Cum se ia în serios

Sunt oamenii care suflă ceea ce spui și nu te duci cu adevărat în serios? Poate glumești în jur prea mult sau ai făcut o greșeală pe care alții nu te vor lăsa să trăiești.Indiferent de motivul, aveți nevoie de respectul altora pentru a avea succes.Învață să fii luat în serios, fiind asertiv, comandând respectul și evitând greșelile pe care le-ați făcut în trecut.

Pași

Metoda 1 din 3:
A fi asertiv
  1. Imaginea intitulată se ia în serios pasul 1
1. Arătați oameni în ochi în timp ce vorbiți cu ei. Acest lucru le arată că sunteți serios despre ceea ce vorbiți și că sunteți angajat în conversație. Nu numai că le va lăsa să știe că vă concentrați asupra lor, dar vă va permite să vă conectați cu ei. Privind la ochii lor, puteți citi expresiile lor faciale și vedeți cum reacționează la ceea ce spuneți și puteți ajusta conversația după cum este necesar.
  • Imaginea intitulată se ia în serios pasul 2
    2. Vorbeste clar. Spuneți ce aveți nevoie pentru a spune cu o voce constantă.Nu mormăi prea repede sau încet.Nu vă uitați la ceilalți pentru aprobare - vă exprimați pur și simplu credințele și ideile din inimă.
  • Incearca "Discuție lentă" tehnică. Încetiniți discursul dvs. adăugând un al doilea suplimentar la cuvintele dvs. Articulați cuvintele dvs., pronunțând fiecare silabă.
  • Imaginea intitulată se ia în serios pasul 3
    3. Utilizați limba corpului adecvat.Când vorbiți cu alții, țineți-vă capul ridicat și păstrați-vă picioarele și brațele.Această limbă corpului comenzi respectul și arată că sunteți deschis și încrezător.
  • Imaginea intitulată se ia în serios pasul 4
    4. Vorbește numai când ai ceva valoros de spus.Evitați adăugarea de glume aleatorii sau biți independenți de informații la conversații.Dacă aveți o idee sau o idee bună, exprimați-o.Adăugarea de informații inutile sau repetitive va face ca oamenii să fie mai puțin probabil să vă asculte.
  • De exemplu, dacă un grup discută despre încălzirea globală și ați urmărit recent un documentar despre el, faceți click cu ceea ce știți.Cu toate acestea, dacă nu știți despre subiect, rămâneți tăcut și ascultați în schimb.
  • Imaginea intitulată să fie luată în serios pasul 5
    5. Stai calm. Dacă vă certați cu cineva, rămâneți calm și vorbiți într-un ton chiar. Nu mai lucrați pentru că acest lucru vă va face să arătați ca și cum nu vă puteți gândi clar.Luați respirații adânci în și pentru a vă stabili.Dacă simțiți că veți plânge sau de a striga, pleacă pentru o clipă pentru a lua o pauză de baie.
  • Imaginea intitulată se ia în serios pasul 6
    6. Asume responsabilitatea. Acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele, astfel încât ați pierdut credibilitatea cu ceilalți, deoarece acțiunile dvs. nu au fost consecvente. Acceptați responsabilitatea pentru comportamentul dvs. în loc să vă învinuiți pe alții și să căutați mai multă responsabilitate de a demonstra cât de serioși sunteți. Luați mai multă muncă fără așteptarea recompensării. Acest lucru va arăta altora că deveniți mai maturi.
  • Ia măsuri pentru a arăta că sunteți serios. De exemplu, dacă alții nu vă văd ca fiind responsabili din punct de vedere financiar, creați o foaie de calcul Excel și începeți să urmăriți finanțele.
  • La locul de muncă, adresați-vă șefului dacă vă puteți ajuta cu noul lor proiect și veniți la ei cu cercetări sau idei despre cum să îl îmbunătățiți. Încercați să găsiți modalități de a face lucrurile mai bune, mai eficient sau să găsiți probleme pe care nimeni altcineva nu a observat.
  • La domiciliu, luați mai multe treburi pentru a vă ajuta familia.
  • Metoda 2 din 3:
    Comandarea respectului
    1. Imaginea intitulată se ia în serios pasul 7
    1. Ajung devreme.Arată că vrei să spui afaceri, ajungând la cinci până la zece minute mai devreme pentru orice întâlnire sau întâlnire pe care o puteți avea.Aceasta arată că vă respectați timpul și timpul celorlalți.
    • Acest lucru se aplică setărilor profesionale.Este de obicei bine să fie câteva minute târziu la petreceri și alte evenimente sociale.
  • Imaginea intitulată se ia în serios pasul 8
    2. Citește știrile.Rămâneți la evenimentele actuale din orașul, statul, țara și lumea.Nu știu doar despre cea mai recentă cultură pop, știți despre politica care vă afectează.Acest lucru vă va oferi subiecte serioase pentru a discuta cu ceilalți.
  • Descărcați știri Apps pe telefonul dvs. și luați cincisprezece minute pe zi pentru a citi articole în fiecare dimineață.Puteți chiar să vă înscrieți pentru avertizări de știri.
  • Imaginea intitulată se ia în serios pasul 9
    3. Pregătiți-vă pentru misiuni sau proiecte.Dacă vi se atribuie o sarcină la locul de muncă sau la școală, lucrați cu sârguință pe ea.Faceți cercetarea dvs., astfel încât să puteți face acest lucru la maximum de dvs.Dacă există o porțiune de prezentare, practică în prealabil până când l-ați stăpânit.Acest lucru vă va arăta că vă luați în serios munca.
  • De exemplu, dacă aveți o prezentare care vine, pregătiți un PowerPoint.Utilizați un format simplist și includeți vizuale sau diagrame.Verificați dacă scrierea și practica de prezentare în oglindă.
  • Imaginea intitulată se ia în serios pasul 10
    4. Îmbracă-te pentru succes. Aveți grijă de apariția dvs. prin dușuri și păstrați-vă părul și hainele prezentate. Acest lucru vă va păstra privirea ascuțită, îngrijită și curată. Nu trebuie să arătați pregătiți pentru o întâlnire de bord (dacă nu mergeți la o întâlnire de bord), dar ar trebui să arătați întotdeauna frumos.
  • Înlăturați-vă hainele cu o noapte înainte de a nu trebuie să vă grăbiți dimineața.
  • Folosește-ți hainele pentru a spune oamenilor ceea ce vrei să se gândească la tine.
  • Imaginea intitulată să fie luată în serios pasul 11
    5. A stabilit o reputație bună. Dacă doriți să fiți luați în serios, nu faceți lucruri care fac ca oamenii să gândească mai puțin din voi. Evitați intoxicația publică, drogurile, criminalitatea și alte decizii slabe.În schimb, implicați-vă în activități pozitive cum ar fi voluntariatul.
  • Fiți atenți la ceea ce postați și pe social media.Evitați postările care glorifică medicamentele, violența sau alte comportamente negative.
  • Imaginea intitulată se ia în serios pasul 12
    6. Urmați-vă promisiunile. Dacă spui cuiva că vei face ceva, ar trebui să urmezi. Dacă vă văd ca pe cineva care face promisiuni goale, ei vor fi foarte puțin probabil să vă ia în serios.
  • Poate că ați promis un coleg pe care le-ați lua în dimineața următoare pentru muncă.Asigurați-vă că ați reamintit un memento pe telefon și să vă treziți mai devreme, astfel încât să puteți păstra promisiunea.
  • Imaginea intitulată se ia în serios pasul 13
    7. Spune adevarul. Dacă minți adesea, nu vă puteți aștepta cu adevărat ca oamenii să vă creadă. Ei nu vor avea încredere în tine să le spui informațiile corecte. Întotdeauna să fie adevărat cu alții, chiar și atunci când este dificil.Ei vor începe să te ia în serios dacă știu că vei fi cinstit cu ei. Oamenii apreciază onestitatea și autenticitatea în altele.
  • De exemplu, dacă nu știți ceva, spuneți, "Nu sunt familiarizat cu asta, dar o voi arăta."
  • Imaginea intitulată se ia în serios pasul 14
    8. Vorbește când nu sunteți de acord.Dacă cineva este nepoliticos pentru alții sau sugerează ceva greșit, vorbiți pentru ceea ce credeți.Face acest lucru într-o manieră respectuoasă și bună.Acest lucru va arăta altora că aveți integritate și că sunteți dispus să luptați pentru ceea ce este corect.
  • De exemplu, șeful dvs. ar putea sugera să plătească noul colegiu de sex feminin mai mic decât personalul de sex masculin din cauza genului ei.Să știe că acest lucru nu este în regulă și că merită să plătească egal pentru a face o muncă egală.
  • Metoda 3 din 3:
    Evitând comportamentele rele
    1. Imaginea intitulată se ia în serios pasul 15
    1. Evitați să vorbiți negativ despre ceilalți.Chiar și atunci când prietenii sau colegii tăi sunt bârfe despre alții, evitați să faceți acest lucru.Schimbați subiectul sau mergeți departe.Acest lucru vă va arăta că vă luați în serios moralul.
    • Dacă colegii tăi încep să-ți bată șeful, să spui "Hei, ai văzut episodul de noapte de ultimă oră de joc de tronuri?A fost minunat."
  • Imaginea intitulată se ia în serios pasul 16
    2. Păstrați-vă viața personală.La locul de muncă, în special, evitați împărtășirea detaliilor intime despre viața dvs. personală.Evitați să vorbiți despre sex, în special.Împărtășiți că aveți un partener, dar evitați discutarea luptelor dintre voi doi.Concentrați-vă în loc de discutarea muncii sau a mai multor subiecte ușoare, cum ar fi emisiunile de televiziune sau muzica.
  • Imaginea intitulată se ia în serios pasul 17
    3. Nu încercați să faceți o glumă din tot. Când este potrivit, mergeți mai departe și aveți o mică distracție. Dar dacă glumești întotdeauna în jurul valorii de tot, cum vă așteptați să fiți în serios? Știți când situația este potrivită pentru o glumă, dar rămâneți gravă cea mai mare parte a timpului în setările profesionale.
  • În timp ce puteți folosi glume ca mecanism de autoapărare, făcându-l prea des vă poate face să apară fals.
  • Imaginea intitulată se ia în serios pasul 18
    4. Evitați hiperbola. Hyperbolul este atunci când exagerați pentru efect dramatic. Un exemplu ar descrie ceva ca "enorm", Când era foarte mare. Dacă utilizați prea des hiperbol, oamenii vor începe să creadă că sunteți exageră tot timpul și nu vă vor lua cuvintele la valoarea nominală.
  • Încercați să fiți cât mai cinstiți posibil.De exemplu, dacă aveți un somn minimal cu o noapte înainte, spuneți că nu ați dormit mult în loc să spuneți că nu ați dormit deloc.
  • Imaginea intitulată se ia în serios pasul 19
    5. Evitați să renunțați la sarcină în timp ce la locul de muncă.Când la locul de muncă, evitați textarea sau utilizarea telefonului pentru apeluri personale.Oamenii vor începe să creadă că nu faceți nici o lucrare.În schimb, concentrați-vă asupra sarcinii la îndemână și luați mini pauze după cum este necesar.
  • Imaginea intitulată se ia în serios pasul 20
    6. Primul în toaletă numai.Uneori, oamenii au luat cel mai puțin serios sunt cei care par prea investit în aspectul lor fizic.Evitați aplicarea machiajului sau fixarea părului în public, încercați să faceți acest lucru în toaletă.Evitați să căutați în fiecare oglindă pe care o treceți sau să luați de multe ori de sine.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Spune ce vrei să spui și vrei să spui ce spui.
  • Puneți-vă în pantofii altcuiva și gândiți-vă cum vă veți vedea.
  • Gândiți-vă la deciziile dvs. înainte de a le face.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar