Cum să zbori internațional

Flying International poate fi o experiență interesantă și nouă.Pentru majoritatea oamenilor, călătoria dvs. începe la aeroport, dar știți că dacă treceți frontierele, este posibil să aveți nevoie de un pașaport în funcție de țara în care introduceți.Indiferent dacă vă deplasați într-o țară nouă sau explorați un peisaj necunoscut, doriți călătorii internaționale să fie la fel de neted cum doriți să fie.Thisaims să dea o scurtă trecere în revistă a întregului proces de a merge internațional.

Din cauza restricțiilor de coronavirus, este posibil să fiți supuși unei carantină sau o intrare refuzată atunci când călătoriți.Verificați cu compania dvs. aeriană și cu țara de destinație pentru a vă asigura că procesul trece fără probleme.

Pași

Partea 1 din 5:
Planificare
  1. Imagine intitulată Evitați escrocile de pașaport Pasul 6
1. Obțineți un pașaport / viză.Cu excepția cazului în care zboară între țările Uniunii Europene, veți avea nevoie de un pașaport și / sau o viză pentru a intra în țara dvs.Dacă aveți nevoie de o viză, va trebui să optați pentru o carte de pașapoarte, nu pentru un card de pașapoarte.
  • Chiar dacă zburați în Uniunea Europeană, dacă v-ați confruntat cu frontierele țării, veți avea în continuare pentru a șterge obiceiurile.
  • Imagine intitulată Verificați starea unei aplicații pașaportului Pasul 2
    2. Efectuați cercetări privind destinația dvs.Aflați mai multe despre cultura și punctele turistice populare.La urma urmei, ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să mergeți în Africa de Sud care nu știu ce să facă.De asemenea, vă va asigura că nu ajungeți să călătoriți undeva steril sau în cazul în care turismul nu este predominant.
  • Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a obține o înțelegere de bază a limbii pe care o vorbește țara dvs., deși din engleză este globală Lingua Franca, Nu ar trebui să fie prea dificil să găsești un tur sau o atracție cu difuzoarele englezești.
  • Dacă vă mișcați, veți dori să începeți bine limba dvs. nouă înainte de a vă deplasa ziua.
  • Imagine intitulată Găsiți reduceri de călătorie pentru studenți Pasul 6
    3. Achiziționați bilete online sau cu un agent de turism.Pentru a zbura internațional, va trebui să achiziționați un bilet.Puteți utiliza Expedia sau motorul de căutare pentru a găsi zboruri între două destinații.Pentru cea mai bună experiență, veți dori să minimalizați numărul de opriri.

    S-ar putea să-l găsiți mai confortabil pentru a zbura prima clasă, deoarece puteți obține, de asemenea, acces la un lounge de concierge și o scaune mai confortabile.Fiți avertizat, totuși: nu va fi ieftin să zboare prima (sau de afaceri) și unele companii aeriene restricționează saloanele participanților la programele lor frecvente de fluturași.

  • Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă în Australia Pasul 14
    4. Aranjați un mijloc de transport.Unele orașe au un bun sistem de transport public, cum ar fi Berlin U-Bahn / S-Bahn sau metroul Tokyo.Alții nu, deci va trebui să vă bazați pe taxiuri și mașini de închiriat pentru a obține unde trebuie să mergeți.
  • Imagine intitulată Evitați suplimentele unice de ocupare atunci când călătoriți singuri pasul 1
    5. Obțineți cazare la destinație.Dacă se mișcă, este posibil să aveți deja cazare, dar va trebui să obțineți o cameră de hotel sau o suită dacă vizitați doar țara.Știți că unele țări și hoteluri au stabilit o limită (de obicei 2-4 camere de hotel) pe numărul de oaspeți care pot rămâne într-o cameră individuală, astfel încât este posibil să fie nevoie să achiziționați mai multe camere (uneori conectate).
  • Imaginea intitulată Deveniți un profesor substitut în orașul New York Pasul 4
    6. Determinați ce puteți aduce între cele două țări.De exemplu, unele medicamente care sunt legale în Statele Unite sunt ilegale în Japonia.Alte țări, cum ar fi Arabia Saudită, au stabilit sancțiuni dure pentru încălcarea legilor privind imigrația, de la deportare la moarte.Intrarea unei țări străine implică faptul că veți urma legile și normele acestei țări, chiar dacă nu sunteți de acord cu ei.
  • De asemenea, verificați limitele valutei.În Statele Unite, de exemplu, trebuie să raportați la vamă dacă intrați sau părăsiți țara cu mai mult de 10000 USD.Și nu se gândesc la găsirea lacunelor - legea, cel mai probabil acoperă fiecare caz de margine.
  • Imagine intitulată Maximizează mile și puncte pentru pasul de călătorie 14
    7. Vedeți dacă vă calificați pentru screening-ul de securitate expediat.Acest lucru va reduce timpul petrecut în banda de securitate atunci când ajungeți la aeroport și veți crește timpul petrecut la cumpărături Duty-free Sau bucurându-se de un mic dejun consistent de la Starbucks.După check-in, consultați Pasul de îmbarcare.Dacă vezi "Screening-ul expediat" sau "TSA Prechimbk" tipărită pe boarding-ul dvs., vă calificați pentru screening-ul expediat.
  • Partea 2 din 5:
    Ajungând la aeroport
    1. Imagine intitulată Creați un itinerariu de călătorie Pasul 1
    1. Verificați că aveți toate documentele necesare.Asigurați-vă că aveți toate documentele importante cu dvs. înainte de a ajunge la aeroport pentru a evita un hassle mai târziu atunci când verificați.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie Pasul 14
    2. Ajungeți cu câteva ore înainte ca zborul să plece.Acest lucru vă va oferi timp să vă relaxați pe pământ și să evitați hassles cu bagaje, securitate și check-in-uri.De asemenea, vă va oferi mai mult timp pentru a cerceta zona, precum și pentru a vă bucura de o masă înainte de plecare.
  • Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă în Australia Pasul 1
    3. Consultați la biroul de check-in.Verificați dacă ar trebui să fie un proces raționalizat.Aveți pașaportul la îndemână.Ei vor gestiona, de asemenea, bagaje pentru dvs. și vor da instrucțiuni pentru a ajunge la poarta de plecare.
  • Veți avea un timp mai bun dacă călătoriți lumina.Unele companii aeriene au pus chiar o limită de 23 kilograme (51 lb) pentru pungi verificate - depășesc această limită și se așteaptă să plătească taxe suplimentare.Totuși, experiența dvs. va fi mai ușoară dacă aveți doar recurs.
  • Păstrați pașaportul cu dvs., deoarece va trebui să faceți un control în mod repetat de mai multe ori.
  • Unele companii aeriene oferă check-in mobile sau curbside pe care doriți să le utilizați pentru a sări peste linia.

  • Imagine intitulată Obțineți o viză turistică pentru Egiptul Pasul 1
    4. Introduceți prima rundă de control al pașapoartelor.Înainte de a putea trece prin securitate, va trebui să vă arătați pașaportul și / sau vizei către ofițerii de securitate.Acesta este procedural și se face pentru a vă asigura că sunteți cine sunteți și că sunteți autorizat să plecați din țară.
  • Unele țări (cum ar fi Israel) fac, de asemenea, un interviu suplimentar de securitate - în timpul acestui proces, vi se va cere câteva întrebări variind de la întrebări publice, la întrebări private, personale.Aceasta este o evaluare probabilistă pentru a determina riscul pe care îl puneți la alți pasageri din zborul dvs.
  • Imaginea intitulată reacționează dacă vă loviți de la un zbor de zbor 5
    5. Securitate clară.Dacă vă calificați pentru screening-ul expediat, veți fi direcționat către o bandă separată.Securitatea va contribui, de asemenea, la identificarea potențialelor pericole pentru aeronavă.Evident, nu puteți transporta arme sau explozivi la bordul unui avion, dar alte elemente de zi cu zi, cum ar fi anumite containere de aerosoli sau ustensile de bucătărie, pot fi, de asemenea, un pericol potențial pentru pasageri la bord.Elementele interzise vor fi fie aruncate sau mutate între bagajele dvs. verificate și transportarea, în funcție de element și de pericolele pe care le poate prezenta persoanelor la bord.
  • Partea 3 din 5:
    Înainte de zborul dvs
    1. Imagine intitulată Maximizează mile și punctele pentru pasul de călătorie 2
    1
    Magazin gratuit.La aeroport, veți putea dobândi o mulțime de articole fără taxe vamale înainte de a părăsi țara, reducând în mod semnificativ prețul de bunuri costisitoare.Rețineți că nu veți putea utiliza aceste elemente până când nu vă ștergeți obiceiurile în țara dvs. de destinație.
  • Imagine intitulată Evitați taxele de bagaje Pasul 11
    2. Bucurați-vă de salonul aerian dacă vă calificați.În lounge, veți putea să vă relaxați înainte de călătoria dvs.Unele dintre serviciile oferite includ mese gratuite, băuturi gratuite, o zonă liniștită pentru a dormi, mai multe toalete private, dușuri și ceea ce puteți găsi în propria casă.De asemenea, puteți obține Wi-Fi gratuit și unele dintre cele mai frumoase bucătărie.
  • Pentru confortul tuturor pasagerilor din lounge, nu vor juca anunțuri audibile pentru a vă informa despre zborul dvs.Este responsabilitatea dvs. să verificați afișarea informațiilor în lounge și la biroul de concierge pentru actualizări la starea de zbor și la plecări.
  • Imagine intitulată Planul unui drum transversal Pasul 3
    3. Mâncați și faceți cumpărături înainte de călătoria dvs.Chiar dacă nu puteți obține un loc minunat pentru a vă simți confortabil înainte de zborul dvs., puteți lua în continuare la unul dintre restaurantele aeroportului.Unele aeroporturi au facilități diferite unice pe care le puteți utiliza în timp ce încă se află la sol.
  • Imaginea intitulată reacționează dacă vă bateți dintr-un zbor de zbor 9
    4. Ajungeți la poartă cu 15 minute înainte de îmbarcare.Treizeci de minute înainte de îmbarcare, ar trebui să începeți să vă faceți drumul spre poartă.În acest fel, puteți face zborul la timp și evitați reluarea biletelor.

    Unele companii aeriene au încărcarea de primă clasă și de afaceri direct din lounge.

  • Imaginea intitulată Reînnoirea pașaportului U.S. a expirat Pasul 12
    5. Vedeți dacă vă calificați pentru pre-îmbarcare.Dacă aveți condiții medicale (cum ar fi alergii), aveți un handicap sau călătoriți cu copii mici, trebuie să pre-bord pentru a vă asigura că echipajul la bord este conștient de condițiile dvs. medicale.
  • Imagine intitulată Contul pentru iertarea datoriilor Pasul 18
    6. Identificați grupul de îmbarcare.Acest lucru trebuie tipărit pe biletul dvs.Diferitele companii aeriene au metode diferite pentru îmbarcare pe care trebuie să le cunoașteți, așa că știți când la bord.
  • Cea mai obișnuită metodă de îmbarcare a fost mai întâi decât cea de clasă de afaceri, apoi grupuri ulterioare din comenzi numerice sau alfabetice unul după altul.Când grupul dvs. este numit, alinierea pentru a vă pregăti la bord.
  • Unele companii aeriene, cum ar fi sud-vest alocă atât un grup cât și o poziție în coadă.Cu cât este mai mare numărul de îmbarcare, cu atât mai aproape trebuie să fiți în partea din față a liniei.
  • Alte companii aeriene nu folosesc grupuri de îmbarcare și au dreptul de bord în orice ordine în care apar.
  • Poarta se închide cu câteva minute înainte de plecare.Dacă vă auziți "Call finală de îmbarcare", Trebuie să vă grăbiți pe avion pentru a vă menține locul.
  • Partea 4 din 5:
    În timpul zborului

    Zborurile internaționale pot fi lungi și plictisitoare, așa că doriți să vă păstrați distrați.

    1. Imaginea intitulată reacționează dacă vă bateți dintr-un zbor de zbor 10
    1. Bucurați-vă de o masă sau o băutură.În funcție de fusul orar de plecare, compania aeriană va servi fie micul dejun, prânzul sau cina după ce a ajuns la altitudine de croazieră.Pentru zborurile peste noapte, prânzul sau cina vor fi servite mai întâi.Luminile din cabină vor fi diminuate seara și se opresc când toată lumea dormește, iar însoțitorii de zbor vor trezi toată lumea la micul dejun înainte de sosire.
    • Faceți alegerile dvs. de mic dejun la începutul zborului înainte de decolare.Va trebui să faceți acest lucru, astfel încât toată lumea să o poată obține.Micul dejun nu este gratuit și probabil că nu va fi mare decât în ​​clasa întâi.
  • Imaginea intitulată se plătește la pasul de călătorie 13
    2. Răsfoiți divertismentul în zbor.În funcție de zborul dvs., veți avea acces la anumite filme și emisiuni TV pentru a vă menține ocupat când nu există nimic de făcut.Bucurați-vă de conținut variind de la 720p în economie la 4k în clasa întâi.
  • Imagine intitulată Călătorii solo în Statele Unite Pasul 2
    3. Descărcați conținut pe telefon sau la calculator înainte de decolare.Cu excepția cazului în care doriți să plătiți pentru Wi-Fi, nu veți avea acces la nimic online după plecarea de la aeroport.Anumite jocuri offline (cum ar fi Minecraft sau FIFA) sunt, de asemenea, excelente pentru zborurile lungi.
  • S-ar putea, de asemenea, doriți să aduceți o carte cu dvs. în cazul în care computerul dvs. moare, deși este rar să fie într-un zbor internațional fără putere de încărcare.
  • Imagine intitulată Maximizează relaxarea și recuperarea mentală în vacanța Pasul 3
    4. Odihnestete.Unele zboruri internaționale pot fi de până la 18 ore, ceea ce înseamnă că vă veți simți probabil mai revigorați înainte de a ateriza dacă dormiți.Știți că dacă vă prăbușiți, nu vă puteți trezi până la sfârșitul zborului.
  • Evitați să vă odihniți întregul zbor, deoarece vă veți simți obosit și groggii când vă aterizați la destinație.Cel mai bine este să vă odihniți în timp ce în aer pentru a evita prăbușirea în ultimul moment.
  • Imagine intitulată Decuparea amprentei de carbon a pasului de zbor 7
    5. Să fie amabili față de ceilalți.Închideți obloanele de ferestre în timpul timpului de dormit și lăsați lavarea de avion, ca și cum ar fi casa ta.A face acest lucru îmbunătățește experiența zborului pentru toată lumea.
  • Lumina exterioară poate fi prea luminată atât pentru dvs. cât și pentru alți pasageri, astfel încât să respectați timpul de pat și să nu utilizați ferestrele ca o sursă de lumină.În schimb, utilizați lămpile mai direcționale de citire dacă aveți nevoie de o sursă de lumină.
  • Imagine intitulată Obțineți o viză turistică pentru Egiptul Pasul 3
    6. Completați toate formularele de imigrare.Înainte de aterizare, trebuie să completați un formular vamal și de imigrare din țara de destinație.Trebuie să le completați, astfel încât să puteți plăti taxa vamală adecvată și să verificați dacă nu importați nimic ilegal.
  • Partea 5 din 5:
    După zborul tău
    1. Imagine intitulată Călătorii la nivel internațional cu copiii Pasul 9
    1. Completați a doua rundă de control al pașapoartelor.După sosirea, va trebui să completați din nou controlul pașapoartelor.De data aceasta, țara de destinație verifică că aveți toate documentele corespunzătoare necesare pentru a intra.
    • Unele țări vă pot permite să obțineți o viză chiar înainte de controlul pașapoartelor, deși poate fi mai scump și nu este o garanție că vi se va permite să introduceți.Alte țări au vize digitale pe care le puteți tipări la domiciliu și se potrivește în pașaport.
    • Dacă aveți un zbor internațional de conectare, cel mai probabil nu va trebui să treceți prin controlul pașaportului - în schimb, mergeți la biroul de check-in pentru zborul dvs. de conectare sau urmați semnele până la pardoselile de plecări.Rețineți, totuși, că agenții CCTV și de securitate / vamal vă pot monitoriza mișcările și, dacă părăsiți zona sterilă fără a curăța obiceiurile și imigrația, veți fi reținuți.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de vacanța de vară Pasul 9
    2. Revendicați-vă bagajele.Dacă ați verificat orice bagaje cu compania dvs. aeriană, va trebui să o revendicați.Acest lucru se datorează faptului că va trebui să aveți obiectele dvs. verificate de vamă.
  • Imaginea intitulată reacționează dacă vă bateți dintr-un zbor de zbor 1
    3. Identificați dacă aveți elemente pentru a declara.Veți cunoaște fie pentru că ți-a spus un ofițer de imigrare, ați marcat o opțiune spunând că trebuie să declarați ceva sau pentru că aveți un element care este interzis sau supus taxei vamale.Dacă nu aveți un element care să declare, să aveți bagajul X-Rayed în banda verde, apoi să se îndrepte spre aeroport spre transportul public și închirieri de mașini.Dacă faceți, treceți prin banda roșie în care un ofițer vamal vă va deschide bagajele și va percepe taxele corespunzătoare.
  • Imaginea intitulată Întâlnește oameni noi în timp ce călătoresc singur pasul 13
    4. Faceți cunoștință cu mijloacele dvs. aranjate de transport.Te vor duce la cazare în țara de destinație.
  • Imagine intitulată Evitați jet Lag Pasul 1
    5
    Depășiți jet Lag.Din păcate, schimbările bruște în zonele de timp pot perturba modelele normale de somn / trezire.Prin urmare, pentru a fi mai productiv, va trebui să depășiți jet lag pentru a vă bucura de călătoriile dvs. în țară.Acest lucru durează de la câteva zile la câteva săptămâni.
  • sfaturi

    Luați în considerare organizarea unui tur cu o companie de turism de renume, deoarece va face ca vacanța dvs. internațională mai confortabilă decât oricând.
  • Există posibilitatea de a fi lovit la prima sau la clasa de afaceri, mai ales dacă vă aflați într-un zbor rezervat.
  • Contactați banca dvs. înainte de a părăsi țara pentru a evita declanșarea sistemelor de detectare a fraudei în timp ce faceți cumpărături în străinătate.
  • Veți avea un timp mai bun dacă păstrați moneda locală la îndemână sub formă de numerar sau schimbare.În timp ce unele magazine turistice și de suveniruri acceptă valută străină, alții nu.Căutați a schimb valutar care acuză un nivel scăzut sau nicio comisie și le folosește.Uneori, un schimb local vă va oferi o afacere mai bună decât Travelex.
  • Luați în considerare obținerea unui plan preplătit la aterizare sau a unui plan internațional înainte de a pleca pentru a evita acuzațiile și taxele exuberante de roaming.O trecere de 10 USD de 10 USD este mult mai bună decât să plătească aproape 1 USD pe minut.De asemenea, va face apelurile locale în țara de destinație mult mai ușor.
  • Avertizări

    Veți dori să localizați cea mai apropiată ambasadă / consulatul în cazul în care aveți nevoie de serviciile lor diplomatice (ca un nou pașaport sau un zbor de evacuare înapoi în țara dvs. de origine).
  • Nu acceptați oferte de transport la sau de la aeroport de la cineva pe care nu îl cunoașteți.Acest lucru este atât pentru siguranța dvs. fizică, cât și pentru a evita să fie scammed în străinătate.Utilizați numai mijloace de transport amenajate anterior cu agenția dvs. de turism sau compania de turism.
  • Fiți atenți la buzunarele - ele pot fi peste tot în locurile turistice aglomerate.Păstrați pașaportul fie în camera dvs. de hotel sau într-un buzunar protejat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar