Cum să găsiți timp pentru casă în timpul sărbătorilor

Dacă sunteți acasă copiii dvs., sărbătorile pot prezenta o provocare unică la sfârșitul lunii noiembrie și decembrie. În timp ce unele familii de domiciliu decid să urmeze un program tradițional și să-și dea copiilor trei sau patru săptămâni în afara școlii, alții continuă școala prin sărbătorile. Acest lucru poate fi dificil, deoarece sărbătorile în sine impozează și cer mult din timp și atenție. Cu toate acestea, puteți continua să puteți închiria în timpul sărbătorilor dacă vă relaxați programul dvs. tipic ocupat și căutați noi modalități inovatoare de a combina activitățile de școlarizare și de vacanță.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea timpului spre casă
  1. Imagine intitulată Găsiți timp la Homeschool în timpul sărbătorilor Pasul 1
1. Creați un program de școală flexibil. În funcție de modul în care, în mod normal, programați casa de casă a copiilor dvs., este posibil să trebuiască să vă gândiți mai flexibil în timpul sărbătorilor. Este bine să întrerupeți ziua școlii pentru o activitate de vacanță - de exemplu, decorarea copacului de Crăciun sau de gătit cină de Ziua Recunoștinței - și apoi cereți copiilor să-și completeze temele mai târziu în această zi.
  • De exemplu, puteți cere, de asemenea, copiilor dvs. să completeze temele la domiciliu în mașină în timp ce conduceți să vizitați prieteni sau rude. Dacă intenționați să găzduiți o petrecere de vacanță într-o după-amiază, lăsați copiii să știe că trebuie să-și îndeplinească toată munca de școală dimineața sau să-i lase să rămână târziu pentru a-și termina munca după petrecere.
  • Imagine intitulată Găsiți timp la Homeschool în timpul sărbătorilor Pasul 2
    2. Dați copiilor dvs. câteva zile libere. Este nerealist să vă așteptați ca copiii dvs. să-și completeze școala în fiecare zi în timpul sărbătorilor. Dați-i copiilor dvs. câteva zile de la școală - acest lucru va scoate o parte din presiunea pe care tu și copiii tăi să se simtă în jur de casă în timpul sărbătorilor, și îi va oferi copiilor câteva zile distractive, fără școală pentru a aștepta cu nerăbdare.
  • Faceți copiii să știe că vor avea câteva zile în afara sărbătorilor: cel puțin Ziua Recunostintei, Ajunul Crăciunului, Ziua de Crăciun și Ziua Anului Nou.
  • Imagine intitulată Găsiți timp la Homeschool în timpul sărbătorilor Pasul 3
    3. Planificați să luați excursii pe teren. Este perfect acceptabil să includeți excursii pe teren în curriculum-ul de casă, în special în timpul sărbătorilor. Acest lucru vă va ajuta pe dvs. și pe copiii dvs. să iasă din casă și să adăugați elemente de distracție la educație în timpul sărbătorilor. Să ia copii la muzeele locale de artă, istorie și de istorie naturală sau la locații în aer liber corespunzătoare.
  • Fiți conștienți de faptul că, dacă luați excursii pe teren atunci când școlile publice nu se află în sesiune, locațiile pot fi aglomerate cu alți copii și familii.
  • De asemenea, puteți planifica excursii pe teren educaționale în jurul planurilor și activităților de vacanță regulate.De exemplu, copiii pot învăța despre identificarea botanică și copac atunci când tăiați un pom de Crăciun.
  • Metoda 2 din 3:
    Acordând sărbătorile
    1. Imagine intitulată Găsiți timp la Homeschool în timpul sărbătorilor Pasul 4
    1. Lăsați-vă de programul tău tipic riguros. Sărbătorile sunt un timp ocupat, iar multe familii își găsesc timpul consumat cu călătorii, gătit, cumpărarea de cadouri, decorarea casei, a obligațiilor bisericești și a vizitelor la și de la familie și prieteni. Este puțin probabil ca vei fi capabil să-ți păstrezi programul de casă tipic și să te distrezi în timpul sărbătorilor.
    • Încercați să luați două sau trei subiecte obligatorii pe care copiii dvs. vor continua să studieze - de exemplu, matematică, știință și literatură - și lăsați ceilalți să meargă până în ianuarie.
    • Dacă vă concentrați asupra subiecților necesari și relaxați-vă programul, dvs. și copiii dvs. vă veți putea bucura de timpul familiei fără să vă faceți griji cu privire la îndeplinirea termenelor școlare.
  • Imagine intitulată Găsiți timp la Homeschool în timpul sărbătorilor Pasul 5
    2. Amestecați educația și distracția. Sărbătorile sunt un moment minunat pentru a introduce mai multe elemente educaționale mai distractive, relaxante în curriculumul de acasă. Lăsați-i pe copiii dvs. să ajute la decorarea și meșteșugurile de vacanță. Aceste activități pot fi făcute educaționale, deoarece copiii pot ajuta la bugetul familiei, iar realizarea de meșteșuguri decorative pot fi considerate ca clasa de artă pentru copii.
  • Pentru studii muzicale sau mass-media, încurajați copiii să asculte înregistrările de Crăciun - inclusiv colinde clasice, dar și Crăciun tematic Jazz, Rock, și alte genuri - și urmăriți filmele de Crăciun. Dacă copiii dvs. joacă instrumente, dați-le muzică tematică de vacanță pentru a învăța și a efectua.
  • Imaginea intitulată Găsiți timp la Homeschool în timpul sărbătorilor Pasul 6
    3. Profitați de videoclipurile educaționale. Dacă nu veți avea timp în vacanță pentru a planifica lecții detaliate pentru copiii dvs. sau pentru a-și califica misiunile, optați pentru metode educaționale mai puțin intense, inclusiv pentru videoclipuri. Copiii dvs. își pot adapta selecția video la propriile interese și vor putea găsi, de asemenea, câteva filme educaționale tematice de vacanță online.
  • Furnizorii online precum Netflix și Amazon Prime oferă multe videoclipuri educaționale, inclusiv drame istorice și spectacole naturale. În funcție de vârsta și nivelul de maturitate al copiilor dvs., ar putea viziona filme și spectacole inclusiv Rasă, Starea liberă a lui Jones, și Planeta Pământ.
  • Metoda 3 din 3:
    Ajustarea curriculum-ului dvs. în timpul sărbătorilor
    1. Imagine intitulată Găsiți timp la Homeschool în timpul sărbătorilor Pasul 7
    1. Includeți activități de sărbători educaționale în școala dvs. În timpul sărbătorilor, este bine să plecați de la educația bazată pe carte și subiecții convenționali - la urma urmei, majoritatea copiilor din școala publică au de data aceasta de la școală. Căutați aspectele educaționale ale activităților pe care le faceți deja pentru sărbătorile și vizionați aceste oportunități de învățare pentru copiii dvs.
    • Acest lucru va funcționa mai bine cu copiii mai mici, care vor avea mai mult de învățat din activitățile zilnice. Copiii / adolescenții mai în vârstă vor trebui probabil să respecte manualele lor.
  • Imagine intitulată Găsiți timp la Homeschool în timpul sărbătorilor Pasul 8
    2. Învățați matematica cu gătit. Din moment ce tu și copiii tăi vor fi de gătit o mulțime de mese de vacanță și mâncăruri, ia această ocazie pentru a învăța matematică fără un manual. De exemplu, coacerea utilizează multe elemente matematice. Dacă aveți copii mici, cereți-i să dubleze sau la jumătate cantitățile de făină, zahăr, sare și alte ingrediente.
  • Dacă nu doriți să faceți dublu sau jumătate de rețetă, cereți copiilor să funcționeze pur și simplu soluțiile pe o foaie de hârtie.
  • Imagine intitulată Găsiți timp la Homeschool în timpul sărbătorilor Pasul 9
    3. Adaptați literatura și scrierea de sarcini în sezon. Avem o bogăție de literatură stabilită în timpul sărbătorilor și multe povești bine cunoscute, poezii și romane se ocupă de Crăciun direct. Din moment ce tu și familia ta vei citi deja aceste clasice de Crăciun, "atribuirea" acestora copiilor dvs. vor părea mai mult ca o distracție de vacanță decât o chora educațională.
  • Exemple bine-cunoscute de literatură de Crăciun includ Charles Dickens "un Crăciun Carol", Clement Moore "Twas Noapte înainte de Crăciun" și Hans Christian Andersen "The Fir" și Truman Capote "o memorie de Crăciun."
  • De asemenea, puteți folosi sărbătorile ca timp pentru a oferi copiilor dvs. Speeding Speeding Spending. Cereți copiilor mici să scrie poezii care detaliază lucrurile pe care le sunt recunoscători și să aibă copii mai mari să scrie mai multe eseuri mai mature, reflexive sau povestiri scurte.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar