Cum să fii un părinte bun

Fiind un părinte poate fi una dintre cele mai pline de satisfacții și îndeplinite experiențe din viața voastră, dar asta nu înseamnă că este ușor. Indiferent de vârsta de vârstă, munca dvs. nu este niciodată făcută. Pentru a fi un părinte bun, trebuie să echilibrați să vă simțiți copilul să se simtă iubit în timp ce îi ajută în continuare să învețe diferența dintre dreapta și rău. Chiar și atunci când este greu, continuați să faceți tot posibilul pentru a crea un mediu de cultivare în care copiii dvs. se pot dezvolta în oameni încrezători, independenți și îngrijiți.

Pași

Partea 1 din 4:
Crearea unui mediu iubitor
  1. Imaginea intitulată Fii un bun pas părinte 1
1. Dă-ți copilul o mulțime de afecțiune. Faceți un efort pentru a crea o puternică legătură fizică și emoțională cu copilul dvs. în întreaga lor copilărie. O atingere caldă sau un cuvânt bun poate lăsa copilul să știe cât de mult îți pasă de ei. Iată câteva modalități de a arăta dragostea și afecțiunea:
  • Dă-ți copilul o înghițire, un sărut pe obraz, îmbrățișare mare sau chiar doar o atingere caldă pe umăr pentru a arăta încurajarea și aprecierea.
  • Spune-le că le iubești în fiecare zi, chiar dacă ești supărat cu ei.
  • Imaginea intitulată Fii un părinte bun Pasul 2
    2. Iubeste-ti copiii neconditionali. Nu-i forțați să fie cine credeți că ar trebui să fie pentru a-ți câștiga dragostea. Lăsați-i să știe că le veți iubi mereu indiferent de ce.
  • De exemplu, ați putea spera că copilul dvs. va fi atletic. Dacă nu sunt cu adevărat interesați de sport, este important să le informați că este bine și să lucrați cu ei pentru a găsi o activitate care se potrivește mai bine intereselor lor.
  • În mod similar, nu-ți face copilul să se simtă rău dacă le ia un timp să se încălzească până la oameni, chiar dacă ești foarte ieșit.
  • Imaginea intitulată Fii un pas bun părinte 3
    3. Subliniați importanța experiențelor asupra jucăriilor. Jucăriile vă pot distra copilul pentru o vreme, dar ei nu le vor lăsa niciodată să se simtă iubiți și îngrijiți ca un părinte atent poate. În schimb, faceți timp să vă luați copilul pentru a face lucruri distractive - chiar și ceva la fel de simplu ca mâncarea unui con de înghețată în parc poate crea o memorie dulce care va dura mult mai mult decât orice jucărie.
  • Chiar și doar situată pe podea, poate fi o mare timp de legare pentru tine și pentru copiii tăi.
  • Imaginea intitulată Fii un bun pas părinte 4
    4. Lăudați-vă copiii pentru realizările lor. Ajuta copiii dvs. să se simtă mândri de realizările lor și bune despre ei înșiși. Când fac ceva bun, spuneți-i că ați observat și că sunteți foarte mândru de ei. Dacă nu le dați încrederea, ei trebuie să fie în lume singuri, atunci ei nu se vor simți împuterniciți să fie independenți sau aventuroși.
  • Fiți specifici în lauda dvs. pentru a le spune exact ce este apreciat. De exemplu, în loc să spunem, "Loc de muncă bun!" Ai putea spune, "Ați făcut mari întoarcerea cu sora ta în timp ce jucați," sau "Vă mulțumim că ați curățat jucăriile după ce ați jucat cu ei!"
  • Faceți-o un punct de a lăuda realizările copiilor dvs. și un comportament bun mai mult decât talentele lor naturale. Care îi va ajuta să învețe să aprecieze luarea unei provocări dure.
  • Încercați să obțineți obiceiul unui obicei de a vă lăuda mai mult copiii decât le oferiți feedback negativ. Deși este important să-i spui copiilor dvs. atunci când fac ceva greșit, este, de asemenea, important să le ajuți să construiască un sentiment pozitiv de sine. În plus, dacă vă concentrați prea mult pe un comportament rău, copiii dvs. pot acționa mai mult ca o modalitate de a vă atrage atenția.
  • Imaginea intitulată Fii un bun pas părinte 5
    5. Evitați compararea copiilor dvs. la alții, în special a fraților. Fiecare copil este individual și unic, deci sărbătoriți diferențele lor. Dacă comparați în mod constant copilul dvs. altor copii, s-ar putea să-i facă să se simtă ca și cum nu pot fi niciodată suficient de buni în ochii tăi. S-ar putea chiar să le țineți înapoi de la găsirea unui succes mai târziu. În loc să le comparăm cu alți copii, ajutați-i pe copii să învețe cum să îndeplinească goluri în termenii lor și să le încurajeze să urmeze calea care funcționează pentru ei.
  • Comparând un copil la frații lor, vă poate conduce copiii să dezvolte o rivalitate. Încercați să vă îngrijiți o relație iubitoare între copiii dvs., nu una competitivă.
  • Nu arătați favoritismul între copiii dvs., fie - dacă se certă, fiți corect și neutri.
  • Imaginea intitulată Fii un pas bun părinte 6
    6. Dă-ți copiii toată atenția cât vorbesc. Este important să aveți o comunicare deschisă cu copiii dvs., deci asigurați-vă că vă faceți timp să vă opriți și să ascultați când vin la dvs. cu întrebări sau preocupări. În plus, exprimați interesul pentru copiii dvs. și implicați-vă în viața lor. Acest lucru va ajuta la crearea unei atmosfere în care copiii dvs. pot veni la dvs. cu o problemă, oricât de mare sau mică.
  • Practicați ascultarea activă cu copiii dvs., astfel încât să știe că le acordăm atenție. Uită-te la ei în timp ce vorbesc cu tine și le arătați că urmăriți-vă de ladu-vă și făcând declarații afirmative, cum ar fi "Uh huh," "Înțeleg," sau "Continuă." Când este rândul tău să vorbești, să parafraze ceea ce i-ai auzit spunând înainte de a răspunde. De exemplu, ai putea spune, "Se pare că spui că lista de chrezei din această săptămână este nedreaptă."
  • Încercați să renunțați la un anumit moment pentru a discuta cu fiecare copil în fiecare zi. Acest lucru poate fi înainte de culcare, la micul dejun sau în timpul unei metri după școală. Tratați acest timp ca sacru și evitați verificarea telefonului sau distragerea.
  • Imaginea intitulată Fii un bun părinte bun 7
    7. Faceți o singură dată pentru fiecare copil. Este foarte important ca copiii să se simtă că sunt importanți pentru părinții lor, atât de intenționat, să scoată timp să-și petreacă cu fiecare dintre copiii dvs. În acel moment, planificați ceva distractiv să faceți împreună, cum ar fi să mergeți la o plimbare, să obțineți o gustare sau să punem împreună un puzzle. În timp ce faceți asta, dați copilului dvs. atenția completă - discutați cu ei și ascultați ce au de spus. Chiar și doar timpul petrecut în mod obișnuit, pot fi cu adevărat semnificative pentru ei.
  • Încercați să vă împărțiți timpul în mod egal dacă aveți mai mult de un copil. Cu toate acestea, rețineți că nu trebuie să faceți același lucru cu fiecare unul dintre copiii dvs. care iubește patinajul cu role, de exemplu, în timp ce celălalt ar fi cel mai fericit cu o excursie la bibliotecă.
  • Să fie angajați și cu școala lor. De exemplu, atunci când puteți, încercați să participați la funcții de școală, faceți temele cu copiii dvs. și monitorizați-vă notele pentru a obține un sentiment de modul în care fac în școală.
  • Aveți grijă să nu vă înăbușiți sau să vă aruncați copiii, cu toate acestea, dați-i timp și ei înșiși. Vrei să se simtă ca timpul tău împreună este special, nu ca și cum ar fi fost forțați să-ți petreci timpul cu tine.
  • Imaginea intitulată Fii un bun părinte bun 8
    8. Respectați confidențialitatea copilului dvs. pentru a construi încredere. Permiteți-i copiilor să simtă că, odată ce intră în camera lor, nimeni nu va privi prin sertarele lor sau nu-și citește jurnalul. Acest lucru îi va învăța să-și onoreze propriul spațiu și să respecte intimitatea altora. De asemenea, le va da un sentiment de stabilitate și va ajuta la construirea încrederii între voi doi.
  • Permiteți copilului dvs. să-și mențină spațiul personal și să accepte că este normal ca acestea să păstreze uneori secrete de la dvs., mai ales că îmbătrânesc. Puteți echilibra acest lucru având o politică de ușă deschisă, astfel încât să vă poată aborda dacă au nevoie de ajutor cu o problemă.
  • Imaginea intitulată Fi un pas părinte bun 9
    9. Fi acolo pentru repere. Este posibil să aveți un program de lucru agresiv, dar ar trebui să faceți tot ce puteți pentru a fi acolo pentru momentele importante din viața copiilor dvs., din considerentele lor de balet și din zilele de naștere la absolvirea lor de liceu. Amintiți-vă că copiii cresc repede și că vor fi pe cont propriu înainte de a ști asta. Șeful dvs. poate sau să nu vă amintiți că ați pierdut această întâlnire, dar copilul dvs. vă va aminti cu siguranță că nu ați participat la jocul în care au fost.
  • Dacă se întâmplă ceva și trebuie să pierdeți o piatră de hotar importantă, lăsați-i copilul să știe că îți pare rău că ai pierdut-o și ai făcut-o la ei cu o sărbătoare specială. De exemplu, dacă nu vă puteți lua copilul în clasa în prima zi a școlii, ați putea sărbători prin luarea cina preferată și un desert special în noaptea aceea.
  • Partea 2 din 4:
    Fiind un disciplinar bun
    1. Imaginea intitulată Fii un părinte bun Pasul 10
    1. Aplicați reguli și consecințe rezonabile. Creați o listă de reguli de gospodărie care vă vor ajuta copiii să conducă o viață fericită și productivă. Asigurați-vă că aceste reguli sunt potrivite pentru vârsta copilului dvs. Amintiți-vă, regulile și liniile directoare ar trebui să vă ajute copilul să se dezvolte și să crească, dar nu ar trebui să fie atât de stricte încât simt că nu pot face nimic corect.
    • De exemplu, dacă aveți un copil mai mic, ați putea avea reguli ca "Nu iesi afara fara un adult," Cu consecința de a fi întemeiat în interior dacă vor sparge această regulă. Pentru copiii mai mari, ați putea stabili reguli despre a ajuta în jurul casei și ați putea lua un privilegiu ca timpul ecranului dacă nu își fac treburile.
    • Ascultați feedbackul copilului dvs. despre regulile pe care trebuie să le urmeze, dar amintiți-vă - sunteți părintele. Copiii au nevoie de limite. Un copil care a fost permis să se comporte așa cum se va bucura de viața adultă atunci când trebuie să se supună regulilor societății.
    • Evitați formele excesive de pedeapsă și niciodată nu faceți nimic care implică rănirea fizică a copilului dvs. - în plus față de a fi abuziv, poate face de fapt probleme comportamentale mai rău.
  • Imaginea intitulată Fii un bun pas părinte 11
    2. Fiți în concordanță cu regulile dvs. Chiar dacă poate fi greu uneori, este important să punem în aplicare aceleași reguli tot timpul. Încercați să nu lăsați copilul să vă manipulați să faceți excepții. Dacă lăsați copilul să facă ceva ce nu ar trebui să facă doar pentru că el sau ea aruncă un tantrum, atunci acest lucru arată că regulile dvs. sunt rupte.
  • Dacă copilul dumneavoastră se simte ca și cum regulile dvs. sunt rupte, ei nu vor avea un stimulent să le lipi.
  • Imaginea intitulată Fii un bun părinte bun 12
    3. Controlați-vă temperamentul cât de mult puteți. Este important să încercați să fiți cât mai calm și rezonabil posibil atunci când aveți de-a face cu copiii dvs., chiar dacă sunt greșit. Evident, aceasta poate fi o provocare destul de o provocare, mai ales atunci când copiii tăi acționează sau doar te duc în perete, dar dacă te simți gata să-ți ridici vocea, să-ți faci o pauză și să te scuzați, sau cel puțin să lași copiii tăi știu că începeți să vă supărați.
  • Cu toții ne pierdem temperamentele și ne simțim în afara controlului, uneori. Dacă faceți sau spuneți ceva ce regretați, ar trebui să vă cereți scuze copiilor voștri, lăsându-i să știe că ați făcut o greșeală. Învățându-i să-și ceri scuze și să recunoască când au fost greșite este o lecție mai importantă decât să acționeze ca și cum ai fi întotdeauna perfectă.
  • Imaginea intitulată Fii un pas părinte bun 13
    4. Fii un front unit cu celălalt părinte al copilului. Dacă vă ridicați copiii cu altcineva, este important ca copiii dvs. să vă gândească la dvs. ca un front unic - doi oameni care vor spune ambele "da" sau "Nu" la aceleași lucruri. Dacă copiii dvs. cred că mama lor va spune întotdeauna da și tatăl lor va spune că nu, atunci probabil vor învăța să se joace de asta pentru a obține ceea ce vor ei.
  • Acest lucru nu înseamnă că amândoi trebuie să fii de acord cu 100% despre tot ce are de a face cu copiii. Dar asta înseamnă că ar trebui să lucrați împreună pentru a rezolva problemele care implică copiii, în loc să fie rătăciți unul împotriva celuilalt.
  • Încercați să nu argumentați cu soțul / soția sau co-părinte în fața copiilor. Copiii se pot simți nesigur și se tem că au auzit părinții lor. În schimb, încercați să le arătați că atunci când oamenii nu sunt de acord, ei pot discuta în mod pașnic diferențele lor.
  • Imaginea intitulată Fi un pas părinte bun 14
    5. Creați un program disciplinat pentru a vă menține familia. Copiii dvs. ar trebui să se simtă ca un sentiment de ordine și o logică la lucrurile din gospodăria lor și în viața lor de familie. Acest lucru îi poate ajuta să se simtă în siguranță și în pace, ceea ce îi poate ajuta să trăiască o viață fericită atât în ​​cât și în afara casei lor. O modalitate bună de a face acest lucru este de a păstra un program regulat. De exemplu, ar trebui să aveți setarea orelor de culturi și ore de trezire, să serviți mese la aproximativ același timp în fiecare zi și să programați un timp pentru lucruri precum temele și jocul. Iată câteva modalități pe care le puteți oferi comenzi pentru copiii dvs .:
  • Păstrați-vă cu propria dvs. igienă, cum ar fi dușul și îngrijirea dinților dvs. și învățați-vă copilul că același lucru este așteptat de la ei.
  • Încurajați responsabilitatea oferindu-i copiilor locurile de muncă sau treburile obișnuite să facă ca parte a rutinei lor.
  • Imaginea intitulată Fii un bun părinte bun 15
    6. Critică comportamentul copilului tău, nu copilul tău. Dacă copilul dvs. este greșit, spuneți-i că nu vă place acțiunile lor. Cu toate acestea, reasigurați-le că vă place încă și îngrijiți-vă de ei, chiar dacă nu sunteți mulțumiți de acel comportament. În acest fel, vor fi mai probabil să se simtă ca și cum ar putea schimba modul în care acționează, în timp ce se simt încă iubiți și susținuți.
  • De exemplu, dacă vă prindeți copilul pentru frații lor, nu spuneți, "Ești atât de rău!" În schimb, spuneți ceva asemănător, "Este rău să numim nume de oameni, așa că cred că ar trebui să-ți ceri scuze lui Anna."
  • Fii asertiv dar bun când subliniezi ce a făcut copilul tău greșit. Fi aspru și serios, dar nu cruce sau nu înseamnă, când le spuneți ce vă așteptați.
  • Dacă ei se dezmembrează în public, ia-i deoparte și îi certați în mod privat. În acest fel, nu veți adăuga jena în amestec.
  • Imaginea intitulată Fii un pas bun părinte 16
    7. Nu puneți așteptări nerezonabile asupra copilului dumneavoastră. Încercați să nu faceți ca copilul să se simtă ca și cum trebuie să fie perfecți sau să trăiți până la ideea dvs. despre ceea ce ar trebui să fie perfect. De exemplu, nu împingeți copilul să obțină note perfecte sau să fie cel mai bun jucător din echipa sa de fotbal. În schimb, încurajați obiceiurile bune de studiu și sportivitatea bună și lăsați-o copilul să facă efortul în care sunt capabili.
  • Dacă acționați ca și cum vă așteptați cel mai bine, copilul dvs. va simți că nu se poate măsura niciodată și poate chiar să se revolte în acest proces.
  • Fii clar despre ceea ce te aștepți de la copilul tău. De exemplu, ar trebui să spuneți, "Vă rugăm să vă puneți pantofii," Decat, "Trebuie să plecăm, nu ar trebui să aveți pantofii dvs. de acum?"
  • Partea 3 din 4:
    Ajutându-vă copilul să construiască caracterul
    1. Imaginea intitulată Fii un bun părinte bun 17
    1. Învățați-vă copiii să fie independenți. Învățați-i pe copiii dvs. că este bine ca ei să fie diferiți și nu trebuie să urmeze mulțimea. Învățați-i de la greșit când sunt tineri și îi încurajează să-și ia propriile decizii, mai degrabă decât să decidă totul pentru ei.
    • Dă-i copiilor șansa de a face alegeri pe cont propriu. Dacă aveți un copil mic, de exemplu, puteți oferi 2-3 costume și lăsați-i să aleagă pe cea pe care doresc să o poarte sau le puteți lăsa să aleagă între mai multe gustări.
    • Când copiii dvs. sunt mai în vârstă, le dați alegeri asupra lucrurilor cum ar fi activitățile extracurriculare pe care doresc să le participă și prietenii pe care doresc să stea în jur - atâta timp cât vă simțiți că sunt influențe sigure, desigur.
    • Amintiți-vă că copilul dvs. nu este o extensie a dvs. Copilul dvs. este un individ sub îngrijirea voastră, nu o șansă să vă retrăiți viața prin ele.
  • Imaginea intitulată Fii un pas părinte bun 18
    2. Fi un model bun de rol. Probabil că cel mai important lucru pe care îl puteți face ca părinte este să fii o bună influență. Dacă vă așteptați la anumite comportamente de la copiii dvs., trebuie să le modelați cu adevărat. Nu trebuie să fii o persoană perfectă, dar ar trebui să te străduiești să faci așa cum vrei ca copiii tăi să facă și să fie dispus să recunoască când faci greșeli.
  • De exemplu, dacă doriți ca copiii dvs. să fie politicos și amabili, nu vă strigați în trafic sau faceți clic pe cineva care ține linia de la magazinul alimentar.
  • Dacă doriți să învățați copii despre caritate, luați-vă copiii cu dvs. la o bucătărie de supă sau la adăpost fără adăpost și să ajutați mesele. Explicați-le de ce faceți acte de caritate, astfel încât ei înțeleg de ce ar trebui.
  • Dacă doriți ca copiii dvs. să facă treburi de uz casnic, cereți-i să vă ajute în timp ce curățați în jurul casei. Nu le cereți doar să-și curățe camera în timp ce stați pe canapea.
  • Imaginea intitulată Fii un bun părinte bun 19
    3. Practicați maniere bune cu copiii dvs. Manierele de bază vor lua o persoană pe tot parcursul vieții, așa că de la cele mai vechi vârste, învață copilul tău să spună lucruri cum ar fi, "Vă rog," "Mulțumesc," și "Scuzați-mă." De asemenea, învață-i despre așteptarea rândului lor, împărtășind cu ceilalți și cum să acționeze în situația asocială.
  • Amintiți-vă, cea mai bună modalitate de a vă învăța că manierele dvs. de copii este de a le modela singur!
  • Imaginea intitulată Fii un bun părinte bun 20
    4. Încurajați-i pe copiii dvs. să aibă un stil de viață sănătos. Este important să vă asigurați că copiii dvs. mănâncă alimente sănătoase la fel de mult cât pot, că ei primesc o mulțime de exerciții fizice și că se odihnesc suficient în fiecare noapte. Nu-i forțați să mănânce sau să acționeze într-un anumit mod, dar încercați să oferiți opțiuni sănătoase în loc să umpleți casa cu alimente junk și să planificați activități pentru familie care să-i facă pe toată lumea și să se miște.
  • O modalitate de a le încuraja să-și exercite este să le facă să joace un sport mai devreme în viață, astfel încât ei găsesc o pasiune care este, de asemenea, sănătoasă.
  • Începeți obiceiurile alimentare sănătoase la o vârstă fragedă. Din momentul în care începeți să introduceți alimente solide, oferiți o varietate de fructe și legume adecvate de vârstă, mai degrabă decât gustări nesănătoase, cum ar fi chipsurile și dulciurile.
  • Imaginea intitulată Fii un bun pas de părinți 21
    5. Fie ca copiii tăi să-și facă propriile greșeli. Viața este un mare profesor, deci nu fi prea rapid să vă salvați copilul de la rezultatele propriilor acțiuni. Știți că nu vă puteți proteja pentru totdeauna copiii și că sunt mai bine să învețe lecțiile vieții mai devreme decât mai târziu. Deși poate fi greu să stai înapoi și să urmărești copilul tău să facă o greșeală, acest lucru va beneficia atât de tine, cât și pe copilul tău pe termen lung.
  • De exemplu, dacă copilul dvs. refuză să poarte o jachetă, nu le forțați - își vor da seama de greșeala lor când se răcesc. Cu toate acestea, puteți aduce jacheta în timp ce își schimbă mintea.
  • Să fie rezonabil atunci când le lăsați să facă față propriilor consecințe. De exemplu, uneori este mai bine să lăsați copilul să cadă de pe canapea, mai degrabă decât să strige la ei să coboare pentru a 14-a oară la rând. Cu toate acestea, dacă stau pe marginea unei stânci, ați vrea în mod evident să intervină.
  • Încercați să nu spuneți, "ți-am zis eu," Când copilul dvs. învață o lecție de viață pe cont propriu. În schimb, lăsați copilul să-și tragă propriile concluzii despre ceea ce sa întâmplat.
  • Partea 4 din 4:
    Adolescenți părinți și adulți tineri
    1. Imaginea intitulată Fii un pas părinte bun 22
    1. Accentuați moderarea și responsabilitatea atunci când vine vorba de consumul de alcool. Puteți începe să vorbiți despre acest lucru chiar și atunci când copiii sunt tineri. Explicați că vor trebui să aștepte până când sunt suficient de bătrâni pentru a vă bucura de o băutură cu prietenii și vor vorbi despre importanța driverelor desemnate. În plus, fii sincer cu adolescenți despre efectele pe care alcoolul le poate avea asupra creierului și corpului lor.
    • Încurajați-vă adolescenții să așteptați până când sunt suficient de vechi pentru a bea. Spune-le că chiar și atunci, ei nu ar trebui să bea niciodată și să-i asigure că, dacă sunt vreodată afectați, ei vă pot suna și vă veți asigura că ajung acasă în siguranță.
  • Imaginea intitulată Fii un bun pas părinte 23
    2. Fii sincer cu copiii tăi despre sex. Dacă copilul dvs. are întrebări despre sex, este important să răspundeți la întrebările lor calm și fără jenă. Dacă nu răspundeți la întrebările lor, acest lucru le poate lăsa neinformate și rușine, ceea ce le poate face rău mai târziu în viață. De la o vârstă fragedă, discutați cu copiii dvs. despre anatomia lor, inclusiv numele propriu-zis pentru părțile corpului lor. Pe măsură ce îmbătrânesc, vorbește cu ei despre pubertate, concepție, contracepție și sexul de impact are pe relații.
  • Este natural ca copilul tău să devină curios despre corpul lor, pe măsură ce îmbătrânesc. Dacă vin la dvs. cu întrebări, răspundeți-le în mod deschis și încercați să nu vă simțiți jenați.
  • Imaginea intitulată Fii un bun părinte bun 24
    3. Fii acolo pentru copilul tău până la vârsta adultă. Părinții dvs. va avea un efect de viață pe copilul dvs. și vor avea nevoie întotdeauna de dragostea și afecțiunea voastră, chiar dacă aveți sute de kilometri distanță. În timp ce nu veți fi întotdeauna o prezență zilnică constantă în viața copilului dvs., ar trebui să lăsați întotdeauna copiii să știe că vă pasă de ei și că veți fi întotdeauna acolo pentru ei.
  • Indiferent de vârsta, dacă aveți o relație bună cu copiii dvs., vă vor întoarce încă la sfaturi.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Fii foarte atent la adulții pe care îi introduceți copilului tău.
  • Ca părinte, căutați echilibru și sprijin când aveți nevoie de ajutor pentru a obține totul făcut și fiți bun pentru tine când ceva se alunecă prin crăpături.
  • Nu vă trăiți viața prin copiii dvs. Să-i facă propriile alegeri și să-și trăiască viața cum vor ei.
  • Luați o clasă de părinți la Centrul local de educație pentru adulți pentru a vă ajuta să vă simțiți mai încrezători în rolul dvs.
  • În timp ce mulți oameni vor încerca să vă dea sfaturi părintești, să vă dați seama că este în cele din urmă decizia dvs. cum doriți să vă ridicați copilul.
  • Utilizați conexiunea ca recompensă. De exemplu, ați putea oferi lucruri cum ar fi timp în plus sau câteva minute suplimentare care se joacă cu dvs. ca o modalitate de a recunoaște un comportament bun.
  • Avertizări

    În timp ce laudă copiii, concentrați-vă asupra eforturilor și nu finalizați rezultatele pentru a evita ridicarea laudă-junkies.
  • Niciodată să nu depășească un copil. Poate duce la un comportament încăpățânat și iresponsabil.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar