Cum să fii popular în anul 6 la școala primară

Sunteți în anul 6 la primar și doriți să fiți cunoscuți? Urmați acești pași și ați putea să vă găsiți că toată lumea dorește!

Pași

  1. Imaginea intitulată Fii populară în anul 6 la școala primară Pasul 1
1. Practicați o bună igienă. Asigurați-vă că vă periați dinții de două ori pe zi, timp de două minute. Duș în fiecare zi, asigurându-vă că spălați peste tot. (Da, peste tot!) Spălați-vă părul și fața în fiecare zi, folosind șampon și balsam pentru părul și focul de păr și hidratant pentru fața ta.
  • Imaginea numită Fii populară în anul 6 la școala primară Pasul 2
    2. Rochie cu propriul stil. Dacă purtați uniformă, faceți-vă în evidență într-un fel, cum ar fi rularea mânecilor. Dacă vi se permite să purtați hainele proprii la școală, rochie în ceea ce simțiți. Dacă doriți să domniți podiumul școlii, atunci verificați ce poartă și îmbrăcați oamenii populari asemănători cu ei. Nu îmbrăcați exact același lucru sau veți fi priviți ca un copycat.
  • Imaginea intitulată Fii populară în anul 6 la școala primară Pasul 3
    3. Faceți prieteni. Dacă discutați cu poporul popular, fiți încrezători. Du-te la ei cu un zâmbet drăguț pe fața ta și să spui "Salut! N-am avut niciodată să vă cunosc pe voi, dar am auzit că sunteți foarte frumos!". Asigurați-vă că le complimentați și, cu o șansă, s-ar putea să vă invită să mâncați cu ei la prânz.
  • Imaginea intitulată Fii populară în anul 6 la școala primară Pasul 4
    4. Discutați cu interesele romantice potențiale. Dacă cineva nu este luat și îi plac, sunteți toți stabiliți. Încercați să arătați frumos și să mergeți la locul unde ar putea fi. Discutați cu unul dintre prietenii dvs. pentru sfaturi înainte de a vă face mișcarea. Discutați cu persoana și, după o vreme, mărturisiți că aveți o pasiune asupra lor și întrebați-le dacă vă plac. Dacă nu spun doar "Oh, bine, nu contează atunci." și începeți un subiect nou. Dacă da da, "Misto." Dacă există vremuri de zvonuri, asigurați-vă că unul dintre prietenii dvs. este acolo pentru a ajuta la lupta împotriva zvonurilor. Nu este nevoie să fii într-o relație, dar dacă ai unul, șansele sunt mai bine cunoscute.
  • Imaginea numită Fii populară în anul 6 la școala primară Pasul 5
    5. Faceți părul bine. Aflați cum să faceți o plită sau un pește de pește sau poate vă curățați părul. Întreabă-ți prietenul, mama sau sora să te ajute cu părul tău. Asigurați-vă că părul dvs. arată frumos, dacă mergeți la o placă murdară, pentru că dacă nu arată bine, vă puteți spune de către un profesor.
  • Imaginea intitulată Fii populară în anul 6 la școala primară Pasul 6
    6. Fii cu adevărat frumos! Dacă sunteți frumos cu toată lumea, vor fi auzite lucruri bune despre dvs. Încercați să faceți o primă impresie bună și când în jurul școlii, dați tuturor un zâmbet prietenos și un a "Hei!". Dacă aveți grijă de cei tineri și sunt pozitivi despre acest lucru - vă pot îmbrățișa în jurul tuturor, ceea ce vă va face să arătați ca o persoană drăguță. Continuați să zâmbiți și să vă bucurați de școala primară. Ai mai rămas un an, așa că profită la maximum de ea!
  • sfaturi

    Nu mă lansați. Te va face să arăți într-adevăr rău.
  • Dacă vă cădeți cu cineva, faceți doar pe lângă ei cu prietenii dvs. pentru a arăta că aveți un moment bun. Acest lucru îi va face să se simtă gelos și vor să fie prieteni cu dvs. din nou.
  • Dacă aveți o altă semnificativă, nu le deranjați "Mă iubești?" Dacă nu te iubesc, te vor arunca. Respectați alegerile lor și nu se simt jenat. Nu le deranjează "De ce nu mă iubești?" Dacă nu spun da cererea dvs. de partener. Acest lucru le va pune pe tine chiar mai mult.
  • Nu face Purtați prea mult machiaj. Dacă este permisă, purtați un concealer pentru a acoperi pete, o umbră naturală a ochilor, unele ruj ușor sau o atingere de luciu de buze. Salvați întregul lucru pentru liceu.
  • Cheia pentru a face prieteni buni este rezistența, deci continuați să încercați și totul merită.
  • Dacă arăți ca și cum încerci să fii popular, atunci nimeni nu va vrea cu adevărat să stea cu tine. Doar jucați-l răcoros și fiți-vă singur.
  • Zâmbet! Oamenii preferă să fie în jurul unei persoane care sunt fericite și se răspândește energia pozitivă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar