Cum sa faci articole de marketing

Articolul de marketing este o formă de marketing în care articolele sunt plasate strategic pe Internet în scopul promovării unui site specific. Conceptul este de a genera interesul site-ului dvs., să stabilească credibilitatea ca expert în nișă și să creeze legături back-link-uri către site-ul dvs. care va îmbunătăți clasamentul motorului de căutare al site-ului dvs. Avantajul articolului de marketing este că este relativ simplu de făcut și nu costă bani.

Pași

  1. Imagine numită Articolul de marketing 1
1. Identificați nisa pieței. Nișa dvs. va determina tipul de articole pe care le scrieți, deoarece toate articolele pe care le publicați ca parte a strategiei dvs. de marketing ar trebui să depună mărturie la expertiza dvs. și să inspire surferii web interesați de produsul dvs. specific, serviciul sau subiectul dvs. pentru a vizita site-ul dvs. Web. De exemplu, dacă site-ul dvs. este un blog despre mâncarea japoneză, atunci toate articolele dvs. ar trebui să se refere la acest subiect.
  • Imagine intitulată Do articol de marketing Pasul 2
    2. Alegeți titlurile articolului. Titlurile pe care le utilizați sunt extrem de importante atunci când vine vorba de atragerea spectatorilor și îmbunătățirea optimizării motorului de căutare (SEO) și, prin urmare, ar trebui să aveți grijă să le luați. Există o serie de factori care intră în crearea de titluri puternice, prietenoase cu SEO.
  • Titlurile ar trebui să fie cât mai scurte și mai concise posibil și ar trebui să reprezinte cu exactitate informațiile care pot fi găsite în articol. Nu faceți greșeala de a alege un titlu atrăgător doar pentru a atrage atenția dacă conținutul articolului nu se potrivește.
  • Pentru a factura SEO în strategia de marketing a articolelor, cuvintele cheie de cercetare pentru a alege titluri care sunt susceptibile de a fi căutate de către surferii web (volumul de căutare ridicat) și care au o concurență redusă.
  • Plasați frazele de cuvinte cheie la începutul titlurilor, mai degrabă decât la sfârșit. De exemplu, un articol intitulat, "5 moduri distractive pe care le puteți învăța pasărea să cânte" ar fi mai aptitudine intitulat, "Învățați-vă pasărea să cânte: 5 căi distractive."
  • Desenați dintr-o varietate de resurse pentru ideile de titlu de marketing. În plus față de cercetarea cuvintelor cheie, puteți găsi idei de titlu prin căutarea blogurilor asociate, desenând de la întrebările frecvente ale clienților și căutarea web pentru cuvintele dvs. cheie plus termenii "articole" și / sau "Bloguri."
  • Imagine denumită articolul Marketing 3
    3. Scrieți articole de înaltă calitate. Articolul dvs. de marketing va fi la fel de eficient ca articolele pe care le scrieți, deoarece articole de calitate scăzută sunt mai puțin susceptibile de a atrage atenția și de a inspira vizitatorii site-ului dvs.
  • Când scrieți articolele dvs. uitați propriu-zis "scris" pe care ați învățat-o în școală. Bucăți mari de conținut vă vor intimida cititorii. Scrieți conținutul dvs. ca și cum ați vorbi cu un prieten. Încercați să adăugați brigăzi de găleți ca pauze mentale care, de asemenea, păstrați cititorii dvs. Cu atât mai interesant vă puteți face conținutul, cu atât mai mulți vizitatori și vânzări va genera.
  • Dacă editorul vă permite să vă conectați la propriul site web în articol, conținutul corpului este un loc minunat pentru a introduce articolele de marketing de marketing.
  • Păstrați articolele între 250 și 500 de cuvinte. Studiile arată că majoritatea surferilor web sunt mai puțin probabil să citească articole mai mult decât atât.
  • Închideți articolele cu un autor scurt (2 până la 3 sentințe) Bio care conține un link către site-ul dvs. Web. Această parte este necesară creării articolelor de marketing de marketing care pot îmbunătăți SEO-ul site-ului dvs. În funcție de editor, bio-ul dvs. poate fi plasat la sfârșitul articolului de pe pagina web sau într-o "Cutie de resurse" zonă.
  • Imagine intitulată face articolul Marketing Pasul 4
    4. Plasați rezumatele articolelor dvs. strategic în cadrul site-ului dvs. De exemplu, dacă aveți un catalog de îmbrăcăminte de iarnă online, puteți include rezumate pentru articole cum ar fi, "Purtați eșarfa aceste 5 căi creative" și, "Trebuie să aibă haine de iarnă" direct pe paginile dvs. de produse. Acest lucru va angaja vizitatorii și le va inspira să rămână și să exploreze site-ul dvs.
  • Imagine intitulată Do articol de marketing Pasul 5
    5. Distribuiți articolele pe site-urile de socializare. În plus, includeți butoanele de partajare socială pe toate paginile dvs. web, astfel încât alții vă pot împărtăși articolele.
  • Imagine intitulată face articolul Marketing Pasul 6
    6. Publicați articole în directoarele articolelor.
  • Căutați pe web pentru directoarele articole pentru a găsi site-uri de trimitere care vor accepta și publică articolele dvs. Includeți atât Termeni de nișă, cât și termeni generali în căutări pentru a găsi o varietate de site-uri de transmitere aplicabile.
  • Spin sau rescrie, articolele dvs. dacă intenționați să le trimiteți la mai multe site-uri. Motoarele de căutare nu pot da clasamente mari la conținut duplicat, deci este important să dați fiecărui articol un makeover înainte de ao publica în mai multe locații pe web.
  • Imagine intitulată Do articol de marketing Pasul 7
    7. Scrieți postările pentru bloguri. Găsiți bloguri legate de nișă și întrebați-le cu ei în ceea ce privește dacă acceptă sau nu postările oaspeților. Când găsiți bloguri care sunt dispuși să vă caracterizeze ca un poster de oaspeți, trimiteți articole de înaltă calitate cu BIO și LINK.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Un mod de a crea un interes suplimentar pentru site-ul dvs. este de a scrie articolele dvs. cu un simt Edgier sau pentru a agita o controversă care va face cititorii doresc să viziteze site-ul dvs. pentru a afla mai multe.
  • Nu toate articolele de marketing de marketing sunt create egale. Pentru a obține cele mai bune rezultate din munca dvs. grea, concentrați-vă pe plasarea articolelor în directoarele care au un rang puternic al motorului de căutare (EzineArticles, Ideamarketers și Goarticles, de exemplu) și care sunt relevante pentru nisa dvs. specifică.
  • Dacă nu aveți timp sau capacitatea de a vă scrie propriile articole, atunci puteți angaja un profesionist pentru a scrie articole pentru dvs. Căutare online pentru servicii de scriere a articolelor, plasați un anunț clasificat pe site-uri precum Craigslist pentru a găsi scriitori să facă lucrarea sau să facă o propunere de locuri de muncă pentru scriitori independenți pe site-uri precum Elance și Odesk.
  • Utilizați unelte gratuite precum Google AdWords Instrumentul de cuvinte cheie pentru a cerceta frazele de cuvinte cheie pe care le puteți utiliza în titlurile dvs. și pe tot corpul articolelor dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar