Cum să pumn bump

Pumnul Bump este o modalitate excelentă de a saluta pe cineva dacă vă obosiți de cinci ani și nu vă place să strângeți mâinile. În timp ce Fist-Bumping în trecut a fost folosit în situații mai informale, este acum folosit chiar și într-un cadru de afaceri ca o alternativă la strângerea de mână. Învățând cum să pumn bump este super ușor, dar există destul de multe variații diferite pe care le puteți folosi, de asemenea, pentru a vă amesteca Bump.

Pași

Metoda 1 din 3:
Efectuarea unui bump tradițional
  1. Imagine intitulată pumn Bump Pasul 1
1. Minge cu mâna într-un pumn. Apăsați vârfurile degetelor în palmă, astfel încât mâna dvs. face un pumn.Aceasta va fi poziția pe care vă păstrați mâna pentru Bump.
  • Imagine intitulată Fist Bump Pasul 2
    2. Puneți-vă pumnul în fața dvs. Așezați-vă pumnul în fața corpului cu articulațiile cu care se confruntă în sus. Uita-te la cealaltă persoană pentru a vedea dacă vor face reciproc. Dacă nu observă că vrei să-ți pui, să te uiți la mâna ta, ca să-și dea seama ce se întâmplă.
  • Imagine intitulată pumn Bump Pasul 3
    3. Împingeți brațul încet și atingeți articulațiile celeilalte persoane. Când cealaltă persoană își pune pumnul, împingeți brațul înainte, astfel încât articulațiile să se întâlnească cu articulațiile lor. Nu o face prea tare pentru că le-ar putea răni sau a ieșit la fel de agresiv.
  • Metoda 2 din 3:
    Efectuarea variațiilor de bump
    1. Imagine intitulată Fist Bump Pasul 4
    1. Răsuciți pumnul la capătul cocoșului pentru un buzunar. Bump pumnii ca tine în mod normal, dar răsuciți încheietura mâinii în 90 de grade în sus după ce atingeți pumnii pentru a efectua buzunarul Bump. Acest lucru pare rău și poate fi ceva special pe care îl împărțiți cu un prieten specific.
  • Imagine intitulată pumn Bump Pasul 5
    2. Loviți-vă șoldurile împreună după ciocnirea pumnului. Dacă aveți un prieten foarte bun și întotdeauna vă înfruntați, încercați să vă loviți șoldurile împreună după ce ați bifat să vă solidificați legătura. Linia de sus în lateral și bateți-vă șoldurile împreună după bump-ul pumn dacă amândoi sunteți foarte încântați de ceva.
  • Imagine intitulată Fist Bump Pasul 6
    3. Deschideți-vă mâinile și răsuciți-vă degetele pentru o explozie a pumnului. După atingerea articulațiilor, deschideți-vă mâna, trageți-o înapoi și vă răsuciți degetele. Dacă amândoi faceți acest lucru, va arăta ca o explozie.
  • Metoda 3 din 3:
    Știind când să pumn bump
    1. Imagine intitulată Fist Bump Pasul 7
    1. Utilizați o lovitură de pumn pentru a saluta alte persoane. Dacă întâlnim pe cineva, puteți folosi o lovitură de pumn ca un simplu gest de salut și să vă prezint. Puteți da pumnii de pumnii oamenilor din hol de școală sau când vedeți un prieten într-o situație socială.
  • Imagine intitulată Fist Bump Pasul 8
    2. Înlocuiți strângerea de mână cu umflături. Gândiți-vă la situațiile în care ați da cuiva o strângere de mână și o înlocuiți cu un bump. Puteți să vă înfruntați când introduceți-vă pe cineva sau când vă întâlniți cu prietenii dvs. Puteți folosi, de asemenea, o lovitură de pumn ca o modalitate de a spune la revedere oamenilor.
  • Imagine intitulată pumnul Bump Pasul 9
    3. Felicitând pe cineva cu un bump. În loc să folosiți un high-cinci, luați în considerare utilizarea unui bump. Originile lui Fist Bump sunt de obicei conectate la sporturile profesionale și au fost folosite atunci când un jucător a făcut un joc impresionant sau a marcat un gol.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar