vă păstrați picioarele în mișcare.
  • Imagine intitulată Break Goldles în Fotbalul Pasul 5
    5. Dacă spargeți pe margine și veți vedea un apărător care vine din lateral, continuă să alergi, dar să fii gata să faci prima mișcare. Când îl vezi, se apropie destul de mult, dar nu prea aproape, fă un mic Juke cu umerii tăi pentru a încerca să-l încetinească și să te aștepte.Apoi șurubați în câmpul deschis, deoarece această pauză se întâmplă - de obicei, el va fi prins de gardă.
  • Imagine intitulată Break Plecare în Fotbalul Pasul 6
    6. Rămâi în mișcare.Dacă nu puteți rupe abordarea și sunteți blocați, atunci este timpul să renunțați.Încercând să stați în această situație vă face să vă predați răniți și să fumblem mingea.
  • Imagine intitulată Break Plecare în Fotbalul Pasul 7
    7. Păstrați șoldurile îndoite, dar nu prea mult. De asemenea, păstrați-vă umerii diagonală un pic, dar nu prea mult, astfel încât capul dvs. nu caută drept. A fi capabil să privească cu ușurință pe teren este importantă.
  • sfaturi

    Când știți că nu există nici o șansă de a obține trecerea unui apărător Pur și simplu puneți tampoanele de umăr în pieptul apărătorilor și încercați să împingeți înainte pentru Yardage Extra.
  • Când alergați cu fotbalul întotdeauna brace pentru lovit.
  • Ca un receptor larg, este adesea cel mai bun ca sa cada la sol (dupa capturarea mingelor). Anticipați lovitura și când simțiți cel mai mic nudge, mutați. Fă orice, alearga mai repede, opriți complet (numai dacă sarcina este în lateral sau în fața dvs. Nu te mai opri dacă nu te are și e în spatele tău.Continua sa te lupti.
  • Dacă se întâmplă să fiți pe partea mai mică, utilizați centrul de greutate scăzut în avantajul dvs. Dacă sunteți blocat într-o bătălie de lupte cu adversarul, ratați-vă corpul superior și încercați să ratați sub brațe și începeți să fugiți departe. Păstrați lupta. Fiți atenți Cu toate acestea, deoarece cu cât luptați mai mult, cu atât mai predispuși sunteți să vă înfuriați.
  • Nu încercați să camioane adversarul dvs. dacă sunteți mic. Încercați să utilizați mai multe mișcări de calificare ca un juke sau mișcare de rotire. În ansamblu, dacă sunteți mai mic, atunci dvs. Tackler, încercați să fiți mai evaziv, și, de asemenea, ceea ce spuneți mai presus de aceasta, utilizați centrul de greutate scăzut pentru a ajuta la întreruperea abordării.
  • Avertizări

    Ține capul sus. Mergând capul în jos vă poate rupe gâtul.
  • În timp ce încerca să spargă abordările, sunteți mai predispuși la fâșie, deci asigurați-vă că acoperiți mingea.
  • Dacă sunteți foarte mic, atunci încercați să faceți o mișcare de putere pentru a sparge abordările este probabil o idee foarte proastă.Fi mai evaziv.
  • Oprirea complet este riscantă (nu vătămătoare, dar jocul înțelept.) Ar putea obține antrenorul tău nebun și dacă apărătorul nu este păcălit, vei fi lovit din greu.
  • Vă puteți răniți prin ruperea abordării, deci aveți grijă.Dacă vă îndoiți sau luptați prea mult și loviți-vă, puteți avea oase sparte sau puteți să vă aruncați genunchiul. Cunoașteți limita dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar