Cum să vă simțiți confortabil într-un costum de baie

Sentimentul incomod într-un costum de baie este ceva pe care oamenii de toate vârstele, genurile, etnile și dimensiunile de îmbrăcăminte se pot identifica cu. Nesiguranța este comună, dar nu trebuie să vă împiedice să vă bucurați de timpul dvs. într-un costum de baie. Pregătiți-vă prin găsirea costumului de baie potrivită pentru corpul dvs., câștigând o mentalitate pozitivă a corpului și concentrarea asupra șederii încrezătoare vă va ajuta să vă simțiți confortabil într-un costum de baie.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătiți-vă să purtați un costum de baie cu încredere
  1. Imaginea intitulată se simt confortabil într-un costum de baie 1
1. Identificați ce părți ale corpului vostru sunteți mulțumiți. S-ar putea să vă simțiți incomod cu corpul tău într-un costum de baie, dar majoritatea are o parte a corpului pe care îi iubește. Poate că aveți păr mare, un zâmbet frumos sau picioare tonifiate. Admirând aspecte pozitive ale aspectului fizic vă va ajuta să găsiți încrederea pentru a pune pe un costum de baie.
  • Discerne ce părți ale corpului tău compliment. Recunoașteți, de asemenea, ce părți ale corpului dvs. încercați să accentuați zilnic.
  • Toată lumea are trăsături fizice pozitive. Trebuie doar să le recunoști.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil într-un costum de baie 2
    2. Stabili că toate dimensiunile pot fi frumoase. Corpul ideal este adesea portretizat ca un bărbat sau o femeie subțire într-un mic costum de baie, dar amintiți-vă că nu există un trup adevărat ideal. Alegerea unui costum de baie cu o cantitate de acoperire care pare mai mică decât ideală poate fi intimidantă, când de fapt, cantitatea ideală de acoperire este cea care vă potrivește cel mai bine. Amintiți-vă că singura cantitate de acoperire care contează este suma pe care o simți sănătoși și fericită.
  • Acest lucru fiind spus, ar trebui să încă măsurați dimensiunea costumelor de baie Pentru a vă asigura că alegeți un costum de baie care se potrivește corect corpului. Veți simți mult mai confortabil dacă nu aveți nevoie să vă faceți griji cu privire la sârmă de baie de baie de baie sau să se prăbușească!
  • Imaginea intitulată se simt confortabil într-un costum de baie 3
    3. Găsiți un costum de baie care vă plătește corpul. Alegeți un stil de costum de costum bazat pe caracteristicile dvs. preferate. Un costum de baie care este făcut pentru tipul dvs. de corp și accentuează caracteristicile dvs. vor fi mai ușor de simțit confortabil.
  • Băuturile de baie cu talie mare arată bine pe majoritatea tipurilor de corpuri.
  • Dacă vă place osul gulerului, purtați un costum de baie care are benzi de trecere în față. Acest tip de costum de baie va accentua manubrica (partea superioară a sternului).
  • Dacă picioarele dvs. sunt ceea ce vă simțiți cel mai încrezător, alegeți un costum de scăldat de mare.
  • Încercați un "modestkini" care acoperă cea mai mare parte a corpului dvs. dacă vă simțiți cel mai încrezător, purtând îmbrăcăminte modestă.
  • Du-te cu un vârf de umăr în afara umărului dacă ai un bust mic.
  • Alternativ, alegeți un costum de baie care vă face să vă simțiți mai încrezători în zona nesigură. Dacă sunteți nesigur în legătură cu un bust mic, alegeți un vârf de baie cu tampoane sau un vârf de triunghi pentru a crea iluzia curbelor. Dacă sunteți nesigur în legătură cu coapsele voastre, încercați un costum de baie cu o fustă.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil într-un costum de baie Pasul 4
    4. Uită-te la acoperire înot. Dacă gândul de a purta nimic altceva decât un costum de baie te face nervos, ia în considerare o acoperire înot care accentuează partea din corpul tău că ești nesigur. Cover-up-urile sunt o modalitate rapidă și la modă de a ușura să vă purtați costumele de baie în jurul altor persoane.
  • Shorts de înaltă talie sunt o acoperire bună dacă sunteți nesigur în legătură cu partea inferioară a spatelui și a zonei de șold.
  • O înveliș Sarong este o acoperire drăguță pentru picioarele și coapsele.
  • O haină de soare de soare sau de țesătură de Terry sunt prea mari acoperiri.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil într-un costum de baie Pasul 5
    5. Alegeți accesorii. Șansele sunt că nimeni nu se uită la părțile corpului pe care le percepeți ca defecte, dar accesoriile pot lua atenția departe de costumele dvs. de baie. Accesoriile sunt distractive de purtat și o mare creștere a încrederii. Alegeți ochelari de soare distractiv, pene drăguțe sau o floppy Sunhat, și potriviți-l cu costumele dvs. de baie.
  • Practicați moderarea când alegeți accesorii. Prea multe accesorii simultan pot distrage atenția.
  • Alegeți accesoriile potrivite pentru această ocazie. Este bine să purtați pene la o petrecere de piscină, dar nu sunt minunate să poarte la plajă.
  • Metoda 2 din 3:
    Noțiuni de bază în mentalitatea corectă
    1. Imaginea intitulată se simt confortabil într-un costum de baie Pasul 6
    1. Să contracareze gândurile negative. Nu uitați să fiți recunoscători pentru corpul vostru. În loc să vă îngrijorați de părțile corpului care nu apar așa cum le-ați dori, să fiți recunoscători că sunteți în poziția de a merge pe plajă, la piscină sau la lac. Concentrându-se pe ceea ce face corpul dumneavoastră pentru tine împiedică să se stabilească gândurile negative.
    • Alternativ, dacă vă concentrați asupra unei părți ale corpului pe care le aveți nesigure, contracarează-o cu gândirea unei părți a corpului că sunteți încrezător. De exemplu, dacă sunteți nesigur în legătură cu picioarele dvs., amintiți-vă că aveți mari arme.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil într-un costum de baie de baie 7
    2. Să nu-ți îndrepte defectele. Este uneori tentant să vă evidențiezi defectele către alte persoane. În mod repetat, arătând defectele, vă va duce la crezând în ceea ce spui în timp.
  • Arătând defectele în jurul altora le va face neconfortabil și, eventual, să le facă să creadă că veți căuta și defectele în ele.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil într-un costum de baie 8
    3. Ignorați mesajele media. Amintiți-vă că sunteți mai mult decât corpul vostru. Presiunea socială și mass-media au pus o importanță la un tip de corp ideal, dar este important să vă amintiți că nu sunteți corpul vostru. Un corp sănătos este important, dar în cele din urmă, este "doar" un corp. Ceea ce contează este modul în care acționați, ceea ce sunteți pasionați și cum îi tratați pe alții. Oamenii se vor concentra asupra modului în care vă prezentați mult mai mult decât se vor concentra pe un costum de baie.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil într-un costum de baie 9
    4. Practicați purtarea costumelor de baie. Petreceți timp în costum de baie sau în îmbrăcăminte pe care nu ați purta în mod normal. Se poate simți incomod la început, dar acest lucru vă va ajuta să construiți curajul de a purta un costum de baie fără gânduri negative.
  • Începeți prin purtarea costumelor de baie în jurul casei dvs. Petreceți timpul de mers pe jos sau mergeți la activitățile dvs. zilnice ca de obicei.
  • Apoi, invitați câțiva oameni pentru o petrecere tematică pe plajă. Specificați-vă pe invitația că dvs. ar trebui să-și poarte costumele sau îmbrăcămintea de plajă.
  • Odată ce vă simțiți mai confortabil în costumele dvs. de baie, vizitați o piscină locală. Poate vizita într-o oră lentă sau o zi când nu este prea aglomerată.
  • Du-te la plajă, lac sau la piscină fără a lua în considerare câți oameni ar putea fi acolo odată ce ați început să vă simțiți confortabil în costum de baie.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil într-un costum de baie Pasul 10
    5. Înconjurați-vă cu oamenii potriviți. Petrecerea timpului cu oamenii care sunt prea critici față de ei înșiși se vor freca în cele din urmă asupra dvs. Evitați în special persoanele care acționează negativ față de dvs. Înconjurarea cu oamenii pozitivi va fi benefică pentru dvs.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil într-un costum de baie 11
    6. Meditează pe pozitiv. Petreceți cinci până la zece minute gândindu-vă la gândurile corporale pozitive înainte de a ieși în costum de baie. Ștergeți-vă mintea de judecată și de nesiguranță. Începând timpul dvs. în costumul dvs. de baie cu mentalitatea corectă împiedică disconfortul care provine din gânduri dăunătoare.
  • Repetați-vă la mantrele dvs., cum ar fi "Pot fi fericit."
  • Metoda 3 din 3:
    Stați confortabil în costum de baie
    1. Imaginea intitulată se simte confortabil într-un costum de baie Pasul 12
    1. Nu vă comparați cu ceilalți. O modalitate rapidă de a distruge confortul și încrederea este să vă comparați cu ceilalți. Încercați să vă amintiți că fiecare corp este unic, iar toți ceilalți purtând un costum de baie probabil se confruntă și cu insecuritate. Sărbătoriți diferențele în loc să admirați unul, tipul specific de corp.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil într-un costum de baie 13
    2. Amintiți-vă de ce vă purtați costumele de baie. Probabil că purtați un costum de baie pentru a merge la o piscină, plajă sau lacul. Nu lăsați disconfortul să-ți distrugă experiența. Amintiți-vă că sunteți acolo în primul rând și pentru a vă bucura de tine și de compania altora.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil într-un costum de baie Pasul 14
    3. Înțelegeți că sunteți cel mai critic judecător. Nimeni nu este la fel de critic față de corpul vostru așa cum sunteți. Aproape toată lumea își exclude defectele fizice. S-ar putea să fii singurul care observă ceea ce percepeți ca imperfecțiune.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil într-un costum de baie cu pas 15
    4. Deflecta atenția negativă. Nu este cel mai probabil nici un motiv pentru nimeni să spună ceva rău. Dacă cineva spune ceva negativ despre tine, faci tot ce poți să nu-l lași să ajungă la tine.
  • Își întoarce negativitatea cu un compliment. Dacă cineva spune că nu arăți bine în costumul de baie pe care îl purtați, răspundeți prin complimentarea acestuia, accesoriilor, articolului de îmbrăcăminte sau părului.
  • Lăsați-i să știe că ceea ce au spus este rău și schimbă subiectul. Spuneți persoanei care ți-a insultat că nu apreciați comportamentul inadecvat și treceți prin comentând ocazia sau împrejurimile dvs.
  • Ignorați comentariul și continuați să discutați cu prietenii dvs. Acționați ca și cum ați fi auzit ce a spus și discutați cu prietenii dvs. despre un subiect care nu are legătură cu comentariul negativ.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil într-un costum de baie cu pas 16
    5. Reorientează-ți gândurile. Starea confortabilă ar putea merge bine la început, dar nesiguranța pot începe să vină la minte, în timp ce trece timpul în costum de baie. Dacă se întâmplă acest lucru, luați câteva minute pentru a vă întoarce la meditație. Amintiți-vă ce vă place despre dvs., de ce sunteți acolo și că ar trebui să fiți fericiți.
  • Imaginea intitulată se simte confortabil într-un costum de baie de baie
    6. Practicați încrederea și pozitivitatea. Fii încrezător În ciuda anxietărilor tale. Nimic nu este mai sexy decât să fii încrezător cu tine dacă faci pace cu corpul tău. Este mai ușor de spus decât făcut, dar este posibil cu perseverența.
  • sfaturi

    Du-te la plajă sau la piscină cu un prieten.Păstrați o conversație care va suprascrie sentimentele anxioase.
  • Fiți răbdători cu dvs. S-ar putea să vă simțiți incomod primele de câteva ori într-un costum de baie, dar acest sentiment va dispărea în timp.
  • Avertizări

    Nu se angajează niciodată în practici de dietă nesănătoase. Compromiterea sănătății dvs. nu merită schimbarea potențială a aspectului dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar