Cum să nu faci nimic

Uneori, trebuie să faceți o pauză pentru a inactiv pentru o vreme. Puteți învăța să luați mai mult timp departe de așa-numita "productiv" Activități pentru a vă oferi șansa de a vă relaxa și de a regenera. Vă puteți petrece timpul liber să nu faceți nimic, să înveți să fure ceva timp suplimentar la locul de muncă și să se angajeze într-un stil mai lung de idleness.

Pași

Metoda 1 din 3:
Nu face nimic în timpul liber
  1. Imaginea intitulată nu face nimic pasul 1
1. Timp de fura. Viața devine tare, stresantă și tensionată. Când sunteți gata să trageți trăgaciul pe o petrecere a timpului liber, ați stabilit un bloc de timp și păstrați-l. Nu face nimic în mod regulat este foarte sănătos pentru mintea, corpul și viața emoțională, mai ales dacă descoperiți că vă purtați cu adevărat subțire. Nu vă fie frică să faceți o pauză din când în când.Din când în când, e în regulă.
  • Dacă vă simțiți stresați și copleșiți, nu aveți nevoie să renunțați la orele și orele de nimic, ceea ce ar fi nepractic. Nu face nimic timp de 15 minute din când în când, și puteți de-stres serios.
  • Imaginea intitulată nu face nimic pasul 2
    2. Găsiți un loc liniștit pentru a sta. Du-te undeva puteți scăpa, zona afară și găsiți o pace. Dacă locuiți într-un apartament mic, lăsați deoparte un colț al unei încăperi mai mari, cu perne de podea, o lumânare foarte parfumată și poate o aruncare confortabilă. Oriunde este, asigurați-vă că vă puteți simți confortabil și calm.
  • Nu trebuie să fii un călugăr ședea pe un munte din Japonia pentru a găsi pace și liniște. A lovit un colț liniștit al parcului public sau a pus un scaun de punte în curtea ta. Parcați mașina într-un lot gol și doar stați acolo.
  • Imaginea intitulată nu face nimic pasul 3
    3. Eliminați distragerile. Dacă te uiți la telefonul tău, faci ceva. Opriți telefonul, computerul, radioul, televizorul și orice alt mijloc de trimitere sau primire a apelurilor sau a mesajelor. Aceste distrageri vă vor împiedica să vă bucurați de nimic.
  • Poate fi frumos să setați o alarmă, dacă este necesar, astfel încât să vă puteți reaminti când este perioada de "Nimic de timp" s-a terminat.
  • Imaginea intitulată nu face nimic pasul 4
    4. Încercați divrivarea senzorială DIY. Unii oameni plătesc bani buni pentru experiența deprivării senzoriale, care practic nu face nimic într-un rezervor întunecat setat la temperatura corpului. În timp ce s-ar putea să nu puteți obține perfect, puteți aproxima experiența.
  • Desenați o baie caldă și așteptați până când ajunge cât mai aproape de temperatura corpului. Opriți toate luminile, puneți niște urechi și încercați să plutiți în cadă pentru o vreme. Chestii trippy.
  • Imaginea intitulată nu face nimic pasul 5
    5. Doar stai. Zazen, frecvent scurtat "zen" este un fel de meditație cunoscută ca "doar starea" meditaţie. Dacă îl întrebi pe Zen călugări ce fac în timpul meditației, ei ar spune, "Doar starea." Nu există niciun scop să stați meditația, fără rezultat final.
  • Nu face nimic mai greu decât să faci ceva, și una dintre învățăturile centrale ale Zenului este doar "do" indiferent de ce faci tu. Când mănânci prânzul, mănânci prânzul. Când stai, stai doar. Când colaționați datele la locul de muncă, pur și simplu colațiați datele la locul de muncă.
  • Imaginea intitulată nu face nimic pasul 6
    6. Încercați să vă curățați mintea și "vizionarea" gândurile tale. Meditația nu se gândește. Meditația vă permite să apară gândurile voastre, neafecte. Lăsați-vă gândurile de lucru, îngrijorări, familii merg - nu prin lăsarea pur și simplu să plece, dar prin urmărirea lor de la o distanță. Acest lucru nu numai că permite corpului să nu facă nimic altceva decât mintea ta.
  • Imaginați-vă că trageți camera înapoi de gândurile voastre, urmărindu-le de la distanță. Cine face această vizionare? Continuați să trageți camera înapoi până când nu puteți. Căutați liniștea.
  • Nu vă descurajați dacă vă găsiți mintea destul de activă în meditație. Călugării budistici își dedică întreaga viață pentru a-și elibera mințile. Deocamdată, vă adăpostiți cât de mult puteți și vă bucurați să vă simțiți mai ușor și mai puțin împovărați.
  • Imaginea intitulată nu face nimic pasul 7
    7. Găsiți o activitate meditativă. În timp ce acest lucru nu poate fi "nimic," Strict vorbind, unii oameni găsesc mai ușor să evite gândurile dureroase dacă mintea lor se concentrează asupra unei activități rote. Încercați să aranjați a gradina Zen, sau stivuirea rocilor sau angajarea într-o activitate repetitivă, cum ar fi croșetarea. Fiți atenți numai la ceea ce fac mâinile dvs. și nu permiteți alte gânduri să intre.
  • Imaginea intitulată nu face nimic pasul 8
    8
    Încercați relaxarea musculară progresivă. Acest proces vă poate ajuta să obțineți o relaxare profundă în timp ce nu faceți nimic. Concentrați-vă pe relaxarea fiecărui grup muscular, de pe fața voastră la picioarele voastre, încet și cu respirații regulate.
  • Metoda 2 din 3:
    Nu face nimic la locul de muncă
    1. Imaginea intitulată nu face nimic pasul 9
    1. Practicați-vă ocupat. Obțineți obiceiul de a face grași în diferite încăperi din biroul dvs., cu o privire încruntă sau serioasă pe fața dvs., amestecând hârtiile prin mâini. Când oamenii te văd, vor gândi, "Trebuie să fie cu adevărat ocupat."
    • Continuați întotdeauna să vă mișcați când sunteți la serviciu. Dacă stați doar că nu faceți nimic, cineva va observa. Dar dacă sunteți peste tot, nimeni nu se va gândi să întrebați dacă faceți ceva sau doar rătăciți în jur.
    • Dacă lucrați la un computer, înclinați-vă ecranul, astfel încât nimeni să nu o poată vedea și să taie furios. Ascultați muzică sau podcast-uri în schimb.
  • Imaginea intitulată nu face nimic pasul 10
    2. Voluntar pentru sarcini fără probleme. Șeful tău are nevoie de cineva să treacă din bucătărie? Voluntar. Are cineva să stea înapoi și sortează casetele? Sună bine. Cu cât sarcina mai lipsită de creier, cu atât mai mult nu face nimic. Gândirea mai stresantă necesară, cu atât mai dificilă lucrarea.
  • Alternativ, ar putea fi mai bine să nu vă oferiți niciodată voluntar. Dacă vă aflați vreodată în picioare pe ceas, continuați să stați acolo. Sunt bani buni.
  • Imaginea intitulată nu face nimic pasul 11
    3. Minciuna despre cât timp este nevoie pentru a face lucrurile. Scotty a spus cel mai bine pe Star Trek: "Spune-i căpitanului că vă va lua patru ore, astfel încât să puteți arăta ca un geniu când îl faceți în două." Dacă nimeni altcineva nu poate face ceea ce faci, atunci nimeni nu știe cât timp ar trebui să ia.
  • Spune-i șefului tău că ți-a luat toată ziua pentru a conduce în jurul valorii de vânzarea anunțurilor sau că alergi în tot felul de probleme, completați acel raport, așa că nu ați terminat, și probabil că va dura mai multe ore. Dacă ați terminat deja, stați acolo, nu faceți nimic și faceți banii.
  • Imaginea intitulată nu face nimic pasul 12
    4. "Lăsați-l pe Foreman să vă găsească." Un vechea zicală de la liniile din fabrică de automobile, a trecut de pe mâinile mai vechi la lucrătorii noi, a fost doar să stea strâns dacă ceva a mers prost. Dacă aparatul dvs. nu mai funcționează și linia se oprește, nu mergeți mai departe pentru a spune cuiva. Stați acolo acolo. Sunteți plătiți oricum.
  • Nu trebuie să lucrați într-o fabrică pentru a respecta această regulă de bază. Dacă lucrați vreodată și ceva nu merge bine, sau pauze, doar loviți-vă. Puneți-vă confuz "încercând-o-o-o-out" se confruntă și examinează lucrurile îndeaproape, fără a face absolut nimic.
  • Imaginea intitulată nu face nimic pasul 13
    5. Permiteți altcuiva să o facă. Unii oameni le-au lăsat ego-urile să ajungă în calea faptului că nu fac nimic. Nu sunteți într-o competiție de productivitate cu colegii dvs. Nu trebuie să fii hiperactiv dacă ești plătit pe oră și ești pe ceas. Dacă vine ceva, oricine poate face, permiteți altcuiva să o facă.
  • Puteți chiar să ajutați acest proces de-a lungul. Învață să spun, "Aș putea să o fac, cred, dar asta este în totalitate în timonul lui Jim. El va bate din parc."
  • Desigur, la unele locuri de muncă, salariul dvs. depinde de productivitatea dvs. De obicei, nu puteți lăsa pe altcineva să facă totul pentru tine.
  • Imaginea intitulată nu face nimic pasul 14
    6. Luați o prânz lungă. Luați cât mai mult o pauză în mijlocul zilei, în timp ce lucrați, mai ales dacă sunteți pe ceas pentru el. Când ora cinci se rostogolește în jur, acel extra cincisprezece minute pe care trebuie să le furi pentru a-ți termina sandwich-ul va fi ultimul lucru pe mintea tuturor.
  • La cele mai multe locuri de muncă, va trebui să simți acest lucru pentru a vedea cât de departe îl puteți împinge. Dacă sunteți la ceas de la 8-3, puteți spune întotdeauna că trebuie să fiți în altă parte și nu puteți rămâne când este timpul să plecați.
  • Doar ignorați pe oricine face comentarii sau încearcă să vă facă să vă simțiți "leneş" Pentru a lua o pauză decentă. Cu excepția cazului în care afectează angajarea dvs., nu este treaba dvs. de a vă îngriji.
  • Imaginea intitulată nu face nimic pasul 15
    7. Redați-vă la punctele forte. În funcție de ce fel de lucrător sunteți și ce fel de slujbă aveți, puteți găsi întotdeauna o modalitate de a vă evidenția caracteristicile dvs. bune ca lucrător care să permită mult mai multă lenea.
  • Dacă sunteți o prezență activă, activă, faceți cunoscută prezența la întâlniri și în situații de grup vorbind foarte mult. Fie "idee" persoană în cameră. Veți părea că sunteți ocupați și valoroși, chiar dacă atunci când sunteți singuri, nu faceți nimic.
  • Dacă sunteți un lucrător liniștit, dar studios, scăpați cu nimic, punându-l până mai târziu. Nu face nimic de luni până miercuri, ci s-au relaxat joi și vineri pentru a-ți face toată munca făcută pentru săptămână.
  • Imaginea intitulată nu face nimic pasul 16
    8. Eșua în moduri calculate. Nu trebuie să fii cel mai bun muncitor la slujba ta, trebuie doar să fii suficient de bun pentru a continua să fii plătit. Asta e tot ce trebuie să vă faceți griji. Dacă șeful tău te ridică cu o mare responsabilitate, e bine să eșuezi. În viitor, nu vi se va cere să luați din nou responsabilități speciale. Afacere buna.
  • Este important să arăți ca și cum ați fi apropiat, dar nu ați reușit să o faceți. Luați un proiect în direcția complet greșită, dar luați ceva timp pentru a face acest lucru. Este mai bine să faci greșeli bune.
  • Imaginea intitulată nu face nimic pasul 17
    9. Obțineți un loc de muncă, practic ca să nu faceți nimic. Dacă nu puteai face nimic și să fii plătit pentru asta, ar fi o afacere destul de dulce. Locuri de muncă în care este foarte ușor de furat timpul includ:
  • Securitate de noapte
  • Bilet-luare
  • Ședință de casă
  • Scriitor de recenzii SPA
  • Cute agregator video PET
  • Testarea alimentelor
  • Orice slujbă de telecomunicații
  • Metoda 3 din 3:
    Nu face nimic ca un stil de viață
    1. Imaginea intitulată nu face nimic pas 18
    1. Țineți-vă căsuța de e-mail. Dacă oamenii încearcă să vă țină seama la telefon și să obțină tratamentul complet de inbox, ei vor crede că sunteți atât de ocupat că sunteți în mod complet înfășurat cu lucruri de făcut. Iată secretul: nu ascultați niciunul dintre ei.
  • Imaginea intitulată nu face nimic pasul 19
    2. Fii pozitiv. Dacă sunteți bine, hapless și leneș, oamenii vor crede că este doar o parte din personalitatea voastră. Dacă sunteți un ticălos și încercați să scăpați cu nimic tot timpul, oamenii vor crede că sunteți un super-jerk.
  • Dacă cineva captează că nu faci nimic, sau te intră în cazul tău, recunoști doar că ești confuz: "Nu eram sigur de asta. Ai dreptate, ai dreptate. Mulțumesc că m-ai făcut pe drumul cel bun!"
  • Imaginea intitulată nu face nimic pasul 20
    3. Eliminați atașamentele. Responsabilitatea personală necesară pentru dvs., cu atât mai puțin va trebui să faceți. Este greu să scapi de a face nimic dacă trebuie să ridici copii din practica de fotbal, să meargă un câine sau să mergi la o mulțime de date. Dacă doriți să faceți nimic pe termen lung, păstrați-vă viața și simplă și raționalizată posibil.
  • Fi un minimalist. Păstrați-vă relațiile câteva și departe între ele și lucrurile dvs. au tăiat elementele esențiale absolute.
  • Imaginea intitulată nu face nimic pasul 21
    4. Acceptați caritatea altora. Când l-ai lăsat pe alții să facă lucruri pentru tine, asta e mai puțin tu să faci pentru tine. Dacă lăsați vecinul vostru studios și prietenos să știe că nu aveți o mașină de tuns iarba pentru că nu vă puteți permite unul, urmăriți cât de repede va fi cosit iarba. Chiar dacă problema reală este lenea, coaxialul de caritate de la alții pentru a scăpa de a face mai puțin.
  • Imaginea intitulată nu face nimic pasul 22
    5. Să se angajeze la fericire, nu responsabilitatea. Oricând tu "trebuie să" faceți ceva, este mai puțin satisfăcător decât să faceți ceva ce doriți să faceți. În timp ce unii oameni cred că îndeplinirea responsabilităților dvs. este o modalitate de viață plăcută și sănătoasă, este și meh. Dacă doriți să faceți nimic, rămâneți axat pe distracție și ralanti, nu pe responsabilități sociale de alpinism.
  • Deseori, definim făcând ceva și nimic în ceea ce privește dacă îl considerăm sau nu "util." Fericirea ta? Da, este util. Asta înseamnă a lua ceva timp, din când în când, să nu facă nimic.
  • Imaginea intitulată nu face nimic pasul 23
    6. Dormi în. Modalitate excelentă de a face nimic? Dormi. Va fi tăiat ocazia de a fi productiv pe tot parcursul zilei și va fi cel mai confortabil și mai restaurat mod de a face nimic pe termen lung.
  • sfaturi

    Amintiți-vă, nu există nici o vină în a vă oferi o perioadă de întrerupere privată.Cât de des nu faceți nimic depinde de dvs., dar ar trebui să fie o experiență de întinerire.
  • Vă faceți griji despre nimic. Fiți liniștiți și colectați.
  • Odată ce ați devenit bun la a face nimic, puteți folosi acest nou timp și energie pentru a gândi în schimb. Acest lucru nu ar face "nimic"- Mai degrabă, acest lucru se gândește la închiderea lumii. Concentrându-vă pe un singur lucru în acest fel vă va ajuta să vă concentrați mai bine decât să vă măriți mintea peste un milion de gânduri pe minut.
  • Fă-te comod. Vă poate clarifica mintea și vă poate relaxa.
  • Avertizări

    Dacă sunteți epuizat în timp ce încercați să faceți nimic, puteți ajunge la adormire. Dacă se întâmplă acest lucru, luați în considerare adăugarea mai multor somn la rutina zilnică.
  • La început, vă puteți simți nervos, trist și neliniștit. Încearcă Relaxați-vă și să înțeleagă că nu face nimic nu înseamnă că ești neproductiv sau iresponsabil. Rețineți că faceți acest lucru pentru a vă curăța mintea și, în cele din urmă, extindeți-vă viața, astfel încât veți avea și mai mult timp.În cele din urmă, stabilirea timpului deoparte pentru a vă reîncărca bateriile vă va face mai productivi, creativi și mai capabili să vă concentrați pe termen lung și acesta este foarte bun pentru muncă, școală sau alte zone din viața ta.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar