Cum se face marketingul motorului de căutare

Marketingul motorului de căutare recunoaște că site-urile web obțin o cantitate mare de trafic web, aproximativ 30%, de la căutări pe Internet. Motoarele de căutare precum Google, Yahoo, Bing și AOL creează standarde care servesc drept linii directoare pentru dezvoltarea publicității motorului de căutare. Cele 2 modalități principale de publicitate utilizând motoarele de căutare sunt optimizarea motorului de căutare (SEO) și publicitatea căutării plătite. SEO este procesul de îmbunătățire a unui site web, astfel încât conținutul se situează foarte mult pe motoarele de căutare. În publicitatea de căutare plătită, companiile cumpără listări plătite folosind cuvinte cheie alese. Cel mai adesea agentul de publicitate are un plan de plată pe clic (PPC). De fiecare dată când cineva efectuează o interogare pe un motor de căutare, vor vedea atât rezultate libere, organice, cât și liste plătite. Învățarea de a utiliza ambele tipuri de publicitate va crește traficul pe site-ul dvs. Aflați cum să utilizați un motor de căutare pentru publicitate.

Pași

Metoda 1 din 2:
Optimizare motor de căutareObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
  1. Imagine intitulată Utilizați un motor de căutare pentru publicitatea Pasul 1
1. Luați în considerare angajarea unei firme SEO sau a unui profesionist de marketing. Dacă tu sau oamenii din angajat nu știu prea multe despre modul în care site-ul dvs. poate fi schimbat și structurat, atunci este important să angajați pe cineva să implementeze modificări. Stabiliți un buget pentru angajarea unui profesionist SEO.
  • Imagine intitulată Utilizați un motor de căutare pentru publicitatea Pasul 2
    2. Faceți cercetarea cuvintelor cheie. Aflați ce cuvinte cheie sunt cele mai profitabile și populare pentru site-ul dvs. va fi util pentru publicitatea de căutare SEO și plătită.
  • Efectuați căutări folosind ceea ce considerați a fi cele mai populare cuvinte cheie. Judecați relevanța pe baza concurenței dvs. Dacă această căutare trage concurenți și produse care oferă ceea ce oferiți, atunci puteți încerca să obțineți o parte mai largă a acelei piețe. Dacă termenii de căutare nu aduc produse similare, schimbați termenii pentru a încerca să găsiți mai multe cuvinte specifice care vor fi mai profitabile.
  • Faceți unele publicitate plătite pentru cercetare. Configurați campanii Pay-Per-Click utilizând cuvintele cheie de top pe Google AdWords și / sau Microsoft AdCenter. Determinați numărul de vânzări pe care le obțineți pentru anunțul dvs. pentru a obține un procent.
  • Cu anunțurile Google, puteți utiliza "Planificatorul de cuvinte cheie Google" Pentru a găsi cuvinte cheie cu un volum de căutare ridicat.
  • Analizați rentabilitatea cuvintelor dvs. cheie prin stabilirea profitului pe care îl obțineți de la clicurile pe care le primiți. Determinați câte dolari vă culegeți pe 100 de vizitatori. De exemplu, dacă primiți 1000 de clicuri dintr-o campanie PPC și faceți un profit de 4000 $, fiecare clic este în valoare de 4 USD.
  • Imagine intitulată Utilizați un motor de căutare pentru publicitatea Pasul 3
    3. Structurați site-ul dvs. cu o ierarhie clară. Fiecare site ar trebui să aibă cel puțin 1 link text static. Pentru ca un link să fie popular și să obțină un clasament ridicat al motorului de căutare, ar trebui să fie ușor de găsit, amintiți-vă și accesați.
  • Imagine intitulată Utilizați un motor de căutare pentru publicitatea Pasul 4
    4. Evitați să vă ascundeți cuvintele cheie în interiorul mediilor bogate. În timp ce Ajax, Adobe Flash Player sau jаvascript ar putea îmbunătăți aspectul site-ului dvs., informațiile din site-ul dvs. vor fi criptate, astfel încât crawlerele motorului de căutare să nu o poată vedea. Alegeți un design simplu înainte de web ori de câte ori este posibil.
  • Imagine intitulată Utilizați un motor de căutare pentru publicitatea Pasul 5
    5. Utilizați URL-uri simple care conțin cuvinte cheie. Fiecare pagină a conținutului important ar trebui să conțină cel puțin 1 din cuvintele dvs. cheie profitabile. Simplificați adresele URL înainte de a posta conținut pe site-ul dvs.
  • Imagine intitulată Utilizați un motor de căutare pentru publicitatea Pasul 6
    6. Închiriați scriitori pentru a crea conținutul SEO. Articole, videoclipuri, tutoriale și alte conținuturi ar trebui să conțină cuvintele cheie profitabile în adresa URL, titlul, prima teză și primele paragrafe. Această concentrare va crea un rang mai mare pe motoarele de căutare.
  • Imagine intitulată Utilizați un motor de căutare pentru publicitatea Pasul 7
    7. Utilizați paginile de destinație. Crearea unei pagini atractive pentru conținutul dvs. care se adresează nevoilor clienților dvs. va crește rata de conversie. Paginile de aterizare pot fi configurate pentru a urmări datele importante ale motorului de căutare, astfel încât să le puteți evalua lângă pagina generală a site-ului dvs. web.
  • Imagine intitulată Utilizați un motor de căutare pentru publicitatea Pasul 8
    8. Creați conținut de înaltă calitate. Cele mai multe motoare de căutare vă recomandă să investiți în conținut de înaltă calitate, orientat spre client. Cu cât încurajați mai mult pe oameni să se întoarcă pe site-ul dvs., cu atât este mai popular link-ul și clasamentul va fi mai mare la motoarele de căutare.
  • Imagine intitulată Utilizați un motor de căutare pentru publicitatea Pasul 9
    9. Schimbați titlul și atributele Alt pe conținut, astfel încât acestea să fie descriptive. Acestea sunt atributele care sunt adesea ascunse de vedere, dar descriu conținutul site-ului dvs. pe motoarele de căutare. Fiecare bucată de mass-media ar trebui să conțină cuvintele cheie profitabile și să fie atât descriptivă, cât și simplă.
  • Metoda 2 din 2:
    Publicitate de căutare plătităObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imagine intitulată Utilizați un motor de căutare pentru publicitatea Pasul 10
    1. Creați o infrastructură pentru a seta și a urmări campaniile de publicitate de căutare plătite. Este dificil să creați o campanie de publicitate de succes, dacă nu aveți deja un sistem de înființare a campaniilor publicitare pe Internet. Următoarele sunt lucruri care trebuie să vă asigurați că ați configurat înainte de a plăti anunțurile motorului de căutare:
    • Alegeți un obiectiv pentru publicitatea motorului dvs. de căutare. Anunțurile plătite necesită alegerea cuvintelor cheie, astfel încât promovarea conținutului sau a produselor specifice într-o campanie este adesea mai reușită decât încercarea de a vă promova afacerea în general. Alegeți o singură campanie de configurare când începeți doar căutări plătite.
    • Stabiliți-vă bugetul. Luați în considerare muchii, ofertele de plată pe clic, urmărirea și durata bugetului.
    • Stabiliți linia de bază a traficului motorului de căutare. Petreceți 1 până la 3 luni Urmărirea statisticilor motorului de căutare fără anunțuri plătite. Creați un raport, astfel încât să puteți compara fiecare campanie împotriva traficului dvs. de bază.
    • Investiți în software-ul de urmărire. Dacă infrastructura site-ului dvs. nu include deja software de urmărire înaltă, nu veți putea determina dacă aveți o campanie de succes. Investiția în instalarea paginilor de urmărire care vă spun unde provine traficul dvs. vă va permite să economisiți bani în campanii de marketing redundante.
    • Alegeți indicatori de performanță cheie (KPI). Aceștia sunt factori pe care îl utilizați pentru a judeca performanța unei campanii de publicitate. Acestea ar trebui să fie numere, comentarii sau vânzări pe care le puteți urmări prin cursul campaniei.
  • Imagine intitulată Utilizați un motor de căutare pentru publicitatea Pasul 11
    2. Experimentați cu fiecare tip de publicitate de căutare plătită. Încercați 1 din fiecare tip și urmăriți ceea ce este cel mai de succes pentru site-ul dvs. Web. Următoarele sunt cele mai frecvent utilizate modalități de plată pentru publicitatea motorului de căutare:
  • Încercați înregistrări plătite plătit. Aceste liste sponsorizate pot sau nu pot fi plătite pe clic. Ele sunt, de obicei, evidențiate în partea de sus, de jos sau laterală a rezultatelor căutării. AOL, Google, Bing, întrebați și multe alte motoare de căutare oferă liste sponsorizate.
  • Încercați o prezentare plătită cu Yahoo. Va trebui să dezvoltați o descriere bogată în cuvinte cheie a site-ului dvs. și să plătiți pentru a fi listată cu directorul Yahoo.
  • Încercați anunțuri banner pe motoarele de căutare. Anunțurile banner sunt utilizate pe tot parcursul internetului, dar pot apărea și pe partea de sus, de jos și pe laturile unui ecran de rezultate de căutare atunci când oamenii caută cuvintele dvs. cheie. Ar trebui să fie un grafic bine conceput, care a dovedit rezultate cu atragerea oamenilor la pagina dvs.
  • Încercați promovarea conținutului. Dacă doriți să faceți publicitate o anumită piesă de conținut de înaltă calitate, puteți plăti pentru a fi listat ca conținut sponsorizat. AOL, întrebați-vă și Yahoo folosiți scheme de conținut sponsorizate.
  • Imagine intitulată Utilizați un motor de căutare pentru publicitatea Pasul 12
    3. Verificați campania dvs. de două ori pe săptămână. Ar trebui să alocați pe cineva să urmărească progresul campaniei dvs. și să dezvolte date cu acesta. Nu lăsați o campanie să meargă mai mult de o lună înainte de a evalua dacă vă oferă rezultate.
  • Imagine intitulată Utilizați un motor de căutare pentru publicitatea Pasul 13
    4. Rafinați anunțurile dvs. de căutare plătite. Eliminați toate campaniile care nu au reușit și le evaluează pentru referințe ulterioare. Stick cu tipuri de anunțuri care arată rezultate profitabile.
  • Imagine intitulată Utilizați un motor de căutare pentru publicitatea Pasul 14
    5. Dezvoltați o procedură de publicitate a unui conținut nou sau important pentru motoarele de căutare. Multe dintre cuvintele dvs. cheie clasice și anunțurile plătite de marcă, vor rămâne în sus pentru o perioadă lungă de timp - cu toate acestea, trebuie să dezvoltați și un sistem de promovare prin intermediul motoarelor de căutare. Faceți parte din planul dvs. de marketing.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Plătiți un consultant SEO pentru a efectua o evaluare periodică a site-ului dvs. web. SEO este o știință progresivă continuă. De fiecare dată când un motor de căutare își schimbă algoritmul, un profesionist SEO își schimbă sfaturile SEO. Există sute de lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta Clasamentul SEO. Ceea ce este practic pentru afacerea dvs. depinde de site-ul web, de produsele și de cuvintele cheie pe care le utilizați.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Consultant SEO / firmă
    • Conținut de înaltă calitate
    • Pagini de aterizare
    • Cuvinte cheie
    • Șterge Ierarhia site-ului web
    • URL-uri simple
    • Urmărirea campaniei
    • Indicatori de performanta
    • Plăți / platemente
    • Anunțuri banner
    • Conținut sponsorizat
    • Planul de marketing al motorului de căutare
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar