Cum să găsiți modalități ieftine de a ajunge acasă pentru sărbătorile

Sezonul de vacanță este un moment interesant al anului, dar poate fi, de asemenea, foarte scump. S-ar putea să doriți să economisiți niște bani găsind o modalitate mai ieftină de a ajunge acasă pentru sărbătorile. În mod tipic, companiile aeriene își susțin tarifele în timpul sărbătorilor din cauza creșterii cererii. Dacă doriți să evitați avioanele înalte, ar trebui să luați în considerare planificarea unei flexibilități în itinerariul dvs. de vacanță, rezervând zborul dvs. mai devreme și utilizând instrumente de căutare corespunzătoare. Dacă tarifele arată exorbitant sau nu doriți să zburați, ați putea lua în considerare și planificarea unei călătorii de drum cu un prieten, luând trenul sau săriți într-un autobuz.

Pași

Metoda 1 din 3:
Planificați-vă itinerariul
  1. Imagine intitulată Găsiți modalități ieftine de a ajunge acasă pentru sărbătorile Pasul 1
1. Mergeți mai devreme și reveniți târziu. Deoarece biletele avionului devin scumpe în timpul sărbătorilor, ați putea încerca să vă planificați itinerariul astfel încât să plecați înainte de aglomerația de vacanță și să vă întoarceți după ea. Dacă sunteți angajat pe cont propriu, aceasta poate fi o opțiune bună. Dacă aveți o mulțime de flexibilitate la locul de muncă, acest lucru ar putea fi, de asemenea, o opțiune.
  • Evitați zborul într-o duminică.
  • Vedeți dacă puteți lucra de la distanță. S-ar putea să vă gândiți să vă întrebați șeful dacă este posibil să lucrați de la distanță pentru câteva zile. Dacă primiți aprobarea, puteți rămâne câteva zile suplimentare și puteți profita de zilele de zbor mai ieftine.
  • Imaginea intitulată Găsiți modalități ieftine de a ajunge acasă pentru sărbătorile Pasul 2
    2. Uită-te la zbor cu o oprire de conectare. Prin rezervarea unui zbor de conectare, este posibil să puteți economisi niște bani. Cu toate acestea, ar trebui să cântăriți economiile de costuri împotriva riscului mai mare de a fi întârziat sau blocat la aeroportul de conectare. Luați în considerare cât de multe economii merită riscul extraordinar de întârziere și potențial lipsind zborul dvs. datorită unei probleme la aeroportul de conectare.
  • Înainte de căutarea zborului dvs., scrieți o sumă dolar reprezentând economiile de costuri care ar merita să achiziționați o legătură în opoziție cu un zbor direct. Utilizați această sumă de dolar pentru a vă informa decizia.
  • Imagine intitulată Găsiți modalități ieftine de a ajunge acasă pentru sărbătorile Pasul 3
    3. Ia în considerare zborul dintr-un oraș diferit. Puteți găsi uneori zboruri mai ieftine plecând de la aeroporturi într-un alt oraș. Dacă găsiți un zbor mai ieftin plecând dintr-un oraș alternativ, ar trebui să adăugați, de asemenea, costul transportului la sol la celălalt aeroport. Dacă costul transportului la sol plus costul zborului mai ieftin este mai scump decât un zbor de la aeroportul dvs. local, poate că ar trebui să zburați din aeroportul dvs. local. Dacă este mai ieftin și aveți timp, poate fi o modalitate bună de a economisi bani.
  • Dacă locuiți în Toronto, de exemplu, ați putea găsi un zbor mai ieftin către o destinație americană, căutând zboruri care pleacă din Buffalo.
  • Imagine intitulată Găsiți modalități ieftine de a ajunge acasă pentru sărbătorile Pasul 4
    4. Zburați într-un alt oraș. Luați în considerare dacă itinerariul dvs. vă va permite să zburați într-un alt oraș și dacă această opțiune ar fi mai ieftină. Puteți găsi uneori zboruri mai ieftine către orașele alternative care sunt încă destul de aproape de destinația finală. A se vedea dacă economiile sunt suficient de semnificative pentru a justifica transportul la sol suplimentar la destinația finală.
  • Dacă aveți un prieten într-un oraș care este mai ieftin pentru a zbura și a aproape de destinația finală, ați putea zbura mai întâi acolo și apoi faceți-vă drumul spre destinația finală.
  • Imagine intitulată Găsiți modalități ieftine de a ajunge acasă pentru sărbătorile Pasul 5
    5. Zburați pe vacanța reală. Dacă itinerariul de vacanță vă permite, ați putea zbura pe vacanța reală. De obicei, oamenii evită zborul pe Ziua Recunoștinței sau Ziua de Crăciun. Ca rezultat, zborurile din aceste zile tind să fie mai ieftine. Dacă planurile de familie vă permit, puteți să zburați și să zburați în sărbătoarea în sine și să economisiți puțini bani.
  • Metoda 2 din 3:
    Căutarea zborurilor ieftine de vacanță
    1. Imagine intitulată Găsiți modalități ieftine de a ajunge acasă pentru sărbătorile Pasul 6
    1. Rezervați-vă mai devreme zborul. Cea mai ușoară modalitate de a economisi bani este să rezervați zborul devreme. Ar trebui să încercați să rezervați zborul cu două sau trei luni înainte de timp. Aceasta este atunci când cele mai ieftine bilete sunt disponibile, iar prețurile cresc de obicei aproximativ treizeci de zile înainte de zborul dvs. Dacă continuați din cauza prețurilor ridicate, puteți adăuga bani la biletul dvs. pentru fiecare zi de amânare.
    • Dacă sunteți rezervați pentru sezoane de toamnă sau de vacanță de iarnă, puteți adăuga 5 dolari pe zi pentru fiecare zi așteptați.
    • Evitați rezervarea din ultimul minut. Dacă rezervați o zi sau chiar o săptămână în avans, veți plăti semnificativ mai mult decât dacă ați rezervat cu cel puțin o lună în avans.
  • Imagine intitulată Găsiți modalități ieftine de a ajunge acasă pentru sărbătorile Pasul 7
    2. Utilizați o varietate de instrumente de căutare. Deși multe site-uri web vor pretinde că sunt hub-ul final pentru căutările de zbor, nu există un site web magic care să vă economisească bani. Mai degrabă, este mai bine să faceți cumpărături în jurul utilizând câteva dintre site-urile mari de motoare de căutare și apoi să comparați rezultatele. Unele site-uri web, cum ar fi FareCompare, vă vor permite să căutați dintr-o dată câteva site-uri web și să comparați rezultatele în diferite browsere.
  • Imagine intitulată Găsiți modalități ieftine de a ajunge acasă pentru sărbătorile Pasul 8
    3. Căutați folosind un browser incognito. Deoarece companiile aeriene pot utiliza cookie-uri pentru a analiza zborurile pe care le căutați și puteți ajusta prețurile în consecință, poate doriți să căutați în modul incognito. Dacă nu doriți să utilizați modul incognito, puteți să vă ștergeți cookie-urile înainte de a efectua o achiziție care ar trebui să scape de istoricul dvs. de căutare.
  • Dacă utilizați browserul web Chrome, alegeți "New Incognito Window" din meniul Fișier.
  • Dacă utilizați browserul Web Firefox, alegeți "Noua fereastră privată" din meniul Fișier.
  • Imagine intitulată Găsiți modalități ieftine de a ajunge acasă pentru sărbătorile Pasul 9
    4. Cumpărați biletul dvs. într-o zi de marți sau miercuri. Biletele Buget merg la vânzare la începutul săptămânii, iar războaiele de preț începe de obicei marți, deci este momentul să vă rezervați zborul. Un strateg recomandă rezervarea zborului dvs. la telefon între miezul nopții marți și miercuri la ora 1:00. Aparent, zborurile bugetare care nu au fost vândute sunt reintroduse în sistemele aeriene în acest moment, ceea ce face un moment oportun de cumpărare. Trebuie să urmați fusul orar pentru compania aeriană specifică și să le sunați direct.
  • Încercați să apelați linii de aer Delta, JetBlue Airways sau Spirit Airlines pe miercuri la ora 1:00 est-est.
  • Încercați să apelați Airtran, American Airlines, American Eagle Airlines, Southwest Airlines și Airlines United Miercuri la 1AM Fus orar.
  • Sunați la Alaska Airlines, Air Allegiant și Virgin America, miercuri, la 1am Pacific Time Fus.
  • Sunați la Hawaiian Airlines miercuri la 1am Hawaii-alueian fus orar.
  • Imagine intitulată Găsiți modalități ieftine de a ajunge acasă pentru sărbătorile Pasul 10
    5. Căutați cu zile de călătorie flexibile. Când căutați online pentru zboruri ieftine, faceți clic pe opțiunea de căutare "Flexible Days". Dacă nu există nici o opțiune pe site-ul Căutare pe care îl utilizați, încercați introducerea diferitelor zile în sistemul de căutare. În mod obișnuit, majoritatea oamenilor vor călători în anumite zile în timpul sezonului de vacanță. Pentru a economisi bani, puteți călători în zile mai ieftine, când mai puțini oameni călătoresc.
  • De exemplu, încercați să zburați din Ziua Recunoștinței în luni în loc de duminică.
  • Imagine intitulată Găsiți modalități ieftine de a ajunge acasă pentru sărbătorile Pasul 11
    6. Călătoriți la vremuri nepopulare ale zilei. Puteți economisi bani prin alegerea zborurilor de dimineață devreme sau târzii, deoarece cea mai mare cerere este de obicei pentru zborurile în timpul orelor normale de călătorie. Dacă călătoriți devreme sau întârziată, ar trebui să vă gândiți, de asemenea, dacă veți ajunge să cheltuiți mai mulți bani la transportul la sol.
  • Verificați dacă autobuzele publice rulează când aveți nevoie de ele pentru un zbor de dimineață devreme sau de seară târzie. Dacă nu sunt, luați în considerare cât de mult ați putea încheia cheltuielile pentru un taxi sau alte mijloace de transport la sol.
  • Imagine intitulată Găsiți modalități ieftine de a ajunge acasă pentru sărbătorile Pasul 12
    7. Obțineți alerte de zbor. Înscrieți-vă pentru a primi alerte de zbor pentru zboruri ieftine către destinația dvs. Puteți să vă înscrieți pentru alerte de zbor de la compania aeriană locală, un agent de turism sau de site-ul de rezervare. Aceste alerte de zbor vor fi trimise în mod obișnuit prin e-mail sau prin mesaj text. Va trebui să vă înscrieți la unul dintre site-uri și apoi să vă configurați preferințele. Veți primi alerte atunci când prețurile scade pentru zborurile preferate.
  • FareCompare, AirfareWatchdog, și site-urile Yapta oferă alerte gratuite de zbor.
  • Imagine intitulată Găsiți modalități ieftine de a ajunge acasă pentru sărbătorile Pasul 13
    8. Discutați cu un reprezentant despre utilizarea punctelor. Dacă aveți un bilet de recompensă de kilometraj pe care doriți să îl utilizați pentru biletul de vacanță, ați putea dori să discutați cu un reprezentant uman la compania dvs. aeriană locală. Acestea pot fi capabile să verifice opțiunile mai repede decât dacă ați fi făcut-o online.
  • Dacă sunteți parte a punctelor aeriene sau a sistemului frecvent de Miles, este posibil să doriți să vă uitați la utilizarea Milesului pentru sezonul de vacanță. Cu toate acestea, ar trebui să rețineți că este posibil să utilizați dublu sau triplu cantitatea obișnuită de puncte necesare pentru a ajunge la destinație. Cu toate acestea, dacă sunteți dispus să vă împărțiți cu mile sau punctele, această abordare vă poate economisi bani.
  • Metoda 3 din 3:
    Mergând acasă cu călătoria la sol
    1. Imagine intitulată Găsiți modalități ieftine de a ajunge acasă pentru sărbătorile Pasul 14
    1. Intra în tren. Trenul poate fi un mod relaxant de a călători și vă poate economisi bani dacă tarifele sunt mai mici decât pentru zborurile din regiunea dvs. Luând trenul ar putea fi o modalitate plăcută de a vă da ceva timp singur înainte de festivitățile sezonului de vacanță. Ar trebui să rezervați biletele de tren de vacanță devreme pentru a evita aglomerația de vacanță. Deși călătoria cu trenul este mai lentă decât zborul, poate fi relaxantă, confortabilă și accesibilă.
    • Rezervați biletele de tren cu cel puțin două săptămâni în avans.
  • Imagine intitulată Găsiți modalități ieftine de a ajunge acasă pentru sărbătorile Pasul 15
    2. Ia autobuzul. Puteți salva sume substanțiale de bani prin administrarea casei de autobuz pentru sărbătorile, deoarece tarifele de autobuz sunt de obicei mai ieftine decât tarifele companiei aeriene. Există multe servicii de autobuz cu discount care rulează între diferite orașe, deci ar trebui să vă uitați la concurenții din regiunea dvs.
  • Dacă luați autobuzul, amintiți-vă să aduceți o pernă și o divertisment pentru plimbare, cum ar fi un roman sau o muzică portabilă.
  • Imagine intitulată Găsiți modalități ieftine de a ajunge acasă pentru sărbătorile Pasul 16
    3. Conduce. Puteți economisi bani prin conducerea acasă pentru sărbătorile. Ar trebui să calculați costul combustibilului pentru casa dvs. de călătorie, precum și cheltuieli de călătorie rutiere, cum ar fi mâncarea, cafeaua și oprirea groapă. Dacă costurile dvs. de combustibil și de călătorie anticipate arată mai jos decât tarifele aeriene și aveți timp să conduceți, aceasta ar putea fi o modalitate plăcută de a economisi bani în timpul sezonului de vacanță.
  • Dacă aveți un prieten sau un frate care merge, de asemenea, acasă pentru sezon, ați putea întreba dacă vor să conducă împreună. Acest lucru vă va reduce costurile de călătorie în jumătate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar