Cum să fii normal

Normalitatea se schimbă în timp și pe baza locului în care vă aflați. Nu există nici un set de principii care vă fac normal. Cu toate acestea, există modalități de a lucra la montarea cu împrejurimile dvs. dacă aveți probleme cu asta. Concentrați mai întâi la a fi încrezător în tine, iar restul va urma.

Pași

Partea 1 din 4:
Fiind încrezător în tine
  1. Imaginea intitulată Fii amuzant și energic (fete) Pasul 10
1. Au o atenție sănătoasă pentru opiniile altora. Dacă puteți Reduceți suma pe care vă faceți griji despre ceea ce gândesc ceilalți despre dvs., veți fi mai fericiți și mai puțin stresați. Veți apărea, de asemenea, mai normal, deoarece veți fi mai încrezători în voi înșivă. Cu atât mai puțin vă faceți griji că sunteți normal, cu atât mai încrezător veți fi (și să apară). Mai mult, acest lucru vă oferă mai mult spațiu pentru a avea grijă de oameni mai degrabă decât să vă îngrijorați de ceea ce se gândesc la dvs.
  • Imaginea intitulată Fii rece în colegiu Pasul 5
    2. Utilizați limba corpului pentru a transmite încrederea. Limbajul corpului vă poate face să apară încrezător și asigurați-vă chiar atunci când vă simțiți timizi și în afara locului. Noile dovezi arată că izbitoare a "Power Pose" vă poate schimba chimia creierului, eliberând testosteronul, ceea ce vă face să vă simțiți puternici și reduceți cortizolul, un hormon legat de sentimentul stresat.
  • Limbajul corpului încrezător înseamnă că tu "deschis" în sus. Întoarceți-vă brațele și picioarele, trageți umerii înapoi - nu vă asumați poziția Hunched sau închisă care mărește hormonii de stres.
  • Înainte de a intra într-o situație care vă face să vă simțiți nervoși (un nou cadru social, o clasă, o interacțiune cu oamenii care v-au ridiculizat), mergeți undeva privată și loviți o putere de putere timp de cel puțin două minute.
  • Incearca "Femeia Minune" Puneți: Aruncați umerii înapoi și puneți-vă mâinile pe șolduri, plasați-vă picioarele cu lățimea umărului și țineți-vă capul în sus.
  • Chiar imaginându-vă într-o poziție puternică, puternică poate face o diferență. Imaginați-vă că așezați cu picioarele sprijinite pe masă, înclinându-vă înapoi în scaun cu mâinile în spatele capului.
  • Încercați să stați în picioare întotdeauna cu umerii înapoi și o mână pe șold.
  • Imaginea intitulată Fii pasul diplomatic 1
    3. Raționalizați alegerile dvs. Dacă vă aflați întrebându-vă, de exemplu, dacă tocul de telefon mobil este anormal, pas înapoi și evaluați-l. Dacă este un rău necesar pentru slujba sau stilul de viață, se pare că un accesoriu logic. Dacă ați putea să vă păstrați la fel de ușor telefonul mobil în buzunar, poate că nu merită să puneți acolo pentru ca oamenii să judece. Aceste raționalizări vă vor face mai deliberat în obiceiurile și acțiunile dvs. și, prin urmare, mai încrezător.
  • Imaginea intitulată pare a fi citirea minții Pasul 13
    4. Fii confortabil în modul în care comunicați. Ar trebui să fiți conștienți de modul în care interacționați cu ceilalți, dar știți că alții sunt mai puțin conștienți de tendințele dvs. idiosincratice. Așa cum lucrați la acest lucru, încercați să puneți întrebări și să lăsați pe alții să vorbească. Tind spre subiectele de conversație cu care vă simțiți confortabil, deci simțiți lumina reflectoarelor.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățiți imaginea corpului ca un adolescent Pasul 5
    5. Aveți grijă de corpul vostru. Într-adevăr, nu trebuie să fiți înalți și mai slabi pentru a se potrivi. Cu toate acestea, dieta și exercițiul pot merge mult spre îmbunătățirea modului în care corpul dumneavoastră se simte și funcții. Încrederea care vine de la senzația de a vă simți mai bine vă va ajuta să vă acceptați și să apară în afară de cei din jurul vostru. De asemenea, exercițiul vă îmbunătățește sănătatea mintală și bunăstarea emoțională.
  • Mănâncă alimente sănătoase. Încercați să mâncați un amestec sănătos de proteine, carbohidrați, fructe, legume și grăsimi în fiecare zi. Nu trebuie să fii un ciudat de sănătate pentru a fi sănătos - este bine să mănânci un singur con de înghețată sau o pungă de chipsuri de cartofi din când în când. Încercați să nu vă supraîncărcați. Tratatele tale ocazionale vor fi mai semnificative dacă le mănânci cu ușurință.
  • Obțineți o mulțime de exerciții fizice. Dacă cheltuiți mult timp vizionați televizorul, coborâți de pe canapea și obțineți niște aer proaspăt! Plimbare cu bicicleta, înotați sau faceți o plimbare. Activitatea fizică vă va ține sănătoși și în formă.
  • Imagine intitulată Încurajează un adolescent pentru a citi literatura clasică Pasul 8
    6. Încercați lucruri noi în mod regulat. Mulți oameni sunt rezistenți la schimbare. Cu toate acestea, încercarea de lucruri noi este vitală pentru extinderea orizonturilor noastre. Indiferent dacă terminați că vă place sau nu, veți afla ceva despre dvs. și despre activitate. Încercați un nou hobby cu un prieten, astfel încât sunteți mai confortabil.
  • Partea 2 din 4:
    Reglarea la împrejurimile dvs
    1. Imagine intitulată Ace Un grup sau panou Interviu de angajare Pasul 5
    1. Găsiți oameni similari. Mai ales dacă sunteți dintr-o altă cultură, este posibil să aveți probleme cu stabilirea unei rețele de asistență atunci când sunteți nou într-o zonă. Căutați pe cei care vin dintr-un fundal similar. În timp ce vă aclimatați pentru noul dvs. mediu, veți beneficia de a fi în jurul oamenilor care știu de unde vii. Acest lucru vă poate ajuta să vă simțiți normal, susținut și înțeles.
    • Încercați să căutați grupuri de întâlniri online, căutând grupuri la centrul comunitar local, grupuri culturale colegiale sau întrebați-vă la locul de cult.
  • Imagine intitulată rochie pentru o etapă funerară 3
    2. Oglindă rochia celor din jurul tău. Încercarea de a nu ieși negativ pare să aibă prea multe de-a face cu îmbrăcămintea. Dincolo de purtarea costumului culturii în care locuiți, încercați să nu arătați mai mult sau mai puțin casual decât cei din jurul vostru. Acest lucru este deosebit de important la locul de muncă, dar este recomandabil și în cercurile sociale.
  • Oglindirea vă poate ajuta să vă construiți stima de sine - când vă vedeți că vă reflectați în rochia sau comportamentul unei persoane care vă place și vă admirați, vă poate crește încrederea și vă puteți diminua nesiguranța.
  • Până când începeți să vă simțiți încrezător și confortabil, luați mai multe riscuri cu dulapul dvs., afirmația oferită de oglindire vă poate ajuta să vă simțiți mai puțin vulnerabili și mai conectați la colegii dvs.
  • Imaginea intitulată Fiți iubiți Pasul 7
    3. Citiți mediul dvs. pentru context. Reglarea la împrejurimile dvs. nu se aplică numai culturilor noi, dar și situațiilor de zi cu zi. Când intri într-o cameră, observați-i pe alții în cameră. Dacă toată lumea pare să se confrunte cu o emoție puternică, nu face ceva asociat în mod obișnuit cu emoția opusă. Puteți să vă supărați și să înstrăinați o cameră de oameni plângând spunând o glumă lewd.
  • Observați limba corpului și expresiile celor din cameră. Sunt deschise și zâmbesc? Sau sunt închise și se încruntă? Ele par relaxate și la ușurință sau rigide și tensionate?
  • Sunt oamenii care vorbesc în tonuri tăiate, la un volum normal sau strigând sau râzând cu voce tare?
  • Imaginea intitulată acceptă respingerea când îi spui unui prieten îi iubești Pasul 10
    4. Să se angajeze în comportamente și activități similare ca cele din jurul tău. O parte a oamenilor să se simtă ca și cum ai fi "unul din ei" se comportă pur și simplu în mod similar. Fii atent cu asta, totuși. Doar pentru că o activitate este o normă, nu înseamnă că toată lumea nu este în greșeală. Stați departe de comportamentele nesigure sau nesănătoase, cum ar fi consumul de binge, sau făcând droguri ilegale, chiar dacă înseamnă că nu se potrivește destul de în.
  • Dacă toată lumea din grupul dvs. este obsedată de fotbal, încercați și un interes. Frecventați câteva jocuri și învățați câteva dintre elementele de bază. Dacă te deranjează cu adevărat, atunci nu trebuie să rămâi cu ea, dar face efortul.
  • Partea 3 din 4:
    Având abilități interpersonale bune
    1. Imagine intitulată Anunță-ți angajamentul față de familie și prieteni Pasul 9
    1. Participă la activități sociale. Paradoxal, puteți ieși prin evitarea activităților sociale. Încercați să nu pierdeți prieteni sau să alienați colegii prin respingerea invitațiilor lor din nou și din nou. Excursii sociale pot fi intimidante, mai ales dacă sunt cu oameni pe care nu le cunoști bine. Este posibil să nu fiți întotdeauna invitați să participați la ideea dvs. de o seară perfectă. Cu toate acestea, capacitatea de a participa la o gamă largă de activități sociale vă va face să parcă mai normal și mai abordabil.
  • Imaginea intitulată Fii prieten cu cineva care vorbește prea mult pasul 15
    2. Cultivați o viață socială activă. Cea mai ușoară cale de a face acest lucru este să fii deschis pentru a face prieteni oriunde te duci. Încercați să nu vă faceți griji prea multe despre clicuri sau dacă cineva este tipul dvs. Dacă vă întâlniți cu ei, prietenia dvs. va fi perfect naturală și normală. Având prieteni vă vor face să apară mai abordabil.
  • Imagine intitulată Fii un profesor de yoga Pasul 5
    3
    Fi politicos și au maniere bune. Societatea crede foarte mult de oameni care sunt plăcuți să fie în jur. Este natural să fii ciudat cu prietenii tăi apropiați cu cine te simți confortabil. Atunci când vă propuneți să faceți o impresie bună, totuși, încercați să fiți mai politicoși.
  • Imaginea intitulată devenind cineva pe care copilul tău dorește să-l configureze la pasul 13
    4. Nu împărtășiți prea mult prea curând. Întâlnirea cu cineva nou este interesant, dar există o perioadă naturală de "Ice Breaker" discuții înainte de a vă simți confortabil unul cu celălalt. Nu aduceți subteme intime, personale (cum ar fi problemele de sănătate, preferințele sexuale, evenimentele traumatice etc.) în conversație până când știți pe cineva. În timp ce obțineți simțul unui nou prieten, filtrați-vă limba pentru a evita înstrăinarea lor.
  • Imaginea intitulată Deveniți o cantitate Surveyor Pasul 1
    5. Controlați emoțiile. Emoțiile puternice sunt normale, chiar și de dorit. Cu toate acestea, mari, expunerile de emoție (în special mânia și tristețe) pot face ca oamenii să se simtă incomod. Se străduiesc să Reglementați răspunsurile dvs. emoționale la probleme mici și să vă exprimați constructiv sentimentele. Nu striga, aruncați lucrurile, blestemați sau deveniți violenți. Ori de câte ori este posibil, exprimați-vă nemulțumirea calm, liniștit și politicos.
  • Dacă vă supărați cu ușurință sau aveți motive să credeți că sunteți deprimați, nu vă fie frică să contactați un terapeut sau un consilier. Nu ești A "nebun" persoană pentru a vorbi cu un terapeut profesionist. Ele pot fi pur și simplu o voce utilă pe măsură ce treceți printr-un timp dificil sau ceva mult mai important.
  • Imaginea denumită etapa diplomatică 16
    6. Moderați opiniile. Este normal să ai opinii intense despre anumite lucruri -, de exemplu, probleme politice. Este chiar și bine să se angajeze în dezbateri bine motivate, sensibile cu alți oameni despre aceste lucruri. Cu toate acestea, dacă frecvent ridiculizați sau atacați oamenii, deoarece opiniile lor sunt diferite decât ale dvs., s-ar putea să vă găsiți rapid un pic de pariah socială. În schimb, încercați să ascultați cel puțin opiniile altora și să fiți deschisi.
  • Partea 4 din 4:
    Fiind curat și organizat
    1. Imagine intitulată gazdă Oaspeții casei peste noapte Pasul 2
    1
    Păstrați-vă casa sau apartamentul curat și îngrijit. Casele pline de murdărie sau cu ambalaj de bomboane vor face o impresie proastă asupra oaspeților dvs. Majoritatea oamenilor se mândresc cu prezentarea unui exterior rezonabil curat, lustruit lumii. Arătați oaspeților dvs. că sunteți capabili de treburi de bază de uz casnic.
  • Imagine intitulată Compară Casele Pasul 6
    2. Străduiți-vă pentru neatenția generală. Fiind un slob este evident în afara casei. Totuși, acesta este un act de echilibrare, pentru că este ușor să ieși ca o sus. Încercați să găsiți un compromis între obsessing peste îngrijire și ignorând complet acest lucru.
  • Imagine denumită discuții cu adolescenți despre igiena personală Pasul 10
    3. Dedicați timpul pentru îngrijirea și igiena dvs. Nu este nici un mister de ce ființele umane au dezvoltat rutine zilnice igienice. Practicarea igienei regulate și îngrijirea sunt importante pentru aspectul dvs., precum și sănătatea mentală și fizică. Rutinele igienice sunt o modalitate ușoară de a vă menține curat - și cei din jurul dvs. vă vor aprecia eforturile.
  • Periați și atașați dinții. Adăugarea Flossing la rutina dvs. de îngrijire dentară va merge mult în păstrarea dinților în formă de Tiptop.
  • Puneți deodorant înainte de a părăsi casa. Mirosul corpului rău este o modalitate rapidă de a face o impresie proastă asupra oamenilor din jurul vostru. Dacă aveți miros de corp extreme, consultați un medic pentru deodorant de prescripție medicală.
  • Chiar dacă vă purtați părul lung, obțineți tunsori regulate. Nu trebuie să fie adesea, dar părul bine întreținut va impresiona pe cei din jurul vostru.
  • sfaturi

    A se vedea un terapeut sau un prieten de încredere discută despre normalitatea dvs. cu ei și percepția dvs. despre cum "normal" tu esti. Ei vă vor putea sfătui cu privire la ce să faceți în anumite situații.

    Avertizări

    Nu permiteți nimănui să se schimbe cine sunteți! Evitați să vă modificați stilul de viață, cu excepția cazului în care, pe reflecție, decideți că sunt în regulă cu dvs.
  • Participarea la activitățile sociale nu înseamnă a da presiuni de la egal la egal. Evitați grupurile sau ieșirile sociale care încearcă să vă forțeze să se conformeze sau să se angajeze în comportamente nesigure. Prietenii adevărați nu vă vor forța să faceți lucruri care vă fac să vă simțiți incomod.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar