Cum să fii fără teamă ca un portar de fotbal

Ca un portar de fotbal, tu ești ultima apărare a echipei tale. Cu cât sunteți mai neînfricați și agresivi, cu atât mai bine șansele dvs. de a opri cealaltă echipă de la punctare. Vestea bună este că orice portar poate deveni mai neînfricat de practică și am pus împreună câteva sfaturi pentru a vă ajuta să începeți. Utilizați pașii de mai jos pentru a vă lua portarul la nivelul următor în acest sezon!

Pași

Partea 1 din 2:
Practicând abilitățile dvs. de fotbal
  1. Imaginea intitulată Fiți neînfricat ca un portar de fotbal Pasul 1
1. Împingeți-vă abilitățile de bază de fotbal. A deveni o portară neînfricată începe cu practicarea și perfecționarea abilităților de bază de fotbal de bază, astfel încât sunteți mai confortabil pe teren. În calitate de portar, sunteți ultima linie de apărare pentru echipa dvs. În timpul antrenamentului dvs. se concentrează asupra reflexelor dvs., timpul de reacție, precum și agilitatea globală.
  • Pentru formarea reflexă, aveți colegii de echipă în fața golului fiecare cu propria lor minge. Fiecare dintre ele să lovească mingea de la diferite distanțe și la viteze diferite, astfel încât să aveți o varietate de situații pentru a face față. Acest lucru vă va obține obișnuiți cu jocul de joc de înaltă intensitate, precum și pentru a lucra asupra reflexelor trebuiau să fie o portară neînfricată.
  • Pentru a vă practica timpul de reacție, aveți antrenorul dvs. linia de două rânduri de bile în fața golului, un rând mai aproape de obiectiv decât celălalt. Antrenorul dvs. va lovi cu piciorul bilele în gol (cele mai apropiate vor ieși de pe teren puțin, în timp ce cele mai îndepărtate vor rămâne mai mici, creând un model erratic). Treaba ta este să păstrezi toate bilele de la intrarea în scop.
  • Imaginea intitulată Fiți neînfricat ca un portar de fotbal Pasul 2
    2. Concentrați-vă pe coordonarea ochilor. Ca și în cazul majorității sporturilor, păstrarea ochiului pe minge este cheia. Când instruiți, utilizați o minge mai mică decât mingea standard de fotbal. Acest lucru vă va ajuta să vă concentrați mai bine și să vă ușurați să prindeți, să blocați și să manevrați mingea de fotbal mai mare odată ce sunteți în joc.
  • Imaginea intitulată Fiți neînfricat ca un portar de fotbal Pasul 3
    3. Practicați-vă munca. Având picioarele rapide sunt foarte importante pentru portar. Trebuie să vă puteți mișca înainte și înapoi, săriți și mutați-vă foarte repede. Asigurați-vă că stăpâniți cele două forme cele mai comune de forță de muncă folosite de portari, laterale la fața și crossover.
  • Lateral. Tren pentru acest tip de muncă prin menținerea mingea între picioare și loviți-o repede înainte și înapoi între interiorul picioarelor. Odată confortabil cu această mișcare, începeți să păstrați mingea în mișcare de la o parte la alta între picioare în timp ce vă mișcați întregul corp înainte și înapoi.
  • Crossover. Aceasta implică trecerea rapidă a unui picior în fața celuilalt pentru a obține mingea. Pentru a practica acest lucru, săriți mingea de pe partea de sus a clemelor voastre despre înălțimea genunchiului înainte și înapoi și apoi la înălțimea taliei. Traversați piciorul drept peste minge, deoarece este descendentă de la înălțimea taliei și încercați să prindeți mingea din nou cu celălalt picior.
  • Mastering aceste burghie de fotbal în timpul antrenamentului dvs. vă va ajuta să obțineți încredere în abilitățile de joc de fotbal, iar încrederea duce la neînfricație!
  • Imaginea intitulată Fii neînfricat ca un portar de fotbal Pasul 4
    4. Uită-te la pozițiile jucătorilor. Privind la capul adversarului dvs. în mod specific, este cheia pentru a vă ajuta să preziceți unde se poate îndrepta mingea. Dacă jucătorul se uită în jos, există o șansă de 99% ca mingea să nu părăsească terenul. Dacă jucătorul arată drept înainte, mingea ar putea să vină de pe pământ un pic, dar va veni la tine drept și greu. Dacă jucătorul se sprijină înapoi în timp ce lovi cu piciorul mingea, mingea va părăsi terenul.
  • Acordați atenție poziției corpului și picioarelor adversarului dacă vă apropiați de ele. Majoritatea oamenilor sunt la dreapta și probabil vor lovi cu piciorul în partea dreaptă. Încercați să vă mișcați piciorul drept, cu interiorul piciorului, orientat spre minge pentru ao bloca. Acest lucru vă va ajuta să anticipați ceea ce este probabil să faceți adversarul dvs., cu o frica mai mică de rezultate necunoscute.
  • Nimeni nu-i place să fie lovit de o minge neașteptată, având o idee bună despre locul în care mingea este probabil să vină la tine vă ajută să vă sprijiniți și să fiți mai puțin înfricoșători de a fi lovit de ea.
  • Partea 2 din 2:
    Fiind în controlul mingelor
    1. Imaginea intitulată Fiți neînfricat ca un portar de fotbal Pasul 5
    1. Au o mentalitate puternică și rezilientă despre poziția dvs. Fiind portarul este un loc de muncă dur, stați cu încredere cu capul în sus și umerii înapoi. Rămâneți liniștit în orice moment și amintiți-vă că este bine să vă loviți cu mingea, așa că du-te pentru fiecare lovitură! Este ușor să fii descurajat de fotografii lipsă, deci nu transpirați-l. Țineți minte cât de importantă este slujba ta și că tot ce poți face este să-i dai cel mai bun efort
    • Înțelegeți că poziția portală este o poziție foarte dură. Acceptă faptul că vei fi lovit, lovit și poate chiar a pășit, dar asta este o parte a jocului. Pregătirea mentală pentru probabilitatea de rănire fizică vă va ajuta să vă simțiți pregătiți pentru orice joc pe care îl puteți arunca la tine, astfel încât să nu pierdeți timpul să vă gândiți la posibilitatea de a vă răni și puteți să vă concentrați asupra jocului.
  • Imaginea intitulată Fiți neînfricat ca un portar de fotbal Pasul 6
    2. Abordați oponenții agresiv. Nu te sperie și stai acolo așteptând adversarul tău să facă o lovitură. Dacă este posibil, atacați și luați controlul mingelor, acest lucru vă poate ajuta să surprindeți lor in schimb! Puteți speria adversarul făcându-vă corpul să arate mai mare, trecând până la adversar. Sau puteți face un zgomot în timp ce adversarul vine la tine. Adversarul va avea o șansă mai mică de a face o lovitură. Dar nu vă descurajați dacă faceți acest lucru. Veți arăta slăbiciunea și lipsa de încredere vă va afecta jocul chiar mai rău, deci păstrați-vă mintea dreaptă
  • Imaginea intitulată Fii neînfricat ca un poartă de fotbal Pasul 7
    3. Utilizați întregul corp. Fiind portarul înseamnă că ai avantajul de a folosi mâinile și brațele. Nu vă fie frică să-i dați totul. Scufundați, călăuziți și săriți pentru a bloca mingea dacă trebuie să.
  • Dacă adversarul dvs. primește cu succes mingea în jurul vostru, rulați și glisați în diagonală spre partea dreaptă. Dacă încearcă să-l lovească în dreapta, picioarele tale o vor bloca. Dacă o dau la stânga, întindeți-vă mâinile pentru al prinde. Încercați să vă păstrați picioarele mai aproape de adversar decât fața dvs. pentru a evita rănirea. Fiind neînfricat nu înseamnă că îți pun în pericol propria siguranță de dragul jocului.
  • Imaginea intitulată Fii neînfricat ca un poartă de fotbal Pasul 8
    4. Loviți mingea departe de adversar. Nu încercați niciodată să loviți mingea trecut un adversar apropiat, acest lucru lasă obiectivul dvs. mai vulnerabil. Întotdeauna loviți-l de la ei, dacă este posibil.
  • Asigurați-vă că aveți un coechipier care este capabil să primească mingea înainte de a lovi sau arunca înapoi în joc.
  • Imaginea intitulată Fiți neînfricat ca un portar de fotbal Pasul 9
    5. Deveniți un maestru al loviturilor de pedeapsă. Pantalonii pot fi unul dintre aspectele cele mai intimidante ale portarului, stăpânindu-le că vă vor face mai puțin înfricoșători de ei.
  • Nu așteptați niciodată ca pedeapsa să fie împușcată pe tocuri - rămâneți în mijlocul obiectivului de la degetele de la picioare în orice moment, astfel încât să puteți reacționa mai repede. Amintiți-vă, jucătorul va avea șansa de a alerga până la minge, astfel încât există o șansă bună că mingea nu va rămâne pe teren.
  • Imaginea intitulată Fii neînfricat ca un portar de fotbal Pasul 10
    6. Scufundați pentru fotografii de pedeapsă. Când scufundați pentru a bloca mingea, încercați să vă mențineți brațele întinse în măsura în care puteți și să rămâneți gata să primiți mingea.
  • Nu închideți niciodată ochii ca să vă plimbați sau să vă scufundați pentru minge.
  • Dacă nu puteți prinde mingea, apucați-o. Să fie agresiv și să scoată rapid mingea în fața echipei opuse abordeze și încearcă o altă lovitură la obiectiv.
  • Dacă nu puteți să luați nici mingea, atunci puteți deflecta mingea, făcând un pumn și de a pune mingea din gol, sau puteți folosi palmele pentru a face palma. Dar nu credeți că aveți ajunge la palmă mingea, folosiți vârful degetelor.
  • Deși vârful degetelor au deformări mici și, dacă degetele dvs. nu sunt blocate, vă puteți bloca degetele, astfel încât să utilizați mânere pentru a vă întări mâinile și degetele. Acesta va face ca deflecțiile dvs. să fie mai eficiente în timpul jocului.
  • 7. Faceți scufundarea dvs. mai sigură. Este important să fii prudent în timp ce scufundarea ta. Scufundarea are nevoie de timp să se obișnuiască, dar nu este nevoie să vă temeți.
  • Niciodată nu aterizați în genunchi. Genunchii dvs. vor începe să dureze și să dureze și vă vor afecta în timpul jocului de joc
  • Când coborâți de la o scufundare, rotiți-vă în partea voastră pentru a vă rupe scufundarea pe scufundări înalte și scufundări scăzute
  • Pentru a vă scufunda în continuare, ridicați-vă de la picior scufundarea și lansați-vă de la sol.
  • sfaturi

    Dacă vă scufundați pentru minge și este pe teren, luați-o și țineți-o cu "W" Formarea în fața feței. Acest lucru ar trebui să vă protejeze corpul.
  • Când vă scufundați dacă aveți tampoane, asigurați-vă că vă aterizați pe ele
  • Șuruburile pot face mai ușor să se scufunde, deoarece se scufundă în pământ, oferindu-vă mai multă grijă, acest lucru vă va ajuta să împingeți terenul.
  • Dacă vreodată, aveți îndoieli că fiecare obiectiv pe care îl salvezi este la fel ca și cum ați scos un scop pentru echipa dvs.
  • Când primești mingea, asigurați-vă că aveți control complet asupra ei, nu lăsați mingea să iasă din mâini.
  • Dacă cântați o melodie în capul dvs. pe tot parcursul jocului vă ajută să mergeți la primul instinct și să nu vă faceți griji atât de mult despre a fi rănit sau a face ceva greșit.
  • Concentrați întotdeauna pe minge și fii răcoros.
  • Asigurați-vă întotdeauna că sunteți pregătiți să vă sariți sau să vă scufundați pentru minge și dacă mingea se află în caseta dvs. rulați și să vă scufundați pentru minge, dacă este necesar.
  • Avertizări

    Nu lăsați mânia să ajungă la dvs., poate provoca o mulțime de necazuri, dar, de asemenea, vă poate împuternici. Nu face nimic prea violent, veți primi un card.
  • Portarul este o poziție foarte dureroasă de a juca. Trebuie să aveți o mulțime de rezistență și veți răni puțin. Dacă vă deplasați până la niveluri mai înalte de joc, veți fi lovit, loviți, ați pornit și tăiați deschis cu clele. Poate că poate apărea ca portarul nu este distractiv, dar adrenalina ajută la salvarea unei minge în timp ce sângerărea unei experiențe foarte recompensitoare și împuternicite.
  • Știți limitele. Dacă ați fi avut capul în mod repetat în timpul unui joc (care se poate întâmpla), probabil că trebuie să ieșiți din câmp.
  • Nu vă sacrificați în mod inutil, este complet lipsit de valoare pentru echipa dvs. dacă sunteți rănit inutil, dar dacă ați rănit salvarea unui scop, mai multă putere pentru dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar