Cum să fii dependent

A fi mai de încredere este un obiectiv nobil. Ea trebuie să fiți fiabili, consecvenți și stabili, chiar și în situații dificile. Pentru a atinge acest obiectiv, asigurați-vă că vă furnizați în timp util promisiunile dvs. Ia în considerare cu atenție ce promite faceți și veniți mereu pe ele. În cele din urmă, acțiunile dvs. vor arăta cât de încredere sunteți.

Pași

Metoda 1 din 3:
Schimbarea obiceiurilor
  1. Imaginea intitulată este de încredere Pasul 1
1. Apare la timp. Dacă ar trebui să fii undeva, scopul de a fi acolo chiar la timp. Este mai bine să fii mai devreme decât târziu. Dacă știți că ați putea alerga în trafic sau alte obstacole, lăsați mai devreme pentru a vă oferi timp suplimentar.
  • Fiind punctual este una dintre cele mai bune modalități de a arăta că sunteți de încredere. Chiar și cu întârziere doar câteva minute poate trimite mesajul greșit.
  • Setați alarme pe telefonul dvs. pentru a vă trezi dimineața sau pentru a vă reaminti când trebuie să plecați.
  • Dacă știți că aveți nevoie de mult timp dimineața pentru a vă pregăti, asigurați-vă că vă treziți suficient de devreme pentru ao face.
  • Imaginea intitulată este de încredere Pasul 2
    2. Răspundeți rapid la e-mailuri și mesaje. Dacă primiți un e-mail, apel telefonic, un mesaj text sau o scrisoare, citiți-l și răspundeți la acesta în termen de 24 de ore. Făcând acest lucru, veți asigura că ei primesc răspunsul corect și că nu uitați să răspundeți la probleme importante.
  • Dacă cineva apelează și nu sunteți disponibil, încercați să le trimiteți un mesaj de e-mail sau un mesaj text care vă întrebați dacă le puteți numi mai târziu.
  • Lăsați deoparte 30 de minute dimineața și după-amiaza pentru a răspunde la toate e-mailurile dvs. Acest lucru vă va ajuta să le răspundeți dacă sunteți ocupați pe tot parcursul zilei.
  • Imaginea intitulată este de încredere Pasul 3
    3. Fixați-vă greșelile în timp util. Ocazional, făcând o greșeală nu înseamnă că nu sunteți fiabil. Asigurați-vă că acceptați responsabilitatea pentru toate greșelile dvs. și oferiți-le să le reparați cât mai curând posibil.
  • De exemplu, dacă ați promis să ridicați alimentele pe drumul spre casă și ați uitat, ați putea oferi să vă întoarceți și să le luați.
  • Dacă ați făcut o eroare la un document la locul de muncă, spuneți șefului dvs. că veți remedia imediat.
  • Imaginea intitulată să fie de încredere Pasul 4
    4. Oferiți o muncă bună de fiecare dată. Indiferent dacă vă ajutați prietenul dvs. asamblați un suport TV sau pregătindu-vă o prezentare la locul de muncă, faceți întotdeauna cea mai bună lucrare. Mergeți mai sus și dincolo, dacă este posibil, pentru a arăta că puteți efectua o muncă bună în mod consecvent.
  • De exemplu, dacă ajutați pe cineva să pună imagini pe perete, să ia timp pentru a măsura spațiul și pentru a le ridica fiecare cadru. Nu puneți doar un cui în perete și plecați.
  • Imaginea intitulată este de încredere Pasul 5
    5. Delegați sarcini, atunci când aveți nevoie. Este greu să fii dependent atunci când ai luat prea multe responsabilități pentru o persoană să se ocupe. Nu vă fie frică să întrebați prietenii, familia sau colegii pentru ajutor atunci când vă simțiți copleșiți.
  • De exemplu, ați putea spune soțului dvs. ", puteți lua astăzi copiii de la școală? Mi-am promis șefului meu că voi primi acest raport făcut până la sfârșitul zilei, așa că ar putea fi nevoie să lucrez puțin târziu."
  • Imaginea intitulată este de încredere Pasul 6
    6. Fiți răbdători cu dvs. Schimbarea obiceiurilor dvs. necesită timp și angajament. Pentru a vă schimba permanent obiceiurile, va trebui să păstrați la ea pe o perioadă lungă de timp. Studiile arată că, în medie, este nevoie de 66 de zile de efort zilnic, persistent de a schimba un obicei.
  • Este probabil că veți avea obstacole de-a lungul drumului și asta e ok - încercați doar să identificați ceea ce a cauzat eșecul, astfel încât să puteți evita să se întâmple din nou.
  • Metoda 2 din 3:
    Păstrarea promisiunilor tale
    1. Imaginea intitulată este de încredere Pasul 7
    1. Sunt de acord să facă lucruri pe care le cunoașteți că puteți completa. Când acceptați mai întâi promisiunile, spuneți doar da dacă sunteți sigur că puteți, fără îndoială, completați sarcina. Dacă sunteți incert, cereți o altă persoană mai mult timp să vă gândiți la cerere.
    • Uită-te la programul dvs. și alte angajamente. Verificați pentru a vă asigura că aveți timp să finalizați sarcina.
    • Puneți întrebări despre sarcină, astfel încât să știți ce luați. Când trebuie să se facă prin? Cât timp va dura? Ce trebuie să faceți exact?
    • Nu renunța la o altă promisiune pentru a completa unul nou. De exemplu, nu promiteți colegul dvs. că veți fixa computerul dacă înseamnă că veți pierde jocul de baseball al copilului dvs.
    • Evitați exagerarea cu privire la ceea ce puteți face. De exemplu, dacă șeful dvs. vă cere să completați un raport până la sfârșitul săptămânii, nu spuneți "Pot să fiu făcut în 2 zile" dacă aveți nevoie de mai mult timp.
  • Imaginea intitulată să fie de încredere Pasul 8
    2
    Învață să spui nu Dacă nu puteți accepta responsabilitatea. Spunând că nu te face nesigure. În schimb, arată că înțelegeți importanța cererii. Dacă nu aveți timp, energie sau resursele pentru a face ceva, este bine să spuneți că nu puteți face acest lucru.
  • Nu aveți nevoie să spuneți direct "nu". Puteți folosi o respingere mai moale, cum ar fi "Nu cred că pot face asta" sau "Nu pot face promisiunea."
  • Nu faceți scuze false să iasă din ceva. Fii sincer despre de ce nu o poți face. De exemplu, în loc să mințiți prietenului dvs. că aveți o întâlnire în aceeași zi ca și mutarea lor, puteți spune ceva de genul: "Îmi pare rău, dar nu pot să ajut."
  • Imaginea intitulată este de încredere Pasul 9
    3. Notați promisiunile dvs. într-un planificator sau program. Dacă ați continuat multe, poate fi ușor să uitați sau să pierdeți evidența promisiunilor și angajamentelor dvs. Odată ce ați comis ceva, scrieți-l. A renunțat la timp pentru ao completa. Utilizați același planificator, calendar sau aplicație pentru a urmări toate angajamentele dvs., astfel încât să aveți o idee realistă despre ceea ce trebuie să faceți în fiecare zi.
  • De exemplu, ați putea scrie, "Case pentru Maria săptămâna viitoare" sau "Livrați tortul lui Ioan pe 23."
  • Dacă ați făcut o promisiune mai abstractă, cum ar fi să fiți mai atenți sau mai puțin perturbatori, vă puteți da un memento zilnic, cum ar fi "Spune-i lui Shona cât de mult înseamnă pentru mine" sau "Nu uitați să fiți liniștiți când ajungeți acasă în seara asta."
  • Dați-vă o cronologie pentru a finaliza sarcina. S-ar putea să desființați sarcina puțin în fiecare zi sau să scrieți data la care este datorată. Dacă este într-o anumită zi, blocați cât timp va trebui să vă pregătiți și să îl faceți.
  • Imaginea intitulată este de încredere Pasul 10
    4
    Setați obiectivele inteligente pentru tine. Este mai ușor să gestionați obiectivele și angajamentele dacă le păstrați inteligente (specifice, măsurabile, realizabile, relevante și legate de timp). În loc să se angajeze la ceva vag și copleșitor (e.G., "Voi fi mai productiv la locul de muncă"), faceți o promisiune mai specifică care îndeplinește aceste criterii.
  • De exemplu, în loc de a stabili un scop de productivitate generală, ați putea spune: "Voi termina aceste 2 rapoarte majore până la sfârșitul acestei săptămâni."
  • Imaginea intitulată să fie de încredere Pasul 11
    5. Anulați în avans dacă este necesar. Uneori, lucrurile din afara controlului nostru ne împiedică să ne menținem promisiunile. În acest caz, este mai bine să oferiți cealaltă persoană cât mai mult timp posibil să știți. De îndată ce știți că nu puteți veni, contactați cealaltă persoană, astfel încât să poată face alte aranjamente.
  • Ne cerem scuze și explicați de ce nu puteți să o faceți. De exemplu, ai putea spune: "Știu că ai nevoie de mine să conduc sâmbătă masa de vânzare de coacere, dar soțul meu a coborât cu o răceală și nu cred că o pot face. Îmi pare foarte rău."
  • Dacă este posibil, sugerează altcineva care ar putea să vă ajute. De exemplu, ați putea spune: "Cred că Sally are un camion care să se potrivească canapeaua. Vrei să o întreb dacă o poate face?"
  • Încercați să nu așteptați până în noaptea înainte sau ziua de a spune cealaltă persoană, cu excepția cazului în care este absolut necesar.
  • Metoda 3 din 3:
    Devenind de încredere
    1. Imaginea intitulată să fie de încredere Pasul 12
    1. Depinde de alții. Una dintre cele mai bune modalități de a arăta că puteți avea încredere este să aveți încredere în alte persoane. Întrebându-le pentru ajutor, vor înțelege că aveți încredere în ei și că acest lucru îi poate ajuta să învețe să aibă încredere în tine.
    • De exemplu, dacă vă luptați cu o eroare de calculator, nu vă prefaceți că știți cum să remediați dacă nu faceți acest lucru. Adresați-vă colegului dvs. pentru ajutor.
    • Dacă sunteți scurt pe bani pentru prânz, adresați-vă unui prieten la cip și promite să le plătească mai târziu. Asigurați-vă că urmați-vă și plătiți-le înapoi!
  • Imaginea intitulată să fie de încredere Pasul 13
    2. Construiți relații puternice cu alte persoane. Încrederea este un proces lent. Pentru a dezvolta încrederea în timp, lucrați la crearea unor relații puternice cu prietenii, colegii, membrii familiei și alți iubiți. Să fie acolo pentru ei când au nevoie de tine și să sărbătorească succesele lor cu ei.
  • Marchează zilele de naștere, aniversările și alte date importante din calendarul dvs., astfel încât să nu le uitați. Amintiți-vă întotdeauna să trimiteți un card sau un cadou.
  • Având relații puternice arată că alții au încredere în tine. De asemenea, demonstrează că puteți dezvolta obligațiuni pe termen lung și promisiuni.
  • Imaginea intitulată să fie dependabilă Pasul 14
    3. Ajungeți la propriile obiective. Consistența este o modalitate importantă de a vă exprima cât de fiabil sunteți. Setați un scop pentru dvs. și să îl realizați. Lucrați spre el în fiecare zi. Finalizarea acestuia va arăta altor persoane pe care le puteți veni pe proiecte și obiective mari.
  • De exemplu, dacă rezoluția de Anul Nou este de a deveni instalat, mergeți la sala de sport 3-5 zile pe săptămână. Luați o clasă de exerciții sau învățați să ridicați greutățile. Păstrați-vă până când vă atingeți obiectivele de fitness. Alții vă vor admira pentru succesul dvs.
  • Dacă continuați să discutați despre urcarea unui munte, începeți să luați pași pentru a ajunge acolo. Alăturați-vă unei sală de gimnastică de alpinism, trenați-vă pe drumeții mai mici sau faceți o vacanță în munți.
  • Imaginea intitulată să fie dependabilă Pasul 15
    4. Spune adevărul când a fost întrebat. Dacă cineva vă cere pentru opinia sau sfatul, dați-le adevărul cinstit. Dacă minți și află, ei nu vă mai pot cere să le ajutați sau să le dați feedback. Amintiți-vă că puteți fi atât cinstiți cât și politicoși.
  • De exemplu, dacă prietenul dvs. vă cere o critică constructivă în romanul lor, fiți cinstiți și amănunțiți. Puteți să fiți frumos și să vă complimentați munca, dar asigurați-vă că ei primesc feedbackul pe care îl doresc. De exemplu, ați putea spune ceva, "Povestea ta este cu adevărat convingătoare și mi-a plăcut! Am observat câteva găuri de complot, deși am vrut să vă întreb."
  • Imaginea intitulată este de încredere Pasul 16
    5. Evitați bârfele sau răspândirea zvonurilor. Dacă cineva vă spune ceva personal, privat sau confidențial, nu-l răspândiți în jur. Bârfele pot fi o încălcare majoră a încrederii. Dacă o faci, alții nu mai pot să-ți mărturisească cât mai mult.
  • De exemplu, dacă sora ta vă spune că primește un divorț, nu spuneți restul familiei decât dacă spune că este în regulă. Ea ar putea aștepta să le spună altor persoane dintr-un motiv.
  • Imaginea intitulată să fie de încredere Pasul 17
    6. Respectați proprietatea altor persoane. Alți oameni vor avea un timp mai ușor de încredere dacă sunteți atent cu lucrurile lor. Întotdeauna returnați articolele împrumutate prompt și în stare bună. Dacă oamenii știu că pot avea încredere în tine cu posesiunile lor, vor avea mai multe șanse să vă lase să împrumuți sau să folosiți lucrurile în viitor.
  • Acest lucru merge și pentru bani. Dacă cineva vă oferă bani, faceți tot posibilul să le plătiți înapoi cât mai curând posibil sau în termenul convenit.
  • sfaturi

    Când lucrurile nu merg așa cum sunt planificate, nu dați vina pe totdeauna pe forțele externe. În schimb, acceptați responsabilitatea, astfel încât să puteți afla cum să fiți mai de încredere data viitoare.
  • Poate dura ceva pentru a arăta altora că sunteți de încredere. Rămân în concordanță cu acțiunile dvs. pentru a dovedi că puteți fi de încredere.
  • Faptele vorbesc mai tare decât vorbele. Indiferent de ceea ce spui, nu înseamnă nimic decât dacă o faci de fapt.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar