Cum de a alege jucăriile tehnice educaționale pentru copiii dvs

Când copiii folosesc tehnologia, ei nu trebuie doar să fie lipiți de jocuri video sau tablete. Există multe jucării tehnologice educaționale de pe piață care vă pot distra copilul în timp ce le-ați învățat o varietate de abilități. Când alegeți o jucărie, luați în considerare vârsta copilului dvs. și abilitățile specifice pe care le-ați dori să le învățați.

Pași

Metoda 1 din 2:
Imaginându-se care sunt potrivite jucăriile
  1. Imagine intitulată Alegeți jucăriile tehnice educaționale pentru copiii dvs. Pasul 1
1. Ia în considerare vârsta copilului. Nu toate jucăriile tehnice educaționale sunt potrivite pentru toate vârstele. Aceasta înseamnă că ar trebui să vă gândiți la vârsta copilului pe măsură ce alegeți unul. Majoritatea jucăriilor au sugerat vârstele pe pachet, care vă pot ajuta să alegeți produsul potrivit pentru vârsta potrivită.
  • Deși copilul poate să folosească o jucărie concepută pentru un copil mai în vârstă, gândiți-vă la piesele de jucărie. Multe jucării care vizează vârstele mai vechi vin cu piese mici care reprezintă un risc de sufocare pentru copiii mai mici.
  • De exemplu, unele dispozitive electronice au pointeri atașate la ele pentru a fi utilizate pe ecran. Acestea nu pot fi adecvate pentru copiii mai mici, deoarece pot provoca vătămări.
  • Imagine intitulată Alegeți jucării tehnologice educaționale pentru copiii dvs. Pasul 2
    2. Uită-te la limba folosită de jucărie. Părțile mici nu sunt singurele considerate atunci când se uită la intervalul de vârstă pentru o jucărie. De asemenea, luați în considerare tipurile de limbă folosite în jucărie. Jucăriile făcute pentru copiii mai tineri vor folosi vocabularul mai ușor și vor avea concepte mai simple decât cele făcute pentru copiii mai mari.
  • Acest lucru vă va păstra copilul să se frustrate atunci când se ocupă de jucăriile, precum și să împiedice conținutul educațional să treacă peste capul copilului.
  • Imagine intitulată Alegeți jucăriile tehnice educaționale pentru copiii dvs. Pasul 3
    3. Determinați ce activitate doriți ca copilul dvs. să facă. Jucăriile educaționale disponibile pentru copii sunt diverse. Trebuie doar să decideți ce doriți ca copilul dvs. să învețe. Abilitățile învățate de la jucării variază de la învățarea abilităților de matematică de bază și de ortografie la limbile străine la chiar și programarea pe calculator.
  • Puteți încerca mai multe tipuri de jucării care se concentrează pe lucruri diferite, astfel încât copilul dvs. are capacitatea de a învăța diferite abilități.
  • Imagine intitulată Alegeți jucării tehnologice educaționale pentru copiii dvs. Pasul 4
    4. Luați în considerare interesele copilului dumneavoastră. Luați în considerare interesele copilului atunci când luați o jucărie pentru ei. Alegeți o altă jucărie care corespunde activităților sau subiecților pe care îi place copilul dvs., care îi va ajuta, de asemenea, să învețe o abilitate pe care doriți să o învățați. Acest lucru vă va ajuta să le păstrați interesați de învățarea și chiar să le ajutați să păstreze mai multe informații.
  • De exemplu, dacă copilul îi place muzica, cumpărați-le o jucărie de limbă străină care încorporează muzică sau melodii în ea pentru a le menține interesați. Aceasta poate fi o jucărie video de jocuri video cu videoclipuri muzicale sau o carte care învață limbile prin conținut digital sau discuri de muzică însoțitoare.
  • Imagine intitulată Alegeți jucării tehnologice educaționale pentru copiii dvs. Pasul 5
    5. Consultați recenzii de produs. O modalitate bună de a decide cea mai bună jucărie pentru copilul dvs. este să vă uitați la recenzii de produs. Acestea pot fi găsite în reviste de părinți sau tehnice, pe bloguri de părinți sau educaționale online, de la site-urile distribuitorilor online sau de la alte site-uri web ale furnizorilor. Acestea vă pot ajuta să vă decideți între jucăriile similare sau dacă o jucărie este corectă pentru nevoile specifice ale copilului dvs.
  • De exemplu, este posibil să aveți două jucării robot pe care nu le puteți decide între. Comentariile online pot spune cum sunt roboții în practică cu copii, ce caracteristici sunt cele mai bune pe fiecare jucărie și cât de bine roboții învață informațiile anunțate.
  • Imagine intitulată Alegeți jucării tehnologice educaționale pentru copiii dvs. Pasul 6
    6. Cereți sfaturi de la alții. O altă modalitate de a găsi cea mai bună toy de tehnologie educațională este să-i ceri pe alții în tine sau viața copilului tău. Dacă copilul dvs. învață lucruri specifice în școală, adresați-vă profesorului copilului pentru anumite îndrumări pe care jucăriile să cumpere sau la ce subiecți doriți să vă ajutați copilul să învețe. De asemenea, puteți întreba prietenii și rudele pe care jucăriile educaționale le-au lucrat bine pentru copiii lor sau că cred că ar putea fi buni pentru copilul tău.
  • Acest lucru vă va ajuta să identificați opțiuni mai bune prin identificarea zonelor în care copilul dvs. poate folosi ajutor suplimentar.
  • Avizul despre jucăriile de la prietenii și familia dvs. este mai personalizat și relevant pentru copilul dvs. decât revizuirile generice ale produselor din surse externe.
  • Imagine intitulată Alegeți jucării tehnologice educaționale pentru copiii dvs. Pasul 7
    7. Căutați în garanțiile de produse. Jucăriile tehnologice educaționale sunt construite cu un copil în minte, dar chiar și cea mai veșnică jucărie se poate rupe. Multe dintre aceste jucării nu sunt nici scumpe. Cu toate acestea, multe jucării tehnice mai scumpe vin cu garanții pentru a proteja produsul în caz de accident.
  • De exemplu, unele jucării de tehnologie ale copilului vin cu garanții de unul până la doi ani, unde vor înlocui elementul fără întrebări. Aceasta înseamnă că, dacă copilul dvs. aruncă dispozitivul din cameră, este posibil să fiți înlocuit.
  • Verificați caseta sau cercetați produsul online înainte de a cumpăra dacă o garanție este ceva ce credeți că veți avea nevoie.
  • Imagine intitulată Alegeți jucării tehnologice educaționale pentru copiii dvs. Pasul 8
    8. Decideți dacă doriți ca o jucărie conectată la telefonul smartphone. Multe jucării educaționale se conectează la smartphone-uri pentru a opera sau pentru activități suplimentare. Există chiar și jocuri educaționale și aplicații pe care le puteți adăuga la telefonul dvs. smartphone pentru ao face o jucărie educațională. Când alegeți o jucărie, decideți dacă capabilitățile smartphone-urilor sunt ceva ce doriți.
  • De exemplu, puteți obține roboți care pot fi controlați de smartphone-uri sau de jucăriile de muzică care pot fi conectate la telefon. Multe alte jucării educaționale au caracteristici în care puteți obține jocuri suplimentare, activități sau aplicații pe telefon pentru a îmbunătăți experiența telefonului smartphone.
  • Metoda 2 din 2:
    Alegerea unei jucări specifice
    1. Imagine intitulată Alegeți jucării tehnologice educaționale pentru copiii dvs. Pasul 9
    1. Ia în considerare o jucărie matematică. Multe jucării ajută copiii cu abilitățile de matematică. Există jucării tehnice care utilizează computere și tablete pentru a ajuta copiii cu tangrame și alte abilități de geometrie. Tabletele prietenoase cu copiii oferă copiilor jocuri nesfârșite și aplicațiilor care folosesc abilitățile matematice.
    • Aceste jucării vă vor oferi puzzle-uri, imagini, jocuri, cântece și alte activități interactive pentru a ajuta copilul dvs. să învețe matematica.
    • Multe programe de programare, mecanice, muzicale, culinare și electronice de tehnologie, de asemenea, predau Math pentru copii.
  • Imagine intitulată Alegeți jucării tehnologice educaționale pentru copiii dvs. Pasul 10
    2. Gândiți-vă la o jucărie lingvistică. Există multe jucării tehnice educaționale diferite care ajută copiii dvs. să învețe diferite abilități lingvistice. Unele jucării îi ajută pe copii să învețe cum să citească sau să citească cărți cu voce tare. Alte jucării îi ajută pe copii să învețe să scrie prin a trece prin accidente de muncă și a preda ortografia.
  • De asemenea, puteți găsi jucării care vă învață pe copiii dvs. limbile străine. Există multe cărți care învață copii limbi străine prin cântece sau videoclipuri interactive pe care copilul dvs. câștigă acces la când cumperi cartea.
  • Imagine intitulată Alegeți jucării tehnologice educaționale pentru copiii dvs. Pasul 11
    3. Găsiți jucării care se concentrează pe abilitățile științifice. Seturile de chimie au fost actualizate la jucăriile științifice digitale. Copiii pot folosi microscoape digitale conectate la computere sau tablete în timp ce explorează lumea microscopică din jurul lor. Copiii pot, de asemenea, să inventeze kituri în care pot învăța cum să facă diverse invenții științifice. Există chiar kituri de creștere a semințelor care se conectează cu smartphone-uri pentru a transforma semințele în caractere animate.
  • Aceste jucării pe bază de știință predau, de asemenea, abilități de calculator, mecanice și inginerie.
  • Imagine intitulată Alegeți jucăriile de tehnologie educaționale pentru copiii dvs. Pasul 12
    4. Verificați jucăriile de computere, mecanice sau electronice. Unele jucării permit copilului dvs. să învețe abilitățile de bază de informatică și abilitățile de programare la o vârstă fragedă. Există produse care vă permit să puneți împreună un computer mic în piesele lego-cum ar fi și produse care vă permit să blocați blocurile împreună pentru a face electronică mică. Alte jucării permit copiilor să asambleze roboți.
  • Aceste produse pot preda abilități mecanice și de calculator. Ele sunt bune pentru copiii care au interesul de a pune lucrurile împreună și de a le lua în afară sau care s-au bucurat să se joace cu Legos, K`Nex, seturi de erectoare și produse similare.
  • Imagine intitulată Alegeți jucării tehnologice educaționale pentru copiii dvs. Pasul 13
    5. Încercați o jucărie creativă. Jucării tehnologice educaționale nu îi învață doar pe copii cum să citească, să scrie și să facă matematică sau să construiască computere și electronice. Există multe produse diferite care lăsați copiii să-și exploreze partea creativă. Acestea includ adesea alte abilități, cum ar fi matematica și raționamentul spațial.
  • Ei pot încerca mâna la crearea de animație cu diferite aplicații sau dispozitive de calculator mici sau chiar făcând muzică cu instrumente muzicale electronice conectate la computere sau telefoane.
  • Alte aplicații creative Lăsați copilul dvs. să învețe cum să gătească de la un bucătar animat, de asemenea, învățarea abilităților matematice.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar