Cum să decideți dacă să se căsătorească cu un bărbat cu copii

Falling îndrăgostit de cineva poate fi mai complicat pe măsură ce îmbătrânim și schimbăm relațiile, aducând viața noastră din trecut în remorcare. Atunci când o relație trebuie să țină cont de copiii altcuiva, poate fi a decizia dificilă pentru a face și nu ar trebui să fie una care este luată ușor. Copierea cu copiii altcuiva, mai ales când nu sunteți obișnuiți Creșterea copiilor, poate fi o schimbare bruscă și perturbatoare în circumstanțele de viață, deși poate fi, de asemenea, plină de satisfacții. Acest articol discută lucrurile pe care trebuie să le adresezi înainte de a spune "fac" unui om care are deja copii.

Pași

  1. Imaginea intitulată decide dacă să se căsătorească cu un bărbat cu copii Pasul 1
1. Luați în considerare modul în care vă simțiți despre copii. Dacă nu ați avut niciodată copii, care este motivul pentru acest lucru? A făcut ocazia să vă treacă pur și simplu sau nu doriți să aveți copii? Dacă nu doriți sau nu vă plac copiii, acesta este deja un semnal de avertizare - nu veți putea să renunțați sau să ignorați copiii dvs. intenționați și nu veți putea să-l păstrați departe de copiii săi (la cel puțin, nu dacă sunteți inteligent). Pe de altă parte, dacă vă plac copiii, dar șansa nu a venit niciodată înainte, acesta este un semn pozitiv.
  • Imaginea intitulată decide dacă să se căsătorească cu un bărbat cu copii Pasul 2
    2. Luați în considerare modul în care copiii dvs. vor face față amestecării cu o nouă familie. Dacă aveți copii ai propriei dvs. care încă mai solicită îngrijirea voastră, este important să vă gândiți prin modul în care veți facilita trecerea lor într-o nouă familie. Este important să le lăsați să-și petreacă timpul cu copiii noului dvs. om, astfel încât să se poată cunoaște unul pe altul. Acest lucru vă va permite, de asemenea, să observați cum se înțeleg și vă oferă o deschidere pentru dvs Țineți o conversație cu ei mai târziu.
  • Imaginea intitulată Decideți dacă se căsătorește cu un bărbat cu copii Pasul 3
    3. Să abordeze orice îndoială că s-ar putea simți. Sfatul inițial este că, dacă aveți vreo îndoială, fie nu este timpul să se căsătorească, fie poate că nu va fi niciodată momentul să se căsătorească acest om. Acestea sunt tipurile de întrebări pe care trebuie să le întrebați:
  • Pot gestiona o relație care vine cu copii?Imaginea intitulată Decideți dacă să se căsătorească cu un bărbat cu copii pasul 3bullet1
  • Pot să fac ca să devin un pas proporțional pentru copiii altcuiva?
  • Este ceva ce mă pot bucura pe termen lung (pentru că este pentru termen lung)?
  • Îmi plac copiii? Mă plac?
  • Pot face față oricăror dizabilități fizice sau emoționale pe care oricare dintre copii o are? Sunt dispus să-mi asum responsabilitățile că o astfel de îngrijire implică?
  • Sunt dispus să pun în timp necesar să învăț, să îngrijesc și să-l ridic pe acești copii ca al meu?Sau cel puțin pentru a permite bărbatului meu să-și ridice copiii și să rămână din calea lui așa cum o face?
  • Sunt de acord cu stilul său de părinți și cum mă va afecta acest lucru sau copiii mei?
  • Este această dragoste suficientă suficient pentru a face față învățării inițiale de învățare pentru părinte noi copii vor provoca?
  • Există alte surse de sprijin pentru a mă ajuta pe mine și noul meu soț nou?
  • Mama lor va fi capabilă să ajute sau este ea bolnavă, absentă, plecată pentru totdeauna? Sau, ea este resentimente și pline de viață și este probabil să facă acest lucru greu pentru mine?
  • Imaginea intitulată Decideți dacă se căsătorește cu un bărbat cu copii Pasul 4
    4
    Fii foarte cinstit cu tine insuti. Dragostea nu depășește o mulțime de aranjamente parentale provocatoare. Trebuie să fiți capabili să intrați în acest lucru cu ochii larg deschisi, așteptând o resentimente de la copiii noi, de la copiii voștri (dacă există) și, eventual, de la alți oameni legați de relație, inclusiv fosta soție, bunicii și frații a soțului tău.
  • Imaginea intitulată Decideți dacă să se căsătorească cu un bărbat cu copii Pasul 5
    5. Luați în considerare mai întâi copiii.În timp ce s-ar putea să vă simțiți cu ochii în staudă și fericiți, copiii pot fi atenți și chiar se tem de ceea ce va veni.Amintiți-vă că copiii lui erau o parte din viața lui înainte de a fi fost.Și amintiți-vă, de asemenea, că nu va fi corect să-i facă pe copiii săi să se simtă "mai puțin decât" Dacă și când tu și omul tău aleg să ai un copil de-al tău.Există o mulțime de emoții și mecanisme foarte complexe care vor intra în joc, mai ales dacă omul tău nu este părintele de custodie al copiilor săi și copiii dvs. anteriori trăiesc cu voi doi - când vin să viziteze în fiecare weekend, este foarte probabil că vor simți deja, nu atât de mult ca oaspeții, dar mai mult ca intruși în casă.Orice copii care sunt rezultatul căsătoriei dvs. sunt jumătate de frații lor - copiii anteriori își pot iubi fratele, dar foarte mult vă supără.Trebuie să fiți pregătiți să faceți față acestui lucru, precum și să vă supravegheați propriul instinct pentru a-i vedea copiii ca amenințări pentru copiii voștri.Sună mai ușoară decât ea este in practica.
  • Imaginea intitulată Decideți dacă se căsătorește cu un bărbat cu copii Pasul 6
    6. Procesul de a alerga lucrurile. Ar putea fi mai ușor să testați apele petrecând timp împreună pentru o perioadă mai lungă decât să vă grăbiți în căsătorie. Chiar locuiesc împreună ar putea fi o opțiune pentru dvs. dacă se simte bine. Timpul vă va oferi posibilitatea de a vedea dacă gestionați și va lăsa copiii să vadă că acest nou aranjament ar putea funcționa, oferindu-le timp să se obișnuiască cu ea. Pe de altă parte, timpul ar putea să dezvăluie, de asemenea, că nu va funcționa, așa că este pregătită și pentru această posibilitate.
  • Imaginea intitulată decide dacă se va căsători cu un bărbat cu copii Pasul 7
    7. Fi sensibil, nu egoist. Când există copii implicați, complexitatea unei relații romantice crește varianta. Spre deosebire de când ați fost mai tânăr și copiii nu făceau parte din ecuația de romantism, romantismul este încrucișat de necesitatea de a lua în considerare ceea ce funcționează pentru fiecare persoană implicată, nu doar pentru cei doi oameni îndrăgostiți. În ciuda noțiunii romantice prezentate în filmele familiilor mari care se amestecă împreună, realitățile sunt mult mai greu - mai costisitoare, mai predispuse la frecare, mai probabil să nu funcționeze. Dacă nu funcționează între dvs. și acest om, este important să vă amintiți că puteți avea în continuare o legătură cu copiii (și iubirea) copiilor care nu sunt alții dvs. - copiii care ar putea dori sau au nevoie de tine în viața lor. Aceasta este o mare responsabilitate pentru copiii care aparțin altcuiva - un altcineva pe care nu mai mai vrea să-l facă. Puteți ajunge la un punct în care aveți nevoie pentru a pleca de la acest bărbat și de copiii săi. Ca atare, este foarte important să fii sensibil și nu egoist în deciziile pe care le ajungi.
  • Imaginea intitulată decide dacă să se căsătorească cu un bărbat cu copii Pasul 8
    8. Dacă decideți să continuați, îmbrățișați complet decizia. Dacă ați răspuns la întrebări, s-au confruntat cu îndoielile și ați abordat posibilele provocări, ați făcut lucrarea de pregătire grea. Fiți conștienți că drumul din față nu va fi bun care să funcționeze, dar dacă ați făcut timp să faceți bazele și sunteți pe deplin conștienți de ceea ce ar putea fi înainte, ar trebui să fie o călătorie plină de dragoste, dedicare și hotărâre de la tine și soțul dvs. - să fie că acest lucru va funcționa.
  • sfaturi

    Acolo unde este posibil, este, de asemenea, important să se implice copiii în luarea deciziilor despre viața lor. Ascultați-le și învățați de la ei.
  • Luați-vă timpul în timpul curțiului pentru a cunoaște copiii și pentru a vă aminti că copiii sunt ușor de mituit. Câteva mici tratamente și favoruri pot suporta fructe pozitive cu atât mai mult este mai mult relația dvs. continuă. Dacă sunteți atenți și atenți, vă puteți găsi că ați câștigat-o fără a încerca cu adevărat. Ascultați-le și acordați atenție nevoilor și dorințelor lor reale. Respectați adolescenții ca indivizi, ascultați preocupările și ideile lor. Adolescenții sunt la o vârstă de pasiuni puternice și convingeri profunde, asigurați-vă că trageți o linie între ținând limitele și încercarea de a-și rupe voința de a vă conforma credințelor voastre.
  • Petreceți mult timp vorbind prin aceste probleme cu omul pe care doriți să îl căsătoriți. Ambii sunteți la fel de responsabili pentru o decizie echilibrată, sănătoasă și pe deplin informată aici.
  • Dacă doriți să aveți mai mulți copii cu acest om, este important ca el să fie la bord înainte de a vă căsători și că amândoi ați discutat despre provocările pe care le-ați prezentat pentru copiii existenți și pentru finanțele, spațiul și stilul de viață. De asemenea, luați în considerare vârsta dvs., vârsta potențialului soțului și diferențele de vârstă cu copiii existenți. În timp ce ar putea să se simtă romantic acum pentru a vrea să aibă mai mulți copii cu acest bărbat, dacă aceasta înseamnă că copiii care vă țin înapoi în anii 50 și 60 de la o viață mai puțin importantă a copilului, este posibil să nu apară atât de roz. Trebuie să vă confruntați cu aceste probleme în avans și nu pur și simplu "simt iubirea".
  • Amintiți-vă că copiii nu au deloc alegeri, trebuie să se ocupe pur și simplu de deciziile adulților responsabili de ei.Gândiți-vă la cât de neputincioși ați simți în poziția lor și să vă comportați cu grijă, compasiune și îngrijorați pentru ei.Puteți alege întotdeauna ceea ce doriți să faceți, unde doriți să mergeți.Trebuie să facă așa cum li se spune.
  • Avertizări

    Nu forțați copiii să-i cheme pe noul tău om "tata," mai ales dacă tatăl lor este încă în viață, dacă este sau nu implicat în viața lor.Nu forțați copiii noului bărbat să vă sune "Mamă," fie.Nu te referi la el ca "tatăl tău."Le veți confunda.Nu contează dacă celălalt părinte este un condamnat, un druggie, o băutură sau un ticălos neinvolvat - atât copiii tăi, cât și copiii tăi vor avea sentimente complexe și conflictuale despre toți în orice moment.Copiii vă pot iubi pe amândoi și vor să vă sune mama, tată, indiferent - dar face acest lucru poate să-i facă să se simtă ca și cum îi trădăm pe celălalt părinte.Nu-l împingeți - lăsați lucrurile să se întâmple în mod natural și la ritmul copiilor.
  • Este prea adesea că copiii unei căsnicii anterioare sunt la fel de înfricoșătoare de către noul soț, deoarece noul soț este dezamăgit de acei copii.Diferența este că, ca noul soț, aveți mult mai multă putere decât ei.Fii bun și înțelegere.
  • Nu presupuneți că veți intra imediat în rolul parental în ochii lor.În schimb, presupuneți purtarea unui prieten și a unui prieten plin de compasiune.Nu încercați să disciplinați acești copii - lăsați soțul dvs. să-și disciplineze propriii copii.În același fel, ar trebui să vă asumați responsabilitatea pentru a vă disciplina pe copiii dvs., mai degrabă decât predarea frizelor părintești la noul dvs. om.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar