Cum să-ți conving părinții să te lase să stai mai târziu

Când sunteți tânăr, se pare că toate cele mai interesante părți ale nopții se întâmplă doar după ce sunteți trimis la culcare. Poate fi destul de nedrept! Chiar dacă nu vă simțiți că vă lipsiți de ceva interesant, poate doriți să rămâneți puțin mai târziu din alte motive, cum ar fi un timp suplimentar pentru a vă termina temele sau pentru a citi. Din fericire, știind cum să-ți arăți părinților dvs. că vă puteți ocupa mai târziu și cum să discutați cu ei despre ceea ce doriți vă poate ajuta să câștigați timpul de culcare mai târziu pe care îl doriți.

Pași

Partea 1 din 2:
Provând că sunteți responsabil
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să rămâneți mai târziu pasul 1.Jpeg
1. Finalizați treburile și temele pe cont propriu și la timp. Asigurați-vă că aveți grijă de toate treburile dvs. fără a fi întrebat. Faceți-vă temele de îndată ce ajungeți acasă în loc să o puneți. Fiind responsabil în fiecare parte a vieții voastre, vă va arăta părinților că vă pot avea încredere în dvs. cu o perioadă de culcare ulterioară.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să stați mai târziu pasul 2.Jpeg
    2. Oferiți-vă să vă ajutați părinții cu treburile și îndatoririle lor. Dacă vă vedeți mama care curăță casa, întrebați dacă o puteți ajuta cu nimic. Oferiți-vă să vă ajutați părinții cu cina de gătit sau să aveți grijă de curte. Părinții dvs. vă vor aprecia bunătatea, ceea ce ar putea îmbunătăți șansele de a rămâne mai târziu.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să stați mai târziu pasul 3.Jpeg
    3. Păstrați o atitudine pozitivă și considerată. Părinții tăi nu vor dori să vă dea privilegii suplimentare dacă sunteți îngrozitor și înțelegeți pentru ei. Fii drăguț cu părinții tăi. Completați orice sarcini care vă dau fericit și celor mai bune abilități. Fiind plăcut să fii în jur, poți face mai ușor ca părinții tăi să fie de acord cu ceea ce vrei.
  • Petreceți mai mult timp de calitate cu părinții dvs. Vizionați un film cu ei, alăturați-vă într-unul din hobby-urile lor sau pur și simplu întrebați cum a fost ziua lor. Cheltuirea timpului suplimentar cu părinții dvs. vă arată că vă pasă de ei și îi veți face mai receptivi față de dvs.
  • Fii mai politicos. Salută părinții tăi "Bună dimineața" la începutul fiecărei zile și îi doresc "noapte bună" înainte de a te culca. Spuneți "vă rog" și "vă mulțumesc" când le întrebați pentru lucruri. Fiind politicos, îi va face să se simtă mai bine cu privire la acordarea de privilegii suplimentare.
  • Faceți tot posibilul pentru a vă întâlni cu frații dvs. Toți frații se luptă din când în când, dar nu orice dezacord trebuie să fie un argument. Gestionați-vă dezacordurile în mod matur - acest lucru vă va arăta părinților cât de responsabili sunteți.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să stați mai târziu pasul 4.Jpeg
    4. Trezește-te la timp în fiecare dimineață. Trezirea alertei în fiecare dimineață dovedește că sunteți capabil să fiți responsabili și în mod constant bine odihnit. Dacă vă luptați să vă treziți și să vă pregătiți în fiecare dimineață, părinții dvs. vor observa și nu vă vor permite să mergeți mai târziu.
  • Setați o alarmă pentru a vă asigura că vă treziți la timp în fiecare dimineață. Asigurați-vă că ați stabilit-o destul de devreme, astfel încât să aveți destul timp să vă pregătiți în fiecare dimineață.
  • Dacă vă luptați să vă treziți dimineața, luați în considerare plasarea alarmei la îndemână, așa că sunteți forțat să ieșiți din pat pentru a opri. Ați putea să-l puneți pe birou sau pe ferestrei, cu condiția ca aceste zone să nu fie prea aproape de patul dvs.
  • Partea 2 din 2:
    Vorbind cu părinții tăi
    1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să rămâneți mai târziu pasul 5.Jpeg
    1. Decideți cât mai mult doriți să rămâneți în sus. Alegerea unei perioade specifice de timp pentru a vă extinde timpul de culcare arată cât de mult credeți că ați pus-o în ea, care ar putea să-ți spună părinții spunând: "Da."Cel mai bine este să cereți un timp mai scurt pentru a începe cu, cum ar fi o jumătate de oră. Părinții dvs. sunt mai probabil să fie de acord cu 30 de minute de timp suplimentar de 2 ore. Puteți cere întotdeauna o altă extensie mai târziu.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să stați mai târziu pasul 6.Jpeg
    2. Decideți de ce o perioadă ulterioară de culcare ar fi bună pentru dvs. Puteți folosi aceste motive pentru a convinge părinții dvs. să spună "da."Unele motive bune pentru a merge la culcare includ mai târziu să aibă grijă de sarcini suplimentare în jurul casei, să studieze mai mult pentru școală sau să petreacă mai mult timp cu familia ta.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să stați mai târziu pasul 7.Jpeg
    3. Abordați-vă părinții atunci când nu sunt ocupați. Părinții dvs. nu vă vor putea asculta dacă sunt deja ocupați cu altceva. Ei pot chiar să respingă conversația pentru un alt moment. Alegeți un timp pentru a vorbi cu ei când sunt complet liberi să asculte, cum ar fi după cină sau la micul dejun.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să stați mai târziu pasul 8.Jpeg
    4. Amintiți-vă manierele. "Vă rugăm" și "mulțumesc" sunt cuvintele magice! Când cereți părinților dvs. să vă lăsați să stați în sus, să vă puneți întrebarea cu "vă rog."Odată ce conversația sa încheiat, mulțumesc părinților tăi că vă ascultă. Abordarea părinților dvs., respectuos, îi va face mai probabil să vă audă.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să stați mai târziu pasul 9.Jpeg
    5. Cereți părinților dvs. să vă lase mai târziu. Acum că aveți atenția părinților voștri, tot ce a lăsat să faceți este să le cereți să vă lăsați să rămâneți în sus. Iată cum ați putea aborda conversația:
  • "Buna mama? Tata? Pot să vorbesc cu tine, te rog? M-am gândit la asta pentru o vreme, așa că am vrut să întreb: Este bine dacă stau o jumătate de oră mai târziu în seara asta? Am obținut mai multă temă decât de obicei, iar cei de 30 de minute în plus mă vor ajuta cu adevărat să fac totul făcut."
  • Dacă puteți, încercați să oferiți timp pentru părinții dvs. să vă retragă și să vă gândiți la ceea ce cereți. Ai putea spune: "E în regulă dacă ai nevoie de timp să te gândești la asta. Nu mă deranjează să vă aștept să decideți."
  • Odată ce conversația sa terminat, spuneți ceva de genul: "Bine. Mulțumesc că mi-ai ascultat. Noapte bună!"
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să rămâneți mai târziu pasul 10.Jpeg
    6. Compromis cu părinții tăi. Părinții dvs. pot fi mai dispuși să vă lase mai târziu dacă faceți ceva frumos pentru ei în schimb. Oferta de a avea grijă de una dintre treburile lor pentru ei sau să preia o responsabilitate suplimentară, cum ar fi curățarea garajului sau a podelelor de ștergere.
  • Compromisul nu vorbește înapoi, plâns sau argumentând cu părinții dvs. să încerce să le convingă. A face oricare dintre aceste lucruri le va împinge să spună "nu" pentru tine.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să stați mai târziu pasul 11.jpeg
    7. Acceptați dacă părinții dvs. spun "nu" pentru dvs. Părinții tăi pot avea propriile motive pentru că nu dorești să rămâi mai târziu în acea noapte specială. Puteți aștepta întotdeauna și cereți din nou mai târziu. Încercați să vă cereți părinților să vă lași să rămâneți din nou cel puțin câteva luni mai târziu. Există întotdeauna șansa pe care o întrebi prima dată a dat părinților dvs. ideea de a vă gândi la privilegiile dvs.
  • Comunitatea Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Părinții mei spun că cu cât sunt mai în vârstă, trebuie să mă culc mai devreme, așa că anul viitor trebuie să mă culc la 7:00. Ce trebuie să fac?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Încercați și dovedi părinților dvs. că deveniți suficient de responsabili să vă ocupați de o perioadă de culcare ulterioară. Încercați să vă ajutați în jurul casei cât de mult puteți. Rămâneți în partea de sus a temelor dvs. și ridicați-vă la școală la timp fără ca ei să vă trezească. Acest lucru vă va face mai ușor să le cereți să vă lași să rămâneți în sus și pentru ca ei să spună eventual "da" pentru tine.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 24 uimitoare 70
    • Întrebare
      Dacă nu am treburi? Cum ar trebui să-mi conving părinții? Studiind mai mult?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Da, studiind mai mult ar putea fi o modalitate bună de a-ți convinge părinții. De asemenea, puteți oferi să le ajutați cu treburile sau comisioanele lor.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 25helpful 59
    • Întrebare
      Părinții mei mă fac să mă culc la ora 8:30 și este vara. Orice sfaturi?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Stați cu părinții dvs. și întrebați-i dacă ar putea să vă lase o jumătate de oră mai târziu în timpul verii. Asigurați-vă că ați venit cu motive pentru care ar trebui să vă lase să rămâneți în sus! Spunând că doriți să vă puteți petrece mai mult timp cu familia dvs. ar putea fi un motiv bun pentru a le oferi.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 28helpful 69
    Vedeți mai multe răspunsuri

    sfaturi

    Fiți respectuos, chiar dacă nu vă place răspunsul dvs. părinții dvs. vă dau.
  • Dacă știți că unul dintre părinții dvs. este mai probabil să spună "da", intenționează să se apropie mai întâi. Ei vă pot oferi bine, sau să vă puteți convinge pe celălalt părinte să ia în considerare subiectul.
  • Fi politicos și nu vă faceți griji. Dacă sunteți de a opri și hiper, este posibil să nu fie dispuși să permită ceea ce cereți. De asemenea, fi calm, și amintiți-vă să nu fiți într-o grămadă de a obține un răspuns.
  • Avertizări

    Nu te furișa și stai în spatele spatelui părinților tăi. Vei avea probleme.
  • Evitați să vă rupeți părinții dacă spun că nu puteți sta târziu. Ei își vor săpat tocurile și le veți face supărat.
  • Nu aruncați o potrivire dacă părinții dvs. nu sunt de acord cu dvs. mai târziu. Acest lucru îi va face puțin probabil să vă considere că vă lăsați să stați până târziu în viitor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar