Cum să fii popular în clasa a cincea

S-ar putea să credeți că este popular în clasa a cincea este lângă imposibil. Așa că clasa a cincea este momentul perfect pentru a lucra la popularitatea dvs., pentru că vă veți îndrepta spre școala de mijloc înainte de ao cunoaște. Puteți folosi clasa a cincea pentru a vă revizui imaginea, a deveni mai socială și pentru a vă implica mai mult în școala dvs. și în comunitatea dvs. Popularitatea adevărată nu înseamnă a fi a "Înseamnă fată" care este nepoliticos pentru aproape toată lumea care își traversează calea. Înseamnă a fi bine plăcut, bine respectat și, în general, având un timp minunat. Deci, cum ajungi acolo? Vedeți pasul 1 pentru a începe.

Pași

Partea 1 din 3:
Observați
  1. Imaginea intitulată Fiți populară în clasa a cincea Pasul 1
1. Permiteți tuturor să vă vadă că aveți un timp minunat. Nu fiți în umbrele altor oameni. Dacă doriți să observați, atunci nu puteți fi cunoscut ca floarea de perete care se blochează la dansurile școlare sau fata care nu spune nimic în clasă. Trebuie să fii cunoscut pentru energia ta pozitivă, râsul tău și natura optimistă. Ar trebui să vă bucurați de dvs., indiferent dacă sunteți la locul de joacă cu prietenii sau învățarea despre istoria americană în clasă. Nu trebuie să-l falsificați, dar ar trebui să lucrați la faptul că este genul de persoană care poate găsi ceva pentru a fi fericit în aproape orice mediu.
  • Bine, așa că probabil că nu vei sparge în mijlocul unui test științific. Cu toate acestea, ar trebui să încercați să fiți la fel de optim pe cât puteți, și să faceți alți oameni care vor să fie în jurul vostru din cauza energiei dvs. pozitive. Dacă aveți tendința de a fi negativă sau cu celălalt, oamenii vor fi mai puțin înclinați să stea cu tine.
  • Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să fii fals sau să te prefaceți că sunteți fericit când nu sunteți cu adevărat. Aceasta înseamnă că ar trebui să lucrați pentru a gândi pozitiv prin împingerea acestor sentimente negative și pentru a vă proiecta cel mai bun sine în lume. Toată lumea are zile rele și nu trebuie să te forțezi să fii tapițerie dacă te simți trist, dar ar trebui să încerci să ai mai multe zile bune decât rău.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în clasa a cincea Pasul 2
    2. Ieșiți în evidență - într-un mod bun. Probabil că nu veți fi mai popular dacă sunteți cunoscut ca fata care a vărsat sifonul peste tot - deși Hei, asta se întâmplă. Dar dacă știți că ați avut întotdeauna pantofi ridici de drăguți, având un râs unic, făcând brățări de război la locaș sau de a putea vorbi cu aproape oricine, atunci oamenii vă vor observa mai des. Nu trebuie să vă vopsiți părul roz sau să purtați tatuaje false pentru a fi observat - indiferent de ce faceți trebuie să fie mai subtil și mai puțin atrăgătoare decât asta. Depinde de dvs. să decideți ce doriți ca marca dvs. să fie.
  • Poate că oamenii vă văd întotdeauna că vă plimbați câinele drăguț în weekend. Într-adevăr, poate fi ceva pozitiv care te face să ieși mai mult.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în clasa a cincea Pasul 3
    3. Fi mare la ceva. Dacă știți că aveți un talent sau o abilitate, cum ar fi o voce mare de semnare, fiind cel mai bun jucător de kickball din clasa ta sau fiind foarte bun la spaniolă, atunci mai mulți oameni vor ști cine ești și te vor respecta aceasta. Nu trebuie să arătați sau să încercați să fiți cei mai buni la fiecare lucru mic. De fapt, este mult mai bine dacă sunteți într-adevăr, într-adevăr bun la un lucru, astfel încât să vă facă să ieșiți în evidență. Alegeți ceva ce vă interesează și încercați să îl stăpâniți - în curând, oamenii vă vor observa pentru asta.
  • De asemenea, fiind foarte bun la ceva vă poate ajuta să vă construiți încrederea, pentru că veți simți că aveți mai mult de oferit. Este o situație câștigătoare.
  • Dacă lucrați la mastering ceva care este un efort de grup, cum ar fi jocul de fotbal sau de a fi în jocul școlii, atunci va fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a cunoaște mai mulți oameni și de a deveni mai popular în acest fel.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în clasa a cincea Pasul 4
    4. Construiți-vă încrederea. Un alt mod de a fi observat este să vă construiți încrederea în sine. Deși nu este întotdeauna ușor să te simți încrezător în tine, mai ales când ești în clasa a cincea și te simți puțin nesigur în legătură cu totul, dar poți face un efort să-ți placă și să fii mândru de persoana în care ești și de persoana pe care o " a deveni. Puteți face acest lucru prin a vă petrece cu oameni care vă fac să vă simțiți bine, încercând să excelezi în școală și să vă ajutați dacă aveți nevoie de ea și vorbind cu oamenii despre lucrurile pe care le iubiți. Dacă prietenii tăi sunt agresați, se ridică la bully. Dacă aveți încredere, oamenii vor observa - și tu - de la o milă distanță.
  • Dacă vă simțiți nesigur, este perfect în regulă. Discutați cu un prieten despre el și gândiți-vă la modalitățile de a vă îmbunătăți, de a obține mai bine la noi oameni, pentru a reuși la școală. Efectuarea unui efort este primul pas.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în clasa a cincea Pasul 5
    5. Au limbajul corpului încrezător. S-ar putea să nu vă simțiți întotdeauna încrezători, dar căutarea încrezătoare poate fi jumătate din luptă. Dacă doriți ca oamenii să vă observe că sunteți încrezători, atunci trebuie să vă asigurați că corpul dvs. reflectă acest lucru. Limbajul corpului poate face o mulțime de muncă pentru dvs., indiferent dacă doar mergeți în jos pe holuri sau să vă luați cu prietenii. În plus, dacă limbajul corpului dvs. este mai încrezător, vă va păcăli să vă simțiți mai încrezători și că nu răni niciodată pe nimeni. Iată câteva trucuri pentru a încerca dacă doriți să aveți mai multă încredere corp de corp:
  • Face contactul cu ochii atunci când vorbești cu oamenii
  • Stați în picioare în loc de slăbiciune
  • Au o postură bună, chiar și atunci când stai
  • Nu vă traversați brațele peste piept
  • Uită-te drept înainte când mergi, în loc de jos la pământ
  • Întoarce-te spre oameni când vorbești cu ei, în loc de departe
  • Imaginea intitulată Fiți populară în clasa a cincea Pasul 6
    6. Mențineți o bună igienă. Nu trebuie să arătați ca un model de păr pentru a avea grijă de tine însuți. Cu toate acestea, este important să aveți grijă de aspectul dvs., astfel încât alți oameni să observe că vă tratați cu respect. Dacă nu-ți pasă de tot ce arăți și părăsiți casa arătând neclintit, oamenii vor crede că nu vă apreciați prea mult. Acest lucru nu este vorba de a căuta fals sau ca o celebritate - este doar despre sentimentul ca și cum merită suficient să-ți pasă de aspectul tău. Iată ce ar trebui să faceți:
  • Spălați-vă părul în fiecare zi sau în fiecare zi, în funcție de tipul de păr
  • Periați dinții în fiecare dimineață
  • Duș zilnic
  • Periați-vă părul înainte de școală
  • Imaginea intitulată Fiți populară în clasa a cincea Pasul 7
    7. Purtați haine care vă fac să vă simțiți bine. Nu este nevoie să țineți pasul cu cele mai recente tendințe sau să purtați ceea ce toți copiii răi purtați să fie populari. De fapt, dacă încerci să faci asta și să ajungi purtând ceva care nu ești tu, atunci nu va arăta bine. Puteți cumpăra la magazinele la modă ca Hollister, vulturul american, justiția, Delia, sau pentru totdeauna 21, dacă asta vă place, cu modă, dar numai dacă se simte autentic pentru dvs. Cel mai important este că hainele tale sunt curate, se potrivesc bine și te fac să te simți bine.
  • De asemenea, puteți obține unele accesorii potrivite, cum ar fi coliere sau pălării, pentru a merge cu aspectul dvs. Dar nu trebuie să o exagerați.
  • Partea 2 din 3:
    Fiind social
    1. Imaginea intitulată Fiți populară în clasa a cincea Pasul 8
    1. Zâmbiți la oameni. S-ar putea să crezi că zâmbetul te face să arăți dopey sau disperat, dar acest lucru este departe de adevăr. Toată lumea iubește o persoană care zâmbește la ei, iar zâmbind te poate face să te simți mai bine despre tine și poate face ca alți oameni să se simtă mai bine despre ei înșiși. Faceți obiceiul de a zâmbi la oameni când le transmiteți în săli, la stația de autobuz sau chiar în clasă dacă blocați ochii. Zâmbind la oameni le poate ajuta să-și pună garda, și vă va face să arătați mai abordabil, astfel încât mai mulți oameni vor dori să vorbească cu dvs.
    • Nu trebuie să fii maniacal despre asta. Nu căutați oamenii să zâmbească, dar zâmbiți când vă uitați unul la celălalt.
    • Zâmbind o mulțime vă va oferi, de asemenea, o reputație pentru a fi prietenoasă, iar oamenii vor avea mai multe șanse să vină la dvs. cu întrebări sau să vă ceară să jucați.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în clasa a cincea Pasul 9
    2. Să fie capabil să râdă de tine. Dacă vă alunecați și faceți hainele murdare la școală sau faceți ceva care este jenant, spuneți doar "Oops", și râdeți de el și să vă distrați cu prietenii dvs. în loc să faceți o mare afacere despre asta. Dacă faceți accidental un comentariu jenant în clasă sau spuneți o glumă care nu are sens, va părea doar o afacere mare dacă o faceți în acest fel. Dacă sunteți în stare să râdeți, periați lucrurile și arătați că nu vă luați prea serios, oamenii vă vor respecta mai mult și vor fi mai încântați de a fi agățat cu dvs.
  • Nimeni nu vrea să stea cu o persoană care este atât de gravă încât sunt în mod constant frică să le ofenseze. Dacă puteți râde de tine, oamenii vor fi mult mai încântați să fie în orbita dvs., deoarece nu vor simți ca ei trebuie să urmărească ceea ce spun ei.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în clasa a cincea Pasul 10
    3. Fii prietenos cu toată lumea. Nu fi frumos cu "misto" copii și ignorați restul. Faceți obiceiul de a fi frumos și prietenos cu toată lumea, cu excepția cazului în care persoana respectivă vă dă un motiv să nu fiți. Nu ascultați ce spun ceilalți și decideți pentru voi înșivă dacă fiecare persoană este foarte frumoasă în jos în loc de a presupune că este o persoană "ciudat" Din cauza a ceea ce spune cineva. Ar trebui să apreciezi fiecare persoană pentru cine este, zâmbet, întreabă cum a fost ziua lui sau ei și știu că ai ceva de învățat de la absolut toată lumea. Având o reputație pentru a fi frumos și prietenos vă poate face decât mai popular.
  • Singura dată când nu ar trebui să fii prietenoasă dacă cineva te tratează prost. Nu vrei să fii drăguț cu punctul în care oamenii profită de tine.
  • În plus, gândiți-vă la acest fel: sunteți doar în clasa a cincea. Contrar credinței populare, mulțimea de "Copiii populare" se poate schimba de la școala elementară la școala de mijloc la liceu. Dacă sunteți frumos cu toată lumea, atunci este garantat că nu alienați pe cineva care va deveni popular mai târziu.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în clasa a cincea Pasul 11
    4. Păstrați lucrurile pozitive. Deși este imposibil să nu vă plângeți niciodată, ar trebui să lucrați la a fi o sursă de pozitivitate în loc de energie negativă. Ar trebui să vorbiți despre lucrurile pe care le iubiți, să complimentați oamenii, să discutați lucruri distractive care sunt chiar în colț, cum ar fi vacanța de vară sau un film pe care ați vrut cu adevărat să le vedeți sau doar să faceți un obicei de a păstra lucrurile optime când vorbești oameni. Nu vrei ca oamenii să se gândească la tine ca persoană care este întotdeauna negativă sau în plâns de nimic, sau vor fi mai puțin probabil să stea cu tine.
  • Dacă știți că sunteți pozitivi, atunci oamenii vor avea mai multe șanse să-și petreacă timpul cu dvs. și să vă apropie. Dacă oamenii cred că tot ce veți face atunci când vorbesc cu tine se plânge, ei se pot îndrepta de tine.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în clasa a cincea Pasul 12
    5. Nu fi fals. Din păcate, oamenii pot obține fals în clasa a cincea, dacă sunt plecați să obțină ceva. Ei pot zâmbi la oamenii pe care nu le place, bârfe prea mult, sau doar spun lucruri pe care nu le cred într-adevăr pentru a atrage atenția. În timp ce acest tip de comportament vă poate spori popularitatea pe termen scurt, pe termen lung, ar trebui să încercați să evitați acest tip de comportament și să lucrați cu adevărat pentru a fi singuri. Lăsați oamenii să știe cine sunteți cu adevărat și nu fiți necinstiți despre interesele voastre. Dacă sunteți fals, oamenii vă vor fi destul de curând.
  • Deși ați putea crede că oamenii cu adevărat populari se backstab și bârfei unul despre celălalt tot timpul, oamenii cu adevărat populari sunt atât de încrezători în ei înșiși că nu au nevoie să vorbească despre oameni. Asigurați-vă că nu cădeți în ispită și că rămâneți loiali prietenilor dvs. Dacă oamenii încep să vină în jurul vostru, încercați să schimbați subiectul sau să vă îndepărtați de conversație.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în clasa a cincea Pasul 13
    6. Fii deschis pentru a întâlni oameni noi. Dacă chiar vrei să fii social, atunci nu poți fi doar social în jurul celor zece oameni pe care deja îl cunoști. Asta nu te va duce nicăieri. În schimb, ar trebui să fiți deschisi să vorbiți cu oameni complet noi, indiferent dacă este cineva într-o altă clasă sau chiar într-o altă clasă sau un nou student în clasa ta. Dacă sunteți cu adevărat confortabil cu dvs., atunci nu ar trebui să aveți nici o problemă să vorbiți cu oameni noi, introducându-vă și văzând dacă faceți clic pe. Aceasta este o trăsătură cheie a oamenilor cu adevărat populari: ei nu se tem să se pună puțin acolo.
  • Nu trebuie să fii incredibil de ieșire pentru a fi popular. Din păcate, oamenii care sunt timizi primesc o reputație proastă pentru a fi nepoliticos sau stagnă. Dacă sunteți prea timid să obțineți o conversație cu o persoană nouă, ar trebui să încercați să zâmbiți și să fiți prietenos când persoana vă apropie.
  • Nu ar trebui să fiți închis sau să credeți că ar trebui să evitați anumiți oameni din cauza statutului sau reputației lor sociale. Orice persoană ar trebui să merite să vorbească atâta timp cât acea persoană este frumoasă și îngrijitoare.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în clasa a cincea Pasul 14
    7. Să aibă un interes pentru alte persoane. Dacă chiar vrei să fii popular, atunci trebuie să-i arăți oamenilor că îți pasă de cine sunt, nu despre a vorbi despre tine tot timpul. Puteți să vă deschideți în continuare la oameni, în timp ce vă interesează ceea ce îi pasă, ceea ce este viața lor și ce planuri au venit. Când stai cu oamenii, asigurați-vă că fac cel puțin jumătate din discuții și că nu domină conversația. Puneți-le întrebări despre clasele lor, animalele lor, frații lor, sportul pe care îi place să îl joace sau orice altceva îi place să vorbească. Puteți arăta că sunteți cu adevărat interesați de ei, în loc să vă loviți de voi înșivă.
  • Deși deschiderea oamenilor este o modalitate importantă de a fi social, asigurați-vă că persoana are șansa de a se deschide și.
  • Nu trebuie să puneți prea multe întrebări simultan. Nu vreți ca oamenii să se simtă ca și cum ar fi interogați. Doar adresați suficiente întrebări pentru a arăta că într-adevăr vă îngrijiți.
  • Partea 3 din 3:
    Implicarea
    1. Imaginea intitulată Fiți populară în clasa a cincea Pasul 15
    1. Implicați-vă la școala dvs. Este posibil să nu existe cât mai multe modalități de a vă implica la școala dvs. în clasa a cincea, deoarece va fi în liceu sau în liceu, dar puteți căuta în continuare modalități de a vă implica. Vă puteți alătura unui club de limbă străină, clubului lui Pet Lover, sau chiar Consiliului Studenților. O mulțime de oameni preferă să candideze pentru președintele școlii sau alte poziții ale Consiliului Student pentru a fi cunoscut și puteți încerca dacă se simte potrivit pentru dvs. Puteți, de asemenea, să vă ajutați profesorii după școală sau să găsiți alte modalități de a vă face cunoscută prezența în școala dvs.
    • Cu cât mai multe activități vă implicați, cu atât mai mulți oameni vor cunoaște cine sunteți și mai multe oportunități pe care le veți avea pentru a întâlni oameni.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în clasa a cincea Pasul 16
    2. Implicați-vă în comunitatea dvs. Un alt mod pe care îl puteți implica este să vă ajutați în comunitatea dvs. Deși nu poate fi o tona de lucruri pe care le puteți face la vârsta dvs., vă puteți ajuta vecinii să-și păstreze peluzele curate, câinii de mers pe jos, să ajute la un parc local sau la o comunitate sau să ajute la o vânzare de coacere cu părinții dvs. Dacă mergeți la biserică sau la o altă locație religioasă, puteți găsi o modalitate de a vă implica în comunitatea dvs. prin aceea. Dacă vă ajutați în comunitatea dvs., veți avea un sentiment mai puternic de sine și veți cunoaște mai mulți oameni.
  • Ajutându-vă în comunitatea dvs. vă va expune, de asemenea, la oameni de diferite vârste și multe câmpuri diferite de viață. Acest lucru vă va ajuta să câștigați popularitate și să vă simțiți mândri de cine sunteți.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în clasa a cincea Pasul 17
    3. Implicați într-un sport. Dacă sunteți interesat de sport și doriți să încercați să faceți parte dintr-o echipă, poate fi distractiv să fiți implicați într-un sport cum ar fi majorete, fotbal, volei, baseball, tenis sau într-adevăr orice sport pe care școala sau comunitatea dvs. oferte. Nu trebuie să fii cel mai mare atlet din lume care să fie implicat într-un sport, iar făcând parte dintr-un sport vă va ajuta să învățați să lucrați cu alții, să dezvoltați abilități de comunicare și să găsiți nișă când vine vorba de munca în echipă. Oricine poate juca sport. Deși nu este obligatoriu, implicarea într-un sport vă poate ajuta să deveniți mai implicați și să fiți mai populari, dacă este potrivit potrivit pentru dvs.
  • Nu fiți conștienți de sine dacă nu vă simțiți suficient de atletic pentru a vă alătura unui sport. Oferiți-i mai întâi și vedeți dacă ați găsit cea mai bună potrivire. Dacă nu vă place fotbalul, de exemplu, încercați baseball. Și dacă nu o găsiți clic cu vreun sport, încercați o altă activitate, cum ar fi pictura sau chitara, care poate fi mai interesantă pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în clasa a cincea Pasul 18
    4. Faceți o varietate de prieteni diferiți. Dacă chiar vrei să fii o creatură cu adevărat socială, atunci ar trebui să fii implicat cu o varietate de oameni din viața ta. Nu ar trebui să fii prieten cu același tip de persoană peste și în schimb, să fii prieteni sau cel puțin prietenos, cu oameni mai sportivi, oameni care sunt mai mult în computere sau oameni care sunt mai timizi. Cele mai diferite tipuri de oameni cu care sunteți prieteni, cu atât mai confortabil veți fi în orice mediu social și cu atât mai cunoscută și mai populară veți fi.
  • Fii îndrăzneț și cunoașteți oamenii în diferite grade. Oamenii din clasele mai tinere se vor uita la tine, iar oamenii din clasa a șasea (fie în școala de mijloc sau la școala dvs.) vă pot oferi câteva sfaturi despre cum să supraviețuiți în clasele superioare.
  • Nu te limita doar la școala ta. Fii prieteni cu vecinii, oameni din echipele dvs. REC sau oameni din alte școli. Acest lucru vă va ajuta să filiați și să vă simțiți confortabil cu o varietate de oameni.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în clasa a cincea Pasul 19
    5. Ajută pe alții. Dacă un prieten are nevoie de ajutor, ar trebui să-i ajuți. Dacă studiați multe, puteți ajuta prietenii dvs. să studieze pentru teste și să ajute un prieten să-și facă temele. Oferă pentru a ajuta oamenii și a fi amabil. Nu fi rău. Amintiți-vă, fiind popular nu înseamnă a fi rău. Nu se știe niciodată pe nimeni și îi ajută întotdeauna pe alții.
  • sfaturi

    Luați complimente politicos și dați-le și un compliment.
  • Faceți ceva diferit ca: faceți ceva diferit cu părul dvs., cumpărați haine noi, faceți noi fade.
  • Nu încercați să fiți prieteni cu oameni care credeți că sunt populare. Încercați să fiți prieteni cu oameni care vă împărtășesc interesele.
  • Stai cu o varietate de prieteni! Veți cunoaște mai bine pe alții și vă veți extinde cunoștințele.
  • Nu trebuie să aveți o prietena populară / iubit să fie popular. De fapt, ar trebui să vă petreceți timpul pe studii.
  • Evitați perfecționismul. Dacă vă simțiți ca totul trebuie să fie perfect, nu veți fi niciodată mulțumit de dvs. Amintiți-vă că nimeni și nimic nu este perfect.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar