Cum să decideți dacă lucrul la domiciliu este pentru dvs

Lucrul de la domiciliu sa spus că este "calea viitorului", oferind angajaților libertatea de a lucra într-un mediu confortabil pentru ei. Există multe avantaje pentru a lucra de la domiciliu, inclusiv eliminarea călătoriilor, o flexibilitate sporită cu orele și se concentrează asupra productivității. Cu toate acestea, de lucru de la domiciliu nu este pentru toată lumea și necesită o considerație serioasă înainte de a face trecerea la telecomunicații.

Pași

Partea 1 din 3:
Evaluarea finanțelor
  1. Imaginea intitulată deveni un ofițer de împrumut ipotecar Pasul 9
1. Stabiliți așteptări realiste privind finanțele. Ar trebui să stați jos și să treceți de finanțele dvs. pentru a determina dacă lucrul de la domiciliu este o decizie solidă din punct de vedere financiar. În unele cazuri, nu va fi nici o schimbare în salariul dvs. dacă faceți doar același loc de muncă de acasă. Dacă veți lua o reducere semnificativă a salariului, puteți face o listă de moduri pe care le-ați putea schimba stilul de viață pentru a vă potrivi noului buget.
  • Imaginea intitulată începe un program de recunoaștere a recunoașterii angajaților Pasul 7
    2
    Dezvoltați un buget. Odată ce ați stabilit toate finanțele voastre în fața dvs., poate deveni clar că munca de la domiciliu nu este fezabilă din punct de vedere financiar. Va fi util să evaluați dacă va trebui să lucrați un loc de muncă suplimentar în partea de sus a muncii de la domiciliu sau de lucru mai multe ore pentru a justifica mișcarea. Având un buget va clarifica dacă viața dvs. va schimba dramatic lucrările la domiciliu.
  • Includeți toate cheltuielile necesare, cum ar fi locuințele, utilitățile, alimentele și alte cheltuieli regulate.
  • Poate fi util să creați o foaie de calcul și să urmăriți cheltuielile în prezent și să comparați acest lucru la ceea ce veți avea la dispoziție cu modificarea stilului dvs. de viață.
  • Imagine intitulată Răspuns
    3. Discutați interesul dvs. pentru a lucra de la domiciliu cu cineva în care aveți încredere. Va fi util să luați timp să vă așezați cu cineva în care aveți încredere, cum ar fi un soț, un prieten, supraveghetor sau mentor, pentru a discuta interesul dvs. de a lucra de la domiciliu. Veți avea nevoie probabil de sprijinul și înțelegerea angajatorului dvs., a familiei sau a soțului dvs. și a prietenilor dacă vă decideți să continuați cu acest Endeavour.
  • Partea 2 din 3:
    Gestionarea volumului de lucru
    1. Imaginea intitulată deveni un server de proces California Pasul 6
    1. Creați un plan de a fi disciplinat acasă. Angajații care lucrează de la domiciliu pot fi mai de succes și productivi decât cei care lucrează în birou, dacă sunt disciplinați și lipiți de munca lor. Dacă vă slăbiți, veți ajunge să plătiți pentru el pe termen lung, mai ales dacă lucrați pentru o companie care urmărește productivitatea.
    • Începeți prin scrierea obiectivelor dvs. pentru muncă. Crearea unei liste vă va ține pe drumul cel bun și motivat într-un mediu potențial distractiv.
    • Evitați distragerile prin descărcarea extensiilor pentru browserul dvs. web care blochează social media sau alte site-uri web care nu sunt legate de muncă. În plus, o aplicație pentru telefonul dvs. care limitează timpul petrecut în distragerea aplicațiilor poate fi utilă pentru menținerea focalizării.
  • Imaginea intitulată Deveniți un tehnician medical Pasul 10
    2. Evaluați dacă sunteți foarte motivați și organizat. Ideea de a lucra de la domiciliu este foarte atractivă, dar necesită o mulțime de angajament și disciplină. Trebuie să fii pasionat de a lucra de la domiciliu, în plus față de organizat, motivat și atent. Puteți lua un inventar personal și faceți o listă a calităților pe care le posedați care vă vor ajuta să lucrați de la domiciliu.
  • S-ar putea să găsiți că trebuie să lucrați la Fiind mai organizat prin curățarea spațiului de lucru și curățându-vă capul.
  • În plus, este posibil să trebuiască să depuneți eforturi în comunicarea în mod clar cu biroul dvs., fiind conectat la un chat cu colegii dvs. sau păstrați-vă telefonul aproape de orice apel care ar putea veni.
  • Imagine intitulată Răspuns
    3
    Vorbiți cu șeful sau managerul dvs despre ceea ce caută într-un angajat la distanță. Este probabil că vi se va cere să comunicați despre munca dvs. mai des decât dacă ați fi în birou. Dovedește-le în munca dvs. că sunteți motivați, demn de încredere și capabili să prioritizați. Asigurați-vă că ideea lor de un angajat la distanță ideală este aceeași cu ceea ce căutați să realizați.
  • S-ar putea să vi se solicite să schimbați modul în care comunicați cu angajatorul dvs. pe parcursul zilei și va fi necesar să cunoașteți aceste informații cât mai curând posibil, astfel încât să puteți pregăti în mod adecvat.
  • Imagine intitulată Răspunde la întrebările interviului de resurse umane Pasul 11
    4. Determinați dacă sunteți confortabil să fiți singuri. Unii oameni consideră că este ușor să fie singuri, dar dacă sunteți un extrovertit sau vă place să fiți sociali, atunci izolarea care vine cu munca de acasă poate să nu fie ceva ce puteți tolera. Petreceți o zi de practică în casa dvs., obținându-vă o muncă și vedeți dacă este ceva ce puteți face pe perioade lungi de timp.
  • Partea 3 din 3:
    Lucrări de echilibrare și acasă
    1. Imaginea intitulată Fii o prietena militară sau un iubit Pasul 6
    1. Determinați dacă aveți un spațiu liniștit pe care l-ați putea folosi pentru a lucra. Unii oameni au nevoie de o zonă separată care este dedicată exclusiv lucrurilor și ar trebui să luați în considerare dacă acest lucru va fi necesar pentru dvs. Evaluați dacă ați putea sau nu să vă scufundați un spațiu doar pentru a lucra la casa dvs. dacă acest lucru este important pentru dvs. Veți avea nevoie de o zonă privată și confortabilă pentru a completa toate lucrările dvs. necesare în timpul zilei.
  • Imagine intitulată Apelați o întâlnire la comanda Pasul 7
    2. Planificați un program de lucru. Acest lucru vă va ajuta să creați o rutină orară obișnuită și să vă luați poziția la fel de serios ca și ce alt loc de muncă. Este posibil să trebuiască să filtrați apelurile, să spuneți familiei și prietenilor să nu vă deranjeze când lucrați și să refuzați invitațiile de a fi sociale în timpul programului dvs. de lucru stabilit. Ar trebui să fii ferm și disciplinat cu orele tale și să acționezi ca și cum ai fi cu adevărat în birou în acest timp.
  • Imagine intitulată Fii prieteni cu colegii dvs. Pasul 13
    3. Asigurați-vă că veți avea timp să vă dedicați activităților în afara muncii. Deși poate fi tentant să comită mult timp pentru a lucra, mai ales atunci când lucrați de la domiciliu, timpul liber este important pentru productivitate. Planificarea de a dedica timp unui hobby, petrecând timp cu prietenii sau doar a avea timp pentru a reflecta va afecta pozitiv viața dvs. personală și de muncă.
  • Imaginea intitulată Fii lider în pasul 8
    4. Evaluați cât de important funcționează de la domiciliu este succesul dvs. Va fi important să evaluați dacă lucrul la domiciliu vă va ajuta să obțineți atât obiectivele dvs. personale și profesionale. Încercați să scrieți o listă de motive pe care doriți să o lucrați de acasă. Întrebați-vă dacă aceste motive vor continua să vă motiveze pentru o perioadă lungă de timp și dacă vă vor ajuta să vă atingeți și obiectivele personale.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar