Cum să bob și să țese în box

Când vine vorba de a vă proteja în box, rămâneți în mișcare constantă este paramount. Din acest motiv, boxerii condimentați favorizează manevrele evazive asupra blocurilor și parlatelor de gardă de gust. Tehnica "Bob și Weave", care implică înclinarea și circularea cu capul în timp ce schimbarea poziției corpului superior, este una dintre pietrele de temelie a unei apărări solide de box. Includerea tehnicii Bob și Weave în tactica dvs. defensivă vă va face mai greu să vă loviți și să vă ajutați să vă luați abilitățile la nivelul următor.

Pași

Partea 1 din 3:
Ruperea tehnicii
  1. Imagine intitulată Bob și țese în boxul 1
1. Utilizați genunchii la "Bob."Pentru a efectua porțiunea de bobbing a apărării, îndoiți genunchii pentru a vă reduce centrul de greutate. În același timp, înclinați corpul superior înainte și ratați bărbia. Când ați terminat corect, ar trebui să vă puteți scufunda suficient de jos pentru un pumn ipotetic pentru a trece clar peste partea de sus a capului. După ce faceți rață, reveniți repede la poziția dvs. de luptă.
  • La "Bob" înseamnă să se deplaseze în sus și în jos ritmic, ceea ce este exact modul în care se face Ducking în sportul de box.
  • Îndoiți la genunchi, nu la talie. Hunching-ul peste te forțează să-ți iei ochii de pe adversarul tău pentru o secundă secundă și te lasă vulnerabilă la cârligele superioare și cu lopată de jos.
  • Imagine intitulată Bob și țesătură în boxul 2
    2. Invata sa "ţese" împreună alunecări consecutive. Ca o lovitură dreaptă vine spre tine, folosiți o mișcare strânsă și controlată a taliei, a capului și a umerilor să se sprijine spre drumul spre exteriorul pumnului. În acest fel, pumnul va "aluneca" chiar trecutul. Continuați această mișcare a capului evaziv pentru a aluneca lovituri consecutive în combinație. Înălțarea împreună a mai multor allii este cunoscută sub numele de "țesut" din cauza mișcării laterale repetate a capului boxerului.
  • Nu vă sprijiniți prea departe în partea laterală atunci când alunecați loviturile. O alunecare adecvată este o mișcare foarte conservatoare. Ar trebui să vă sprijiniți doar pentru a vă asigura că pumnul trece prin inofensivitate.
  • Alunecarea este o apărare eficientă împotriva loviturilor drepte, deoarece nu necesită contactul cu celălalt luptător și, prin urmare, suferă de impact, deloc.
  • Imagine intitulată Bob și țesătură în boxul 3
    3. Combina cele două mișcări. Acum este timpul să punem "bob" și "țesutul" împreună. Începeți din nou bobbing, folosind genunchii și talia pentru a cădea în fluid și a primăvara înapoi într-o poziție verticală. De data aceasta, lucrați în câteva alunecări pe măsură ce faceți ratați și ridicați-vă. Deoarece loviturile sunt livrate la diferite înălțimi și unghiuri, este esențial să înveți să-ți dai capul împreună cu mișcarea laterală laterală continuă a alunecării pentru a avea o apărare mobilă puternică.
  • Când bobbing și țesut, capul tău ar trebui să ceri înainte și înapoi, în partea laterală în timp ce corpul tău se mișcă în sus și în jos. Acest lucru creează o țintă care eduiește în trei dimensiuni.
  • Imagine intitulată Bob și țesătură în boxul 4
    4. Continua sa te misti. Fi gata să bob și să țese în mod constant ca jockey pentru poziție, mutați-vă și în afara gamei de perforare sau găsiți-vă înapoi pe defensivă. Ideea este că nu rămâneți niciodată în același loc pentru mult timp. Atâta timp cât capul tău nu este în fața locului, adversarul tău vizează, ei nu vor putea să aterizeze o lovitură curată. Bobbingul și țesutul este atât de eficient, deoarece vă ține la ghicitul adversarului.
  • Bobbing-ul și țesutul este deosebit de eficient atunci când adversarul tău ai prins în colț sau fixat de frânghii și nu poți să ieși cu ușurință din gama sa.
  • Partea 2 din 3:
    Formarea lui Bob și țesăturile
    1. Imagine intitulată Bob și țesătură în boxul 5
    1. Practicați exercițiile staționare. Se încălzește sau se răcește prin practicarea bobbingului și țeserii. Se concentrează pe a face fiecare parte a mișcării clare și deliberate. Când primiți mai întâi atârna, Bobul și țesătura ar trebui să fie efectuate în ordine ca două mișcări distincte. Puteți începe reglarea finală a mișcărilor pe măsură ce vă dezvoltați o senzație de tehnică.
    • Efectuarea tehnicii Bob și Weave necesită o mulțime de mișcare a capului. Faceți niște întinderi de lumină înainte de a începe să practici pentru a păstra de la tragerea unui mușchi.
    • Bobbing și țesut ar trebui să se facă în mod fluid și spontan. Încercați să nu dezvoltați un model în mișcarea capului dvs. sau adversarul dvs. poate să prindă. Pentru ca apărarea dvs. să aibă succes, este esențial ca adversarul tău să nu știe unde va fi capul tău.
    • De asemenea, concentrați-vă pe exerciții care vă îmbunătățesc echilibrul și forța piciorului, cum ar fi sprinturile în sus, squats swith și sărind.
  • Imagine intitulată Bob și țese în boxul 6
    2. Înființa o frânghie. O abordare tradițională a forajului Bob și țesături folosește o frânghie pentru a aproxima linia centrală a corpului adversarului. Pur și simplu întindeți o lungime de frânghie (ceva la fel de fundamental ca o linie de îmbrăcăminte va funcționa) de la capătul camerei la alta la înălțimea de vârf. Apoi, lucrați în jos pe linie, bâjbâi în jos și țesut sub frânghie și stau înapoi pe partea opusă de fiecare dată.
  • Bobbing și țesut cu o frânghie vă învață să vă mutați capul în timp ce vă deplasați înainte și înapoi, așa cum ați fi în inel.
  • Aruncați niște combinații rapide pe măsură ce veniți pe ambele părți ale frânghiei. Aceasta vă va condiționa să urmăriți o evaziune cu contra-perforare.
  • Imagine intitulată Bob și țesătură în boxul 7
    3. Lucrați cu un antrenor. Dacă primiți instrucțiuni regulate, adresați-vă antrenorului pentru o anumită asistență pentru a vă proteja Bob și Weave apărare. Ei vor fi capabili să vă critice tehnica, să demonstreze noi metode de formare și să lucreze cu dvs. pe mănăstirile țintă. Interacțiunea unu-la-o singură cu un antrenor va simula folosind tehnica împotriva unui adversar live și va oferi o experiență valoroasă.
  • Antrenorul dvs. va crește treptat intensitatea exercițiului dvs. pentru a vă ajuta să vă condiționați pentru o potrivire reală.
  • Un antrenor bun vă va putea, de asemenea, să vă arate cum să vă modificați postura defensivă pentru a se potrivi stilului dvs. special și a tipului de corp.
  • Imagine intitulată Bob și țese în boxul pasului 8
    4. Încorporați bobbing și țesut în boxul dvs. de umbră. Adăugați un mic bobbing și țesut data viitoare când vă răciți cu o sesiune de box Shadow. Imaginați-vă că sunteți sparring cu un adversar invizibil care are o acoperire superioară și că trebuie să faceți în mod continuu și să alunecați și să vă evitați loviturile. Deoarece shadowboxing condiții pentru a utiliza diferite lovituri și mișcări defensive organic, este terenul perfect de testare pentru a încerca noi tehnici cum ar fi Bob și țesut.
  • Se confruntă cu o oglindă în timp ce umbra boxing și încercați să dați reflexiv să dați lovituri pe măsură ce le aruncați.
  • Un alt beneficiu al boxului de umbră din oglindă este că vă permite să vă revizuiți formularul astfel încât să puteți corecta obiceiurile proaste.
  • Partea 3 din 3:
    Folosind Bob și țesând apărarea în ring
    1. Imagine intitulată Bob și țesătură în boxul 9
    1. Contra un adversar mai înalt. Dacă sunteți un boxer mai scurt sau se întâmplă să vă aflați împotriva unui adversar care vă turnează peste dvs., faceți bobbing și țesut o parte esențială a planului dvs. de joc. Tehnica face o apărare ideală împotriva adversarilor mai înalți, deoarece veți fi deja într-o poziție mai bună de a scăpa sub atacurile lor. Făcându-i să vă urmărească prin forțarea lor să ajungă cu loviturile lor, le va purta mai repede, oferindu-vă un avantaj dublu.
    • După o apărare de succes și o apărare împotriva unui adversar mai înalt, inițiați contraatacul dvs. în timp ce sunteți încă în gamă, înainte ca adversarul dvs. să aibă șansa de a-și retrage brațul de perforare.
  • Imagine intitulată Bob și țese în box Pasul 10
    2. Poziționați-vă pentru lovituri de contra. Unul dintre cele mai mari bunuri ale unei apărări mobile bune este că vă oferă siguranța departe de atacurile adversarului în timp ce vă lăsați mâinile libere să răspundă cu contra-de-al tău. Țesutul în afara unui jab sau drept vă va pune în sus pentru a arunca un cârlig în schimb. În mod similar, odată ce ți-ai scos pumnul, mijlocul adversarului tău va fi larg deschis pentru o lovitură de corp de pedeapsă.
  • Out-Angling adversarul dvs. este vorba despre situația în care sunt vulnerabili la atacurile dvs., dar ei nu vă pot ajunge la tine. Știind când și cum să țese vă poate ajuta să realizați acest lucru.
  • Dacă utilizați o apărare bob și țesături pentru a configura dureri contra, asigurați-vă că mișcarea dvs. nu vă telegraful atacurilor. De exemplu, răsuciți-vă pentru a vă pune într-o poziție mai bună pentru a arunca un cârlig de contract după ce evacuarea poate semnala adversarului că vine o lovitură.
  • Practicați configurarea durerilor de contravenție prin bobbing și țesut atunci când lucrați pe tampoane sau pungă grea.
  • Imagine intitulată Bob și țese în boxul Pasul 11
    3. Orbiți adversarul cu mișcare superioară. Infuriați competiția prin faptul că nu continuați niciodată. Veți primi mai puțin bătute decât dacă absorbiți în mod constant pumni cu gardianul dvs. și veți fi întotdeauna gata să aruncați un contra pumn. Când adversarul dvs. descoperă că nu poate ateriza o lovitură de pe tine, vor deveni frustrați și vor începe să facă greșeli costisitoare pe care le puteți valorifica.
  • O regulă generală bună pentru bobbing și țesut este că trebuie să vă măriți mișcarea capului ori de câte ori vă aflați în distanțe izbitoare. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că mișcarea dvs. ar trebui să se oprească atunci când sunteți în afara domeniului, deoarece este posibil ca nici tu, fie adversarul tău să închidă brusc decalajul.
  • Țineți minte că cu cât vă mișcați mai mult, cu atât mai repede vă veți obosi. Așteptați până când vă aflați în intervalul de perforare la Bob și Weave. Este o modalitate excelentă de a vă face greu să loviți, dar poate fi obositoare dacă exagerați-l.
  • Imagine intitulată Bob și țese în boxul Pasul 12
    4. Rola cu pumni. Înainte de a fi o zicală comună, a fost o apărare eficientă de box. Chiar dacă nu puteți evita un cârlig sau încrucișat în întregime, puteți "rola" cu atacul și să minimalizați cantitatea de daune pe care o face. De exemplu, dacă vedeți un coloană potrivită care vine și nu puteți ieși din cale, Bob în jos și țese în dreapta dvs., astfel încât să vă mișcați în direcția pumnului și împușcă privirea de pe partea de sus a dvs. cap.
  • Învățarea de a se rostogoli în direcția unui pumn poate fi dificilă, deoarece veți fi cel mai probabil folosiți pentru a aluneca loviturile spre exterior. Asigurați-vă că instruiți alunecarea în ambele direcții și să dezvoltați un sentiment atunci când un atac poate fi alunecat și când trebuie absorbit.
  • Prin modificarea manevrelor dvs. evazive și învățând cum să vă rostogolească, vă veți cruța o mulțime de pedeapsă în rundele ulterioare ale luptei.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Păstrați-vă garda, chiar și atunci când vă bobinezi, rularea și alunecarea.
  • Sparring cu un partener de antrenament mai experimentat este o modalitate bună de a vă îmbunătăți abilitățile.
  • Manevre tehnice precum Bob și Weave, care necesită mișcare complexă și calendar de experți, ar trebui să fie instruiți extensiv înainte de a încerca să le utilizați în inel.
  • Un rapid, eficient, Bob și Weave, împreună cu mișcări bune de picior și lovituri de contravenție bine, este o modalitate sigură de a face obiectul adversarului tău.
  • Faceți loc pentru exercițiile defensive în antrenament, mai degrabă decât subliniind loviturile și combinațiile de bază.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar