Cum de frontside boardslide

Borcanul Frontsidei este un altul logic skateboard sau Snowboard glisați truc pentru a afla după ce puteți Faceți o placă regulată. Începeți prin găsirea unei rotunde rotunde sau plate, apoi abordați-o aproape paralelă pentru a configura trucul. Pop un Ollie pe un skateboard sau a lovit o rampă kicker pe un snowboard și rotiți-vă corpul pentru a vă usca bordul pe mijlocul feroviarului. Glisați înapoi tot drumul în jos pe șină, apoi rotiți înapoi în timp ce ieșiți din șină și călătoriți curat pentru a termina trucul. Începeți pe o șină mică și continuați să practicați până când puteți să vă alăturați acest truc de fiecare dată!

Pași

Metoda 1 din 2:
Skateboarding
  1. Imagine intitulată Frontside Boardslide Pasul 1
1. Abordați o șină saturabilă la un unghi aproape paralel. Plimbare până la fronturile feroviare, astfel încât pieptul și degetele de la picioare se confruntă cu șina. Trebuie să fii aproape complet paralel cu șina, dar ușor înclinat spre ea pentru a vă ajuta să te ridici și să aterizezi pe ea.
  • Va trebui să găsiți o cale ferată rotundă sau plată normală pentru a executa acest truc.
  • Purtați o căptușeală și cot / genunchi pentru a vă proteja de răniți când cădeți.

Bacsis: Cea mai ușoară șină, cu atât mai bine. Asigurați-vă că nu are lovituri în el înainte de a încerca să glisați de-a lungul acesteia. Ceară cu ceară de skateboard pentru a reduce frecarea între șină și bordul dvs.

  • Imagine intitulată Frontside Boardslide Pasul 2
    2. Împingeți de câteva ori pentru a obține o viteză suficientă pentru a vă permite să executați trucul. Asigurați-vă că veți avea suficient un impuls pentru a aluneca întreaga cale ferată. Începeți destul de mult suficient încât să puteți ajunge la viteza de top confortabilă înainte de a ajunge la calea ferată.
  • Începeți cu cele mai scurte șine pe care le puteți găsi pentru a practica acest truc. Odată ce obțineți tehnica în jos, puteți începe să încercați pe șine mai lungi.
  • Imagine cu titlu Frontside Boardslide Pasul 3
    3. Puneți picioarele în Ollie regulat poziția pe măsură ce vă apropiați de calea ferată. Opriți împingerea și întoarceți corpul 90 de grade, astfel încât ambele picioarele dvs. sunt pe tablă în poziția Ollie. Păstrați-vă ochii pe partea șinei pe care doriți să o aterizați.
  • Șoldurile și umerii dvs. vor face o mulțime de lucrări în acest truc.
  • Imagine cu titlu Frontside Boardslide Pasul 4
    4. Crouch în jos și pregătește-te să-ți pui Ollie. Coborâți centrul de greutate și pregătiți-vă la Ollie pe fața pe care doriți să o aterizați pe calea ferată. Începeți să vă ridicați din poziția Crouching chiar înainte de a merge la Ollie.
  • Începeți vizualizarea Ollie și uitați-vă unde doriți să aterizați pe calea ferată în timp ce vă apropiați de ea. Va lua unele practici pentru a coordona toate mișcările corpului împreună.
  • Imagine intitulată Frontside Boardslide Pasul 5
    5. Popul Ollie și rotiți-vă placa 90 de grade în mijlocul aerului. Afișați coada plăcii și începeți rotirea cu șoldurile și umerii de îndată ce placa este în aer. Începeți să ghidați camioanele din față ale plăcii deasupra șinei, astfel încât veți ateriza cu mijlocul plăcii pe calea ferată.
  • Rotiți șoldurile în față, astfel încât acestea să se confrunte înapoi atunci când vă aterizați.
  • Bacsis: Nu Ollie prea mare sau veți ateriza mai greu și ar putea să vă spargă bordul în jumătate. Ollie suficient pentru a obține camioanele din față și roțile peste calea ferată.

  • Imagine intitulată Frontside Boardslide Pasul 6
    6. Aterizați mijlocul plăcii pe șină și centrați-vă greutatea. Aterizați-vă consiliul ca fiind perpendicular pe calea ferată posibil. Păstrați-vă picioarele deasupra camioanelor plăcii pentru a vă distribui greutatea în mod egal.
  • Asigurați-vă că nu vă înclinați în timp ce vă aflați pentru a evita ștergerea.
  • Imagine intitulată Frontside Boardslide Pasul 7
    7. Îndoiți genunchii și utilizați-vă brațele pentru a echilibra când glisați de-a lungul șinei. Nu vă sprijini prea mult în nici un fel. Utilizați brațele pentru a vă înclina înapoi în cealaltă direcție dacă începeți să vă sprijiniți prea mult. Păstrați genunchii îndoiți ușor pentru a vă ajuta să păstrați greutatea centrată.
  • Continuați să căutați în direcția pe care o alunezi și să fiți pregătiți să renunțați când vă apropiați de sfârșit.
  • Imagine intitulată Frontside Boardslide Pasul 8
    8. Rotiți înapoi la poziția dreaptă în timp ce ieșiți din șină. Transformați placa înapoi în poziția dreaptă de echitatie prin răsucirea umerilor și a șoldurilor înapoi la 90 de grade. Păstrați nivelul bordului în aer și greutatea centrată pe măsură ce glisați șina.
  • Pregătește-te să aterizați trucul și să călătoriți curat.
  • Imagine cu titlu Frontside Boardslide Pasul 9
    9. Terestru toate cele 4 roți ale plăcii plat la o dată și se rostogolește drept. Utilizați brațele pentru a echilibra și îndoiți genunchii atunci când aterizați pentru a absorbi impactul. Rulați într-o poziție dreaptă de echitatie.
  • Va lua practică pentru a obține atârnă de acest truc! Continuați să o faceți peste și peste până când învățați să vă echilibrați pentru diapozitive și să aterizați fără probleme.
  • Metoda 2 din 2:
    Snowboarding
    1. Imagine cu titlu Frontside Boardslide Pasul 10
    1. Plimbați spre rampa kicker cu șina doar ușor la o parte. Se îndreaptă spre șină, astfel încât să fie ușor spre dreapta bordului dvs. dacă călătoriți regulați. Du-te la ea cu șina ușor în partea stângă a bordului tău dacă te plimbi pe Goofy.
    • Asigurați-vă că vă mențineți greutatea scăzută și centrată peste bord în timp ce vă apropiați de kicker.
    • Purtați o cască de snowboard pentru a vă proteja capul în cazul în care cădeți.
  • Imagine intitulată Frontside Boardslide Pasul 11
    2. Ieșiți de pe kicker și aduceți picioarele spre piept. Plimbați-vă pe kicker și opriți coada bordului. Aduceți genunchii în sus pentru a vă ridica bordul spre piept pe măsură ce primiți în aer.
  • Mutați greutatea ușor înainte peste degetele de la picioare pe măsură ce loviți kickerul.
  • Imagine intitulată Frontside Boardslide Pasul 12
    3. Întoarceți bordul dvs., astfel încât acesta este peste șină când vă aflați în aer. Răsuciți picioarele de la șolduri, astfel încât placa să fie perpendiculară pe șină în timp ce vă aflați în aer. Va trebui să vă sprijiniți în calea ferată la același unghi pe dealul să aterizeze plat.
  • Veți glisați pe calea ferată înapoi.
  • Imagine intitulată Frontside Boardslide Pasul 13
    4. Teren cu mijlocul plăcii pe șină și să păstreze alunecarea pe șină. Teren pe calea ferată cu o bază completă. Îndoiți genunchii în timp ce vă aterizați pentru a absorbi șocul. Lăsați impulsul dvs. să vă transporte pe șină și să vă concentrați asupra menținerii echilibrului.
  • Utilizați brațele pentru a vă ajuta să echilibrați. Nu vă înclinați prea departe sau înainte pentru a evita ștergerea și căderea înapoi sau în față în calea ferată.
  • Imagine cu titlu Frontside Boardslide Pasul 14
    5. Răsuciți corpul superior, astfel încât să puteți arăta drept în jos pe șină. Transformați umerii în direcția opusă a plăcii dvs., astfel încât să puteți urmări șina pe măsură ce glisați-o în jos. Acest lucru oferă, de asemenea, o pârghie suplimentară pentru a vă întoarce la poziția normală pe măsură ce ieșiți din calea ferată.
  • Consiliul dvs. va fi perpendicular pe calea ferată, dar umerii dvs. vor fi aproape paraleli cu el. Încercați să blocați și să mențineți această poziție pentru întreaga cale ferată.
  • Imagine intitulată Borcane FrontsideLide Pasul 15
    6. Întoarceți picioarele înapoi în poziția dvs. dreaptă în timp ce renunțați la capăt. Răsuciți șoldurile și corpul superior înapoi pentru a vă îndrepta bordul și reveniți la poziția dvs. regulată pe măsură ce ieșiți din calea ferată. Pregătiți-vă să aterizați și să călătoriți fără probleme.
  • Vrei să aterizezi cu bordul tău îndreptat spre cât mai curând pe pantă posibil.
  • Imagine intitulată Borcane FrontsideLide Pasul 16
    7. Extindeți-vă picioarele direct la pământ și plimbați-vă drept. Extindeți-vă picioarele chiar înainte de a intra în contact cu solul. Îndoiți genunchii pe măsură ce influențează zăpada și călătoriți direct în jos pe pantă.
  • Așteptați până când vă simțiți că ați recăpătat controlul deplin asupra consiliului dvs. pentru a încerca orice răsturnare.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Învățarea spatelui 180 va face acest truc mult mai ușor. Acest lucru se aplică atât la skateboarding, cât și la snowboarding.

    Avertizări

    Purtați protecția împotriva siguranței, ca o cască și tampoane, pentru a vă proteja de căderi atunci când învățați trucuri pe un snowboard sau skateboard.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar