Cum să faci timpul de urzeală

"Distorsiune temporală" provine din muzical "Imaginea de groază stâncoasă," care este încă adesea efectuată aproape patruzeci de ani mai târziu! Este un dans prost și ușor de făcut, cu majoritatea instrucțiunilor cântă cu voce tare. Încercați să vă distrați mai mult cu ea prin îmbrăcarea odată ce ați făcut mișcările în jos.

Pași

Metoda 1 din 2:
Dansând timpul de urzeală
  1. Imaginea intitulată face timpul de urzeală pasul 1
1. Săriți la stânga! Poziționați-vă picioarele aproape împreună, cu picioarele tăiate înainte sau ușor separate. Salt cu ambele picioare de pe pământ și aterizați o scurtă distanță până la stânga. Continuați cu fața în aceeași direcție în timpul acestui salt.
  • Dacă doriți să faceți saltul mai interesant, răsuciți-vă mâinile în aer în timp ce săriți sau Bob la bate după ce ați uscat.
  • Imaginea intitulată face timpul de urzeală de timp 2
    2. Pasul spre dreapta (de patru ori)! Păstrați piciorul stâng plantat pe pământ și rămâneți în fața aceleiași direcții în timpul acestei mișcări de dans. Mutați drumul spre dreapta spre dreapta, apoi aduceți-vă picioarele înapoi împreună. De obicei, dansatorii repetă de fapt această mișcare de patru ori, doar atingându-și degetele de la picioare la pământ primele de trei ori. În a patra oară, plantați piciorul pe teren, așa că stați cu o poziție largă.
  • Dacă vă place, mutați-vă mâinile afară și din nou în timp cu picioarele.
  • Imaginea intitulată face timpul de urzeală de timp 3
    3. Puneți-vă mâinile pe șolduri! Aruncați-vă mâinile chiar peste cap. Face o mișcare exagerată de wigglare înapoi la șolduri.
  • Imaginea intitulată face timpul de urzeală pasul 4
    4. Aduceți genunchii în strânsă! Păstrați-vă încă o clipă, suficient de lungă pentru ca cineva să cânte "aduceți genunchii în-." Când vor spune "strâmt," aduceți rapid genunchii unul spre celălalt, fără să vă mișcați picioarele. Păstrați-vă mâinile pe șolduri, îndoiți la șolduri dacă trebuie să vă mențineți echilibrul.
  • Nu vă faceți griji prea mult despre calendarul acestei mișcări în timp ce practicați. Este mai ușor să obțineți momentul în jos cu jocul muzical sau când practicați sincronizați cu alte persoane.
  • Imaginea intitulată face timpul de urzeală pasul 5
    5. Faceți focul pelvic (de două ori)! Adu-ți fundul înapoi, apoi împingeți șoldurile și pelvis brusc înainte. Înclinați picioarele înainte și capul și umerii înapoi ușor în timp ce vă împingeți, pentru a face mai exagerat. Repetați această mișcare a doua oară.
  • Păstrați-vă mâinile pe șolduri.
  • Imaginea intitulată face timpul de urzeală de timp Pasul 6
    6. Puneți-vă șoldurile! Aceasta nu face parte din versurile cântecului, dar este încă una dintre mișcările de dans. Păstrați-vă mâinile pe șolduri și rotiți șoldurile și pelvisul într-un cerc. Puteți face acest lucru într-o singură mișcare netedă, ca și cum ați fi rotiți un Hula Hoop sau ați zburat în timp ce rotiți în timp la bataia cântecului.
  • Dacă ascultați cântecul, faceți această mișcare în timpul versurilor "care vă conduce cu adevărat insaco-a-."
  • Imaginea intitulată face timpul de urzeală de timp Pasul 7
    7. Sfârșiți prin sărituri înainte și înapoi și fluturând mâinile la bate. Salt în poziție, întorcând 90º spre dreapta, așa că vă confruntați în cazul în care brațul dvs. drept a fost înainte. Săriți a doua oară, întorcându-vă 180 °, astfel încât să vă întoarceți complet și să vă confruntați cu direcția opusă. Mișcați-vă brațele și picioarele în și în afara bătăilor, pe măsură ce se termină corul.
  • Dacă ascultați melodia, timpul a fost primul salt în timpul "Hai sa facem," al doilea salt în timpul "timpul de urzeală," și mișcările brațului în timpul "Din nou."
  • Puteți veni cu propriile mișcări de dans pentru această parte a cântecului, deoarece nu există instrucțiuni specifice. S-ar putea chiar să-ți atingi brațele și să sari în jurul acestei părți.
  • Imaginea intitulată face timpul de urzeală pasul 8
    8. A cădea la pământ. La capătul cântecului, după ce ați făcut timpul de urzeală în timpul celor trei coruri, cădea la pământ dramatic pe măsură ce muzica se estompează.
  • Metoda 2 din 2:
    Dressing pentru dans
    1. Imaginea intitulată face timpul de urzeală de timp Pasul 9
    1. Purtați un costum de Halloween. De la zombi la prințese, costumele de Halloween se potrivesc exact în timpul războiului. Flashierul și Zanierul, cu atât mai bine, fie că este vorba de grămezi de roffle roz și sclipici, sau vopsea de fețe de schelet.
  • Imaginea intitulată face timpul de urzeală de timp Pasul 10
    2. Rochie în glitter și paiete. Unul dintre personajele de dans din versiunea Film de Horror Stocky, Columbia, are costul mai mic al tuturor. Acoperiți-vă în aur sau curcubeu și machiaj strălucitor pentru a-i imita. Puncte bonus Dacă purtați o pălărie de vârf strălucitoare și ciorapi de pește sau acoperiți sprâncenele cu machiaj.
  • Imaginea intitulată face timpul de urzeală de timp 11
    3. Rochie cu unul dintre costumele mai simple din spectacol. Personajele Janet și Brad sunt liniștea, "normal" oamenii prinși într-un grup de oameni ciudați, ceea ce înseamnă că costumele lor sunt de obicei mai ușor de imitat. Rochie ca Janet, purtând o rochie roz roz și un pulover alb, plus o pălărie de soare. Rochie ca brad cu "hipster" Îmbrăcăminte, de exemplu o cămașă butonată, pantaloni Khaki și părul pieptănilor.
  • Imaginea intitulată face timpul de urzeală pasul 12
    4. Evitați dungi dacă mergeți la un spectacol de groază stâncoasă. La multe spectacole ale imaginii de groază stâncoasă, unde vine dansul de warp de timp, oamenii s-ar putea distra de tine pentru purtarea dungi. Acest lucru se presupune că se referă la o scenă în film, când cineva purtând o cămașă dungă a fost prins în mod accidental, dar este o tradiție de a fi în acest moment.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă veți vedea imaginea de groază Rocky Live, audiența aproape întotdeauna se alătură în timpul dansului de warp.
  • Încercați să dansați la Acest clip din imaginea de groază Rocky arată filmul, sau la Această pistă audio a cântecului, Ori de câte ori începe corul "Săriți la stânga!"
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar