Cum să deveniți un recepționer hotel

Rolul recepționerului hotelului este vital, deoarece sunt, în esență, fața organizației, fiind orientată spre client și responsabilă de rezervări de rezervare. Obținerea experienței de administrare a birourilor și menținerea unei atitudini profesionale vă poate ajuta să vă aterizați un loc de muncă ca recepționer hotel. Luați cursuri de ospitalitate și învățați o nouă limbă pentru a impresiona viitorul angajatorilor și pentru a arăta potențialii șefi că veți oferi servicii excelente pentru clienți prin menținerea unei rețele de contacte care vă pot referi la abilitățile dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Învățați despre rolul
  1. Imaginea intitulată deveni un recepționer de hotel Pasul 1
1. Înțelegeți descrierea postului. În timp ce sarcinile de muncă vor varia de la hotel la hotel, există anumite responsabilități pe care toate recepționerii Hotel sunt obligați să o gestioneze. Acestea includ manipularea rezervelor și anulări, procesarea plăților, răspunzând la întrebările oaspeților, luând mesaje și răspunsul la telefon.
  • Acest rol vă cere să puteți să rămâneți calm în situațiile stresante. Practicați atât răbdarea, cât și abilitățile de negociere.
  • Imaginea intitulată deveni un recepționer de hotel Pasul 2
    2. Pregătiți-vă pentru a lucra o varietate de schimburi. Lucrul ca un recepționer hotel va cere să lucreze zile, nopți, weekenduri și, uneori, peste noapte. Fiți pregătiți să păstrați un program flexibil.
  • Imaginea intitulată deveni un recepționer de hotel Pasul 3
    3. Obțineți o educație bine echilibrată. Un minim de diplomă de liceu va fi necesar, iar unele cursuri de colegiu sau o diplomă în domeniul ospitalității vă vor ajuta, de asemenea, să deveniți recepționer hotel. Învățând oa doua limbă, mai ales una folosită de turiști în locația pe care doriți să o lucrați, poate fi avantajoasă.
  • Luați cursuri de engleză și comunicații care vă vor oferi abilitatea de a comunica efectiv atât verbal cât și în scris.
  • Luați cursuri de matematică și de finanțare, astfel încât să fiți pregătiți să gestionați plățile și banii.
  • Căutați oportunități de a lua cursuri de ospitalitate. Multe colegii comunitare și școli online oferă cursuri în călătorie, turism și management hotel.
  • Partea 2 din 3:
    Câștigând experiență
    1. Imaginea intitulată deveni un recepționer hotel Pasul 4
    1. Obțineți experiență în funcții de birou și recepție. Lucrează ca recepționer sau un asistent de birou într-un cadru profesional. Acest lucru vă va ajuta să învățați abilitățile necesare unui recepționer hotel.
    • Obținerea experienței Gestionarea unei recepție vă poate face un candidat valoros pentru închiriere. Rămân în termeni buni cu foști angajatori, astfel încât să vă poată oferi o recomandare.
    • Răspundeți la telefoane, salutați clienții, organizați fișiere de hârtie și computer și obțineți experiență Gestionarea mai multor funcții administrative.
    • Mențineți o rețea de contacte. Rămâneți în contact cu cele mai mari-up-uri și să vă întrerupeți angajarea cu angajatorul dvs., astfel încât să vă poată oferi o referință personală atunci când aplicați în cele din urmă un rol de recepție a hotelului.
  • Imaginea intitulată deveni un recepționer de hotel Pasul 5
    2. Ascuți abilitățile de servicii pentru clienți. Lucrul ca funcționar într-un cadru cu amănuntul sau un call center vă va oferi experiența serviciului de relații cu clienții pe care trebuie să deveniți un recepționer hotel.
  • Oferiți răspunsuri la întrebări, să rezolvăm plângerile și să mențină o atitudine veselă, pozitivă și profesională atunci când se ocupă de clienți.
  • Imaginea intitulată deveni un recepționer de hotel Pasul 6
    3. Aflați diferite tipuri de software de calculator. Rămâneți la curent cu tehnologia, deoarece este posibil să aveți nevoie să învățați rapid programe de calculator. Multe hoteluri vor utiliza baze de date specifice și sisteme de rezervare online. Master o varietate de programe, astfel încât să puteți fi pregătiți pentru orice scenariu software.
  • Aflați cum să utilizați Suite Microsoft Office, inclusiv Word, Excel, Access și Outlook. Fiți familiarizați cu crearea unei foi de calcul a datelor, deoarece introducerea datelor va fi o parte esențială a locului de muncă.
  • Imaginea intitulată deveni un recepționer de hotel Pasul 7
    4. Puneți împreună un CV care reflectă educația și experiența dvs. Asigurați-vă că aveți o secțiune obiectivă, care evidențiază obiectivul dvs. de a deveni recepționer hotelier. Accentuați punctele forte și orice abilități relevante. Utilizați o reluare a probei pentru a formata corect documentul.
  • Asigurați-vă că ați verificat documentul dvs. pentru erorile de ortografie și asigurați-vă că utilizați limba profesională pe tot parcursul anului.
  • Partea 3 din 3:
    Găsirea unui loc de muncă
    1. Imaginea intitulată deveni un recepționer de hotel Pasul 8
    1. Căutați oportunități de angajare. Verificați site-urile de căutare online de locuri de muncă, cum ar fi CareerBuilder, Monster și într-adevăr. Puteți efectua o căutare utilizând cuvinte cheie specifice, cum ar fi "receptioner" și alegeți orașul sau starea pe care doriți să o lucrați.
  • Imaginea intitulată deveni un recepționer de hotel Pasul 9
    2. Sunați hoteluri în zona dvs. Sunați la recepție și întrebați dacă angajează un recepționer. În schimb, doriți să vizitați personal, astfel încât angajații să vă poată conecta fața cu numele dvs.
  • Renunțați la CV-ul la hotelurile locale unde doriți să lucrați. Cereți să vorbiți cu managerul și să vă prezentați. Acest lucru vă va oferi o șansă de a vă demonstra atitudinea profesională și pozitivă.
  • Imaginea intitulată deveni un recepționer de hotel Pasul 10
    3. Aplicați pentru slujbă. Odată ce găsiți un loc de muncă, trimiteți un CV și o scrisoare de intenție către managerul de angajare. Scrisoarea dvs. de intenție ar trebui să exprime de ce sunteți interesat de rolul recepționerului și care aveau active pe care le-ați aduce la rol. Dacă aveți experiență anterioară de lucru ca asistent administrativ sau recepționist, asigurați-vă că menționați că în scrisoarea de intenție.
  • Păstrați scrisoarea de intenție limitată la o pagină tipărită, deoarece angajatorul trebuie să citească prin multe aplicații. Utilizați limba pozitivă și energetică pentru a vă transmite personalitatea pe tot parcursul.
  • Imaginea intitulată deveni un recepționer hotelier Pasul 11
    4. Interviu pentru rolul. Purtați haine profesionale și luați în considerare ceea ce se poartă recepționerul curent pentru a menține un aspect consecvent. Hoteluri apreciază branding-ul lor, deci dacă hotelul utilizează culori specifice în logo-ul și branding, purtați acele culori la interviu. Fiți pregătiți să răspundeți la întrebări despre experiențele dvs. trecute și despre obiectivele viitoare cu compania.
  • În urma interviului, trimiteți un e-mail mulțumindu-vă intervievatorului pentru a vă întâlni timpul să vă întâlniți cu dvs. Sperăm că veți auzi înapoi într-o săptămână sau două cu știri că ați primit slujba.
  • sfaturi

    Aflați o limbă străină. Fiind capabil să comunice cu oaspeții internaționali vă va ajuta să obțineți un loc de muncă ca recepționist hotel.
  • Discutați cu recepționiștii hotelului despre locurile de muncă. Un profesionist vă va putea spune despre munca lor zilnică și vă poate oferi câteva sfaturi despre cum să deveniți un recepționer hotelier și ce abilități și puncte forte va trebui să vă dezvoltați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar