Cum să verificați rezervările de zbor

Indiferent dacă rezervați biletele de avion online, prin telefon sau printr-un agent de turism, este o idee bună să vă verificați rezervările înainte de a merge la aeroport. Privind în sus Rezervarea dvs. pe site-ul dvs. de transport aerian sau de călătorie vă permite de obicei vă permite să vizualizați / modificați locurile, să cumpărați mese și să faceți cereri de cazare specială. Thiste parere Cum să găsiți informații despre viitoarele zboruri pe site-ul web al companiei aeriene sau al serviciilor de călătorie și asistenții vocali precum Alexa și Google Assistant.

Pași

Metoda 1 din 3:
Utilizarea site-ului web al companiei aeriene sau al serviciilor de călătorie
  1. Imagine intitulată Verificați rezervările de zbor Pasul 1
1. Vizitați site-ul web al companiei aeriene sau al serviciului de călătorie. Dacă ați rezervat un zbor prin intermediul unui site web al unei companii aeriene sau printr-un serviciu de călătorie online, cum ar fi Expedia sau Kayak, veți găsi detaliile dvs. de rezervare în profilul dvs. de cont. Dacă utilizați un smartphone sau tabletă, puteți utiliza aplicația mobilă a companiei aeriene sau a serviciului, dacă este disponibilă.
  • Dacă doriți doar să verificați starea unui zbor și știți numărul de zbor, faceți doar Google sau Bing și căutați "Zborul (numărul zborului) Status" Pentru rezultate actualizate.
  • Imagine intitulată Verificați rezervările de zbor Pasul 2
    2. Apasă pe Autentificare sau să vă conectați opțiunea. Majoritatea site-urilor web afișează CONECTARE sau AUTENTIFICARE Opțiuni în partea de sus a paginii, dar este posibil să fie nevoie să deschideți mai întâi un meniu.
  • Imagine intitulată Verificați rezervările de zbor Pasul 3
    3. Conecteaza-te la contul tau. Dacă nu cunoașteți numele de utilizator și parola, puteți să faceți clic de obicei Ați uitat parola? (sau similare) pentru a reseta-o.
  • Dacă numele de utilizator este un număr de membru (e.G., Delta Skymiles Număr, unită kilometraj plus numărul), verificați e-mailul de confirmare de la rezervarea dvs. pentru ao găsi sau a selecta Ați uitat numărul Link pentru a solicita prin e-mail.
  • Dacă nu vă puteți conecta cu un nume de utilizator și o parolă, puteți verifica de obicei zborul cu numărul dvs. de rezervare - un șir de litere și numere unice pentru zborul dvs., făcând clic pe a Găsiți călătoria mea sau Excursii opțiune. Linii aeriene au nume diferite pentru acest număr, inclusiv "Codul de rezervare," "număr de confirmare," "numar de referinta," și "înregistrarea locatorului." Dacă ați primit un mesaj de confirmare prin e-mail după rezervarea zborului dvs., veți găsi acest mesaj, precum și pe biletele de hârtie și încasările tipărite.
  • Imagine intitulată Verificați rezervările de zbor Pasul 4
    4. Apasă pe Excursii mele tablo. Aproape toate site-urile de călătorii și companiile aeriene au o secțiune cu acest nume, deși uneori va fi chemat Călătoriile tale sau pur și simplu Excursii, și / sau poate fi îngropat într-o altă filă numită Contul meu. Dacă faceți clic pe această opțiune vă va afișa rezervările de zbor.
  • Dacă nu vedeți zborul pe care îl căutați pe site-ul unei companii aeriene, este de obicei pentru că l-ați cumpărat printr-o terță parte (cum ar fi un site de călătorie).
  • Imagine intitulată Verificați rezervările de zbor Pasul 5
    5. Actualizați preferințele de zbor (dacă sunt disponibile). Unele companii aeriene și site-uri web vă permit să efectuați modificări în rezervarea dvs. după rezervare, care poate include selecția scaunului, preferințele de mâncare și, uneori, capacitatea de a schimba zborurile. Dacă zborul dvs. se califică, veți vedea de obicei o opțiune numită Schimbați călătoria sau Schimba zborul-Click acel link pentru a face modificări dacă doriți.
  • Dacă aveți nevoie să schimbați ceva și nu vedeți opțiunea de a face acest lucru, contactați linia aeriană direct prin telefon.
  • Unele companii aeriene nu vă vor permite să selectați o preferință de ședere până când verificați.
  • Imagine denumită rezervări de zbor Pasul 6
    6. Verificați online (opțional). Unele companii aeriene și site-uri de călătorie vă permit să verificați online în timpul unei perioade de timp înainte de plecare programată (de obicei 24 de ore). Verificarea online vă permite să renunțați la opțiunile de check-in Curbside, Birou sau Self-Service Kiosk la aeroport. De asemenea, vă poate oferi șansa de a alege sau actualiza poziția de ședere.
  • Dacă vă verificați online, va fi, de asemenea, opțiunea de a imprima pașii de îmbarcare sau de a le salva pe telefonul smartphone.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind Amazon Alexa
    1. Imagine intitulată Verificați rezervările de zbor Pasul 7
    1. Instalați abilitățile Alexa pentru serviciul dvs. aerian sau de călătorie. Dacă v-ați rezervat zborul prin Kayak, Expedia, Tripsource sau sunteți Flying United Airlines, puteți utiliza acum dispozitivul Alexa activat de voce pentru a vă auzi detaliile de zbor. Iată cum să adăugați compania aeriană sau serviciul de rezervare la Alexa:
    • Deschis https: // Amazon.com / alexa-abilități / b?IE = UTF8 & NODE = 13727921011 În browserul dvs. web.
    • Dacă nu sunteți conectat, faceți clic pe Conectare lângă colțul din dreapta sus al paginii și pentru a face acest lucru acum.
    • Căutați serviciul dvs. aerian sau de rezervare pentru a afla dacă are o abilitate Alexa sau utilizați unul dintre aceste link-uri directe pentru abilitățile disponibile în perioada 2020 octombrie:
  • Faceți clic pe galben Permite butonul sub "Obțineți această abilitate." Acest lucru permite abilitatea pe toate dispozitivele dvs. activate de Alexa, cum ar fi Echo, TV de incendiu și Dot Echo.
  • Imagine intitulată Verificați rezervările de zbor Pasul 8
    2. Clic Contul de legătură Pentru a conecta compania aeriană sau a contului. Acest lucru apare sub "Dezactivați abilitățile" Butonul lângă colțul din dreapta sus al paginii.
  • Imagine intitulată Verificarea rezervărilor zborului Pasul 9
    3. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a vă conecta contul la Alexa. Pașii variază de aici, dar va trebui să introduceți detaliile dvs. de conectare pentru site (cum ar fi numele de utilizator și parola dvs. Kayak sau numărul dvs. de kilometraj și parola unite) și sunt de acord să conectați serviciile.
  • Imagine intitulată Verificați rezervările de zbor Pasul 10
    4. Adresați-vă lui Alexa informații despre zborul dvs. Comenzile variază de către compania aeriană și serviciul, dar aici sunt câteva comenzi generale pe care le puteți utiliza pentru a afla detaliile dvs. de zbor prin Alexa:
  • Unit: "Alexa, cereți unit pentru a verifica starea zborului meu," "Alexa, ca unită la ce oră pleacă de zbor," "Alexa, întrebați-mă să mă verificați pentru zborul meu."
  • Caiac: "Alexa, cereți Kayak când este următoarea călătorie," "Alexa, cere cayak să urmărească un zbor."
  • Expedia: "Alexa, întreabă Expedia pentru a obține detaliile mele de călătorie," "Alexa, întreabă Expedia să-mi spună unde stau," "Alexa, întrebați Expedia când verificăm."
  • TRIPSOURCE: "Alexa, întreabă Tripsource să verifice starea zborului meu," "Alexa, întreabă Tripsource să mă verifice."
  • Tracker de zbor: "Alexa, adresați tracker de zbor pentru United 262," "Alexa, adresați tracker de zbor statutul de Delta 15."
  • Metoda 3 din 3:
    Utilizarea Google Assistant
    1. Imagine intitulată Verificați rezervările de zbor Pasul 11
    1. Transmiteți detaliile zborului în contul dvs. Gmail. Puteți utiliza dispozitivul dvs. Google Home, Nest, Android sau alt dispozitiv Google Assistant pentru a vă verifica rezervările de zbor atâta timp cât aveți o adresă Gmail. Dacă ați folosit Gmail.Adresa de e-mail COM Atunci când faceți rezervări de zbor, ar trebui să aveți deja detaliile de confirmare în contul dvs. Gmail. Dacă nu, puteți transmite mesajul de confirmare la contul dvs. Gmail, astfel încât să fie accesibil de către Asistentul Google.
  • Imagine intitulată Verificarea rezervelor de zbor Pasul 12
    2. A te asigura "Rezultate personale" este activat pentru Asistentul Google. Google Assistant poate localiza detaliile zborului în Gmail (și, uneori, prin istoricul dvs. web) dacă "Rezultate personale" este activat. Este în mod implicit, dar aici puteți verifica dublu pentru a vă asigura că nu l-ați dezactivat:
  • Dacă utilizați un difuzor, afișaj inteligent sau un ceas inteligent, deschideți Google Home aplicație pe telefon sau în tabletă și navigați la Acasă > Dispozitivul tau > Setări dispozitiv > Mai mult.
  • Pe un telefon Android sau Tablet, spuneți, "Hei Google, deschideți setările asistentului," Atingeți Asistent, Selectați dispozitivul Android.
  • Pe un iPhone sau iPad, deschideți aplicația Google Assistant, atingeți busola în partea dreaptă jos, atingeți fotografia dvs. de profil și mergeți la Setări > Asistent > dispozitivul tau.
  • Imagine intitulată Verificați rezervările de zbor Pasul 13
    3. Adresați-vă Google Assistant pentru detaliile rezervării dvs. Deși nu puteți verifica sau faceți schimbări de zbor cu Google Assistant, puteți afla detalii despre rezervarea dvs. Începeți prin a spune "Ok Google" sau "Hei Google," și apoi puneți o întrebare relevantă pentru zborul dvs., cum ar fi:
  • "Când este următorul zbor?"
  • "Când este zborul meu (locație)?"
  • "Este zborul meu la timp?"
  • "Spune-mi zborurile mele în decembrie."
  • "Zborul meu este întârziat?"
  • "Când este zborul meu uniu?"
  • sfaturi

    Contactați compania aeriană în avans dacă aveți restricții dietetice unice sau alergii alimentare. Apelați direct compania aeriană sau contactați-le prin e-mail dacă aveți nevoie de alimente speciale sau să aveți alergii grave de alimentare, astfel încât acestea să fie pregătite în ziua zborului. Ar trebui să existe o serie de opțiuni care sunt disponibile pentru o varietate de diete.
  • Zborurile internaționale oferă adesea mese gratuite.
  • Aduceți permisul de conducere, pașaportul sau alt ID de fotografie emis de guvern atunci când călătoriți, deoarece compania aeriană va trebui să vă verifice identitatea.
  • Imprimați confirmarea zborului sau trecerea la îmbarcare la KiOSK terminale când ajungeți la aeroport.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar