Cum se face marketingul digital

Marketingul digital este un termen umbrelă care se referă la marketingul cu mediile digitale pe Internet. Este o strategie de marketing care utilizează optimizarea motorului de căutare, marketingul de conținut, mass-media socială, campanii de e-mail și publicitatea online pentru a promova un brand și pentru a aduce mai mulți clienți unei afaceri. Lumea marketingului digital poate părea copleșitoare, dar odată ce știți strategiile de bază și cum să le implementați, este mult mai ușor decât credeți.

Pași

Metoda 1 din 5:
Optimizarea rezultatelor motorului de căutare
  1. Imagine intitulată Do Marketing digital Pasul 1
1. Termenii de căutare de cercetare care sunt relevante pentru afacerea dvs. și industria dvs. Optimizarea motorului de căutare (SEO) este o strategie de marketing condusă de cuvintele cheie pe care motoarele de căutare, cum ar fi utilizarea Google și Bing în algoritmii lor pentru a popula rezultatele căutării. Motoarele de căutare Rank site-uri web pe baza cuvintelor cheie relevante pentru căutare.
  • Utilizați motoarele de căutare ca Google să se uite la termenii de căutare care sunt utilizați de companii sau produse care sunt similare cu propria dvs.
  • Efectuați o listă de termeni de căutare care sunt utilizați în mod obișnuit pentru produse și servicii similare.
  • Uită-te la căutările conexe atunci când conectați un cuvânt cheie pentru a obține idei pentru termenii de căutare și pentru a vă modifica propriul pentru a se potrivi termeni de căutare populari.
  • Imagine intitulată Do Marketing digital Pasul 2
    2
    Optimizați site-ul dvs. Web Prin punerea cuvintelor cheie în adresele URL ale site-ului dvs. web. O adresă URL este adresa unei pagini web. Una dintre cele mai bune modalități de a introduce cuvintele cheie în site-ul dvs. web este să le puneți în adrese URL, astfel încât paginile dvs. să fie rezultatele de top pentru acele cuvinte cheie ori de câte ori un potențial client îl caută pe un motor de căutare.
  • De exemplu, dacă vindeți un calendar sportiv, adresa URL a paginii dvs. Vânzarea calendarului sportiv ar putea fi: "treaba ta.com / sport_calendar."
  • Dacă utilizați un cuvânt cheie mai larg, este posibil ca pagina dvs. să nu apară în căutări specifice de la oameni. Dacă vindeți un calendar sportiv, dar utilizați cuvântul "calendar" în adresa dvs. URL, este posibil ca pagina dvs. să nu apară persoanelor care caută un calendar sportiv.
  • Utilizați adresele URL care sunt ușor de reținut, astfel încât un client vă poate găsi din nou.
  • Imagine intitulată Do Marketing digital Pasul 3
    3. Utilizați cuvinte cheie în etichete de titlu și Descrierile metalice din paginile dvs. web. O etichetă de titlu este numele link-ului paginii web care apare într-un rezultat de căutare dintr-un motor de căutare. O descriere Meta este o descriere scurtă de 2-3 sub eticheta de titlu pe care o puteți vedea când executați o căutare Google. Ambele sunt locuri minunate pentru a utiliza cuvintele cheie pentru a ajuta pagina dvs. să se ridice la partea de sus a rezultatelor unui motor de căutare.
  • Includeți cuvinte cheie în mod organic, astfel încât acestea să arate autentic și legitim, mai degrabă decât să blocheze cât mai multe cuvinte cheie cum puteți, care pot conduce oamenii departe de pagina dvs.
  • De exemplu, dacă ați deținut un salon de înfrumusețare, ați dori descrierea meta-salonului dvs. pentru a include cuvinte precum "Frumusețea, salonul, tratamentele, facialurile și manichiurile" incluse în descrierea Meta pentru a vă ajuta site-ul dvs. să apară în căutările Google.
  • Utilizați Google și Bing Webmaster Instrumente pentru a revizui eticheta de titlu și descrierile meta metamă.
  • O etichetă de titlu este, de asemenea, hyperlinkul pe care oamenii îl vor face clic pentru a merge la pagina dvs.
  • Bacsis: Google permite maximum 155 de caractere pentru a fi utilizat în descrierea Meta, astfel încât să le utilizați cu înțelepciune.

  • Imagine intitulată Do Marketing digital Pasul 4
    4. Includeți cuvinte cheie în conținutul site-ului dvs. Încercați să utilizați cuvintele cheie relevante pentru afacerea dvs. cât de des puteți afla pe site-ul dvs. Care include orice descrieri ale produsului, postări pe blog și titluri de pagină. Dar aveți grijă să nu cădeți în "umplutură de cuvinte cheie", ceea ce face ca pagina dvs. să arate neprofesională și spam.
  • Motoarele de căutare, cum ar fi Google și Bing să vă penalizeze site-ul dvs. și să determine să nu apară în rezultatele căutării.
  • Metoda 2 din 5:
    Crearea conținutului de marketing
    1. Imagine intitulată Do Marketing digital Pasul 5
    1. Capturați atenția potențialilor clienți cu Marketing de conținut. Content Marketing este o strategie de marketing care implică crearea și împărtășirea materialelor online, cum ar fi posturile sociale, imaginile, videoclipurile și postările de blog pentru a stimula interesul pentru un brand. Mai degrabă decât împingeți produsele sau serviciile dvs., marketingul de conținut încearcă să câștige încrederea publicului dvs., ceea ce va duce la vânzări mai mari și trafic web pentru afacerea dvs.
    • Scopul este de a crea conținut care va promova conștientizarea mărcii, creșterea angajamentului publicului cu compania dvs., creați clienți loiali și creșteți vânzările.
    • Conținutul trebuie să fie relevant pentru publicul dvs. țintă, atrăgând-o pe baza intereselor lor.
    • Conținutul de marketing poate reduce, de asemenea, costurile totale de marketing, deoarece vă petreceți bugetul de marketing mult mai eficient atunci când ați livrat în mod eficient conținutul publicului dvs. țintă.
  • Imagine intitulată Do Digital Marketing Pasul 6
    2. Stabiliți audiența pentru conținutul dvs. Înainte de a crea conținut pe piață, trebuie să știți cine este destinat conținutul. Datele de cercetare pentru demografia pe care intenționați să o vizați. Utilizați analiticii din medii sociale, campanii de marketing prin e-mail și cercetare de piață pentru a găsi interesele și preocupările publicului dvs. țintă.
  • Obțineți feedback de la clienții dvs. pentru a vă modela mesajul de marketing.
  • Puteți angaja un strateg de marketing pentru a vă ajuta să vă perfecționați strategia de marketing.
  • Conținutul de marketing este menit să capteze atenția și să-ți educe publicul despre produsele și serviciile dvs.
  • Imagine intitulată Do Marketing digital Pasul 7
    3. Creați conținut de calitate pentru a utiliza în eforturile dvs. de marketing. Utilizați imagini izbitoare, clipuri video, citate amuzante și alte conținut de calitate pentru a vă angaja publicul. Mai degrabă decât pomparea unei alimentări continue de conținut, se concentrează asupra calității asupra cantității. Oamenii care vizitează site-ul dvs. după ce vă văd conținutul fac acest lucru pentru că simt o conexiune și au încredere în marca dvs.
  • Utilizați programe cum ar fi Photoshop sau Canva pentru a face grafică care sunt atractive vizual și proiectează marca dvs.
  • Utilizați software de editare video pentru a efectua anunțuri scurte pentru a fi utilizate.
  • Avertizare: Aveți grijă să nu utilizați imagini sau conținut protejate prin drepturi de autor în anunțurile dvs!

  • Imagine intitulată Do Marketing digital Pasul 8
    4. Mențineți an Blogul online să se angajeze cu clienții dvs. Un blog online este un loc minunat pentru a posta fotografii și videoclipuri, scrieți posturi mai lungi și informați oamenii despre evoluțiile cu compania dvs., produsele dvs. sau serviciile dvs. Este un loc minunat pentru a împărtăși știrile legate de industrie sau pentru a vă conecta la un nivel personal prin scrierea conținutului autobiografic despre dvs. și viața dvs.
  • Utilizați un blog pentru a posta conținut regulat pe care cititorii dvs. doresc să rămână înapoi pentru a vedea.
  • Blogurile pot fi profesionale sau pot fi intime sau o combinație a celor două.
  • Conținutul amuzant și angajat care nu este neapărat legat de afacerea dvs. vă poate ajuta să vă conectați cu clienții dvs. la nivel personal.
  • Imagine intitulată Do Marketing digital Pasul 9
    5. Testați-vă conținutul prin verificarea Analytics Analytics pentru a vedea ce funcționează. Analizele se referă la informații care rezultă din analiza datelor sau a statisticilor. Oricând utilizați conținutul dvs. de marketing, urmăriți analiticii astfel încât să puteți vedea ce este de succes și ceea ce nu este. Publicitatea poate fi scumpă, astfel încât să nu doriți să vă pierdeți bugetul pe anunțurile care utilizează conținut care nu funcționează.
  • Utilizați conținutul care funcționează ca model pentru orice conținut viitoare pe care îl creați.
  • Metoda 3 din 5:
    Publicitate pe social media
    1. Imagine intitulată Do Marketing digital Pasul 10
    1. Utilizare Social Media Pentru a viza o audiență specifică. Social Media se referă la site-uri web și aplicații care permit utilizatorilor să creeze și să împărtășească conținutul, precum și să participe la rețele sociale cu alți utilizatori. Înainte de a începe să plătiți pentru a face publicitate pe social media, ar trebui să decideți cine sunt potențialii clienți pentru că ați folosi un conținut diferit pentru a face publicitate unui bărbat alb alb de 24 de ani, în Toledo, pentru un afro-american de 43 de ani Femeie din Tallahassee.
    • Unul dintre cele mai bune lucruri despre publicitatea pe platformele media sociale este cât de mult puteți personaliza ce audiență vă va vedea anunțurile dvs.
    • Puteți viza pe categorii cum ar fi vârsta, locația, sexul, interesele, chiar istoricul căutării pe internet a oamenilor.
    • Publicitatea socială a mass-media este rentabilă și adesea duce la creșterea vânzărilor, deoarece persoanele care văd anunțurile dvs. sunt persoane care sunt susceptibile de a cumpăra bunurile sau serviciile dvs.
  • Imagine intitulată Do Marketing digital Pasul 11
    2. Creeaza o Facebook Pagina de afaceri Pentru a vă promova produsele sau serviciile. O pagină de afaceri pe Facebook este gratuită și facilitează să găsească și să se conecteze cu afacerea dvs. Puteți afișa informații despre afacerea dvs., informațiile dvs. de contact, locația și orele de funcționare. De asemenea, puteți primi și răspunde la mesaje de la clienții actuali sau potențiali.
  • De asemenea, puteți posta conținut în pagina dvs. de afaceri care poate fi împărtășită de alte persoane. Deci, dacă rulați o vânzare flash sau specială, Facebook este un loc minunat pentru a obține cuvântul afară.
  • Bacsis: Boost Facebook Posts Pentru a face publicitate publicului dvs. țintă. Faceți clic pe pictograma "Boost Post" de lângă unul dintre postările dvs. pentru a alege publicul dvs., apoi decideți cât de mult doriți să cheltuiți pe zi și când doriți ca postul să apară în știrile audienței dvs.

  • Imagine intitulată Do Digital Marketing Pasul 12
    3
    Face un cont Instagram Pentru afacerea dvs. pentru a face publicitate vizual. Instagram este o platformă de social media folosită pentru a împărtăși fotografii și videoclipuri. Conținutul vizual de izbitoare poate fi folosit ca reclame pe Instagram mult în modul în care postările amplificate pe Facebook pot viza grupuri specifice de oameni. Instagram oferă instrumente pentru a vă ajuta să vizați și să vă angajați potențialii clienți.
  • Facebook deține Instagram, astfel încât să puteți conecta contul dvs. Instagram în contul dvs. Facebook și să postați simultan ambele platforme.
  • Imagine intitulată Do Marketing digital Pasul 13
    4
    Face un cont Twitter Pentru a face publicitate noi produse și vânzări speciale. Twitter este un site de socializare în care oamenii comunică rapid cu mesaje scurte numite "Tweets."Twitter este rapid și este un loc minunat pentru dvs. pentru a face publicitate unui produs Flash-Vanzare, o ediție limitată sau lansarea unui produs nou. Creați un cont Twitter pentru afacerea dvs. și "Urmăriți" alte conturi relevante pentru industria dvs. și afacerile dvs. pentru a începe construirea unui popor care sunt interesați de produsele și serviciile dvs.
  • Puteți face trimitere despre știrile din industrie sau despre o vânzare pentru a vă angaja împreună cu adepții dvs.
  • Utilizați hashtags (#) Pentru a vă conecta postările către alte postări care conțin și cuvântul hashtagged. De exemplu, dacă ați deținut un magazin de pantofi și ați vrut să faceți publicitate la o vânzare online Flash, ați putea posta informațiile de vânzare pe Twitter și să utilizați Hashtags cum ar fi #shoesforsale, #shoeddict, #snakers și #footwear pentru a obține postul dvs. într-o un grup mai mare de posturi legate de vânzările de încălțăminte.
  • Imagine intitulată Do Marketing digital Pasul 14
    5. A te alatura LinkedIn Pentru a vă construi rețeaua de afaceri. LinkedIn este o platformă socială concepută pentru profesioniștii de carieră și de afaceri pentru a se conecta. Este un instrument excelent pentru tine de a folosi pentru a construi marca afacerii dvs. și pentru a forma legături puternice de afaceri. Puteți să o utilizați pentru a rămâne curentă cu tendințele din industria dvs., împărtășiți conținutul industriei și conectați-vă cu oameni influenți și companii din industria dvs.
  • LinkedIn este, de asemenea, o mare platformă socială pentru a căuta potențialii angajați. Dacă ați deținut o companie care vinde politici de asigurare de viață, ați putea posta o listă de locuri de muncă care caută tineri profesioniști să se alăture echipei dvs. de vânzări. Solicitanții pot răspunde la listare prin platformă, vă trimit CV-ul, chiar completați un chestionar pentru a vă ajuta să vă restrângeți candidații.
  • Imagine intitulată Do Marketing digital Pasul 15
    6. Gestionați-vă conturile cu un program de gestionare a mass-media. Dacă aveți mai multe conturi pe diferite platforme de social media, puteți utiliza un program pentru a păstra toate conturile împreună și pentru a vă ocupa mai bine de postările și anunțurile dvs. Programe ca Hootsuite, Socialoomph, și vă permit cu ușurință să programați și să monitorizați anunțurile pe mai multe platforme.
  • Programele de management Luați hassle în afara utilizării fiecărui cont individual pentru a vă face publicitate afacerii.
  • Multe programe oferă versiuni gratuite care au opțiuni limitate, dar pot fi utilizate în continuare pentru a gestiona conturile dvs. de social media.
  • Programele de management au, de asemenea, analize și date care vă vor spune cât de mult faceți clic pe sau răspundeți la un anumit post sau publicitate, ceea ce vă permite să vă cheltuiți banii pe anunțurile care funcționează.
  • Metoda 4 din 5:
    Marketing prin e-mail
    1. Imagine intitulată Do Marketing digital Pasul 16
    1. Folosi marketing prin e-mail Pentru a ajunge la o audiență mai mare cu ușurință. Marketingul de e-mail se referă la utilizarea e-mailului pentru a vă promova afacerea. Aproape fiecare utilizator de Internet are un cont de e-mail activ, astfel încât să puteți ajunge la o porțiune mai mare a Internetului care nu poate fi pe social media. Email Marketing este, de asemenea, foarte ieftin, deoarece nu trebuie să cheltuiți bani pentru a trimite un e-mail.
    • Deoarece totul este următor cu software-ul de marketing, puteți obține cu ușurință date care vă vor spune succesul campaniilor dvs. de e-mail.
    • Rentabilitatea investiției (ROI) cu marketingul de e-mail este foarte mare, deoarece puteți trimite numai e-mailuri persoanelor care ți-au oferit adresa de e-mail și, prin urmare, sunt susceptibile de a fi interesate de produsele și serviciile dvs.
    • De asemenea, este liber Creați un cont de e-mail Pentru afacerea dvs.
  • Imagine intitulată Do Marketing digital Pasul 17
    2. Crea Listele de e-mail din contactele dvs. de afaceri și ale clienților. Pentru a face o campanie de e-mail de marketing, aveți nevoie de o listă de persoane pe care le puteți trimite prin e-mail! Faceți-o o practică pentru a obține adresa de e-mail a oamenilor ori de câte ori cumpără ceva de la dvs. sau faceți o conexiune de afaceri. Creați un link sau o opțiune pentru a vă abona la e-mailurile de pe site-ul dvs. web și pe platformele media sociale pentru a vă construi listele de corespondență.
  • Asigurați-vă că aveți permisiunea de a trimite un e-mail pe cineva. Spamând e-mailul cuiva cu anunțuri sau mesaje pe care nu le doresc este o modalitate sigură de a le îndepărta.
  • Bacsis: Utilizați un "magnet de plumb" pentru a atrage oamenii să se înscrie pentru lista dvs. de e-mail. Un magnet de plumb ar putea fi o ofertă gratuită sau o reducere specială dacă vă înscrieți pentru listă.

  • Imagine intitulată Do Marketing digital Pasul 18
    3. Începeți un regulat buletin informativ Pentru a trimite clienților dvs. Un buletin informativ consistent este o modalitate excelentă de a rămâne în legătură cu clienții dvs. și de a le face conștienți de produsele sau evoluțiile noi cu afacerea dvs. Dacă includeți un conținut bun și relevant pe care abonatorii dvs. îl interesează, vor aștepta cu nerăbdare newsletter-ul dvs. și îl pot împărtăși cu alții.
  • Decideți dacă doriți să faceți un buletin informativ zilnic, săptămânal sau lunar și rămâneți consecvent.
  • Asigurați-vă că includeți o mulțime de linkuri în newsletter-ul dvs. care va conduce cititorilor site-ului dvs. web, platforme media sociale și produselor.
  • Imagine intitulată Do Marketing digital Pasul 19
    4. Creați un scop vizat Campanie de marketing prin e-mail Folosind listele de discuții. Dacă lansați un produs nou, vânzări sau doriți să faceți un anunț, trimiterea unui e-mail către contactele relevante este o modalitate ușoară de a difuza informații. Deoarece toată lumea din listele dvs. de corespondență au acordat permisiunea de a primi e-mailuri de la dvs., aveți o probabilitate mult mai mare pentru deschiderea e-mailului și faceți clic pe orice linkuri.
  • Gândiți-vă la cine în contactele dvs. sunt publicul pe care îl vizați și adaptați conținutul și informațiile dvs. pentru a vă interesa interesul.
  • Imagine intitulată Do Marketing digital Pasul 20
    5. Utilizați software-ul de marketing prin e-mail pentru a trimite și a monitoriza campaniile de e-mail. Companii cum ar fi MailChimp și Contact Utilizați software-ul și instrumentele pentru a face ca marketingul de e-mail să fie simplu și ușor. Ele vă permit să încărcați listele de contacte și să programați e-mailuri de masă. Acestea oferă, de asemenea, date și analize pentru a ajuta la a vedea ratele de clicuri, ratele deschise, backs bounce și ori de câte ori cineva face clic pe un link din e-mail.
  • Puteți adapta campaniile dvs. pentru a fi mai eficiente.
  • Multe servicii de marketing prin e-mail vă permit să încărcați propriul newsletter sau să utilizați șabloanele lor pentru a crea una.
  • Metoda 5 din 5:
    Folosind Player Publicitate Publicitate
    1. Imagine intitulată Do Marketing digital Pasul 21
    1. Încercați să plătiți pe clic Publicitate pentru a aduce oamenii pe site-ul dvs. Anunțurile cu plată pe clic (PPC) apar atunci când sunt utilizate expresii de căutare specifice sau pe site-urile web care au o audiență specifică. De asemenea, trebuie să plătiți numai atunci când cineva face clic pe ele, astfel încât acestea pot fi o modalitate rentabilă de a conduce traficul pe Internet pe site-ul dvs. Web.
    • Dacă conținutul dvs. de anunțuri arată bine, PPC poate fi un instrument excelent pentru a conduce oamenii la pagina dvs.
    • PPC permite ca întreprinderile mici să apară în Google căutări pentru o mare valoare deoarece plătiți doar pentru clicuri, ceea ce înseamnă că cineva se uită la site-ul dvs. sau produsele dvs.
    • De asemenea, puteți monitoriza performanța anunțurilor dvs., astfel încât să le puteți schimba sau să eliminați anunțurile mai puțin de succes.
  • Imagine intitulată Do Pasul de Marketing digital 22
    2. Licitați Google Adwords Pentru ca anunțul dvs. să apară în căutările Google. Google AdWords funcționează utilizând un sistem de licitare pentru a determina în cazul în care anunțul dvs. va fi poziționat pe pagină, care poate determina câte clicuri veți obține. Dacă executați un anunț pe un anumit cuvânt cheie sau pe termen de căutare și nu există alte anunțuri care utilizează acest cuvânt cheie, atunci dvs. va afișa în partea de sus a paginii.
  • Dacă alte companii încep să liciteze pe cuvântul cheie, anunțul dvs. ar putea fi mutat în jos dacă nu cheltuiți mai mulți bani pentru a licita pentru spațiu pe pagină.
  • Bacsis: Puteți să licitați manual sau să utilizați caracteristica automată care vă permite să introduceți un buget zilnic maxim pentru plasarea anunțului dvs.

  • Imagine intitulată Do Pasul de Marketing digital 23
    3. Vizați o audiență specifică pentru anunțurile dvs. cu Facebook publicitate. Facebook oferă, de asemenea, PPC, dar vă permit să adaptați publicul care va vedea anunțurile dvs. într-o măsură mult mai mare. Puteți să vizați oamenii pe baza multor combinații de factori, astfel încât anunțul dvs. să fie văzute de persoane care sunt interesate de afacerea dvs. Anunțurile apar în jurul paginii și pot conduce persoane pe site-ul dvs. sau la o anumită pagină de produs.
  • Facebook utilizează, de asemenea, un sistem de licitare pentru a programa când și unde va apărea anunțul dvs. pe pagină.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar