Cum să zburați un glider în simulatorul de zbor x

Flying Gliders este o experiență distractivă, iar SIM-ul de zbor vă permite să zburați fără a vă cumpăra propriul avion. Urmați ghidul de mai jos pentru a afla cum să zboare un glider eficient în zborul SIM x.

Pași

  1. Imagine intitulată Fly un glider în simulatorul de zbor X Pasul 1
1. Selectați Gliderul din "Zbor gratuit" meniul.
  • Imagine intitulată Fly un glider în simulatorul de zbor X Pasul 2
    2. Poziționați-l pe pista de pe aeroportul la alegere.
  • Imagine intitulată Fly un glider în simulatorul de zbor X Pasul 3
    3. Apăsați Ctrl + Shift + Y pentru a apela planul de remorcare.
  • Imagine intitulată Fly un glider în simulatorul de zbor X Pasul 4
    4. Decolați la 30-40 noduri. Apăsați g pentru a ridica uneltele de aterizare și pentru a menține nivelul gliderului în spatele și ușor deasupra planului de remorcare până când începe să urce.
  • Imagine intitulată Fly un glider în simulatorul de zbor X Pasul 5
    5. Țineți planul de remorcare ușor deasupra sau sub tine și ușor la dreapta la tot timpul. Acest lucru vă va împiedica din turbulența trezită a planului de remorcare și va face mai ușor ca avionul de remorcare să zboare direct prin depășirea forței de factor Plice. Controlați poziția verticală cu bastonul și poziția din spatele planului de remorcare cu cârma.
  • Imagine intitulată Fly un glider în simulatorul de zbor X Pasul 6
    6. Apăsați SHIFT + Y la voința de a elibera coarda de remorcare și, imediat, întoarceți brusc spre dreapta. Planul de remorcare ar trebui să devină la stânga. Aceasta este procedura standard de eliberare a remorcilor în Statele Unite.
  • Imagine intitulată Fly un glider în simulatorul de zbor X Pasul 7
    7. Păstrați peste zonele însorite, structurile de beton, locurile de parcare și restaurantele. Thermals (aerul cald care se ridică în sus) sunt asemănătoare cu cele peste aceste zone și vă vor ajuta pe Glider să rămână la Aloft. Dacă zburați peste vegetație, veți găsi termalele peste zonele maro. Zonele verzi absorb căldura.
  • Imagine intitulată Fly un glider în simulatorul de zbor X Pasul 8
    8. Veți auzi un sunet de beeping înalt când decolați. Acesta este instrumentul de variometru. Vă spune când urcați sau coborâți. Dacă sunetul este un pas ridicat, planorul crește într-un termic. Dacă pitchul sunetului este scăzut, pierdeți altitudinea. Du-te într-o scufundare superficială și căutați locuri cu nori umflați deasupra dvs. sau zburați deasupra clădirilor, caselor sau oricăror alte structuri, până când pitchul urcă și începeți să urcați. Zburați cercuri strânse pentru a rămâne în interiorul termică și urcarea până când se termină, apoi repetați după cum este necesar pentru a rămâne Aloft.
  • Imagine intitulată Fly un glider în simulatorul de zbor X Pasul 9
    9. Aterizați gliderul. Când sunteți gata să aterizați, apăsați g pentru a coborî uneltele de aterizare, indicați nasul în jos, alegeți un loc de aterizare, deschideți și închideți frânele de viteză după cum este necesar pentru a vă menține aerul aerian cât mai aproape de 50-55 noduri și aterizați planor.
  • sfaturi

    Microsoft Flight Simulator este întotdeauna mai distractiv atunci când utilizați un joystick.
  • A se distra. Primele tale zboruri nu vor fi perfecte, deci doar practică până când îl primești corect.
  • Asigurați-vă că știți ce faceți înainte de a zbura un glider. Lista de verificare sunt obiecte obligatorii pentru piloți, dar când zburați singuri lucrurile se pot întâmpla prea repede pentru ca acestea să fie practice.
  • În primele câteva încercări, ați putea dori să dezactivați modul Crash în meniul Opțiuni. Acest lucru va ajuta la practicarea aterizărilor.
  • Avertizări

    Nu luați acest lucru ca un ghid despre cum să zburați un glider în viața reală. Amintiți-vă, în lumea reală, nu puteți doar loviți "repornire." Asigurați-vă întotdeauna că aveți calificările necesare înainte de a încerca să zburați un adevărat planor.
  • Va trebui să învățați cum să utilizați echipamentul și simulatorul în mod corespunzător înainte de a încerca un zbor serios. Asigurați-vă că știți cum elementele de bază ale modului în care un avion funcționează înainte de a încerca acest lucru.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Simulator de zbor X
    • Joystick, tastatură și / sau mouse.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar