Cum să deveniți un marketer afiliat fără un site web

Există mai multe modalități de comercializare a produselor prin intermediul marketingului afiliat pe Internet fără a avea propriul site web. Puteți deveni un comerciant afiliat prin încorporarea legăturilor afiliate în corpul de e-mailuri pe care le trimiteți, postați legăturile afiliate în comunitățile de discuții, cum ar fi forumuri, panouri de discuții sau bloguri, scrierea articolelor pe site-uri web care au conținut generat de utilizator și, de asemenea, scrierea E - cărțile care oferă legături afiliate încorporate.

Pași

Metoda 1 din 4:
Comunități de discuții onlineDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imaginea intitulată deveni un tutore de casă Pasul 2
1. Localizați comunitățile online relevante pentru afiliatul pe care îl promovați. Exemple de astfel de comunități sunt forumuri, panouri de discuții, camere de chat și bloguri.
  • Efectuați o căutare pe Internet utilizând cuvinte cheie, cum ar fi "forum" sau "Consiliul de discuție" Cu subiectul afiliaților pe care îi promovați. De exemplu, dacă promovați echipamentul de exerciții, căutați "Forumul de exerciții fizice" sau "Forum de fitness."
  • Imagine intitulată Îndepărtați colecțiile dintr-un scor de credit Pasul 1
    2. Participă activ la fiecare comunitate online. Această practică poate contribui la creșterea venitului dvs. de afiliere atunci când membrii încep să vă vadă ca o prezență activă și de încredere pe fiecare site web.
  • Să se angajeze în discuții și să participe la evenimente online pe o bază zilnică sau săptămânală. De asemenea, puteți începe discuțiile despre subiectele relevante pentru produsele pe care le promovați prin legăturile afiliate.
  • Imaginea intitulată deveni un investigator corporativ Pasul 4
    3. Revedeți politicile membre pe fiecare site comunitar. Această procedură vă va permite să verificați dacă vi se permite să postați legături afiliate la aceste site-uri. Unele comunități online pot interzice legăturile afiliate și pot lua în considerare legăturile ca spam publicitar.
  • Imagine intitulată vinde asigurarea de viață a cheltuielilor finale Pasul 6
    4. Examinați setările contului dvs. pe fiecare site web. Dacă aparțineți unui forum sau unui grup de discuții care vă cere să vă înregistrați pentru un cont, este posibil să puteți profita de o casetă de semnătură în care puteți posta legături afiliate. Cutia de semnătură poate fi afișată de fiecare dată când răspundeți sau scrieți un post pe site.
  • Metoda 2 din 4:
    E-cărțiDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată Obțineți un doctorat în Economie Pasul 3
    1. Alegeți un subiect de e-carte care este legat de afiliații dvs. De exemplu, dacă vă echipează cu un afiliat care vinde echipamente de fitness, poate doriți să scrieți o carte electronică despre diferite tehnici de antrenament care implică echipamentul de fitness.
    • Alegeți un subiect despre care aveți cunoștință. Puteți câștiga mai mult de la afiliații dvs. dacă cititorii câștigă valoare din informațiile pe care le furnizați.
  • Imagine intitulată Vindem Asigurări Pasul 5
    2. Încorporați legăturile afiliate în secțiunile e-book-ului dvs. De exemplu, dacă e-cartea dvs. este despre fitness, puteți scrie despre importanța purtării pantofilor de alergare adecvate în timpul antrenamentului dvs., apoi încorporați legăturile afiliate pentru o anumită marcă de pantofi de rulare pe care vă recomandăm cititorilor dvs.
  • Includeți bannere de afiliere și imagini în e-cartea dvs. electronică. Bannerele și imaginile care conțin legături afiliate pot spori estehetic prezentarea informațiilor în e-cartea dvs.
  • Metoda 3 din 4:
    E-mailDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată închiriată un consilier financiar Pasul 8
    1. Scrieți articole despre produsele afiliate pe care le promovați. Cititorii au mai multe șanse să facă clic pe link-urile afiliate în articolele care conțin informații care le pot aduce beneficii - spre deosebire de legăturile din e-mailurile promoționale scrise special din motive de publicitate.
  • Imaginea intitulată Includeți o afacere în Florida Pasul 4
    2. Plasați legăturile afiliate pe tot corpul articolului. De exemplu, dacă marketing jocuri video sau sisteme de jocuri video, puteți scrie un articol despre cele mai bune jocuri sportive disponibile pe piață. Puteți să plasați link-uri de afiliere pentru fiecare joc video în fiecare rezumat care descrie fiecare joc.
  • Imaginea intitulată Generarea conducerii Pasul 8
    3. Trimiteți e-mailul clienților dvs. Clienții dvs. pot fi clienți reali sau pot fi prieteni, familie sau membri ai unei comunități online. De exemplu, dacă aveți o afacere de jocuri video de cărămidă și mortar, puteți încuraja clienții dvs. să vă ofere adreselor lor de e-mail pentru a le putea trimite e-mailuri.
  • Metoda 4 din 4:
    Articolele site-uri webDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată Găsiți banii nerevendicați Pasul 2
    1. Alăturați-vă site-urilor care vă permit să contribuiți la conținut. Există o varietate de site-uri web care vă permit să vă înregistrați pentru un cont și să contribuiți la articole sau recenzii pe mai multe subiecte.
    • Efectuați o căutare pe Internet utilizând cuvinte cheie, cum ar fi "Articolul Directory" Pentru a găsi site-uri gratuite care vă vor permite să publicați articole.
    • Căutați articole de articole sau revizuiți site-urile care satisfac în mod specific nișei dvs. afiliate. De exemplu, dacă doriți să promovați afiliații care vinde cărți, puteți căuta site-uri de evaluare a cărților care vă permit să postați link-uri afiliate lângă propriile dvs. recenzii ale cărților dvs.
  • Imagine intitulată Generarea conducerii Pasul 3
    2. Examinați politicile fiecărui site pe care îl alăturați. Unele site-uri web pot limita cantitatea de legături afiliate pe care le puteți plasa în fiecare articol.
  • Imagine intitulată Găsiți banii nerevendicați Pasul 7
    3. Scrieți recenzii sau articole legate de afiliații dvs. Utilizatorii de Internet care au teren pe pagina dvs. de articol pot căuta informații sau produse pe care le doresc sau au nevoie.
  • Imagine intitulată obține constructor
    4. Încorporați legăturile afiliate în articolele dvs. înainte de publicare. Vizitatorii site-ului web vor avea apoi ocazia de a face clic pe legăturile de afiliere din articolele dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Post articole sau legături afiliate pe site-uri care au anunțuri clasificate. Cineva din zona dvs. locală poate căuta un anumit produs sau serviciu care poate beneficia de acestea - determinând că acestea să aterizeze pe pagina dvs. care conține legăturile afiliate.
  • Post Link-uri afiliate pe site-urile media sociale de care aparțineți. Urmitorii sau prietenii dvs. pot fi înclinați să achiziționeze produsele afiliate dacă au deja o relație stabilită și de încredere cu dvs.
  • Avertizări

    Puteți comercializa afiliații utilizând Play-Per-Click Publicitate - Cu toate acestea, unele site-uri web și motoarele de căutare au algoritmi și anumite strategii de listare care pot să nu permită legăturile dvs. de afiliere să fie prezentate în orice moment.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar