Cum să urmăriți după un interviu telefonic

Felicitări! Ai avut un interviu telefonic pentru un nou loc de muncă și acum te întrebi cum și chiar dacă ar trebui să urmezi. Într-o zi a interviului dvs. trebuie să urmați o notă de mulțumire care afirmă interesul față de poziția. Dacă au fost câteva săptămâni și nu ați auzit nimic, un apel rapid sau un e-mail pentru a verifica starea poziției este de obicei adecvată. Chiar dacă aflați că nu ați primit slujba, o scrisoare de urmărire bine fabricată ar putea să vă înțeleagă pentru oportunitățile viitoare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Trimiteți o scrisoare de mulțumire
  1. Imagine intitulată Urmărire după un interviu telefonic Pasul 1
1. Trimiteți scrisoarea dvs. într-o zi a interviului. Cu cât vă puteți trimite mai repede scrisoarea dvs. de mulțumire, cu atât mai bine. Acest lucru se datorează faptului că sunteți încă proaspăt în mintea intervievatorului dvs. imediat după interviul dvs. Dacă nu puteți trimite scrisoarea imediat, trimiteți-o la mai mult de 24 de ore după interviul dvs.
  • Dacă, de exemplu, interviul dvs. a fost la sfârșitul zilei de afaceri, poate doriți să așteptați până în dimineața următoare pentru a trimite nota dvs. În acest fel, nu se pierde într-o cutie poștală sau sub o grămadă de corespondență din ziua precedentă.
  • Imagine intitulată Urmărirea după un interviu telefonic Pasul 2
    2. Decideți dacă doriți să trimiteți un e-mail sau o scrisoare scrisă. În cele mai multe cazuri, un email este cea mai rapidă și cea mai potrivită modalitate de a vă trimite o mulțumire după un interviu telefonic. În cazuri rare, totuși, o scrisoare tipărită și semnată manual poate fi o alegere mai bună.
  • Dacă compania cu care interviurile dvs. nu are adrese de e-mail sau o prezență web, este adecvată o scrisoare tare.
  • Dacă știți că sunteți unul dintre cei 2-3 candidați care au primit un interviu pentru o poziție la nivel înalt, o notă semnată de papetărie formală poate fi, de asemenea, o idee bună.
  • Literele scrise de mână ar trebui să fie livrate cât mai curând posibil după un interviu. Luați în considerare renunțarea la scrisoarea dvs. la recepție sau având-o reporsă mai degrabă decât trimiterea acestuia prin poștă.
  • Imagine intitulată Urmărirea după un interviu telefonic Pasul 3
    3. Scrieți un subiect de e-mail care specifică locul de muncă pentru care ați intervievat. Linia dvs. de subiect ar trebui să comunice în mod clar două lucruri: e-mailul dvs. este o notă de mulțumire și poziția pe care ați intervievat-o. Managerii de angajare vorbesc adesea multor oameni despre multe locuri de muncă pe tot parcursul zilei. Trebuie să le ajutați să vă amintiți cine sunteți sau ei pot ignora e-mailul.
  • Un exemplu de linie clară și concisă este "vă mulțumesc - Serviciul de relații cu clienții."
  • Imagine intitulată Urmărire după un interviu telefonic Pasul 4
    4. Adresați-vă scrisoarea către intervievatorul dvs. Chiar dacă persoana care a intervievat nu este supraveghetorul pentru poziția, doriți să le mulțumiți. Deseori discutați cu un manager de angajare în timpul unui interviu telefonic și sunt persoana care va face recomandări managerului pentru interviuri în persoană. De aceea vrei să rămâi proaspăt în mintea lor.
  • Începeți scrisoarea dvs. cu un simplu ", dragă dl. Jones, "sau" Dragi MS. Smith."Salutul nu trebuie să fie creativ, trebuie doar să se adreseze intervievatorului dvs.
  • Dacă ați vorbit cu mai multe persoane, trebuie să scrieți scrisori separate pentru fiecare intervievator. Nu începeți scrisoarea cu "Dragă domnule. Jones și doamnă. Smith."
  • Imagine intitulată Urmărirea după un interviu telefonic Pasul 5
    5. Mulțumesc persoanei care utilizează un detaliu din interviul din primul paragraf. Vrei să-ți păstrezi nota suficient de scurtă încât nu este o povară de citit. Primul tău paragraf ar trebui să fie de 2-3 propoziții lungi. În prima teză, mulțumesc intervievatorului dvs. pentru a lua timp pentru a vorbi cu dvs. În cea de-a doua teză, reiterați interesul în poziție, menționând ceva ce vă place despre interviul dvs.
  • "Vă mulțumim că ați făcut timp pentru a vorbi cu mine despre poziția asociată serviciului clienți. Mi-a plăcut auzul despre clientela diversă pe care echipa ta lucrează cu fiecare zi. Știind că acest loc de muncă pare a fi un meci ideal pentru interesele mele și stabilit de calificare."
  • Imagine intitulată Urmărire după un interviu telefonic Pasul 6
    6. Vorbiți despre o abilitate sau o experiență relevantă în al doilea paragraf. La fel ca primul paragraf, al doilea paragraf ar trebui să fie de 2-3 propoziții lungi. Utilizați acest spațiu pentru a reaminti intervievatorul dvs. de una sau două abilități sau experiențe unice care vă fac o potrivire bună pentru această poziție. Dacă ați uitat să menționați ceva în interviu, utilizați acest spațiu pentru a aborda și acest lucru.
  • Nu doriți să vă amintiți abilități moi ca o comunicare puternică sau abilități bune ale oamenilor. Chiar dacă acestea sunt adevărate, ele sunt lucruri pe care mulți le citează și puțini se pot întoarce. În schimb, uitați-vă la abilități grele sau locuri de muncă din trecut care vă pregătesc pentru această nouă poziție.
  • De exemplu, "În plus față de entuziasmul meu pentru serviciul clienți, aduc cu mine 5 ani de experiență Gestionarea centrelor de apel. Acest lucru îmi oferă nu numai un fundal în interacțiunea directă a clienților, ci capacitatea de a depana problemele și de a organiza obiectivele echipei, ambele ar fi un activ în această poziție."
  • Imagine intitulată Urmărire după un interviu telefonic Pasul 7
    7. Încheiați scrisoarea dvs. cu informațiile dvs. de contact și o ultimă mulțumire. La sfârșitul scrisorii dvs. de mulțumire, permiteți intervievatorului dvs. să știe cum vă pot contacta dacă au întrebări suplimentare. Apoi, mulțumiți încă o dată pentru timpul lor și exprimați-vă interesul într-un interviu în persoană.
  • "Dacă aveți întrebări suplimentare despre fundalul sau experiența mea, puteți ajunge întotdeauna la mine la (000) 000-0000 sau Johndoe @ email.COM. Vă mulțumim din nou pentru timpul dvs. și sper că putem vorbi din nou despre această poziție în viitorul apropiat."
  • Imagine intitulată Urmărire după un interviu telefonic Pasul 8
    8. Semnați scrisoarea cu "sincer" sau o altă închidere adecvată. "Cu sinceritate," privește "și" a ta cu adevărat ", sunt cele mai simple, cele mai comune modalități de a închide scrisoarea dvs. Aceste lucrări pentru cele mai multe interviuri telefonice vă mulțumesc scrisori. Urmați închiderea cu numele și prenumele dvs. În acest fel, intervievatorul tău știe că ești tu, și nu celălalt Ioan care a intervievat acum 2 zile.
  • Dacă vă mulțumiți pe cineva pe care îl cunoașteți deja profesional sau cu care ați vorbit de mai multe ori, o închidere ca "cel mai bine respectă" "Cordial" sau "cu respect", poate fi mai potrivită.
  • Metoda 2 din 3:
    Întrebarea despre starea poziției
    1. Imagine intitulată Urmărire după un interviu telefonic Pasul 9
    1. Oferiți intervievatorului dvs. cu cel puțin o săptămână înainte de a urmări. Cu excepția cazului în care intervievatorul dvs. a spus că ar trebui să vă auziți mâine sau că nu veți auzi înapoi timp de o lună, dați-le o săptămână înainte de întrebarea despre starea postului. Amintiți-vă, acest loc de muncă este unul dintre multe lucruri pe care intervievatorul dvs. lucrează, deci chiar dacă sunteți încântați, vor avea nevoie de timp pentru a lua o decizie.
  • Imagine intitulată Urmărire după un interviu telefonic Pasul 10
    2. Alegeți dacă ar trebui să apelați sau să trimiteți un e-mail. Această parte este dificilă, deoarece într-adevăr este o chestiune de preferință a managerului dvs. de angajare. Dacă intervievatorul dvs. a specificat că trebuie să apelați sau să trimiteți prin e-mail cu orice întrebări, urmați instrucțiunile acestora. În caz contrar, luați în considerare avantajele și dezavantajele fiecăruia.
  • Un e-mail nu cere atenția imediată, deci este considerată mai puțin distragătoare și disruptive. Cu toate acestea, e-mailurile sunt, de asemenea, mai ușor de ignorat și mai puțin probabil să primească un răspuns.
  • Un apel telefonic este mai probabil să ajungă la intervievator și poate fi mai personal când este corect temporizat. Cu toate acestea, dacă este incorect temporizat, poate fi o distragere a atenției. Evitați să apelați în jurul prânzului, primul lucru dimineața sau chiar înainte de sfârșitul zilei de lucru.
  • Ia în considerare și natura locului de muncă. Dacă este o poziție de scriere, de exemplu, un e-mail este un spectacol mai bun al talentului tău. Dacă este un loc de muncă de vânzări, un apel dovedește că nu vă este frică să ridicați telefonul.
  • Imagine intitulată Urmărirea după un interviu telefonic Pasul 11
    3. Păstrați-vă scurt și politicos. Amintiți-vă, managerul de angajare are mult mai multe lucruri decât acest loc de muncă. Să fie considerați de timpul lor și să le întrebați politicos despre locul în care compania se află în procesul de angajare. Reiterați interesul dvs. în poziție și întrebați dacă au luat o decizie. Apoi, așteptați răspunsul lor.
  • "Buna domnule. Jones. Sunt încă foarte interesat de poziția asociată a serviciului clienți Am vorbit despre săptămâna trecută și vreau să întreb dacă a fost făcută o decizie cu privire la al doilea interviuri ", funcționează bine pentru un e-mail sau la telefon.
  • Dacă vă decideți să trimiteți un e-mail, titlul subiectului astfel încât intervievatorul să știe ce vă întrebați și ce poziție vă întrebați. Încercați un titlu ca "Urmărirea Asociației Serviciului Clienți."
  • Nu uitați să vă semnați adresa de e-mail cu numele dvs. complet, astfel încât intervievatorul dvs. să știe cine se apropie de ei.
  • Imagine intitulată Urmărire după un interviu telefonic Pasul 12
    4. Acceptați răspunsul la cererea dvs. Nu vrei să bombardeze intervievatorul tău prea multe întrebări. Dacă sunteți la telefon, poate fi acceptabilă o singură urmărire. Dacă ați scris un e-mail, cu excepția cazului în care există o problemă cu adevărat presantă ca o ofertă de muncă concurențială pe care trebuie să o comunicați, nu răspundeți.
  • Dacă o companie nu a luat încă o decizie, vi se poate spune, "Încă suntem în proces de îngustare a piscinei noastre candidate în acest moment." Acesta este un răspuns normal și unul pe care nu ar trebui să-l presezi pe managerul de angajare pentru detalii suplimentare.
  • O întrebare rezonabilă de urmărire pentru un apel telefonic poate fi: "Aveți un interval de timp estimat pentru următorii pași din procesul de angajare?"
  • Metoda 3 din 3:
    Răspunzând la o notificare de respingere
    1. Imagine intitulată Urmărire după un interviu telefonic Pasul 13
    1. Trimiteți un e-mail sau o scrisoare. Chiar dacă ați vorbit cu managerul de angajare la telefon, doriți să urmăriți o respingere în scris. Dacă ați trimis un e-mail de mulțumire, ar trebui să trimiteți un e-mail în acest caz. Dacă ați scris o scrisoare de mulțumire, utilizați o scrisoare de aici, de asemenea.
    • După ce a fost respins de la un loc de muncă nu este doar o formă bună. Vă oferă șansa de a vă reafirmați interesul față de companie și să întrebați despre alte deschideri din domeniul dvs.
  • Imagine intitulată Urmărire după un interviu telefonic Pasul 14
    2. Mulțumesc intervievatorului dvs. pentru timpul lor în primul paragraf. Răspunsul dvs. ar trebui să fie scurt, cum ar fi nota dvs. de mulțumire. Păstrați primul paragraf la 2-3 propoziții. Utilizați acest spațiu pentru a vă mulțumi încă o dată intervievatorului dvs. pentru timpul și luarea în considerare și vă reafirmă interesul față de companie.
  • "A fost o plăcere să vorbim cu dvs. despre poziția asociată cu serviciul clienți cu publicitate Conner. Am învățat o sumă considerabilă despre inițiativele de îngrijire a clienților Conner și sunt descurajată că nu mă iau în considerare în acest moment."
  • Imagine intitulată Urmărirea după un interviu telefonic Pasul 15
    3. Furnizați orice informație care ar fi putut apărea după interviu. Dacă ați terminat un curs de abilități de carieră, ați primit o promovare sau ați primit o recunoaștere specială, menționați că în nota dvs. de urmărire. Acest lucru vă arată intervievatorul nu numai că aveți o abilitate recunoscută, dar că sunteți dedicat domeniului dvs. și avansarea carierei dvs.
  • "De când am vorbit ultima dată, am terminat cursul de formare a software-ului Freshdesk, care mi-a oferit o experiență hands-on cu acest program de birou."
  • Imagine intitulată Urmărire după un interviu telefonic Pasul 16
    4. Reiterează-ți interesul față de companie sau în câmp. Lăsați managerul de angajare să știe că sunteți încă interesat de oportunitățile viitoare. Amintiți detaliile pe care le-au subliniat în interviu și demonstrează modul în care abilitățile și experiența dvs. se întâlnesc cu compania sau cultura echipei.
  • "În timp ce sunt dezamăgit că nu pot aduce aceste noi abilități în această poziție, sunt încă entuziasmat de trecerea în lumea publicității. Istoria lui Conner de a crea soluții bazate pe clienți îmi vorbește ca profesionist. Sper că în viitor voi putea să-mi folosesc experiența vastă, gestionând fluxul de anchetă pentru clienți pentru a continua acest proces."
  • Imagine intitulată Urmărirea după un interviu telefonic Pasul 17
    5. Solicitați CV-ul dvs. să fie păstrat în fișier. Permiteți intervievatorului dvs. să știe că doriți să vă țină cont de pozițiile viitoare. Dacă au existat actualizări la CV-ul dvs., atașați cea mai recentă copie la adresa dvs. de e-mail sau trimiteți o nouă copie cu scrisoarea dvs.
  • "Sper sincer că avem ocazia să lucrăm împreună în viitor. Am atașat cea mai recentă copie a CV-ului. Dacă apar poziții pentru care abilitățile și experiența mea sunt o potrivire puternică, aș fi fericit să vorbesc din nou cu tine și cu echipa ta."
  • Imagine intitulată Urmărire după un interviu telefonic Pasul 18
    6. Închideți cu o ultimă mulțumire și informații de contact. Mulțumesc intervievatorului dvs. un timp final pentru păstrarea postului în timpul procesului de interviu. Asigurați-vă că au numele și numărul de telefon. Apoi, închideți litera cu "Cu sinceritate", urmată de numele dvs. complet.
  • "Din nou, aș vrea să vă mulțumesc că nu numai că vorbiți cu mine, ci fiind atât de comunicativ în timpul procesului de interviu. Dacă vreodată trebuie să ajungeți la mine, sunați-mă la (000) 000-0000 sau trimiteți-mi un e-mail la Johndoe @ Email.COM. Aștept cu nerăbdare când traversează din nou căile noastre profesionale.
    Cu sinceritate,

    John Doe "
  • Eșantion e-mail și răspuns

    Vă mulțumim e-mailul pentru a urmări după un interviu telefonic

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    DOS și DONS pentru urmărirea după un interviu telefonic

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Răspunsul la o notificare de respingere a locurilor de muncă

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Dacă o postare de locuri de muncă sau intervievator afirmă în mod specific apeluri sau e-mailuri de urmărire, ascultați-le. Aceasta înseamnă că nu vă mulțumesc note sau apeluri de anchetă. Ignorarea acestor instrucțiuni poate influența negativ șansa dvs. de poziție.
  • Luați în considerare cultura companiei atunci când urmați. Dacă este o companie mai casuală, ca o pornire tehnică, chemând pe cineva dl. sau doamna. poate fi prea formală. Dacă este cazul, utilizați primul lor nume. Într-un mediu mai formal, ca o firmă de avocatură, lipiți cu numele de familie.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar