Cum să faceți publicitate o business marijuana online

Deoarece reglementările federale și de stat privind Marijuana diferă în Statele Unite, publicitatea unei afaceri legate de canabis online este complexă. Mai multe, cele mai importante platforme online, cum ar fi Google și Facebook, interzic publicitatea legate de marijuana în orice națiune. Cu toate acestea, aceste interdicții au stimulat o varietate de noi grupuri media care pot educa proprietarii de afaceri mici despre strategiile de marketing digital și vă pot ajuta să accesați clienți noi. Există o mulțime de pași pe care îi puteți lua pentru a vă comercializa eficient și legal afacerea online.

Pași

Metoda 1 din 3:
Dezvoltarea unei strategii de marketing digital
  1. Imagine intitulată Publicitate A Marijuana Business Online Pasul 1
1. Construi un site bine fabricat. Primul pas pentru publicitatea afacerii dvs. online este Construiți un site profesional care reprezintă în mod eficient marca dvs. Ar trebui să fie plăcut estetic, ușor de navigat și să informeze spectatorii despre afacerea dvs. Dacă nu aveți experiență cu construcția site-urilor web, luați în considerare angajarea unui designer grafic sau a unui bartering cu un prieten calificat în design grafic.
  • Uită-te la site-urile altora de afaceri pentru a găsi modalități de organizare a informațiilor pe care le doriți.
  • Decideți ce conținut și pagini doriți să includeți pe propriul dvs. site web. Paginile dvs. ar putea include o secțiune despre magazin, informații, linkuri, fotografii și descrieri ale produselor și informații generale despre Canabis de agrement sau medical.
  • Utilizați software-ul, cum ar fi Adobe Dreamweaver, sau un sistem de gestionare a conținutului, cum ar fi WordPress, pentru a crea site-ul dvs. Web. Dacă nu aveți experiență cu HTML, un sistem de management al conținutului va fi mai ușor de utilizat.
  • Dacă nu ați făcut-o deja, va trebui să aveți nevoie Achiziționați un nume de domeniu. Soluții de rețea, godaddy sau înregistrare.COM sunt opțiuni prietenoase cu buget.
  • Imagine intitulată Publicitate A Marijuana Business Online Pasul 2
    2. Dezvoltați o strategie de optimizare a motoarelor de căutare (SEO). O strategie eficientă de SEO vă va ajuta să profitați de traficul de căutare. Ar trebui să construiți un site bine construit, să actualizați frecvent site-ul dvs. și să includeți link-uri către alte site-uri de trafic ridicate pentru a îmbunătăți modul în care algoritmii motorului de căutare evaluează site-ul dvs.
  • De asemenea, trebuie să includeți link-uri către profilurile dvs. de social media pe site-ul dvs., creați o versiune prietenoasă cu mobil și utilizați cuvinte cheie direcționate în diferite pagini pentru a vă optimiza traficul de căutare.
  • Imagine intitulată Publicitate A Marijuana Business Online Pasul 3
    3. Mențineți un blog. Post gif-uri animate, videoclipuri, copie scrise și infographice pe blogul dvs. Creați-vă propriul conținut original sau împărtășiți conținut informativ sau divertisment din alte surse favorabile industriei.
  • Ați putea scrie despre operațiunile dvs. zilnice sau despre cum este să rulați o afacere legată de canabis, să împărtășiți videoclipul dvs. și personalul dvs. la locul de muncă și să creați infographics despre profesioniștii de la Recreațional sau Medical Marijuana.
  • Când vedeți mass-media convingătoare postate de publicațiile industriale mai mari, contactați-le cu ei despre împărtășirea regulată a conținutului lor. Chiar și cele mai mari entități de marketing și mass-media marijuana sunt dornici să colaboreze cu întreprinderile mici, în interesul răspândirii conținutului pozitiv și informativ al industriei.
  • Imagine intitulată Publicitate A Marijuana Business Online Pasul 4
    4. Publicitate pe site-uri relevante din industrie. Site-urile web legate de industrie au obținut milioane de spectatori, deoarece cele mai multe canale de publicitate de mainstream nu sunt accesibile pentru întreprinderile legate de marijuana. Puteți ajunge la acești potențiali clienți și telespectatori online prin publicitatea pe site-uri web, inclusiv cu frunze, Cannasys, Hemp American Media Group și Mantis Network.
  • Vizitați site-urile lor web și faceți clic pe linkurile etichetate "Pentru agenții de publicitate." Acolo, vă vor spune despre politicile lor, ratele și cine să contacteze dacă doriți să faceți publicitate cu ei.
  • Imagine intitulată Publicitate A Marijuana Business Online Pasul 5
    5. Explorați ziarele și revistele locale și relevante relevante. Căutați ziare sau reviste locale sau regionale pe care clienții dvs. și potențialii dvs. clienți le citesc. Verificați site-urile lor și citiți politicile de publicitate și luați în considerare achiziționarea spațiului publicitar.
  • Adresați-vă rețeaua dvs. profesională și prietenilor pe care publicațiile locale sunt cele mai populare. Aflați dacă popularitatea include cititor de tipărire și online.
  • Imagine intitulată Publicitate A Marijuana Business Online Pasul 6
    6. Urmăriți performanța strategiei dvs. de marketing. Utilizați coduri promoționale și URL-uri URL pentru a urmări succesul campaniilor dvs. Urmărirea eforturilor dvs. vă va ajuta să optimizați timpul și banii pe care îl investiți în publicitate.
  • De exemplu, dacă oferiți o afacere specială care a fost anunțată online, includeți un cod promoțional pentru a urmări adoptarea acesteia.
  • Puteți utiliza constructorul de url Google pentru a construi o adresă URL de urmărire.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind social media
    1. Imagine intitulată Publicitate A Marijuana Business Online Pasul 7
    1. Alăturați-vă și faceți publicitate pe platforme sociale sociale. Deoarece platformele majore sociale media limitează postările și paginile legate de marijuana, au apărut o varietate de platforme legate de industrie. Calitatea de membru este în creștere și va continua să construiască, așa că asigurați-vă că vă alăturați, descărcați aplicațiile și, dacă este accesibil, faceți publicitate pe rețele cum ar fi rădăcinile de masă, DUBY și HIGH SOCIAL.
  • Imagine intitulată Publicitate A Marijuana Business Online Pasul 8
    2. Angajați-vă audiența într-un ton prietenos și profesional. Indiferent dacă postați pe platforme de nișă sau pe principalele rețele sociale media, utilizați întotdeauna un ton profesionist cu ortografie și gramatică adecvată. În timp ce doriți să vă reprezentați afacerea într-un mod credibil, nu doriți să sunați ca un robot. Încercați să umanizați orice conținut pe care îl postați cu limbă caldă și prietenoasă.
  • De exemplu, în loc să scrieți un post care spune, "Orele noastre de astăzi sunt 10:00 și 10:00. Ar trebui să vizitați magazinul," Postați ceva de genul "Hei buni! Suntem la magazin toată ziua între orele 10:00 și 10:00. Sper sa te vad!"
  • Găsiți un echilibru între amestecarea gramaticii și ortografiei adecvate cu slang, contracții și idiomuri.
  • Imagine intitulată Publicitate A Marijuana Business Online Pasul 9
    3. Înregistrați-vă marca dvs. cât mai multe platforme posibil. Ar trebui să configurați profiluri în cât mai multe platforme sociale, chiar dacă platformele majore limitează paginile de afaceri legate de marijuana. În acest fel, veți garanta că numele dvs. de marcă este înregistrat, chiar dacă nu vă dezvoltați imediat profilul.
  • Cu valoarea monetară crescândă din industria Marijuana și acceptarea publică, există o șansă bună că platformele sociale sociale vor merge ușor la politicile lor anti-cannabis.
  • Imagine intitulată Publicitate A Marijuana Business Online Pasul 10
    4. Prioritizați Facebook și Instagram pe alte platforme importante. Dacă alegeți să dezvoltați profiluri pe platformele majore sociale media, mergeți pentru Facebook și Instagram. Având în vedere faptul că paginile dispensarelor medicale și de agrement au fost închise (în ciuda situației în zonele în care cannabisul este legal), ar trebui să fiți precauți cu privire la conținutul pe care îl postați.
  • Utilizați Facebook pentru a posta orele dvs. de lucru, locația și conținutul de divertisment sau informațional care ar face apel la potențialii clienți.
  • Postați imaginile produselor și afacerilor dvs. pe Instagram și utilizați Hashtags pentru o mai mare vizibilitate.
  • Familiarizați-vă cu standardele comunitare ale ambelor platforme pentru a evita încălcarea în mod flagrant a politicilor acestora.
  • Metoda 3 din 3:
    Menținerea unui brand credibil
    1. Imagine intitulată Publicitate A Marijuana Business Online Pasul 11
    1. Evitați anunțurile care fac apel la minori. În Statele Unite, cea mai importantă măsură de precauție pe care trebuie să o faceți în publicitatea afacerii dvs. în orice formă este să vă asigurați că vizați adulții cu vârsta peste 21 de ani. Imaginile pe care le folosiți nu pot face apel la copii și nu puteți posta conținutul de tipărire în zone în termen de 1.000 de picioare (300 m) dintr-o școală, loc de joacă, centru de îngrijire a copilului, centru de agrement, parcul public, bibliotecă sau arcade de joc.
    • Materialele dvs. de marketing nu pot conține caractere de desene animate, jucării sau alte reprezentări care ar face apel la minori.
  • Imagine intitulată Publicitate O Business de afaceri Marijuana Pasul 12
    2. Gestionați încălcarea drepturilor de autor. Evitați utilizarea pieselor pe alte produse sau servicii înregistrate, indiferent de industria lor. Acordați o atenție deosebită atunci când numiți produse comestibile pentru a evita încălcarea drepturilor de autor și a unui proces ulterior.
  • De exemplu, o dispensare care a vândut comestibile numite cupele lui Reefer a fost acționată de Hershey. Corporațiile majore nu vor pierde timp în a merge după mici întreprinderi legate de canabis să se disocieze de industrie.
  • Imagine intitulată Publicitate A Marijuana Business Online Pasul 13
    3. Luați în considerare modul în care marca dvs. poate avansa industria dvs. Industria există în multe zone gri, iar percepția publică este evoluția. Ar trebui să faceți un efort de a utiliza marca dvs. pentru a avansa conținutul pozitiv, informativ și pentru a evita stereotipurile negative.
  • Să mențină practici echitabile de muncă, respectă toate legile aplicabile ale jurisdicției locale și reprezintă afacerea dvs. cu profesionalism.
  • Evitați mesageria de derogatoriu și sexiști.
  • În scopuri juridice și profesionale, evitați susținerea consumului de marijuana.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar