Cum să facem față cu a fi dumping pentru altcineva

Unii spun că Heartbreak se simte chiar mai rău decât durerea fizică și este mai greu de vindecat.O despărțire obișnuită poate fi dificil de a face față, dar poate fi chiar mai greu atunci când fostul tău te lasă pentru cineva nou.S-ar putea să vă întrebați ce are această nouă persoană pe care nu o aveți sau cum voastră ar putea să vă trateze în acest fel. Deși vă răniți, puteți face față concentrându-vă asupra vindecării voastre, îngrijiți-vă de dvs. și treceți înainte.

Pași

Metoda 1 din 3:
Care se ocupă de durere
  1. Imaginea intitulată face ca să fie dumping pentru altcineva Pasul 1
1. Program timp pentru a se întrista în fiecare zi.Unii oameni încearcă să-și evite sentimentele după o despărțire, în timp ce alții vor fi în ei.Încercați să găsiți un mediu fericit.Planificați timpul în fiecare zi să vă gândiți la descompunere.Utilizați acest timp pentru a plânge și a vă simți trist. Odată ce timpul este în sus, treceți la o altă activitate, astfel încât întreaga dvs. zi să nu fie blocată în haldele.
  • Luați în considerare stabilirea unui cronometru de o oră.Pe măsură ce zilele și săptămânile continuă, diminuați timpul în fiecare zi.
  • Imaginea intitulată face ca să fie dumping pentru altcineva Pasul 2
    2. Listează toate greșelile ex. De multe ori după o despărțire, vă puteți aminti doar calitățile minunate de ex și uitați defectele lor.Cu toate acestea, amintiți-vă că ați despărțit pentru un motiv.Ex-ul tău nu poate fi cea mai gravă persoană, dar sunt înșelătoare și necinstite dacă te-au părăsit pentru cineva nou. Scrieți acest lucru în plus față de toate celelalte lucruri negative pe care le-au făcut și au spus.
  • De exemplu, poate că erau nepoliticoși de chelneri, dezordonați sau strigăți la tine.
  • Imaginea intitulată face ca să fie dumping pentru altcineva Pasul 3
    3. Scrieți o scrisoare către ex, dar nu o trimiteți.S-ar putea să aveți tone de întrebări pentru a vă întreba ex.S-ar putea să vă întrebați de ce și cum ar putea face acest lucru.Sau ce a făcut această persoană nouă pentru a le face să vă lase.Dar, întrebându-le aceste întrebări vor duce adesea la mai mult rănit.În schimb, scrieți o scrisoare. Discutați despre cum vă simțiți și ieșiți la tot ce vreți să spuneți, dar nu trimiteți scrisoarea.
  • Puteți să o ardeți, să o rupeți sau să o păstrați.
  • Imaginea intitulată face ca să fie dumping pentru altcineva pasul 4
    4. Discutați înapoi la vocile negative din cap.Fiind dumping pentru altcineva a luat probabil o taxă pe stima de sine.S-ar putea să vă simțiți destul de scăzut și chiar ați putea avea niște gânduri destul de negative despre dvs.Când apar aceste gânduri, adresați-le cap-on și cu voce tare când este posibil.Amintește-vă cât de minunat trebuie să îneci negativitatea.
  • De exemplu, dacă credeți că "mi-a lăsat-o pentru că sunt prost," combate acest lucru cu "Sunt inteligent.Lăsarea ei nu are nimic de-a face cu intelectul meu.Are de a face cu felul de persoană pe care o are."
  • Încercați să nu vă învinovățiți pentru orice s-ar fi putut întâmpla. Dacă vă simțiți ca și cum nu puteți face acest lucru, poate doriți să căutați ajutor de la un terapeut profesionist.
  • Imaginea intitulată face ca să fie dumping pentru altcineva pasul 5
    5. Scrieți-vă realizările.Pentru a vă stimula încrederea mai mult, scrieți toate lucrurile răcoroase pe care le-ați făcut.A primit o ultimă finală?Listează că.Aveți o tunsoare frumoasă pe care o faceți în mod regulat complimentați?Scrieți și asta.
  • Listează lucruri frumoase pe care le-ați făcut pentru alții, momente fericite pe care le-ați plăcut recent sau orice complimente pe care le-ați primit.
  • Notați cel puțin câteva caracteristici sau calități pozitive despre dvs. De exemplu, ești bun, amuzant, generos sau inteligent?
  • Puteți face această listă pe o foaie de hârtie sau în aplicația Note de pe telefon.
  • Imaginea intitulată face ca să fie dumping pentru altcineva pasul 6
    6. Se bazează pe prieteni și familie.În acest timp de durere, amintiți-vă că sistemul dvs. de sprijin vă poate ajuta prin el.În zilele grele, îi sunați la chat. Dacă vă simțiți copleșiți de treburile casnice, îi sunați și cereți ajutor.
  • Odată ce începeți să vă simțiți mai bine, întoarceți-vă favorul când au nevoie.
  • Evitați izolarea în această perioadă. Bazându-vă pe grupul dvs. de sprijin vă va ajuta să vă simțiți mai bine.
  • Imaginea intitulată face ca să fie dumping pentru altcineva pasul 7
    7. Căutați terapia când este necesar.Dacă spargerea sa produs cu luni în urmă și încă nu vă simțiți nici o ușurare, luați în considerare terapia. Mulți terapeuți vă pot ajuta să lucrați prin sentimentele de vinovăție, de furie sau tristețe care înconjoară au fost dumping pentru altcineva. Căutați terapeuți în zona dvs.
  • Imaginea intitulată face ca fiind aruncată pentru altcineva Pasul 8
    8. Tratați-vă așa cum ați trata cel mai bun prieten al tău. Imaginați-vă dacă cel mai bun prieten al tău trece prin același lucru. Ce le-ați spune? Ce fel de lucruri ați face pentru a le face să se simtă mai bine? Odată ce ați identificat aceste lucruri, faceți-le singur.
  • De exemplu, dacă le-ați cumpăra un cadou, cumpărați un cadou pentru dvs.
  • Discutați cu dvs. același mod în care ați vorbi prietenului dvs. în această situație. Ai putea spune, "Ești mai bine fără acea persoană în viața ta."
  • Metoda 2 din 3:
    Mergând cu viața ta
    1. Imaginea intitulată face ca să fie dumping pentru altcineva Pasul 9
    1. Stabiliți o regulă fără contact.Pentru a trece cu succes de la relație, nu comunicați cu ex.Și, deși ar putea fi tentant, nu comunicați cu noul partener din ex. Ștergeți numerele, blocați-le și evitați să le vedeți dacă este posibil.
    • Dacă sunteți tentați să vă numiți ex, întrebați-vă "ce pot câștiga de la asta?"De multe ori, răspunsul este respingerea sau suferința superioară.
    • Telefonul unui prieten în loc să vă telefoneze ex.
  • Imaginea intitulată face ca făcând capăt pentru altcineva Pasul 10
    2. Dezactivați sau curățați-vă mass-media socială.Luați o pauză completă de la social media pentru un timp, astfel încât să nu fiți în fotografii ale dvs. cu noua lor dragoste.Văzând fotografii ale altor cupluri fericite pot fi, de asemenea, stresante în acest timp.Dacă aveți nevoie să vă păstrați mass-media socială, cel puțin blocați-vă ex și încercați să vă limitați timpul online.
  • Imaginea intitulată face ca să fie dumping pentru altcineva Pasul 11
    3. Ștergeți toate memento-urile din viziunea dvs.Îndepărtați toate mementourile din ex de la vederea dvs. și aruncați-le departe.Acestea includ cadouri emoționale, imagini și alte memento. Dacă nu puteți suporta să le aruncați, cel puțin să le păstrați într-o cutie sub pat sau într-un dulap.
  • Imaginea intitulată face ca să fie dumping pentru altcineva Pasul 12
    4. Planificați un lucru pentru a aștepta cu nerăbdare în fiecare zi.Partenerul dvs. poate fi sursa dvs. principală de fericire înainte de această despărțire.Deși este greu, lucrați pentru a le înlocui cu noi surse de bucurie.În fiecare zi, planificați un lucru distractiv pentru dvs., indiferent cât de mic.Planificați să vizionați spectacolul preferat, să mâncați la restaurantul dvs. preferat sau să petreceți timp cu un prieten.
  • Imagine intitulată face ca făcând capăt pentru altcineva Pasul 13
    5. Declați-vă viața.Acum că ex-ul tău este în afara vieții tale, scapi de alte lucruri pe care nu mai aveți nevoie, de asemenea.A primit un pulover pe care nu l-ai purtat de ani de zile? Donați-l.Au o pictură veche pe care nu o poți suporta?Aruncă-l.Spălați felurile de mâncare, faceți rufele și curățați-vă complet spațiul.Rearanjați-vă mobilierul pentru a vă oferi un aspect proaspăt.
  • Imaginea intitulată face ca să fie dumping pentru altcineva Pasul 14
    6. Ieși din casă.Mai degrabă decât să stați acasă toată ziua, explorați împrejurimile voastre.Faceți o plimbare după cină.Mergeți la muzeele și festivalurile locale.Au o noapte pe oraș dansând cu prietenii.
  • Imaginea intitulată face ca să fie dumping pentru altcineva pasul 15
    7. Încercați un nou hobby sau revizuiți cele vechi.Poate că ați vrut mereu să călătoriți cu cai sau poate că ați vopsit, dar nu ați făcut-o de ani de zile.Acum este momentul să explorați aceste hobby-uri!Găsirea unui lucru nou pentru a vă concentra pe lângă dvs. și noua sa relație vă va ajuta să vă vindecați.
  • Imaginea intitulată face ca să fie aruncată pentru altcineva Pasul 16
    8. Petreceți timp cu prietenii și familia.Înclinați pe cei apropiați de dvs. în timpul acestui timp dificil.Planificați vizite săptămânale pentru a vă vedea mama.Programați o călătorie pe plajă cu verișorii tăi.Du-te la filme cu prietenii.Deși singurul timp este valoros, fiind cu oamenii pe care îi iubești este la fel de important.
  • Imaginea intitulată face ca să fie dumping pentru altcineva Pasul 17
    9. Data din nou.Când și dacă vă simțiți gata, reveniți din nou acolo.Puteți începe să lent încet prin trimiterea unui mesaj nou sau puteți încerca să mergeți la câteva date. Faceți tot ce vă simțiți confortabil și bucurați-vă să întâlniți oameni noi.
  • Metoda 3 din 3:
    Practicând auto-îngrijire
    1. Imaginea intitulată face capăt să fie dumping pentru altcineva Pasul 18
    1. Exercitați cel puțin trei ori pe săptămână.Pentru a trece cu adevărat trecut de spargere, începeți să aveți grijă de voi înșivă.Când sunteți într-o relație, este posibil să aveți tendința de a vă concentra mai mult pe partenerul dvs., dar acum este momentul să vă concentrați asupra dvs.Exercitarea este o dispoziție naturală și un rapel de încredere.Alăturați-vă unei sală de gimnastică locală și luați câteva clase de fitness.Du-te la o alergare înainte de muncă. Găsiți un prieten de antrenament pentru a face exerciții la domiciliu cu.
  • Imaginea intitulată face ca să fie dumping pentru altcineva Pasul 19
    2
    Medita să-ți eliberezi mintea. Meditația implică luarea timpului pentru dvs. în fiecare zi în tăcere completă pentru a vă relaxa mintea și pentru a găsi pacea.Găsiți un spațiu în casa dvs. unde puteți fi neîntrerupt timp de cel puțin zece minute.În acest timp, concentrați-vă asupra respirației.
  • Puteți chiar să descărcați aplicații precum capul capului, calm sau perspective pentru a vă învăța să meditați.
  • Imaginea intitulată se compun cu a fi dumping pentru altcineva Pasul 20
    3. Mănâncă mese sănătoase.Deși ați putea fi tentați să porniți după această despărțire, rezistă la îndemână.Umpleți-vă corpul cu alimentele pe care trebuie să le aibă energie, cum ar fi fructele, legumele și carne slabă. Nu negeți dulciurile cu totul totuși - răsfățați una sau de două ori pe săptămână.
  • Imaginea intitulată face ca fiind aruncată pentru a fi dumping pentru altcineva pasul 21
    4. Ia opt ore de somn pe noapte.Restul va fi crucial pentru a vă ajuta să treceți peste acest obstacol.Chiar acum, somnul poate să nu vină ușor pentru tine sau să simți că e tot ce vrei să faci.Stabiliți-vă pe un program de somn pe care îl veți urma în fiecare zi. Du-te la culcare și trezește-te în același timp în fiecare zi.
  • Stabiliți o rutină de noapte relaxantă pentru a vă ajuta să dormiți.Opriți toate electronicii cu o oră înainte de culcare.Luați o baie caldă folosind uleiuri de lavandă sau ușor lumânări.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar