Cum să câștigi autoritatea la locul de muncă

Fiecare dintre noi vrea să aibă succes la un loc de muncă și să apară cât mai autoritar posibil. Când sunteți un nou venit unei organizații sau treceți într-o nouă poziție, poate fi greu să atingeți aceste obiective. Dacă vă aflați în acest tip de poziție, urmați câțiva pași simpli pentru a afla cum să obțineți autoritatea la locul de muncă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Schimbarea prezenței dvs
  1. Imagine intitulată Analizați-vă pasul 5
1. Fii încrezător în tine. Aveți puțină speranță de a câștiga autoritate dacă nu credeți în voi înșivă. Dacă vă gândiți în mod constant, nu veți părea autoritar nimănui. Dacă vă auziți vocea în capul vostru spunându-vă că nu puteți să o faceți, nu ascultați aceste mesaje negative interne. Credeți că puteți face orice și cei din jurul dvs. veți începe să vă observați încrederea.
  • Chiar dacă primiți feedback negativ la locul de muncă, amintiți-vă cât de sigur și capabil vă simțiți despre cerințele dvs. de muncă. Nu lăsa pe nimeni să te facă să te îndoiești.
  • De asemenea, este util să fiți bine informați despre locul de muncă, poziția dvs. și despre modul în care vă potriviți în cadrul companiei. Știți locul dvs. și arătați colegii și șefii că puteți face ceea ce este necesar pentru dvs.
  • Imagine intitulată de câștig la locul de muncă Pasul 2
    2. Îmbracă-te pentru succes. Când mergi la muncă, rochie pentru a impresiona, dar nu treci peste partea de sus. Figurați ce este respectabil pentru poziția dvs. specială și lucrați de acolo. Nu arătați ca o copie de carbon a tuturor celor din jurul tău, totuși. Rochie pentru succes, dar, de asemenea, amintiți-vă să urmați propriul stil și să vă simțiți încrezători în ceea ce purtați. Cu atât mai bine vă uitați și simțiți, cu atât veți apărea mai autoritară.
  • De exemplu, nu vă arătați să lucrați în blugi încrețiți și un tricou în care oamenii din pozițiile autorității poartă costume frumoase și îmbrăcămintea în fiecare zi. Rochie pentru poziția și mediul în care vă aflați.
  • Imaginea intitulată Calculați un an luminos Pasul 10
    3. Fii încrezător în propria autoritate. Când sunteți nou la o slujbă sau poziție sau dacă încercați doar să câștigați mai multă autoritate în poziția dvs. curentă, asigurați-vă că știți ce responsabilități aveți. Fii clar despre descrierea postului dvs. și despre ce se așteaptă de la tine. Dacă vă aflați într-o poziție managerială, asigurați-vă că mutați proiectele înainte, aveți grijă de colegii dvs. angajați și rezolvați problemele care apar pentru că sunteți responsabil pentru.
  • Când faceți aceste decizii, faceți-le cu încredere. Nu vă ghiciți în al doilea rând - aveți dreptul să faceți alegeri. Atâta timp cât sunteți clar despre ceea ce implică treaba dvs., puteți exercita o autoritate cât de multă autoritate va permite poziția dvs., dacă sunteți încrezători în acțiunile dvs.
  • Imagine intitulată de câștig la locul de muncă Pasul 4
    4. Nu apare auto-importantă. Una dintre principalele modalități de a pierde autoritatea la locul de muncă este de a acționa ca și cum ați fi cea mai importantă persoană din cameră. Chiar dacă descrierea postului dvs. spune că sunteți mai ridicat în companie decât oricine altcineva, nu acționați ca asta. Încercați să influențați pozitiv fluxul de lucru al celor din jurul vostru fără să vă arătați de sine. Străduiți-vă să fiți conștienți de modul în care postul dvs. se referă la cei din jurul vostru.
  • Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să acționați ca și cum nu sunteți relevant. Există un echilibru între acționarea încrezătoare și responsabilă și acționând de sine - așteptând pe toată lumea să se plece la tine și la autoritatea voastră. Acest lucru va face probabil ca colegii și angajații să piardă respectul și credința în abilitățile dvs.
  • Imagine intitulată de câștig de la locul de muncă Pasul 5
    5. Face o impresie bună. Fie că este vorba despre șeful tău, colegii sau angajați. Când interacționați cu oricine la locul de muncă, fiți pe cel mai bun comportament. Nu faceți comentarii necorespunzătoare sau faceți ca cineva să se simtă incomod cu interacțiunile dvs. Pune-ți cel mai bun picior înainte. Nu puteți face acest lucru dacă nu vă interesează interacțiunile cu ceilalți. Asigurați-vă că proiectele dvs., rapoartele sau alte documente de lucru arată cât mai profesionist posibil. Aceste prezentări sunt modul în care interacționați cel mai mult cu colegii și șefii dvs., deci asigurați-vă că sunt curate și bine concepute.
  • Acest lucru este valabil și pentru e-mailurile. În locul de muncă curent, va interacționa probabil cu colegii dvs. prin e-mail și alte comunicări electronice pe o bază zilnică. Asigurați-vă că sunteți respectuos, precum și corect și corect în mod gramatic în mesajele dvs. Acest lucru vă va face să parcă mai încrezător și autoritar.
  • Imagine intitulată de câștig la locul de muncă Pasul 6
    6. Învață să vorbești. Există momente când veți fi chemați să vă ajutați cu o problemă la locul de muncă. În loc să fie timid despre o soluție sau să vă îngrijorați să vă depășiți limitele, să învățați să vorbiți. Dacă credeți că aveți o soluție la o problemă, exprimați-o la cei din jurul vostru. Ei pot fi colegi, angajați sau șefi.
  • Încercați să veniți cu soluții alternative la probleme. Dacă există o problemă care este un "unul sau" problema, încercați să o faceți a "acesta și acela" soluţie.
  • Metoda 2 din 3:
    Schimbarea modului în care interacționați cu ceilalți
    1. Imagine intitulată de câștig de la locul de muncă Pasul 7
    1. Nu umpleți toate tăcerile. Când vorbiți cu alți oameni din locul de muncă, faceți declarații concise și inteligente. Dacă încercați în mod constant să umpleți tăcerile cu chatter nervos, veți părea mai puțin autoritar și oamenii nu vă vor vedea ca fiind încrezători. Odată ce faceți un punct, lăsați-l la asta. Nu încercați să completați orice spațiu gol dacă colegul sau angajatul dvs. nu răspunde imediat.
    • Nu vă grăbiți să răspundeți la o întrebare. Este bine să faceți un minut pentru a răspunde la o întrebare odată ce ați fost întrebat ceva. Acest lucru arată că ați ascultat și vă gândiți la un răspuns adecvat.Evitați să înflorești primul lucru care vine în minte.
  • Imagine intitulată de câștig de la locul de muncă Pasul 8
    2. Opriți îngrijirea dacă sunteți Îi place. Când încercați să câștigați autoritatea, nu vă puteți îngrijora de a fi prietenul tuturor. De multe ori oamenii din funcții de conducere trebuie să ia decizii dure încât nu toată lumea va dori. În schimb, afirmați-vă într-o manieră încrezătoare, iar oamenii nu numai că vă vor aprecia, vă vor duce mai serios.
  • Imagine intitulată de câștig la locul de muncă Pasul 9
    3. Asigurați-vă că sunteți pe aceeași pagină ca șeful dvs. O modalitate de a submina autoritatea dvs. la locul de muncă este de a avea în retragere cu privire la ceea ce spui. Înainte de a lua decizii mari, spuneți altor angajați ce să faceți sau să începeți pe un proiect, asigurați-vă că dvs. și șeful dvs. sunt clare despre ceea ce se așteaptă de la dvs. și de echipa dvs. Au o înțelegere clară a oricăror termene limită.
  • Imagine intitulată de câștig de la locul de muncă Pasul 10
    4. Încurajați-i pe alții să reușească. Dacă încercați să obțineți autoritate la locul de muncă, veți avea nevoie de ajutorul celor din jurul vostru. Din moment ce nu puteți face toată munca, încurajați-i pe alții să facă tot posibilul. Încurajarea dvs. de a le face tot ce le va împuternici cu o nouă încredere. Acest lucru nu numai că îi va ajuta să-și îndeplinească obiectivele, dar vă va ajuta să obțineți o influență mai bună și la locul de muncă.
  • De exemplu, un coleg de lucru lucrează din greu pe un proiect, dar se blochează. În loc să-și îndrepte erorile, să ofere încurajare.Lasă-l să știe că are sprijinul tău.
  • Dacă faceți acest lucru cu suficienți oameni, veți fi în favoarea cu colegii și angajații dvs. și veți fi câștigat și respect de la ei.
  • Imagine intitulată Obținerea autorității la locul de muncă Pasul 11
    5. Urmăriți cum vă adresați celorlalți. Când vorbești cu cei din jurul tău, vezi tonul vocii pe care o folosești. Dacă faceți o declarație declarată, vorbiți într-un ton puternic, chiar. Nu terminați o propoziție cu un semn de întrebare dacă nu este o întrebare. Vizionați-vă pentru limba de umplere, care utilizează cuvinte precum "Um", "ca", și "Cred că." Acestea vă fac să vă suni mai puțin sigur de dvs. Încercați, de asemenea, să fiți cât mai direcți posibil. Chiar dacă ceea ce ai de spus este inconfortabil, spune-l într-un drum direct, cap. Cei din jurul tău vor aprecia abordarea dvs. simplă și vă vor respecta pentru el.
  • Nu fi defensiv când vorbești, fie. Dacă cineva vă provoacă autoritatea sau procesul de luare a deciziilor, defensiv vă va face să parcă mai puțin încrezători decât să vă lipiți de propria decizie într-o manieră calmă și colectată.
  • Imagine denumită autoritatea de câștig la locul de muncă Pasul 12
    6. Fii un bun ascultator. Deși este bine să vă asigurați că vocea dvs. este auzită și să vă dați opiniile, asigurați-vă că nu ofensați opiniile altora. Oferiți colegilor respectul pe care îl merită ascultând opiniile lor. Ascultați ce trebuie să spună ceilalți și să-și ia comentariile la inimă.
  • Dacă vă internalizați comentariile și faceți ceva despre preocupările și plângerile lor, vor vedea că sunteți corect, ceea ce vă va face, la rândul său, să vă facă mai autorizați.
  • Dacă încercați să obțineți mai multă autoritate cu aceia la același nivel ca și dvs., deveniți confidențială, ascultând problemele lor. Acest lucru vă va face să pari ca cineva care se poate întoarce la sprijin, care vă va oferi autoritate.
  • Metoda 3 din 3:
    Schimbarea din interior
    1. Imagine intitulată de câștig de la locul de muncă Pasul 13
    1. Continuați să obțineți mai bine. Doar pentru că sunteți într-un loc în care câștigi mai multă autoritate nu înseamnă că sunteți un lucrător perfect. Întotdeauna se străduiește să faci mai bine și să-ți îmbunătățești etica de muncă. Face decizii inteligente care vă vor ajuta compania, nu o țineți înapoi. Acest lucru vă va oferi și mai multă autoritate, deoarece șefii voștri vor vedea cât de inteligent și înaintează credeți că sunteți.
    • Dacă nu sunteți sigur ce să faceți pentru a vă îmbunătăți poziția, adresați-vă șefului, managerului sau supraveghetorului. Probabil vă vor spune ce puteți face pentru a îmbunătăți, ce responsabilități puteți să vă ajutați compania sau cum puteți deveni mai implicați. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, la creșterea nivelului de autoritate, deoarece vă va arăta inițiativa.
  • Imagine intitulată de câștig de la locul de muncă Pasul 14
    2. Fi bine cu faptul că nu știți. Pot exista situații pe care nu vă simțiți incomod sau nu știți cum să vă ocupați. Unul dintre semnele unui lucrător autoritar este capabil să facă față oricărei situații care vine la tine. Când o situație se prezintă, fiți bine cu a spune ceva "Apreciez întrebarea dvs. și o să mă gândesc și să mă întorc la tine." Acesta arată că sunteți considerați de gândurile colegului dvs. și veți lua în considerare întrebările și opiniile lor.
  • Acest lucru are, de asemenea, bonusul adăugat de a vă oferi timp pentru a contempla întrebări colegii să aducă și să se întoarcă la ei cu răspunsuri bine gândite, autoritate.
  • Imagine intitulată de câștig de la locul de muncă Pasul 15
    3. Gestionați-vă emoțiile. Unul dintre cele mai grave lucruri pe care le puteți face este să vă supărați în fața colegilor dvs. Dacă sunteți încrezători și aveți autoritate, nu aveți nevoie să vă supărați în anumite situații doar pentru că aveți puterea de a le repara. Chiar dacă o situație vă supără, nu lăsați-o să arate în fața altora. Dacă faceți acest lucru, acesta va apărea că nu cunoașteți o modalitate mai eficientă de a aborda Thesituția.
  • Acest lucru este valabil atunci când trebuie să discutați și problemele sensibile cu colaboratorii. De exemplu, dacă trebuie să vorbiți asupra problemelor de performanță ale angajatului, rămâneți calm și colectați. Să fie îngrijorat și pupa, dar nu furios sau ostil.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar