Cum să dezvolți un ton prietenos de voce

Când vorbim unul cu celălalt, comunicăm cu mai mult decât cuvintele pe care le folosim. Ne vedem limba corpului celuilalt și ascultăm tonul de voce al oamenilor. Dacă aveți o conversație casuală, fericită cu cineva, este important să vorbiți într-un ton prietenos. Pentru a face acest lucru, ajustați stilul de vorbire și limba corpului. Veți suna în curând cât de prietenos poate fi!

Pași

Metoda 1 din 2:
Schimbarea modelelor de vorbire
  1. Imaginea intitulată Dezvoltați un ton prietenos de voce Pasul 1
1. Respirați de la diafragma dvs. pentru a vă controla vocea. Efectuarea tonului tău de prietenie vocală cere să fii conștient de cât de repede vorbești și cât de mare și de jos este vocea ta. Utilizați respirații puternice de la abdomenul dvs. pentru un control mai bun.
  • Pentru a verifica dacă respirați de la diafragmă (mușchiul care stă chiar sub plămâni), urmăriți-vă în oglindă în timp ce respirați. Dacă umerii și pieptul se ridică, luați respirații superficiale fără să vă folosiți diafragma.
  • Practicați-vă cu diafragma prin plasarea mâinii pe abdomen și împingându-l afară în timp ce respirați.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați un ton prietenos cu vocea 2
    2. Variază terenul vocal. Nu vorbi într-o voce monotonă. În schimb, faceți vocea atât ridicată cât și scăzută pe măsură ce vorbiți. Subliniind cuvinte importante în propoziția dvs. cu un teren mai mare reasigura ascultătorii, în timp ce terenurile inferioare pot injecta calmul în conversație.
  • Se încheie întrebările cu privire la un pas mai mare și declarații pe un pas inferior. Dacă încheiați declarații cu un pas înalt, veți suna ca și cum nu credeți ce ați spus.
  • Cea mai bună modalitate de a ține un ton prietenos este să aveți terenuri variate în timp ce vorbiți. Nu doriți să aveți o conversație complet ridicată, deoarece oamenii ar putea crede că tocmai ați inhalat un balon de heliu. O conversație complet scăzută, totuși, ar putea face ca ascultătorul dvs. să creadă că sunteți neinteresat în chat-ul dvs. cu ei.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați un ton prietenos cu vocea 3
    3. Vorbiți încet pentru a păstra oamenii angajați. Când vorbești prea repede, sună ca și cum vrei doar că conversația ta să se termine și să facă. În schimb, vorbiți încet pentru a permite ascultătorului dvs. să audă fiecare cuvânt pe care îl spui. Acest lucru îi va spune că vrei să fii acolo vorbind cu ei.
  • Nu trebuie să iei treizeci de secunde pentru a ieși la fiecare cuvânt. Fiți conștienți de viteza dvs. și veți încetini în mod natural. Adăugați câteva pauze pentru a permite ascultătorului dvs. să țină pasul cu dvs.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați un ton prietenos de voce Pasul 4
    4. Utilizați o voce mai moale pentru a evita sunetul agresiv. Nu este nimic mai rău decât să vă simțiți ca și cum ați fi strigat de cineva. Păstrați vocea la un nivel care permite oamenilor să vă audă fără a striga la ei.
  • Respirația de la diafragma dvs. va ajuta la această problemă. Aceste respirații controlate permit tuturor să vă audă fără a vă face să lucrați prea greu pentru a împinge sunetul. Ori de câte ori te lupți să te auzi, probabil că vei termina strigând, care nu va suna prietenos.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați un ton prietenos cu pasul vocal 5
    5. Evitați mormântul pentru a vă menține ascultătorul de a deveni confuz. Dacă nu artificați în mod clar fiecare silabă a fiecărui cuvânt, ascultătorul dvs. nu vă poate înțelege. Mai rău, ei pot crede că spui ceva ce nu au auzit cu intenție. Acest lucru le-ar putea face confuz și frustrat.
  • Practicați o bună articulare prin a spune twistrele limbii pentru tine timp de cinci minute în fiecare dimineață sau noapte. De exemplu, spuneți-le cât de repede puteți în timp ce păstrați încă cuvintele clar: "James tocmai a jalsly blând. Jack Jailbird a jefuit un jeep, "" Sărută-o rapid, sărută-o mai repede, sărută-o mai repede, "și" Shrewd Shrew vândut Sarah Șapte felii de pește de argint."
  • Imaginea intitulată Dezvoltați un ton prietenos de voce Pasul 6
    6. Înregistrați-vă pentru a vă practica modificările. Utilizați telefonul smartphone sau o cameră pentru a face o înregistrare vocală sau video despre dvs. în timp ce vorbiți. Acordați o atenție deosebită pitchului, vitezei și lumii vocii voastre. Faceți îmbunătățiri după fiecare înregistrare nouă.
  • Metoda 2 din 2:
    Având o conversație prietenoasă
    1. Imaginea intitulată Dezvoltați un ton prietenos cu pasul vocal 7
    1. Zâmbește să apară și să sune abordabil. Când zâmbești, fața ta se deschide și se întinde. Acest lucru face automat mai prietenos tonul tău. Zâmbind va face, de asemenea, partenerul dvs. de conversație să se simtă confortabil în jurul tău.
    • Practicați zâmbind în timp ce vorbiți stând în fața oglinzii de baie și spuneți câteva propoziții cu un zâmbet mare pe față.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați un ton prietenos de voce Pasul 8
    2. Păstrați corpul deschis și postura direct pentru a fi invitati. Împingeți brațele și îndreptați-vă umerii și înapoi. Nu vă slăbiți în mijlocul unei conversații. În schimb, utilizați limba corpului pentru a arăta primitoare și pozitive.
  • Dacă vă simțiți ca și faptul că brațele se răsucesc în mod ciudat lângă părțile dvs., în timp ce discutați, vă dați degetele împreună în fața corpului vostru. Acest lucru este încă mai important decât să traverseze brațele peste piept.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați un ton prietenos cu vocea 9
    3. Ascultați cu atenție să arătați empatie. Când aveți o conversație cu cineva, este important să arătați interesul în ceea ce trebuie să spună cealaltă persoană. La cap și să-ți păstrezi ochii pe față în timp ce vorbesc cu tine. Arătându-vă că vă pasă, veți păstra tonul prietenos al conversației chiar și atunci când nu sunteți cel care face vorbind.
  • Adresați-vă întrebări de urmărire pe baza a ceea ce au spus că vă păstrați discuția prietenoasă. De exemplu, dacă vă spun că au o pisică numită Chloe, ați putea spune: "Îmi place animalele! Câți ani este Chloe?"
  • Imaginea intitulată Dezvoltați un ton prietenos de voce Pasul 10
    4. Păstrați conversația echilibrată, așa că amândoi discutați. Mențineți un nou-înainte cu partenerul dvs. de conversație. Nu spuneți o poveste care durează o oră pentru a trece prin. În schimb, utilizați conversația pentru a afla unul despre celălalt sau pentru a obține actualizări despre cum faceți amândoi.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați un ton prietenos cu vocea 11
    5. Oferă complimente autentice să fie amabili. Fii prietenos în ceea ce spui în plus față de modul în care o spui. Împărtășiți un gând frumos despre cealaltă persoană. Evitați să faceți lucrurile doar pentru a fi frumos, totuși, așa cum se vade fals.
  • Evitați bârfele și nu vă plângeți prea mult. Aceste obiceiuri vor transforma rapid o conversație prietenoasă și pozitivă într-o sesiune negativă.
  • Fii atent cu pasul tău când complimentează oamenii. Dacă mergeți la cuvinte greșite, veți ajunge la sarcastici. De exemplu, spunând: "Îmi place acei cercei!"Cu o" dragoste "cu adevărat ridicată ar putea să vă facă ca ascultătorul să credeți că vă distrați de bijuteriile lor.
  • sfaturi

    Gândiți-vă pozitiv în timp ce aveți o conversație. Nu este niciodată o idee bună să spuneți un lucru în timp ce gândiți altceva. Gândurile negative ar putea să se reflecte în tonul tău de voce.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar