Cum să fii bun la eticheta cu laser

Tagul laser este un joc distractiv și simplu care implică utilizarea armelor cu tag laser pentru a încerca să vă împușcați adversarul. Cu laser armă de foc grinzi infraroșu și declanșează senzori în vesta unui jucător pentru a indica faptul că au fost loviți. Jocurile de etichetă laser sunt, de obicei, bazate pe echipă și au loc în arene complexe și labirie. Aceasta înseamnă că strategia și munca în echipă sunt esențiale pentru a deveni un bun jucător de tag laser. Puteți să vă măriți șansele de a vă pregăti bine prin pregătirea jocului, lucrând ca o echipă și luarea deciziilor inteligente în luptă.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea pentru joc
  1. Imaginea intitulată Fii bun la eticheta cu laser 1
1. Purtați îmbrăcăminte mai întunecată pentru a vă face mai greu la fața locului. Tag-ul cu laser este aproape întotdeauna jucat în întuneric. Aceasta înseamnă că veți ieși dacă purtați haine strălucitoare, făcându-l mai ușor pentru ca inamicul să vă spună. Purtați albastru negru sau întunecat pentru a vă menține ascuns de adversarii dvs.
  • Purtați ceva confortabil. Vei alerga în jur, așa că asigurați-vă că nu purtați haine grele sau bagate.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la eticheta cu laser 2
    2. Strângeți vesta ta tactică pentru a vă face mai greu să loviți. Vesta dvs. conține senzori. Când unul dintre adversarii dvs. lovește unul dintre senzorii voștri, sunteți afară. Pentru a face mai greu să vă loviți senzorii, strângeți vesta, astfel încât să nu se rătăcească în jur. Pentru a vă strânge vesta, împingeți-l pe tot parcursul torsului tău, apoi strângeți și îndoiți curelele de umăr și laterale.
  • Unele veste merg accidental dacă sunt prea liberi. Asigurați-vă că este strâns prin verificarea dublă a umărului și a curelelor laterale înainte de începerea jocului.
  • Dacă vesta ta este liberă, va fi mai ușor să-l auzi zgâriat când te mișci. Nu vrei să-ți dai poziția!
  • Dacă aveți probleme cu echipamentul dvs., întrebați pe cineva care lucrează la locul de desfășurare pentru ajutor.
  • Imaginea intitulată Fii bun la eticheta cu laser 3
    3. Comunicați cu echipa dvs. înainte de a vă pregăti strategia. Majoritatea jocurilor cu tag laser sunt bazate pe echipă, ceea ce înseamnă că veți lucra alături de ceilalți din echipa dvs. Înainte de începerea jocului, discutați o strategie generală pentru a lucra împreună. Acest lucru ar putea fi la fel de simplu ca atribuirea rolurilor sau la fel de complex ca crearea unor piese specifice.
  • Luați în considerare utilizarea semnalelor de mână simple pentru a indica locația unui inamic sau pentru a cere acoperirea focului.
  • Împărțiți-vă echipa în două echipe mai mici și utilizați unul pentru infracțiune și unul pentru apărare dacă jucați un joc de apărare de bază sau capturați steagul.
  • Imaginea intitulată Fii bun la eticheta cu laser Pasul 4
    4. Studiați-vă mediul înainte de timp pentru a obține o mână superioară. Dacă puteți studia harta înainte, căutați poziții tactice bune sau zone pentru a se ascunde. Cunoașterea așezării terenului vă va oferi un avantaj față de un adversar nepregătit. Căutați zone cu acoperire bună sau rute ușoare pentru a vă strecura și flancul celeilalte echipe.
  • Unele facilități de etichete cu laser au o broșură cu harta lor în ea. Alegeți unul până când ajungeți în zona de joacă pentru a vedea dacă are o hartă!
  • Partea 2 din 3:
    Lucrul ca o echipă
    1. Imaginea intitulată Fii bun la eticheta cu laser Pasul 5
    1. Împărțiți echipa dvs. pentru a vă face mai greu să bateți. Mulți oameni cred că este întotdeauna mai bine să rămâneți împreună, dar de fapt face mai ușor ca adversarul tău să lovească unul dintre voi. Dacă echipa dvs. este îmbinată împreună, șansele unei aterizări împușcate sunt mult mai mari. Împărțiți sau lucrați în perechi pentru a vă menține echipa în siguranță și greu de prins.
    • Este, de asemenea, mult mai ușor pentru echipa adversă să vă pună în jos într-o singură locație dacă sunteți alături unul lângă celălalt. Nu vrei să fii prins ca o echipă!
  • Imaginea intitulată Fii bun la eticheta cu laser Pasul 6
    2. Ambusi inamicul prin împărțirea cu un coechipier. Încercați să vă ascundeți lângă un dușman și să utilizați un coleg de coechipier pentru a le atrage. Odată ce adversarul dvs. dezvăluie locația lor, intrați în poziție și vă furișați pe ele. În timp ce sunt distrași, săriți și surprindeți-i.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la eticheta cu laser Pasul 7
    3. Acoperiți colegii tăi prin fotografiere când se mișcă. Închiderea în timp ce un coechipier se mișcă este o modalitate bună de a vă asigura că adversarul dvs. nu obține o lovitură liberă. Este mai greu să atingi o țintă în mișcare dacă cineva împușcă înapoi!
  • Unele arme cu tag laser folosesc muniții digitale. Aceasta înseamnă că nu aveți oportunități nelimitate de a trage, astfel încât să le folosiți cu înțelepciune!
  • Imaginea intitulată Fii bun la eticheta cu laser Pasul 8
    4. Urmăriți-vă spatele și păstrați un ochi pentru echipa dvs. Fiind conștienți de împrejurimile dvs. este esențială pentru a câștiga la eticheta cu laser. Asigurați-vă că urmăriți echipa dvs., astfel încât să le puteți ajuta dacă intră în necazuri. Țineți un ochi pentru adversarii care încearcă să se strecoare și să vă flaneze din spate.
  • Aproape toate vestele de etichete cu laser au un senzor pe spate, dar întrebați dacă aveți unul doar pentru a fi sigur. Nu poți fi lovit din spate dacă nu există senzor pe spate.
  • Partea 3 din 3:
    Făcând decizii tactice
    1. Imaginea intitulată Fiți bun la eticheta cu laser Pasul 9
    1. Luați terenul mai înalt ori de câte ori este posibil. Dacă zona dvs. de joc are mai multe nivele, este o idee bună să obțineți cât mai mare posibil. Dacă sunteți în sus, aveți un punct de vedere peste restul hărții. Acest lucru va face mai ușor să spună și să tragi la dușmani.
    • Fiind în sus poate fi periculos, deoarece veți fi o țintă pentru adversarul dvs. Luați în considerare aducerea unui coechipier pentru a vă acoperi spatele.
  • Imaginea intitulată Fii bun la eticheta cu laser Pasul 10
    2. Rămâneți scăzut în spatele capacului pentru a vă reduce vulnerabilitatea. Dacă vă aflați în aer liber, vă dați adversarului o lovitură mai ușoară. Încercați să păstrați majoritatea vestei din spatele capacului, astfel încât să fiți mai greu de lovit.
  • Dacă trebuie să ieșiți în aer liber, să rămâneți scăzut în timp ce vă mișcați. Acest lucru vă va face mai greu să vă îndreptați, iar adversarul dvs. nu vă poate vedea nici măcar în mișcare.
  • Imaginea intitulată Fii bun la eticheta cu laser Pasul 11
    3. Păstrați un traseu de ieșire în apropiere dacă lucrurile sunt dezordonate. Nu vrei să ajungi într-o situație lipicioasă, fără a ieși. Când vă mutați într-o anumită parte a hărții, încercați să identificați unde ați putea să vă ascundeți sau să fugiți înainte de a merge mai departe.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la eticheta cu laser 12
    4. Evitați să rămâneți într-un singur loc prea lung. Dacă nu apărați intenționat o poziție bună, va trebui să vă deplasați adesea pentru a rămâne în siguranță. Este mai ușor ca un adversar să atingă o țintă atunci când este încă în picioare, și să se miște mult va face mai greu pentru ei să urmărească locul unde vă aflați.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la eticheta cu laser 13
    5. Ascundeți dacă vă împușcați și vă recâștigați calmul. Cele mai multe jocuri de etichetă cu laser vă oferă mai multe "vieți" și vă lasă să continuați să jucați după ce ați fost împușcat. Dacă vă loviți, șansele sunt că veți fi eliminați temporar din luptă. Acesta este un moment bun pentru a găsi un loc pentru a ascunde și a vă prinde respirația.
  • Încetați respirația în timp ce așteptați și relaxați-vă. Acest lucru vă va asigura că sunteți gata să vă mișcați când sunteți în stare să reintroduceți lupta!
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar