Cum se calculează suportul pentru copii

Suportul pentru copii este conceput pentru a acoperi nevoile de bază ale copilului, inclusiv alimentele, îmbrăcămintea și alte îngrijiri (cum ar fi asigurarea medicală). De asemenea, este conceput pentru a permite unui copil să participe la stilul de viață al părintelui non-custodial. Suportul pentru copii poate fi acordat chiar dacă părinții nu s-au căsătorit niciodată. Indiferent dacă intenționați să plătiți sau să intenționați să primiți plăți pentru sprijinul copiilor, puteți obține o idee brută a sumei prin învățarea de către factorii instanțelor judecătorești.

Pași

Partea 1 din 3:
Înțelegerea plăților de sprijin pentru copii
  1. Imagine intitulată Calculați suportul pentru copii Pasul 1
1. Înțelegeți scopul sprijinului pentru copii. Pensie alimentara este conceput pentru a permite unui copil să se bucure de un nivel de trai care este aproximativ de ceea ce el sau ea s-ar fi bucurat că părinții au trăit împreună. Sprijinul pentru copii poate fi comandat atunci când părinții sunt separați, nu au locuit niciodată împreună sau sunt în divorț, dizolvarea căsătoriei, anularea sau în mijlocul cazurilor de separare și de separare legală. De obicei, este plătit părintelui cu care copiii petrec majoritatea timpului lor.
  • Suportul pentru copii nu este o pensie alimentară. Scopul alimentării este de a reabilita sau de a susține un fost soțos. Deși celălalt părinte poate beneficia financiar de plățile de sprijin pentru copii, scopul plăților este de a beneficia copiii care nu mai trăiesc cu dvs.
  • Plățile pentru sprijinul copiilor sunt stabilite de o instanță sau sunt convenite de părinții înșiși, care apoi au acordul lor aprobat de o instanță.
  • Odată stabilită, plățile pentru sprijinul copiilor pot fi modificate numai prin ordin judecătoresc.
  • Imagine intitulată Calculați suportul pentru copii Pasul 2
    2. Citiți legile statului privind sprijinul pentru copii. Fiecare stat are formule pentru determinarea plăților de sprijin pentru copii, de obicei găsite în statute. Puteți găsi statutul dvs. introducând "suport pentru copii" și starea dvs. într-un browser web. Aceste formule consideră nevoile copilului și capacitatea părinților de a plăti. Aceste formule, totuși, sunt adesea doar "orientări", pe care un judecător îl poate pleca de la. În mod tipic, instanțele judecătorești pot lua în considerare o varietate de factori la stabilirea plăților de sprijin pentru copii:
  • Venitul părinților. Unele state consideră doar venitul părinților non-custodial, în timp ce alte instanțe consideră ambele. De asemenea, unele state utilizează venituri "brute", în timp ce alții consideră doar veniturile "nete" (venituri după impozitare și deduceri admisibile, cum ar fi taxele și / sau taxele Uniunii).
  • Sprijinirea copilului sau pensia pe care fie părintele primește sau plătește dintr-o căsătorie anterioară.
  • Care părinte plătește pentru îngrijirea copiilor și îngrijirea sănătății.
  • Fie că oricare dintre părinți este responsabil pentru copiii, alții decât copiii din căsătoria actuală.
  • Numărul de copii fiecare părinte sprijină și vârsta lor. Acest factor este important deoarece cheltuielile de creștere a copiilor nu se dublează pentru fiecare copil pe care îl adăugați.
  • Fie că oricare dintre părinți locuiește cu un nou partener sau soț care contribuie la cheltuielile gospodăriilor.
  • Dacă copilul este dezactivat. Dacă copilul dvs. este dezactivat, plățile de asistență ar putea continua pe termen nelimitat dacă copilul nu este capabil de auto-îngrijire.
  • Imagine intitulată Calculați suportul pentru copii Pasul 3
    3. Faceți cunoștință cu un avocat. Un avocat cu experiență va putea să evalueze mai precis plățile pentru sprijinul copiilor. Avocații au, de asemenea, experiență cu judecători particulari și vor cunoaște o credință a unui judecător care să difere de la o formulă de stat.
  • Pentru a găsi un avocat cu avocatură cu experiență de familie, puteți vizita site-ul dvs. de asociere din bara de stat. Statele desfășoară adesea servicii de recomandare, pe care le puteți apela sau trimite un e-mail.
  • Partea 2 din 3:
    Luând stocul de finanțe
    1. Imagine intitulată Calculați suportul pentru copii Pasul 4
    1. Calculați venitul brut al părintelui non-custodial. Majoritatea formulelor necesită ca părintele non-custodial să plătească un procent din venitul său brut. În mod obișnuit, cu atât este mai mare venitul brut al părintelui, cu atât plățile de sprijin pentru copii vor fi mai mari. Următoarele contează în scopul venitului:
    • salariile și sfaturile, precum și veniturile independente
    • Bonusuri și stimulente plata de la locul de muncă
    • venituri dintr-un fond de încredere sau dintr-o proprietate
    • Beneficiile guvernamentale, cum ar fi prestațiile de securitate socială
    • venituri din pensiune
    • Beneficiile veteranilor și personalul militar Fringe Beneficii
  • Imagine intitulată Calculați suportul pentru copii Pasul 5
    2. Documentați cheltuielile de uz casnic și de viață. Cheltuielile lunare de uz casnic și de viață, cum ar fi ipoteca sau chiria, îmbrăcămintea, alimentele, asigurările de sănătate, utilitățile electrice și alte utilități pot fi luate în considerare la determinarea obligațiilor de sprijinire a copilului părintelui non-custodial. Cheltuielile discreționare pe care le puteți avea, cum ar fi cultivarea și membrii clubului, nu pot fi incluși în calculele dvs. de uz casnic și de viață. Dacă aveți împrumuturi personale, contactați avocatul Divorț pentru a vedea dacă împrumuturile ar trebui incluse în calculele lunare de cheltuieli.
  • Statele diferă în ceea ce privește dacă ei consideră sau nu aceste informații. Din ce în ce mai mult, statele sunt interesate doar de cheltuielile de trai dacă sunt legate de îngrijirea copilului. Cu alte cuvinte, statul nu-și pasă cât costă părintele non-custodial să trăiască la calcularea plăților sale de sprijin pentru copii.
  • Imagine intitulată Calculați suportul pentru copii Pasul 6
    3. Lista cheltuielilor legate de sănătatea și bunăstarea copiilor dvs. Cheltuieli, cum ar fi costurile asigurărilor de îngrijire a sănătății, îngrijirea de zi și educația, sunt, de asemenea, factori care influențează valoarea sprijinului pentru copii care trebuie plătit. Un scop al instanțelor este de a asigura copiii divorțului să mențină aceeași calitate și nivel de îngrijire a sănătății, resurse educaționale și îngrijiri de zi după procedurile de divorț, așa cum au avut în fața gospodăriei familiei.
  • Aceste cheltuieli sunt deosebit de importante pentru copiii care pot avea nevoi medicale sau educaționale speciale. Instanțele judecătorești nu doresc servicii care beneficiază de acești copii să se diminueze, ceea ce ar avea, la rândul său, să aibă un efect negativ asupra sănătății sau dezvoltării educaționale.
  • Imagine intitulată Calculați suportul pentru copii Pasul 7
    4. Calculați venitul părinților de custodie. Venitul părintelui custodial va trebui, de asemenea, să fie calculat, în același mod ca venitul părintelui neputodic. Pentru a obține o mai bună estimare a plăților de sprijin pentru copii, ar trebui să obțineți cât mai multe informații financiare din celălalt părinte. În absența unor informații specifice, ați putea estima aproximativ venitul său.
  • Pentru a estima, vizitați un expert salariu online. Odată ajuns acolo, puteți introduce titlul și locația postului pentru a găsi o estimare brută a ceea ce plătește un loc de muncă.
  • Dacă treceți printr-o divorț nedreptate, atunci amândoi ați putea dori să vă așezați cu avocații dvs. respectivi și să încercați să calculați plățile pentru sprijinul copiilor. În acest tip de setare, celălalt părinte poate fi mai dispus să împărtășească informații financiare personale.
  • Partea 3 din 3:
    Estimarea plăților pentru sprijinul copiilor
    1. Imagine intitulată Calculați suportul pentru copii Pasul 8
    1. Găsiți calculatorul online al statului dvs. Alllaw.COM oferă Calculatoarele de sprijin pentru copii online pe care le puteți utiliza pentru a estima plățile de sprijin pentru copii. Aceste calculatoare online sunt ușor de utilizat și de a organiza informații financiare o briză.
    • Înțelegeți că aceste calculatoare oferă doar estimări. Cantitatea dvs. finală de sprijin pentru copii ar putea varia de la această sumă.
    • Statele pot avea, de asemenea, calculatoare separate care nu sunt afiliate la alllaw. Le puteți găsi prin căutarea "Calculator de sprijin pentru copii" și starea dvs. Aceste calculatoare vin uneori cu ghiduri de utilizare, care explică în profunzime Factorii pe care o instanță o ia în considerare.
    • Ghidul utilizatorului din California, de exemplu, poate fi găsit Aici.
  • Imagine intitulată Calculați suportul pentru copii Pasul 9
    2. Negociați plățile de sprijin. Aveți opțiunea de a ajunge la un acord cu celălalt părinte privind plățile de sprijin pentru copii. Orice acord trebuie să fie încă aprobat de către o instanță, deci va trebui să fiți de acord cu o sumă rezonabilă - ceva similar cu cea a formulei statului dvs. Judecătorii își păstrează capacitatea de a respinge un acord. Cu toate acestea, venind la un acord, oferă o anumită flexibilitate.
  • Dacă liniile directoare ale statului dvs. par prea mici, este posibil să încercați să negociați o sumă mai mare.
  • De asemenea, puteți negocia pentru a face un anumit condiții de sprijin pentru copii "non-modificabile."Legea non-modificabilității este destul de complexă. Curtea păstrează întotdeauna puterea de a modifica chiar dispoziții de sprijin "ne-modificabile" dacă acest lucru este în interesul cel mai bun al copilului.
  • Cu toate acestea, unele state vă vor permite să stabiliți o plată minimă ne-modificabilă, atâta timp cât acest minim îndeplinește stabilirea minimă de formula de stat.
  • Indiferent ce sunteți de acord, va trebui să explicați Curții cum acordul deservește cel mai bun interes al copilului.
  • Imagine intitulată Calculați suportul pentru copii Pasul 10
    3. Să înțeleagă implicațiile fiscale ale sprijinului pentru copii. Suportul pentru copii este fără taxe la nivel federal pentru destinatari. Cu toate acestea, plățile pentru sprijinul copiilor nu sunt deductibile de impozit pentru părinții care efectuează plățile.
  • Dacă negociați sprijinul pentru copii ca parte a unui acord de decontare maritală, trebuie să vă asigurați că suportul pentru copii este desemnat ca atare și nu a fost luminat cu pensie alimentară. Luptarea ei împreună cu pensia Alimoniu va face ca aceasta să își piardă statutul de scutire de taxe.
  • Trebuie să contactați un avocat fiscal cu întrebări dacă sunteți îngrijorat de consecințele fiscale ale sprijinului pentru copii.
  • sfaturi

    Contactați instanța și solicitați o modificare temporară sau permanentă de sprijin pentru copii dacă circumstanțele financiare ale dvs. sau ale fostei dvs. soți se modifică. Urgențele medicale (care afectează fie un copil sau părinte) sau șomajul unui părinte poate justifica o modificare temporară a ordinelor de sprijin pentru copii. Curtea poate modifica permanent un ordin de sprijin pentru copii în cazul în care veniturile unui părinte crește sau scade, un reamier al părintelui și beneficiază de veniturile suplimentare noul lor soț care aduce în căsătorie, un părinte devine invalid sau un copil dezvoltă nevoi speciale de sănătate sau educaționale.
  • În cazul în care plățile dvs. de sprijin pentru copii aprobate de Curte vă lasă să vă legați financiar, să vă revizuiți buzunarele pentru a vedea dacă puteți efectua ajustări. Ajustarea reținerii impozitului pe profit sau reducerea cantității de deducerile voluntare, cum ar fi contribuțiile de compensare amânată, vă poate mări plata la domiciliu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar