Cum să fii bun la lupta fist

În timp ce este de obicei cel mai bine să evitați lupta cu altcineva, pot exista momente în care nu aveți alte opțiuni, cu excepția aruncării câtorva lovituri. Dacă intrați într-o luptă cu pumnul și nu sunteți în stare să ieșiți din ea, există tehnici pe care le puteți utiliza pentru a vă îmbunătăți șansele de a câștiga. Practicați aruncarea unor lovituri diferite, astfel încât să puteți obține mai bine ofensiv și să vă păstrați brațele, așa că sunteți gata să vă blocați adversarul. Cu un pic de cunoștințe și practici, veți putea să vă țineți propria dvs. în majoritatea luptelor.

Pași

Metoda 1 din 2:
Luând ofensiva
  1. Imaginea intitulată Fiți bun la Fist Fighting Pasul 1
1. Intrați într-o poziție activă, astfel încât să vă puteți mișca ușor. Păstrați cea mai mare parte a greutății dvs. pe bilele picioarelor și îndoiți-vă ușor genunchii, astfel încât să vă puteți mișca repede. Întoarceți-vă corpul în lateral, astfel încât partea voastră dominantă să fie cea mai îndepărtată de adversarul tău. Păstrați-vă nivelul mâinilor cu obrajii, astfel încât să puteți arunca lovituri rapide în timp ce vă puteți apăra.
  • Puteți alege să vă păstrați mâinile în palmele deschise sau să faceți pumnii în poziția dvs. neutră.
  • Evitați trageți corpul în sus, deoarece nu veți putea să manevrați cât mai eficient.
  • De asemenea, puteți sta cu partea dvs. dominantă cea mai apropiată de adversarul dvs., dar este posibil să nu fiți capabili să aruncați și o pumn.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Fist Fighting Pasul 2
    2. Face pumnii strânși care sunt în linie cu coatele dvs. când vă puneți. Vă curățați degetele, astfel încât sfaturile să se săpare în centrul palmei. Încercați să faceți partea din față a pumnului dvs. la fel de plat ca și tu să nu vă răniți când aruncați o lovitură. Înfășurați degetul mare în jurul fundului pumnului și aplicați presiune pentru a vă face pumnul mai strâns. Țineți spatele mâinii într-o linie dreaptă cu antebrațul pentru a păstra încheietura mâinii.
  • Nu vă înfășurați degetele în jurul degetului mare, deoarece vă puteți răni când aruncați o lovitură.
  • Evitați să vă îndoiți încheietura mâinii când faceți un pumn sau altfel pumnul dvs. nu va fi la fel de puternic atunci când acesta aterizează și ați putea obține o entorsă.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Fist Fighting Pasul 3
    3. Scopul zonelor vulnerabile pentru a vă răni mai mult adversarul. Locurile cele mai vulnerabile de pe față includ ochii, urechile și nasul. Dacă doriți ca lupta să se încheie rapid, direcționați-vă loviturile spre aceste zone pentru a vă răni adversarul și pentru a le face mai puțin capabili să se lupte în mod eficient. Dacă aveți probleme cu lovirea adversarului în față, încercați să mergeți la gât sau gâtul lor să le urăști.
  • Trebuie să respectați întotdeauna adversarul dvs. - nu utilizați nici un trucuri necinstite, nu luptați murdar și nu le ataca niciodată din spate. Asigurați-vă că este o luptă corectă.
  • Încercați să loviți adversarul în picioare sau în genunchi pentru a le ajuta să le luați mai repede, astfel încât să puteți scăpa.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la FIST FUNDING PASUL 4
    4. A Jab cu brațul cel mai îndepărtat de adversarul tău. Începeți prin a ține pumnii în sus, astfel încât acestea sunt la nivelul obrajilor. Când aruncați pumnul, extindeți-vă rapid brațul dominant și răsuciți palma, așa că se confruntă. Pe măsură ce brațul merge înainte, rotiți-vă umărul dominant înainte pentru a obține mai multă putere de la pumnul dvs. Scopul pentru nasul, ochii sau maxilarul adversarului.
  • Alternați care vă dați job pentru a scăpa de mai multe, hit-uri rapide.
  • Țineți-vă cealaltă mână în fața feței, astfel încât să puteți bloca adversarul dvs. dacă încearcă să vă lovească.
  • Bacsis: Expirați repede când vă aruncați pumnul pentru a crește viteza și vă mențineți simțiți.

  • Imaginea intitulată Fiți bun la FIST FUNDING PASUL 5
    5. Practică aruncând cârlige astfel încât adversarul dvs. nu va vedea pumnul. Cârligele sunt puternice pe care le aruncați din lateral pentru a vă prinde adversarul în afara gardei. Scopul pentru obrazul sau maxilarul adversarului atunci când arunci pumnul. Asigurați-vă că ați blocat încheietura mâinii, astfel încât partea din spate a mâinii să rămână în linie cu cotul dvs. pentru a obține cea mai mare putere.
  • Puneți-vă mâinile în sus cu palmele deschise pentru ao face să pară că nu mai doriți să vă luptați înainte de a arunca un cârlig cu brațul pe care îl aveți în față. Acest lucru poate fi o modalitate excelentă de a vă surprinde adversarul și de a le mânui.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la FIST Fighting Pasul 6
    6. Încercați un headbutt pentru a-ți asuma adversarul. Dacă sunteți destul de aproape de adversarul dvs., puteți să vă aterizați un headbutt pentru a le elimina. Îndepărtați rapid gâtul înapoi înainte de ao împiedica în nasul adversarului sau în spațiul dintre ochii lor. Utilizați partea de sus a fruntei dvs., deoarece este cel mai puternic loc și vă va răni cel mai puțin.
  • Căștile sunt ilegale în majoritatea luptelor oficiale, cum ar fi artele marțiale mixte.
  • Călătorind pe cineva să-i bată, de asemenea, inconștienți.
  • Metoda 2 din 2:
    Apărarea dvs
    1. Imaginea intitulată Fiți bun la FIST FUNDING PASUL 7
    1. Urmăriți adversarul dvs. astfel încât să puteți anticipa mișcările lor. Țineți întotdeauna ochii pe adversarul dvs., urmărind în mod specific ochii și brațele lor. Să acorde atenție mișcărilor lor, astfel încât să puteți ghici unde intenționează să vă deranjeze. Dacă trebuie să vă uitați în altă parte, aprindeți rapid înainte de a vă întoarce privirea înapoi la adversar.
    • În timp ce este important să vă urmăriți întotdeauna adversarul, să fiți conștienți de împrejurimile dvs., astfel încât să nu vă întoarceți într-un colț sau o călătorie pe ceva.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Fist Fighting Pasul 8
    2. Stați cu corpul întors în lateral, așa că sunteți mai greu de lovit. Stați așa că partea non-dominantă a corpului vostru se confruntă cu adversarul cu umărul în față. Păstrați pieptul și șoldurile îndreptate spre partea de origine, deoarece oferă adversarului mai puține oportunități de a vă pune. Schimbați greutatea pe bilele picioarelor dvs., astfel încât să vă puteți mișca cu ușurință și să vă dați lovituri dacă aveți nevoie.
  • Evitați să vă așezați cu pătratul corpului dvs. adversarului, deoarece vor fi ușor să vă pună pieptul sau stomacul.
  • Crouch ușor pentru a face mai dificil pentru adversarul tău să te lovească. Cu toate acestea, rețineți că atunci când sunteți înclinat, adversarul dvs. poate fi capabil să vă lovească sau să vă simțiți mai ușor în față.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Fist Fighting Pasul 9
    3. Țineți-vă fața cu mâinile și brațele, astfel încât să puteți bloca pumnii. Păstrați-vă mâinile în apropierea obrajilor, astfel încât să puteți reacționa rapid când aruncă o lovitură. Când vedeți o lovitură care vine spre cap, ridicați antebrațele în fața feței dvs. pentru a bloca mai ușor pumnul. Tensionați-vă brațele pentru a vă sprijini mai bine și pentru a le împiedica să facă contact solid.
  • Asigurați-vă că încă mai puteți vedea adversarul dvs. în timp ce blocați sau altfel ar putea obține o lovitură de pe care nu vă așteptați.
  • Împingeți-vă capul în jos când vă așteptați la un pumn pentru a vă ajuta să protejați zonele sensibile, cum ar fi ochii și nasul.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Fist Fighting Pasul 10
    4. Împingeți adversarul departe pentru a obține mai multă distanță între dvs. Când adversarul dvs. este între lovituri sau după ce ați aterizat o lovitură, deschideți pumnii și împingeți adversarul departe cât de tare poți. Acest lucru vă poate ajuta să vă întoarceți într-o poziție optimă și să vă pregătiți pentru următorul pumn în timp ce adversarul dvs. încearcă să se recupereze.
  • Scopul de a împinge adversarul dvs. de umerii sau pieptul lor, astfel încât să le puteți arunca în afara echilibrului.
  • Ia posibilitatea în timp ce adversarul tău încearcă să se recupereze pentru a ateriza un alt pumn, astfel încât să puteți obține un picior în lupta.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Fist Fighting Pasul 11
    5. Rolați corpul departe de un pumn pentru a ajuta la deflecta. Nu veți putea bloca fiecare lovitură, așa că va trebui să Luați câteva lovituri. Când vă loviți, răsuciți-vă corpul în direcția că adversarul dvs. se strecoară, astfel încât să nu vă loviți atât de tare, iar pumnul lor se rotește de pe corpul vostru. Întotdeauna întoarceți corpul departe de lovituri, mai degrabă decât în ​​el, altfel veți fi răniți mai des în timpul luptei.
  • Dacă nu reușiți să vă întoarceți complet, puteți încerca să vă răsturnați de la o parte la alta pentru ao face mai greu pentru adversarul dvs. să vă atingă.
  • Bacsis: Dacă adversarul tău își propune capul și nu poți să-l îndepărtezi din cale, să-ți aduci bărbia mai aproape de piept, astfel încât adversarul tău să-și pună partea tare a frunții. Va fi încă rănit, dar nu va face rău la fel de mult ca fiind lovit în față.

  • Imaginea intitulată Fiți bun la Fist Fighting Pasul 12
    6. Niciodată nu fugi ca un laș. În schimb, discutați adversarul din luptă și convingeți-i să-și schimbe viața - chiar pot deveni prietenul dvs. în viitor, așa că aveți respectuos.
  • Este bine să strigați sau să apelați pentru ajutor dacă aveți nevoie de ea. Contactați poliția sau aplicarea legii dacă sunteți îngrijorat de siguranța dvs. după luptă.
  • sfaturi

    Evitați să rulați sau să vă deplasați prea repede, deoarece puteți ieși din respirație și puteți fi mai puțin eficientă într-o luptă.
  • Cel mai bine să rămâi în poziție verticală în timp ce te lupți. Dacă v-ați bătut, vă protejați capul cât mai mult posibil pentru a evita rănirea mai mult.
  • Avertizări

    Nu începeți o luptă dacă nu aveți absolut nevoie de. Focul de luptă vă pot face probleme cu aplicarea legii dacă sunt realizați din motive în afara autoapărării. Încercați întotdeauna să apelați pentru ajutor sau scăpați dacă sunteți în stare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar