Cum să răspundeți la o întrebare de interviu cu privire la experiența dvs. Anterioară de angajare

Un lucru pe care îl veți auzi la orice interviu de lucru pe care îl faceți este o variație de "spune-mi despre experiența dvs. de muncă."La urma urmei, cel mai bun predictor al performanței locului de muncă este anterior performanta la locul de munca. Această întrebare este mai încărcată decât credeți că intervievatorul dvs. poate dori să știe ce abilități ați învățat la vechea ta slujbă, ceea ce ați terminat, ceea ce ați plăcut și nu vă place, motivul pentru care ați plecat și de ce experiența de muncă vă va face bun candidat pentru orice poziție pe care o intervievezi. Asta e foarte mult, huh? Nu stresați. Cu o mică pregătire, veți putea răspunde la această întrebare strălucitoare.

Pași

Partea 1 din 3:
Descrierea experienței dvs
  1. Imaginea intitulată acumularea unei cheltuieli Pasul 6
1. Faceți cercetările despre poziția pentru care intervievați. Trebuie să știți tot ce puteți despre ceea ce va fi responsabilitățile dvs., ce abilități veți fi de așteptat să știți sau să învățați rapid și mediul în care veți lucra. Cel mai important, trebuie să știți cum este similar și cum este diferit de locul de muncă anterior sau curent. Acest lucru este esențial, astfel încât să nu faceți nici un deget de la picioare în timp ce discutați despre experiența dvs. la locul de muncă anterior.
  • Este posibil să nu doriți să vă plimbați cât de mult vă bucurați de compania dvs. mică și intimă dacă aplicați la o corporație uriașă. Cu cât știți mai mult despre oportunitate, cu atât mai ușor puteți personaliza răspunsul dvs. pentru a arăta cât de bine vă potriviți la compania care vă intervievează.
  • Imagine intitulată Răspuns Întrebările interviului comportamental Pasul 11
    2. Observați despre lucrurile pe care le-ați bucurat de ultimul loc de muncă. Da specific exemple și asigurați-vă că se aliniază cu poziția pe care o intervievezi. Intervievatorul încearcă să determine cât de bine vă veți potrivi la compania lor și, de asemenea, încercați să vă determinați caracterul. Este important să arătați că sunteți un jucător de echipă și loial angajatorului dvs., evidențiind lucruri specifice pe care le bucurați în poziția anterioară care va fi similară în noua poziție.
  • Imagine intitulată Răspuns Care este pasul dvs. de lucru etic 6
    3. Expresie Orice display tact. Acest lucru nu este un moment pentru a vă bate fără sens curentul sau angajatorul dvs. anterior. Mai degrabă, utilizați-l ca o altă șansă de a arăta cât de perfectă veți fi pentru poziția pe care o faceți. Dacă intervievați pentru o poziție diferită de cea pe care o țineți în prezent, puteți explica pur și simplu de ce sunteți o potrivire mult mai bună pentru cei dintâi. De asemenea, puteți utiliza acest lucru ca o oportunitate de a explica ce a fost veche compania dvs. și ce oferă noile companii.
  • De exemplu, dacă încercați să faceți mișcarea de la contabilitate la vânzări, ați putea explica că nu vă place lipsa comunicării față-în-față pe care ați avut-o în rolul dvs. anterior.
  • Dacă vă deplasați de la o companie mare la o companie mică, ați putea discuta dorința dvs. pentru un set de birou mai intim.
  • Nu vorbi derogatoriu despre colegii sau compania dvs. Acest lucru nu vă va arăta într-o lumină pozitivă, iar intervievatorul ar vedea mult mai degrabă loialitatea, dedicarea și optimismul.
  • Partea 2 din 3:
    Explicarea ieșirii dvs
    1. Imaginea denumită devine un etapă de interogator 15
    1. Concentrați-vă pe dorința dvs. de a lucra pentru compania de interviu. În mod clar, există un motiv pentru care intervievați pentru un nou loc de muncă, iar explicația dvs. ar trebui să plătească intervievatorul. Lăsați-i să știe că vrei ocazia pe care o oferă și Asta e De ce vă lăsați poziția curentă.
    • Este posibil să fiți total și complet mulțumiți de locul de muncă actual, dar veți vedea această oportunitate ca și mai bine.
  • Imagine intitulată RĂSPUNSUL INFORMAȚII INTERVIULUI CONEMPLORULUI PASUL 6
    2. Vorbiți cu amabilitate de angajatorul dvs. anterior sau actual. Acest punct ar trebui să fie subliniat. Nu este nimic de câștigat de la insultarea companiei dvs. anterioare. Chiar mai important, acest lucru poate spune intervievatorului că sunteți în zbor sau intitulat. De exemplu, dacă îi spui intervievatorului că nu ți-a plăcut șeful tău sau un aspect al muncii, poate indica faptul că o să decolezi ori de câte ori ți-a reținut ceva.
  • Nu aveți nevoie să vă degradați locul de muncă anterior pentru a vă explica de ce plecați sau de ce ați plecat. Doar spuneți că sunteți mai potrivită în altă parte sau sunteți pregătiți pentru o nouă provocare.
  • Asigurați-vă că oferiți doar motive importante. Codul de îmbrăcăminte, problemele de programare și drama interpersonală nu sunt de obicei motive bune.
  • Imagine intitulată Răspuns Întrebările interviului comportamental Pasul 2
    3. Să fie umil și cinstit atunci când adresați o concediu sau terminare. Intervievatorul dvs. poate ajunge la angajatorii sau referințele dvs. din trecut, astfel încât onestitatea dvs. este crucială. În mod obișnuit, un intervievator va înțelege despre un concediu, mai ales dacă sunteți transparent cu privire la ceea ce a avut loc exact. Dacă ați fost concediat, asigurați-vă că sunteți foarte atent la modul în care vă explicați. Poate că rolul tău sa schimbat și nu ați reușit să întâlniți cerințele, poate că nu ați fost pe deplin conștienți de cerințele de angajare când ați acceptat slujba, poate că a preluat noul management și nu ați mai fost o mare potrivire a rolului. Indiferent de motivul dvs., faceți sigur Oferiți o lecție pe care ați învățat-o prin experiență.
  • Dacă ați fost concediat sau ați fost concediat, poate exista un decalaj în angajarea dvs. pe care intervievatorul va fi curios. Dacă încercați să evitați subiectul sau luciul peste el, este posibil să ridicați mai multe steaguri roșii decât dacă ați explicat pur și simplu.
  • Puteți utiliza această situație dificilă și ciudată pentru a arăta integritatea și sinceritatea.
  • Nu te complica! Oferiți informațiile pertinente, dar nu intrați în nitty-gritty, detalii dramatice.
  • Partea 3 din 3:
    Discutarea abilităților și punctelor forte
    1. Imagine intitulată Creați o factură comercială Pasul 11
    1. Evidențiați abilitățile anterioare de locuri de muncă care se aplică noii oportunități. Spuneți intervievatorului despre orice domeniu de expertiză care ar fi transferabil la noul loc de muncă. Dacă nu există multe seturi de abilități specifice, puteți vorbi mai general despre cât de repede învățați lucruri noi, să vă adaptați la noi situații și să trimiteți noi competențe. Calități personale, cum ar fi o etică puternică de lucru, fiind de încredere și fiind un mare comunicator sunt minunate pentru a discuta și.
  • Imagine intitulată RĂSPUNSUL INFORMAȚII INTERVIEI DE CONSIDURARE Pasul 4
    2. Dați un exemplu despre modul în care ați tratat probleme la locurile de muncă anterioare. Deși ar fi frumos să-i spui intervievatorului că totul a fost perfect în slujba ta anterioară și ați fost angajat al lunii în fiecare lună, probabil că nu este credibil. Puteți și ar trebui să aduceți provocări cu care v-ați confruntat în vechea ta poziție și cum ați crescut până la ei. Utilizați un exemplu concret unde puteți arăta modul în care vă păstrați răciți sub presiune, luați decizii dure sau exercitați abilități puternice de conducere.
  • Cheia este de a arăta intervievatorului că sunteți un gânditor critic axat pe soluții și rezultate.
  • Imagine intitulată RĂSPUNSUL INTERVIULUI INTERVIULUI PASUL 8 PASUL 8
    3. Identificați ceea ce considerați cele mai mari realizări ale dvs. până acum. Este imperativ să vă gândiți în prealabil răspunsul dvs., deoarece aceasta este șansa dvs. de a discuta despre dvs cel mai important Povestea de succes până în prezent. Gândiți-vă la un moment în care ați depășit o provocare uriașă, ați făcut o schimbare pozitivă mare la locul de muncă sau ați primit rezultate sau feedback remarcabile după finalizarea unei sarcini.
  • Asigurați-vă că indiferent de realizarea dvs., se referă la muncă pe care ați face-o în poziția pe care o intervievezi.
  • Mai degrabă decât să se concentreze exact ce Ați realizat, concentrați-vă Cum Ai realizat-o.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar