Cum să calmezi pe cineva după o despărțire

Când un prieten apropiat încheie o relație, ei se pot simți emoții foarte intense și pot fi devastate.Sunteți probabil unul dintre primii oameni pe care îl vor contacta după aceea, astfel încât să jucați un rol foarte important.Consolind pe cineva care este foarte supărat poate fi dificil, dar dacă împrumutați o ureche, ajutați-vă mintea de la despărțire și lucrați cu ei în mișcare înainte, vă puteți ajuta prietenul prin acest timp greu.

Pași

Partea 1 din 3:
Ascultând prietenul tău
  1. Imaginea intitulată recunoaște semnele de avertizare de suicid Pasul 16
1. Oferiți-vă sprijinului prietenului dvs.Când vedem oamenii pe care îi iubim răniți sau supărați, poate fi tentant să începeți imediat să le oferiți sfaturi cu privire la modul de fixare a problemelor lor, chiar dacă nu caută o reparație.Uneori ajungem atât de prins în rezolvarea problemelor încât nu le permitem să discute de fapt problema.Dați-vă prietenului dvs. spațiul și confortul pentru a putea discuta despre spargerea pe larg până când l-au scos din piept.Nu încercați să le spuneți ce să faceți, să le permiteți să vorbească.
  • De exemplu, dacă prietenul tău spune că fostul lor a înșelat de mai multe ori, nu spune ceva de genul "Ei bine, ar fi trebuit să-l lași odată ce ai știut că era un flirt."" Ar trebui să aibă "va fi contraproductivă în această conversație.
  • Imaginea intitulată de confort fiica dvs. după o întrerupere a pasului 1
    2. Lăsați-i să plângă.Prietenul tău poate fi trist până la punctul de lacrimi și asta e în regulă.Plânsul este o parte importantă a procesului de îndurerat și ar trebui să le permiteți să plângă fără a încerca să rămână sau să le oprească.De obicei, când cineva strigă, oamenii sunt repede să spună "Aww, nu plânge!"Dar acest lucru nu este bun.Plânsul le permite să-și elibereze tristețea și poate fi cathartic pentru mulți.
  • Să le furnizeze un țesut dacă aveți unii la îndemână.
  • Dacă știți că plânsul este dificil pentru persoana, atunci încercați să le informați că este bine să plângă. De exemplu, puteți spune ceva de genul: "E în regulă. Lăsați-o afară."
  • Plângeți cu ei dacă vă simțiți atât de înclinați!
  • Imaginea intitulată recunoaște semnele de avertizare ale Suicidului Pasul 4
    3. Spuneți "ce altceva?"Deși prietenul tău caută un umăr pentru a plânge, ele sunt probabil cognizante de faptul că vă simțiți copleșiți sau chiar plictisit de ei vorbind în mod lung despre descompunere.Chiar dacă începeți să simțiți acele lucruri, ar trebui să vă deplasați pentru empatie pentru prietenul dvs.În loc să spună "Sunteți acum?"Spuneți" ce altceva?"În schimb să le încurajați să facă totul de pe piept.
  • Amintiți-vă că ați dori aceeași curtoazie dacă ați trece printr-o despărțire.Încearcă să fii înțelegere.
  • Imaginea intitulată recunoaște semnele de avertizare de suicid Pasul 3
    4. Fii deschis și nu judecați.Poate că ți-ai urât fostul prietenului tău și sunt recunoscători că au spart în cele din urmă.Poate că prietenul tău a fost un ticălos sau abuziv.În ciuda lucrurilor pe care le-au făcut și sentimentele tale personale despre ei, aceasta este o persoană pe care prietenul tău le-a îngrijit o mare afacere.Toate lucrurile pe care le-au făcut nu leagă cum simte prietenul tău, și asta ar trebui să încerci să te concentrezi și să înțelegi.Ascultați-le fără judecată și încercați să înțelegeți de unde vin.
  • Gândiți-vă înapoi în tot timpul că ați fost nebuni și îndrăgostiți.Probabil ați făcut niște lucruri pe care prietenul dvs. le-a crezut că au fost nerezonabile, dar nu trebuie să fie judecate pentru asta.Practicați empatia și înțelegerea cu prietenul dvs.
  • Imaginea intitulată recunoaște semnele de avertizare de suicid Pasul 13
    5. Validați sentimentele lor.În loc să încerce să scadă relația sau să-i facă să se simtă mai bine imediat, spune-le că înțelegi de ce simt așa.Reamintesc că această devastare este normală și naturală atunci când o relație se dizolvă și că înțelegeți rănirea lor.
  • S-ar putea să spui că "știu că ești atât de rănit.Știu cât de mult ți-ai iubit fostul.Breakups într-adevăr suge."
  • Imaginea intitulată de confort fiica dvs. după o întrerupere a pasului 4
    6. Îmbunătățiți-le.Prietenul tău se simte probabil la cel mai mic în acest moment.Ei pot simți o lipsă de stima de sine, mai ales dacă ex-ul lor a fost abuziv verbal.În plus față de a fi ascultat, prietenul tău probabil are nevoie de un stimulent de încredere.Amintiți-vă prietenului dvs. despre cât de minunat sunt și că această despărțire nu modifică acest lucru în cel mai mic.
  • S-ar putea să spuneți ceva de genul "Vreau doar să știți că chiar și în acest timp dificil, sunteți încă unul dintre cei mai minunați oameni pe care îi știu și sunt atât de norocos să fiu prietenul tău."
  • Partea 2 din 3:
    Obtinerea mintii de lucruri
    1. Imaginea intitulată Faceți cea mai mare parte a vacanței dvs. de vară (pentru adolescenți) Pasul 14
    1. Scoateți-le afară și despre.După ce v-ați așezat și ascultați prietenului dvs. în mod lung despre rănirea lor și simțiți că ați ajuns la un punct final potrivit în conversație, acum este momentul să le scoateți din casă pentru un pic și să petreceți ceva timp făcând ceva pentru a obține ceva mintea lor de pe despărțire temporară.
    • S-ar putea să mergeți să vedeți un film împreună - asigurați-vă că nu este un film romantic.Care le-ar putea supăra.
    • Ieșiți la cumpărături pentru un pic sau la o librărie.Nimic pentru a-și distrage atenția de la durerea lor.
    • Asigurați-vă că le reamintiți că sunteți încă acolo pentru ei dacă trebuie să vorbească acum și apoi.
  • Imaginea intitulată Faceți cea mai mare parte a vacanței dvs. de vară (pentru adolescenți) Pasul 19
    2. Au un somn de somn.Prietenul tău ar putea avea nevoie de o mulțime de sprijin emoțional în acest timp.Invitați-i să petreacă câteva zile la tine acasă sau să meargă și să rămână cu ei.Puteți să vă bucurați de mâncarea junk și să vizionați filme împreună.Acest lucru va împiedica ca prietenul să fie singur și să se scufunde și mai mult în tristețe.
  • Imagine intitulată răsfățați-vă pasul 4
    3. Aveți grijă de voi înșivă împreună.După o despărțire, oamenii tind să aibă grijă de ei înșiși mai degrabă prost.Ajuta prietenul tău să înceapă să se simtă mai bine prin încurajarea lor să aibă grijă de ei înșiși și să facă o zi împreună.Nu este niciodată un timp rău să faci o mică grijă de sine pentru tine, de asemenea.
  • Du-te de tunsori sau a lua părul făcut împreună.
  • Du-te de un masaj sau ai o zi spa.
  • Obțineți pedichiuri sau manichiură.
  • Imaginea intitulată se simt bine despre tine pasul 26
    4. Exercițiu împreună.O modalitate excelentă de a ajuta prietenul dvs. să ușureze ceva stres (și de a ușura unele dintre dvs. proprii) este să mergeți la sala de gimnastică împreună.Pomparea unui fier sau alergând pe banda de alergare vă poate ajuta prietenul să iasă o parte din energia lor negativă.De asemenea, atunci când lucrați, endorfinele sunt eliberate care declanșează fericirea în noi.
  • Dacă nu doriți să mergeți la sala de gimnastică, mergeți la o plimbare sau o alergare.
  • Dacă prietenul dvs. începe să se simtă mai bine de la exercițiu, asigurați-vă că le reamintiți că este bine să vă simțiți bine în ciuda a ceea ce trece prin.
  • Imagine intitulată Reconectați cu prietenii vechi Pasul 15
    5. Cumpărați-le cina.Din nou, prietenul tău nu are probabil cea mai bună grijă de ei înșiși chiar acum.Nu-i lăsa să uite să facă lucrurile de care trebuie să facă acest lucru sunt necesități.De multe ori când o persoană este foarte tristă, ei ar putea să-și piardă apetitul.Cu toate acestea, ar trebui să le încurajați să continue să mănânce în mod regulat.O modalitate prin care puteți face acest lucru este să le gătiți o masă sau să le aduceți cina de la restaurantul preferat.
  • Acest lucru îi va face să se simtă special și îngrijiți.
  • Partea 3 din 3:
    Ajutându-vă prietenul să avanseze
    1. Imagine intitulată construi încredere într-o relație Pasul 15
    1. Ștergeți numărul ex.După ce ați vorbit cu prietenul dvs. și le-ați luat pentru a-și lua mintea, vor începe probabil să solicite sfaturi de la dvs. despre cum să mergeți mai departe.Primul sfat pe care îl puteți oferi este să le ajutați să dezvolte un plan pentru a trece peste fostul lor, cu primul pas fiind de a-și șterge numărul.Acest lucru va reduce riscul ca acestea să le numească într-un moment de slăbiciune.
    • De asemenea, puteți să vă programați propriul număr sub informațiile de contact ale acestora, astfel încât să obțină ispita, vă vor suna în schimb.
  • Imaginea intitulată permite o relație eșuată Pasul 7
    2. Creați un plan de niciun contact.Dincolo de apelurile telefonice, totuși, există și alte modalități pentru ca prietenul tău să păstreze în contact cu ex.Ajutați-i să se descopere din aceste posibile surse de slăbiciune.Fă-ți prietenul să-și dezactiveze media socială pentru o vreme sau chiar să ia în considerare blocarea fostului lor dacă distrugerea a fost deosebit de rău.
  • Să le reamintească că, dacă se simt slabi, ei pot ajunge întotdeauna la tine.
  • Imaginea intitulată recunoaște semnele de avertizare de suicid Pasul 15
    3. Amintește-i de ce nu a funcționat.Prietenul tău va deveni probabil slab la un moment dat și va începe să regrete decizia lor de a sparge, fie dorința de a se întoarce împreună cu ex.Încurajați-vă prietenul să se gândească la situație în mod rezonabil și să se gândească de ce s-au despărțit în primul rând.Există anumite comportamente care nu sunt niciodată acceptabile într-o relație cum ar fi abuzat sau înșelat.Dacă au fost prezenți acele comportamente, descurajați-i să se reconecteze cu ex, dar să facă acest lucru ușor.
  • S-ar putea să spuneți ceva de genul "Amintiți-vă că vă despărțiți pentru că nu vă lipsește mama.Nu-l amintiți doar pentru binele pe care la făcut, amintiți-vă și rău."
  • Imaginea intitulată de confort fiica dvs. după o întrerupere a pasului 2
    4. Spune-le că vei fi întotdeauna acolo.Deși prietenul tău și-a pierdut altele semnificative, ei pot simți că au pierdut și un prieten apropiat.Uneori le spunem celor mai importante lucruri mai intime pe care le spunem chiar prietenilor noștri.Amintiți-vă prietenului dvs. că, deși trec printr-o pierdere, ei nu v-au pierdut.
  • Spuneți "Vreau să știți că sunt aici pentru tine prin gros și subțire.Știu că te simți foarte jos, dar oricând ai nevoie de mine, sunt acolo."
  • Ați putea dori, de asemenea, să îi ajutați să crească unii dintre ceilalți oameni pe care îi pot ajunge la atunci când au nevoie de cineva.
  • Imagine intitulată Convingeți-vă că tu
    5. Ajutați-i să găsească lucruri pentru a-și umple timpul.Trebuie să vă amintiți că, totuși, nu puteți fi întotdeauna acolo.Împuterniciți-vă prietenului să caute noi hobby-uri și activități pentru a-și umple timpul, astfel încât să nu fie obseda peste fostul lor sau să te sune în mod constant.Nici un comportament nu este sănătos.
  • Încurajați-i să încerce ceva nou ca un nou sport sau un instrument sau poate chiar învăța o nouă limbă.
  • Întrebați-i dacă există ceva ce au vrut mereu să facă, dar nu au avut timp.
  • Imaginea intitulată recunoaște semnele de avertizare ale etapei de sinucidere 28
    6. Apelați pentru backup.Amintiți-vă că tu, în și de tine, nu-ți poți vindeca prietenul tău.Nu sunteți salvatorul lor - trebuie să se salveze.Cu toate acestea, toată lumea are nevoie de un ajutor puțin de-a lungul drumului.Apelați-vă celălalt prieten reciproc pentru sprijin atât pentru dvs. cât și pentru prietenul dvs. în acest timp.Prietenul tău trebuie să fie înconjurat de oameni care iubesc și îi îngrijesc în acest timp.
  • S-ar putea să vă numiți prietenul reciproc și să spuneți ceva de genul "Hei, sunt aici cu ____ acum și lucrurile nu sunt atât de minunate.Puteți veni peste și poate aduce niște înghețată și un film?"
  • Fiți atenți dacă prietenii dvs. au tăieturi sau începe să se angajeze în comportamente riscante, cum ar fi băuturile sau utilizarea drogurilor. Să ia în considerare istoria lor din trecut și să evalueze dacă există vreun motiv să vă faceți griji că s-ar putea face rău. Dacă da, asigurați-vă că ajungeți la un adult, cum ar fi părintele sau profesorul, sau puteți apela, de asemenea, o linie telefonică, cum ar fi linia de prevenire a sinuciderii naționale în SUA la 1-800-273-8255.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar