Cum să vă apărați într-o luptă la școală

Intrarea într-o luptă la școală poate duce adesea la necazuri, dar știind cum să vă apărați în mod corespunzător vă poate împiedica, de asemenea, răniți. Apărarea dvs. este atât o activitate mentală, cât și fizică și există câțiva pași pe care îi puteți face pentru a vă pregăti pentru o luptă doar în cazul în care vreodată trebuie să utilizați abilități defensive. De asemenea, este important să ne amintim că violența nu este răspunsul la aproape niciun conflict și că trebuie să vă apărați doar în loc să ieșiți și să începeți luptele.

Pași

Metoda 1 din 3:
Protejându-vă de rău
  1. Imagine intitulată apăra în timpul unei lupte la școală Pasul 1
1. Lăsați adversarul să înceapă lupta. Dacă altcineva a început lupta, veți obține mai puține probleme cu prietenii, familia și legea. Nimeni nu va privi în jos pentru a vă apăra de un bully, dar dacă instigați luptele, atunci ar trebui să așteptați consecințe asupra acțiunilor voastre.
  • Imaginea intitulată apăra în timpul unei lupte la școală Pasul 2
    2. Apărați-vă verbal. Cea mai bună modalitate de a încheia o luptă înainte de a începe chiar este să vorbești în jos. Încercați să le faceți să se simtă laș pentru că doriți să vă luptați. Rușine-le pentru recurgerea la o astfel de imaturitate și slăbiciune sau pur și simplu încercați să raționați cu ei. Nu le arătați niciodată că vă este frică și mențineți contactul cu ochii.
  • Ia în considerare provocarea lor la o bătălie intelectuală în schimb.
  • Amintiți-vă că sunteți puternici și capabili.
  • Imagine intitulată apăra în timpul unei lupte la școală Pasul 3
    3. Observați mișcările, atacurile și dozele. Dacă puteți găsi un model, încercați să vă luptați înapoi, dar utilizați modelul pentru a vă ajuta să avansați. Acordând o atenție deosebită modului în care se mișcă vă poate ajuta să preziceți următoarea mișcare și vă poate oferi un avantaj în luptă. Stai atent!
  • Imaginea intitulată apăra în timpul unei lupte la școala Pasul 4
    4. Încercați să nu lăsați să vă loviți. Dodge loviturile lor pentru a te face să arăți ca un luptător expert. Dacă aceștia fac contact, o lovitură la rahare, înghițită sau stomacul ar putea împiedica să apară o altă grevă.Lovind-le cu un cot puternic la coaste poate, de asemenea, să se încheie lupta.
  • Păstrați-vă fața, deoarece capul dvs. este cea mai sensibilă parte din dvs. Îndoiți-vă brațele și țineți-le în fața feței. Țineți-vă mâinile încleștate în pumnii, astfel încât să puteți fi gata să puneți dacă este necesar.
  • Imagine intitulată apăra în timpul unei lupte la școală Pasul 5
    5. Punch corect pentru a evita auto-rănirea. Puneți cu pumnul deținut drept și păstrați încheietura mâinii sau altfel încheietura mâinii s-ar putea rupe. Nu puneți degetul mare în pumnul dvs. sau va sparge și el. Dacă anticipați o posibilă luptă, practicați lupta în prealabil. Cel mai bine este să puneți corpul și să folosiți grevele de palmier la cap, dacă este necesar. Vizionați videoclipuri pe YouTube sau ridicați boxul pentru a vă lustrui abilitățile.
  • Imagine intitulată apăra în timpul unei lupte la școală Pasul 6
    6. Blocați-le cât mai bine puteți. Cu toate acestea, dacă lupta se întâmplă în teren școlar, ar trebui să renunțați la aproape instantaneu. În orice caz, lăsați-i să meargă repede, astfel încât să nu treacă și să pună vina pe tine. După ce le-am lăsat la ei, încercați să vă asigurați că se prăbușesc la pământ și le fixează când o fac.
  • Metoda 2 din 3:
    Evitând conflictele
    1. Imaginea intitulată apăra în timpul unei lupte la școală Pasul 7
    1. Evitați să le insultați. Nu spune nimic de ou pe (inclusiv amenințări, cuvinte rasiste sau comentarii sarcastice). Acest lucru ar putea escalada lupta, iar obiectivul dvs. este de a pune capăt luptei cu totul. Dacă prietenii lor sunt acolo, ar putea să vă folosească cuvintele împotriva voastră. Sau, în cazul în care lupta persistă, adversarul ar putea ajunge să câștige și apoi aceste cuvinte s-ar întoarce să te bântuie.
  • Imaginea intitulată apăra în timpul unei lupte la școală Pasul 8
    2. Fugi dacă sunteți depășit. Dacă prietenii sau aliații lor se alătură luptei și sunteți depășită, încercați să vă conduceți și să vă apărați în timp ce sprintați-vă. Păstrați cu grijă limba corpului fiecăruia, astfel încât să puteți fi gata să reacționați cu reflexe rapide. Dodge orice obiecte pe care ar putea încerca să le arunce. Apelați la ajutor dacă este necesar.
  • Imagine intitulată apăra în timpul unei lupte la școala Pasul 9
    3. Evitați persoanele specifice care doresc să vă facă rău. Anumiți oameni sunt pur și simplu cruzi și evitându-i cu totul ar putea fi cel mai bun plan. Distrează-te de zonele în care un bully de obicei se blochează și, în schimb, găsiți o nouă rută pentru a ajunge unde trebuie să mergeți. Nu sunteți lașici pentru că doriți să evitați confruntarea și să vă mențineți pacea în viața voastră.
  • Imagine intitulată apăra în timpul unei lupte la școală Pasul 10
    4. Să nu cauzeze daune permanente. Nu vă îndepărtați în luptă și nu încercați niciodată să faceți rău fizică permanentă unei alte persoane. Nu-ți urmărește fața, de exemplu. Nu utilizați obiecte pentru a lupta - pur și simplu utilizați-vă mâinile pentru a vă apăra. Odată ce v-ați protejat de rău, retrageți de la luptă.
  • Puteți folosi cu siguranță obiecte ca un scut, cum ar fi ținând o carte pentru a bloca loviturile. Cu toate acestea, veți pierde respectul colegilor dvs. dacă utilizați astfel de obiecte împotriva adversarului dvs. și cotele devin neuniforme și nedreaptă.
  • Metoda 3 din 3:
    Căutând ajutor
    1. Imaginea intitulată apăra în timpul unei lupte la școala Pasul 11
    1. Vorbiți cu un consilier. Dacă vă aflați într-o altercație, ajungeți la o cifră de autoritate vă poate împiedica din necazuri. Programați o întâlnire cu consilierul dvs. și cereți-le sfaturi. Puteți explica situația dvs. folosind nume false dacă vă ajută să vă simțiți mai confortabil în legătură cu deschiderea. Puteți dezvălui cât de mult sau cât de puțin doriți. În general, consilierul dvs. va dori doar să vă asigurați că sunteți în siguranță.
  • Imagine intitulată apăra în timpul unei lupte la școală Pasul 12
    2. Adresați-vă unui prieten pentru asistență. Nu există nici o rușine în a vă cere colegilor să vă ajute dacă aveți probleme. Sunați la un prieten că aveți încredere. Un prieten poate avea, de asemenea, spatele dvs. dacă aveți nevoie de ele în timpul luptei. Veniți cu un cuvânt de semnal între voi doi, astfel încât prietenul dvs. să știe imediat dacă aveți probleme.
  • Imaginea intitulată apăra în timpul unei lupte la școala Pasul 13
    3. Călătoriți în grupuri sau cu un prieten. Dacă anticipați o luptă și sperăm să o evitați, să mergeți cu un grup mare de oameni sau cu un prieten demn de încredere. Dacă depășiți bully-ul sau dacă există o audiență mare, el sau ea se va simți mai puțin încurajată să vă amenință sau să vă intimideze.
  • Imagine intitulată apăra în timpul unei lupte la școală Pasul 14
    4. Discutați cu părinții, un antrenor sau un mentor. Adulții de încredere vă pot oferi sfaturi utile cu privire la modul de a gestiona un bully sau cum să vă evacuați o luptă. Întrebați un adult în care aveți încredere dacă au intrat vreodată într-o luptă și întrebați cum se vor ocupa de situație dacă ar fi în pantofii voștri. Antrenorii, părinții și alți mentori vă pot oferi sfaturi cu privire la cele mai bune modalități de a vă apăra și nu vă vor judeca dacă recunoașteți că vă simțiți speriat. Păstrați-vă viața fără stres și obțineți ajutor de la un adult care îi pasă de bunăstarea voastră.
  • Amintiți-vă că este nevoie de putere și curaj pentru a încerca să evite o luptă cu totul.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar