Cum să vă întoarceți în dragoste cu cineva

Mulți oameni lucrează foarte greu pentru a intra într-o relație pe termen lung, dar nu știu întotdeauna ce să facă pentru a menține dragostea și afecțiunea odată ce o relație este bine stabilită.Adesea, practicile vieții, finanțele, creșterea copiilor sau alți factori pot să se concentreze asupra iubirii și fericirii pe care vă simțiți față de partenerul dvs.Puteți recupera acele sentimente dacă sunteți dispus să puneți în timp și efortul.

Pași

Metoda 1 din 5:
Făcând decizia
  1. Imagine intitulată man.jpg dezinteresat
1. Amintiți-vă, în cât mai multe detalii, de ce ați căzut din dragoste. Dacă timpul, locația sau circumstanțele tăiesc dragostea dvs. scurtă, atunci ați putea să alegeți lucrurile în care au plecat. Vrei să ai un motiv bun să te întorci în dragoste, pentru că a fost probabil un motiv bun în care ai căzut din ea.
  • Nu reluați romantismul dacă vă despărțiți din cauza manipulării sau abuzului, dacă problemele ultimei dvs. relații se simt nerezolvate sau sunteți doar motive pentru a reveni împreună "confort."
  • Imagine intitulată Persoana de vârstă mijlocie gândirea
    2. Întrebați-vă dacă relația ar putea funcționa. Făcând înapoi în dragoste cu cineva este grozav, dar numai dacă amândoi sunteți dispuși să se angajeze în relație. Dacă există obstacole în cale, cum ar fi distanța, locurile de muncă sau alți parteneri, nu există niciun motiv pentru a lupta împotriva unei bătălii în sus. Nu, cu alte cuvinte, nu vă întoarceți în dragoste fără a pune totul pe masă.
  • Nu vă întoarceți în dragoste dacă doriți doar să fiți cu cineva confortabil din nou. Nu tratați dragostea ca un vechi prieten pe care îl puteți vizita o dată într-un timp sau cineva va fi în mod inevitabil rănit.
  • Imagine intitulată Oameni trist ședinței cu Apart.jpg
    3. Dați-vă timp să nu fiți din dragoste dacă este necesar. Ai căzut cu adevărat din dragoste? Dacă sunteți rănit sau supărat, dar totuși doriți să reaprindeți lucrurile, probabil că nu v-ați dat suficient timp pentru a le depăși. Nu aveți perspectiva necesară pentru a vedea cum sunt lucrurile când zburați solo. Dacă vrei să te întorci împreună, dar știi că vei trăi dacă nu ai făcut-o, atunci ar trebui să te urmezi.
  • Nu reconstruiți relația doar pentru că vă simțiți incomod sau în mod ciudat. Înapoi în dragoste nu vă va ajuta să vă cunoașteți pe voi înșivă, nici nu veți ajuta să remediați alte probleme în viața voastră. Ar trebui să doriți să vă întoarceți în dragoste cu ei, nu aveți nevoie de ele pentru a vă simți complet.
  • Imagine intitulată Adulți de vârstă mijlocie de vârstă mijlocie.jpg
    4. Nu forțați lucrurile dacă nu se simt bine. Dragostea nu este o emoție fabricată. Dacă ați căzut din dragoste și nu vă întoarceți, poate că nu este menită să fie. Oamenii cad și din iubire tot timpul și, deși poate fi dificil, nu există întotdeauna explicații. Uneori se întâmplă doar. Cu toate acestea, de aceeași logică, uneori sentimentele tale vor izbucni în mod natural, reînnoirea iubirii unde credeai că nu a fost nimeni. La sfârșitul zilei, cel mai bun sfat este să-ți urmezi intestinul, să fii cinstit cu tine și cu partenerul tău și să sperăm pentru cele mai bune.
  • Metoda 2 din 5:
    Comunicarea cu partenerul dvs
    1. Imagine intitulată Persoana relaxată în Talking Pink.jpg
    1. Precizați nevoile dvs. în mod explicit.Nu vă așteptați ca un partener de lungă durată să vă citească mintea.Dacă vă aflați frustrat că partenerul dvs. nu vă satisface nevoile sau așteptările, încercați să aveți o conversație în care vă subliniați aceste nevoi.
    • De exemplu, vă puteți simți ca și cum partenerul dvs. nu vă apreciază pentru că nu vă spune că vă apreciază.Este foarte posibil ca ea să simtă apreciativă și observă toate lucrurile pe care le faci, dar ea nu spune nimic despre ei.În acest caz, ați putea spune: "Uneori mă simt neapreciat. Mi-ar ajuta să mă simt mai apreciat dacă ați recunoaște verbal ceea ce am făcut și mulțumesc pentru asta."
    • Un alt exemplu este dacă vă simțiți ca și cum partenerul dvs. nu mai este atras de dvs. deoarece nu inițiază în mod obișnuit intimitatea.Dacă este cazul, spuneți-i cum vă simțiți și explicați cum ați dori să acționeze diferit.
  • Imaginea intitulată Omul ascultă femeia cu dwarfism.jpg
    2. Întrebați despre nevoile partenerului dvs.Atunci când discutați nevoile dvs. emoționale, asigurați-vă că oferiți reciprocă prin solicitarea nevoilor partenerului dvs. Dacă partenerul dvs. tinde să fie mai puțin comunicativ despre emoții, este posibil să fie nevoie să o ajutați să găsească limba pentru a-și comunica nevoile.Fiți răbdători și realizați că poate avea nevoie de timp să se gândească la el înainte de a răspunde.Dacă ea cere timp, nu uitați să urmați. Când vorbește cu tine, ascultați cu adevărat și încercați să înțelegeți ce spune ea.
  • Imagine intitulată Girl Conforts Friend trist 1.jpg
    3. Fii sensibil la nevoile partenerului tău.Odată ce ați împărtășit nevoile dvs. unul cu celălalt, tu și partenerul dvs. ar trebui să încercați să vă puneți cunoștințele în acțiune.Puteți chiar să lucrați împreună pentru a crea un "plan de acțiune" pentru a implementa satisfacerea nevoilor celuilalt.
  • De exemplu, dacă partenerul dvs. dorește să vă comunice verbal aprecierea pentru ea, ați putea stabili un memento pe telefonul dvs. pentru a-i plăti un compliment de câteva ori pe săptămână.
  • Ai putea spune lucruri cum ar fi: "Vă mulțumim că ați planificat și organizați vacanța noastră viitoare. Știu că ați lucrat foarte mult pentru a încerca să faceți totul să meargă fără probleme pentru întreaga familie "sau" înseamnă într-adevăr mult pentru mine că te-ai ridicat și mi-ai făcut micul dejun înainte de a pleca în această dimineață.Faceți atât de multe lucruri mici pentru a ușura viața mea."
  • Dacă partenerul dvs. a comunicat că dorește să inițiezi mai des intimitatea fizică, încercați să faceți acest lucru.Uneori, un efort suplimentar suplimentar față de romantism poate merge mult într-o relație.Nu vă subestimați puterea dvs. pentru a vă surprinde plăcut partenerul.
  • Imagine intitulată Omul frumos în roz 2.jpg
    4. Alegeți să rămâneți pozitivi. Fiind prea negativ, poate acru o relație cu oricine, dar este deosebit de rău pentru o relație romantică pe termen lung.Menținerea comunicării dvs. pozitive și clare și menținerea unei perspective pozitive asupra vieții ori de câte ori este posibil, vă poate ajuta să vă păstrați relația fericită.
  • Imagine intitulată soții se confruntă reciproc
    5. Gestionați conflictele. Evitarea tuturor conflictelor este aproape imposibilă și evitarea conflictului nu este întotdeauna cea mai bună modalitate de a face față lor. În schimb, gândiți-vă la gestionarea conflictelor - acest lucru înseamnă că le-ați evitat uneori (ridicându-vă bătăliile) și lucrați pentru a le rezolva în alte momente.
  • Dacă dvs. și partenerul dvs. nu sunteți de acord cu privire la procesul de gestionare a conflictelor (de exemplu, dacă doriți să discutați imediat și să rezolvați imediat conflictul, dar preferă o anumită distanță să se răcească mai întâi), este posibil să fie necesar să compromiteți.Au un plan pentru modul în care veți aborda conflictele viitoare, respectând preferințele fiecărui individ.
  • Imaginea intitulată soțul ascultă soția.jpg
    6. Au conversații "imagine mari".Adesea, atunci când oamenii încep să se întâlnească, au conversații unul cu celălalt despre evenimente cu adevărat influente în viața lor și vise și ambiții viitoare.După ce a fost împreună pentru o lungă perioadă de timp, conversațiile pot centra mai multe despre cine va lua de la curățarea chimică sau să scadă copiii la fotbal.Încercând să găsească timpul și spațiul pentru conversații mari despre viață și goluri vă pot ajuta să vă simțiți mai aproape de partenerul dvs.
  • Metoda 3 din 5:
    Cheltuiesc timpul de calitate împreună
    1. Imagine denumită soții cuddling 1.jpg
    1. Planificați timpul singur împreună. Poate părea ciudat să programați o dată cu propriul dvs. partener, dar este important să vă păstrați o prioritate a relației dvs.Uneori singura modalitate de a face acest lucru este de a lucra în programul dvs. intenționat. Invitați partenerul dvs. la o dată, aveți grijă de toate detaliile necesare, cum ar fi babysitting sau transport, și faceți-o să se întâmple.
    • Vedeți dacă puteți face o rutină, cum ar fi datele de sâmbătă. Acest lucru vă poate oferi o oportunitate de a vă conecta și de a vorbi despre săptămâna dvs.
  • Imagine intitulată Fata preppy 1.jpg
    2. Acordați o atenție deosebită aspectului dvs. pentru o întâlnire. Dacă ați fost cu partenerul dvs. de mult timp, ei vă văzusese probabil cele mai bune și cele mai rele.În timp ce este impractic (și poate inutil) pentru a vă arăta cel mai bine ori de câte ori sunteți împreună, încercați să obțineți "spruced up" înainte de a ieși la o întâlnire împreună. Gândiți-vă când ați fost primul dating și ați petrece timp suplimentar pregătindu-vă pentru data, astfel încât să puteți fi sigur că veți impresiona.
  • Imaginea intitulată Persoana ascultă prietenul cu autism fericit.jpg
    3. Faceți timp pentru a juca.Joacă și râsete Creați conexiuni puternice și întăriți relațiile.Dacă renunți la timp pentru a face lucruri care vă fac să vă simțiți fericiți - și le faceți împreună - probabil că vă veți simți mai aproape de partenerul dvs. Încercați împreună ceva nou și distractiv, sau faceți ceva timp pentru a ieși și face ceva prost.
  • Unele lucruri noi pe care le-ați putea încerca împreună includeți noile sporturi, ziplining, un curs de obstacole, Mini-Golf, un joc video, un joc de bord sau de cărți sau chiar să participați împreună la un eveniment sportiv.
  • Imagine intitulată mâinile ajungând pentru fiecare altul.jpg
    4. A se ține de mână. Reveniți la baza cu relația dvs. și inițieți o intimitate evaluată în formă de PG sub formă de mână.Probabil ați ținut mâinile cu partenerul dvs. când ați fost primul dating, deci de ce nu acum?Simplu atingerea în afara dormitorului vă poate ajuta adesea să vă simțiți mai aproape și să revitalizați legătura dintre dvs.
  • Imagine intitulată soțul și soția flirtează sub Mistletoe.jpg
    5
    Flirt mai mult și fii cam. Gândiți-vă la dragoste ca o acțiune. În fiecare zi, găsiți modalități de a arăta partenerului dvs. cât de mult vă pasă de ei. Faceți-o astfel încât să nu poată uita vreodată că le iubești.
  • Imagine intitulată iubitorii sărutând ședința în jos
    6. Rămân intimate. Nu renunțați la viața sexuală pentru că aveți alte cerințe în viața voastră. Dacă este necesar, planificați sau programați momentele intime.Construi romantism în programul tău și vorbește despre modalități de a revitaliza viața ta de dragoste dacă pare să se rătăcească.
  • Puteți lua în considerare vizitarea unui terapeut sexual dacă aveți probleme la rezolvarea problemelor de intimitate pe cont propriu.
  • Imagine intitulată soțul și soția cu sindromul Down Kiss.jpg
    7. Revizuiți curte. Reveniți la locul pe care l-ați întâlnit sau unde ați avut una dintre primele dvs. date. Dacă aveți copii acum, mergeți undeva pe care ați folosit-o frecvent înainte de a avea copii, dar nu ați fost într-o vreme. Revenind la aceste locuri cu noua perspectivă ca un cuplu stabili vă poate ajuta să vă amintiți de unde ați venit și apreciați cât de departe ați venit.
  • Imagine intitulată de două persoane plimbare în pădure liniștită.jpg
    8. Creați tradiții. Tradițiile pot ajuta cuplurile (și familiile) să stabilească experiențe comune și puncte de vedere.Marcarea aniversărilor, a zilelor de naștere sau a unei zile care sunt unice semnificative pentru dvs. cu un ritual sau o tradiție vă poate aduce împreună. Vă oferă posibilitatea de a reflecta în ultimii ani și de a specula despre viitor.
  • Metoda 4 din 5:
    Sentimentul de apreciere
    1. Imagine intitulată creion și hârtie.jpg
    1. Creați o hartă de dragoste. O hartă de dragoste este o reprezentare fizică a istoriei emoționale și a relației partenerului dvs. Chiar dacă nu trageți fizic o hartă, ar trebui să fiți atenți la "peisajul" al partenerului dvs. și să încercați să apreciați (adesea) drumul lung care vă determină să fiți împreună în cele din urmă.
  • Imaginea intitulată Omul vorbește pozitiv la femeie.jpg
    2. Admirați reciproc.Șansele sunt că, dacă sunteți într-o relație pe termen lung cu cineva, ați admirat-o în trecut.Avea calități pe care le-ați găsit de dorit și atractiv că nu trebuie să luați de acord.Încercați să faceți un pas obiectiv înapoi și să vă uitați la partenerul dvs. prin ochi noi.Faceți o listă a tuturor lucrurilor pe care le admirați despre ea - puteți decide chiar să împărtășiți această listă cu ea mai târziu.Cu toate acestea, valoarea creării listei este de a vă reînnoi admirația.
  • S-ar putea să încercați să vă încurajați partenerul să vă angajeze și la admirație reciprocă.Poate fi ciudat să ieși și să spună "Cred că ar trebui să mă admirați și să vă amintiți cât de mare sunt", ați putea vorbi despre încercarea dvs. de ao admira mai complet și cum credeți că ar putea ajuta relația dvs.Acest lucru ar putea determina o reciprocitate care ar putea solidifica ambele părți ale relației dvs.
  • Imagine intitulată Două persoane vorbind.jpg
    3. Stabiliți încrederea. Abordați relația dvs. cu încredere completă - dacă presupuneți că aveți încredere și aveți încredere în întoarcere și lăsați-vă de frică, gelozie și suspiciune, relația dvs. va beneficia.În timp ce menținerea unei relații sănătoase poate lua locul de muncă, încrederea nu ar trebui să.
  • Dacă aveți un motiv să vă încredințezi partenerului, cum ar fi o istorie de înșelăciune, poate doriți să mergeți la consiliere împreună pentru a restabili o legătură de încredere.
  • Imagine intitulată Femeile tinere zâmbesc la fiecare altul.jpg
    4. Reînnoiți angajamentul dvs. Probabil că ați comis partenerului dvs. pe termen lung, în special dacă sunteți căsătoriți, dar poate fi benefică să reînnoiți acest angajament. O reînnoire a jurămintelor sau a unei ceremonii oficiale nu este necesară.Puteți decide să vă reînnoiți angajamentul și să vă spuneți partenerului dvs. despre el.
  • De exemplu, ați putea spune: "Știu că am fost căsătoriți timp de 17 ani și am fost împreună.Vreau doar să știi că mă angajez la fericirea noastră comună și voi face munca și distracția necesară pentru a continua să facem relația noastră și viața noastră mai bună în fiecare zi."
  • Imagine intitulată Agenda 3D.jpg
    5. Păstrați un jurnal de recunoștință.Păstrarea unui jurnal de recunoștință sa dovedit a ajuta oamenii să aprecieze ceea ce au și se simt mai fericiți. Păstrarea unui jurnal care se concentrează pe recunoștința pe care o aveți pentru toate aspectele vieții voastre, inclusiv pentru relația dvs., vă poate ajuta să vă simțiți mai fericiți și mai aproape de partenerul dvs.
  • Chiar dacă recunoștința nu beneficiază în mod direct relația dvs., faceți ceva care vă face să vă simțiți mai fericiți, veți avea o influență asupra relației dvs.
  • Imagine intitulată Persoana se relaxează cu pernă.jpg
    6. Practicați auto-îngrijirea.Având în grijă de tine și sentimentul că nevoile dvs. emoționale proprii vă pot ajuta să aveți energia și motivația pentru menținerea relațiilor dvs. cu ceilalți. S-ar putea, de asemenea, să vă simțiți apreciativ pentru partenerul dvs. pentru a vă ajuta să lăsați deoparte timpul de auto-îngrijire.
  • Auto-îngrijire nu arată același lucru pentru fiecare persoană.Ar putea însemna doar petrecerea timpului în reflecție liniștită sau luând timp pentru a participa la un hobby sau un sport pe care îl bucurați.
  • Oferiți-vă oportunitățile de parteneriat pentru auto-îngrijire.Dă-i timp pentru ea însăși și să o încurajeze să urmărească lucruri care o fac să se simtă împlinită și reîmprospătată.Când vă întoarceți unul la celălalt, probabil veți avea energia și spațiul emoțional pentru a dedica mai mult timp relației dvs.
  • Metoda 5 din 5:
    Obținerea ajutorului de relații
    1. Imagine intitulată Femeia îngrijorată vede omul trist.jpg
    1. Știți când aveți o problemă.Dacă se pare că dezacordurile dvs. prietenoase devin din ce în ce mai puțin prietenoase, vă pierdeți dorința sau capacitatea de a vorbi cu partenerul dvs. sau veți obține în mod obișnuit umărul rece atunci când încercați să inițieți discuții sau intimitate, este posibil să trebuiască să căutați marital Ajutor.
    • UPS-urile și coborâșurile sunt normale pentru majoritatea relațiilor, dar dacă "coborâșurile" dvs. par ca ei nu vor pleca, puteți avea o problemă mai mare.Primul pas este să vorbim cu partenerul dvs. despre sentimentele dvs., dar poate fi bine să aveți o "soluție" specifică ca minte de consiliere.
  • Imagine intitulată Omul de vârstă mijlocie vorbește pe telefon.jpg
    2. Nu așteptați să căutați ajutor.Prea multe cupluri așteaptă până când sunt separate sau discută divorțul înainte de a căuta ajutor.Puteți căuta ajutor întărirea relației dvs. înainte ca problemele dvs. să progreseze în trecut punctul de salvare a relației.
  • Imagine intitulată Tinerii vorbește cu vârsta de vârstă mijlocie man.jpg
    3. Găsiți un terapeut sau un consilier. Căutați un terapeut care este specializat în consilierea căsătoriei.Dacă nu vă simțiți confortabil cu un terapeut, căutați un alt tip de consilier, cum ar fi o biserică sau un lider comunitar, acești indivizi au adesea pregătire în consilierea cuplului.
  • Adresați-vă prietenilor și familiei pentru recomandări dacă sunteți confortabil cu ceilalți știind că căutați consiliere.Dacă știți pe cineva care a divorțat recent, ați putea să o întrebați dacă a încercat să consiliere înainte de divorț și dacă va recomanda un terapeut.
  • Puteți verifica directorul de pe Asociația Americană pentru căsătorie și site-ul de terapie familială Sau căutați online pentru "consilierul căsătoriei" plus zona dvs.Dacă recenziile sunt disponibile online, citiți-le înainte de a selecta un consilier.
  • Imagine intitulată Două persoane în tricouri la Beach.jpg
    4. Căutați clase de grup sau retragerea cuplurilor. Dacă nu simțiți că aveți nevoie de consiliere, dar doriți să vă consolideze relația, să priviți în clase de grup sau retrageri orientate spre clădirea relațiilor.Acestea sunt adesea conduse de consilieri, dar pot fi orientate mai mult spre consolidarea unei relații decât salvarea una, care ar putea fi o potrivire mai bună pentru unele cupluri.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar