Cum să aduci cadouri cu tine când călătoriți

Când vine vorba de cadouri, sărbătorile și alte ocazii speciale pot reprezenta unele provocări pentru călători. Vehiculele trebuie să fie încărcate cu atenție cu atenție și cu siguranță în minte. Flying cu cadouri prezintă propriile probleme, mai ales când vine vorba de ambalare. Călătorii internaționali trebuie să fie conștienți de reglementări pentru ambele țări și să declare toate darurile vamale. Cu toate acestea, atâta timp cât sunteți pregătiți înainte de călătoria dvs., puteți ajunge la destinația dvs. cu cadouri relativ ușor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Conducerea cu cadouri
  1. Imaginea intitulată aduce cadouri cu tine când călătoriți pasul 1
1. Aflați limitele de greutate ale vehiculului. Multe dintre sedanele, modelele SUV-uri, compacte și subcompacte de astăzi sunt aproape de capacitatea maximă de încărcare atunci când patru adulți și bagajele lor călătoresc în interior. Dacă intenționați să călătoriți cu numeroase sau foarte grele cadouri, aflați limita de greutate a vehiculului înainte de a vă împacheta mașina. Informații despre capacitatea de încărcare pot fi găsite în manualul de utilizare al vehiculului dvs.
  • Este nesigur să călătorească în vehicule care sunt la capacitatea lor maximă de greutate.
  • Este, de asemenea, extrem de greu pe vehiculul dvs. și ar putea provoca un pic de uzură și lacrimă.
  • Pentru o siguranță suplimentară, obțineți autovehiculul dvs. înainte de a lua unități lungi - mai ales dacă veți fi încărcate cu cadouri. Presiunea aerului a vehiculului dvs. este deosebit de importantă atunci când vine vorba de încărcături grele.
  • Imaginea intitulată aduce cadouri cu tine când călătoriți pasul 2
    2. Puneți darurile în portbagaj în loc de backseat. Este posibil să fiți tentați să vă încărcați cadouri în spatele vehiculului dvs., dar ei vor fi de fapt mai sigure în camionul dvs. Elementele nu vor fi vizibile atunci când sunt ascunse în portbagaj, dar ochii curioși îi pot observa dacă sunt îngrămădiți în spate. Acest lucru ar putea duce la furtul potențial, în special în timpul opririlor la stațiile de benzină și zonele de odihnă, când vehiculul dvs. este mai ușor accesibil străinilor.
  • Dacă autovehiculul dvs. nu are un spațiu de trunchi, aruncați o pătură ușoară peste cadouri îngrămădite în spate pentru a le ascunde.
  • Chiar și cu darurile s-au așezat în siguranță în vedere în trunchiul tău, evitați să vă lăsați vehiculul nesupravegheat pentru mai mult de câteva minute la un moment dat.
  • Imaginea intitulată aduce cadouri cu tine când călătoriți pasul 3
    3. Puneți cele mai grele articole din apropierea centrului vehiculului dvs. Atunci când centrul de greutate al vehiculului este aruncat, probabilitatea unui accident este semnificativ a crescut. Din acest motiv, împachetați cele mai grele elemente cât mai aproape de centrul vehiculului posibil. Dacă încărcați un trunchi, împingeți cele mai grele articole la fel de departe în spațiul cât puteți. Dacă trebuie să utilizați spatele din spate, plasați cele mai grele articole de pe podea, în spatele scaunelor din față.
  • Încărcarea obiectelor foarte grele la capătul din spate al unui trunchi poate afecta direcția și frânarea, deoarece schimbă greutatea anvelopelor din față. Acest lucru este valabil pentru toate vehiculele, dar SUV-urile în special sunt în pericol pentru accidentele de răsturnare. Acestea trebuie să fie încărcate cu atenție, astfel încât centrul general al gravitației să fie scăzut și în mijloc.
  • De exemplu, puneți obiecte mai grele, cum ar fi echipamentele stereo și televizoare, în apropierea centrului vehiculului. Puteți împacheta articole mai ușoare, cum ar fi îmbrăcăminte, cărți de hârtie și jucării din plastic, în portbagaj.
  • Imaginea intitulată aduce cadouri cu tine când călătoriți pasul 4
    4. Încărcați cadouri fără a lăsa spații goale mari între ele. Va trebui să luați în considerare schimbarea care poate apărea în timpul unității dvs., ceea ce poate provoca daune semnificative cadourilor dvs. Chiar dacă conduceți încet și în siguranță în timpul trekului, întoarcerea simplă și gropile neașteptate pot provoca schimbări. Împachetați cadourile strâns în vehiculul dvs. Înconjurați-le cu obiecte grele, cum ar fi pungile de duffel ambalate, pentru a preveni schimbarea. Împachetați articole mai mici în casete pentru a le păstra în siguranță.
  • Ați putea, de asemenea, să vedeți pături mari, groase între casetele cadou pentru a preveni schimbarea și răsturnarea.
  • Dacă sunteți interesat de ceva mai permanent, luați în considerare investiția într-un organizator de marfă, care este un dispozitiv special făcut pentru a proteja și a asigura mărfurile în mașină.
  • Imaginea intitulată aduce cadouri cu tine când călătoriți pasul 5
    5. Închiriați un U-Haul pentru articole mari sau grele. Dacă intenționați să călătoriți cu un număr semnificativ de cadouri sau extrem de grele, luați în considerare închirierea unei remorci mici de marfă dintr-o companie de depozitare / depozitare, cum ar fi U-HAUL. Aceste remorci mici și închise se atașează la trailerul vehiculului dvs. Ele sunt ușoare și vă pot ajuta să împiedicați uzura inutilă pe mașină.
  • Înainte de a face o călătorie lungă cu o remorcă atașată la mașina dvs., asigurați-vă că vă simțiți confortabil cu ea. Poate doriți să vă dați ceva timp suplimentar de călătorie, deoarece o remorcă poate solicita să conduceți mai încet.
  • Metoda 2 din 3:
    Flying cu cadouri
    1. Imaginea intitulată aduce cadouri cu tine când călătoriți pasul 6
    1. Utilizați valize cu cochilii grele. Indiferent dacă puneți cadouri în bagajele dvs. verificate sau în carton, utilizați valize cu cochilii exterioare grele pentru a proteja elementele din interior. Bagajele verificate sunt adesea aruncate în jurul unui pic și vor intra în contact cu obiectele și suprafețele dure, astfel încât cochilia poate ajuta la prevenirea deteriorării semnificative. Contractarea dvs. este puțin mai sigură, dar va trebui în continuare să fie depozitat într-un coș de sus în timpul zborului. Dacă întâmpinați turbulențe, purtarea dvs. poate fi schimbată în jur.
    • Plasați cadouri în centrul valizei dvs. și înconjurați-le cu obiecte moi, cum ar fi îmbrăcămintea, pentru o protecție suplimentară.
  • Imaginea intitulată aduce cadouri cu tine când călătoriți pasul 7
    2. Ambalați obiecte de valoare într-o mică transportată pe care o puteți păstra în apropierea dvs. Pentru că trebuie să depozitați bagajele mai mari în containere, nu veți putea să vă protejați de controlul complet. Pune cadouri deosebit de valoroase sau fragile într-o pungă mică - de obicei, se referă de companiile aeriene ca element personal. În mod obișnuit, portofelele, rucsașamentele, valizele și pungile de laptop intră în categoria "element personal". Cele mai multe companii aeriene vă vor permite să aduceți un articol personal la bord, în plus față de transportul dvs. mai mare.
  • Dacă elementul este prea mare pentru a se încadra într-o pungă mai mică, mergeți mai departe și împachetați-o într-o geantă mai mare, dar încercați să o îngropați adânc înăuntru. În acest fel, cineva îndoit de furtul de la tine ar trebui, în esență, să arunce întregul conținut al sacului pentru a ajunge la obiecte de valoare.
  • Cumpărați asigurarea călătorului pentru articolele cu dolar înalt.
  • Imaginea intitulată aduce cadouri cu tine când călătoriți pasul 8
    3. Ambalați cadouri mari sau mai puțin valoroase în bagajele dvs. verificate. Aceasta include obiecte defect care nu sunt deosebit de valoroase. Dacă darul nu este fragil, împușcă îmbrăcăminte groasă, moale în jurul ei pentru a acționa ca o pernă. Apoi îngropați-l în bucata de bagaje pe care intenționați să o verificați la aeroport. Dacă darul este fragil - de exemplu, o sticlă de vin dintr-o vază ceramică - înconjoară mai întâi în ambalaj cu bule, apoi împachetați îmbrăcămintea moale în jurul ei. Nestle adânc în bagajele dvs., înconjurat de îmbrăcăminte suplimentară.
  • Imaginea intitulată aduce cadouri cu tine când călătoriți pasul 9
    4. Aflați despre scutirea duty-free înainte de a zbura la nivel internațional. Ori de câte ori zburați într-o altă țară, va trebui să treceți prin vamă la aeroport. Veți fi întrebat dacă aveți ceva de declarat - în esență, ei vor să știe dacă aduceți ceva înapoi în propria țară și / sau dacă purtați ceva potențial periculos. În funcție de ceea ce este elementul, este posibil să aveți nevoie să plătiți o taxă de serviciu dacă doriți să călătoriți cu acesta. Regulile variază în funcție de țară, dar este tipic că este permisă o anumită sumă de scutiri fără taxe vamale.
  • De exemplu, călătorii au voie să aducă mărfuri în valoare de 800 de dolari înapoi în Statele Unite fără a trebui să plătească o taxă.
  • Trebuie să declarați darurile vamale pentru a le putea include în scutirea dvs. personală.
  • Dacă ați achiziționat cadouri pe care doriți să le aduceți înapoi în țara dvs. de origine, vi se va cere să furnizați chitanțe pentru ele, deci păstrați-le ușor accesibili.
  • Metoda 3 din 3:
    Gestionarea cadourilor pentru călătorie
    1. Imaginea intitulată aduce cadouri cu tine când călătoriți pasul 10
    1. Înfășurați cadourile când ajungeți la destinație. Aceasta este o idee bună dacă zburați sau conduceți, deoarece înfășurarea cadourilor poate fi ușor deteriorată în timpul transportului. Dacă zburați, există motive suplimentare pentru a evita ambalarea cadourilor înainte de a călători, fiind în mod semnificativ posibilitatea ca oficialii TSA să le desprind în timpul unei inspecții de securitate. Cadourile împachetate sunt lăsate să fie în bagajele dvs., dar vor fi supuse aceluiași control și restricții pe care le are bagajele dvs., inclusiv inspecțiile aleatorii.
    • Dacă puteți aștepta până când ajungeți la destinație pentru a împacheta cadouri, acesta poate fi cel mai înțelept curs de acțiune pentru dvs.
    • Ați putea trimite livrările de ambalaj cu bagajele dvs. sau puteți cumpăra materialele de ambalare necesare la sosirea dvs.
  • Imaginea intitulată aduce cadouri cu tine când călătoriți pasul 11
    2. Luați măsuri de precauție suplimentare cu defingurile. Indiferent de modul în care intenționați să călătoriți, luați întotdeauna măsurile de precauție necesare pentru a proteja darurile fragile și rupte. Înfășurați-le în mai multe straturi de înveliș de bule și le adăpostește undeva în siguranță, ca într-o valiză hard-shell. Dacă conduceți, este posibil să doriți să separați obiectele sparte de celelalte cadouri și să le puneți în spate. Dacă este defect și, de asemenea, un articol greu, puneți darul în zona din spate, dar pe podea.
  • Imaginea intitulată aduce cadouri cu tine când călătoriți pasul 12
    3. Luați în considerare transportul cadourilor la destinație. Pentru a evita taxele suplimentare pentru a le acoperi sau posibilele deteriorări vehiculului dvs. pentru a le conduce, uitați-vă la expedierea cadourilor dvs. înainte printr-un serviciu ca FedEx. De asemenea, este posibil să doriți să luați în considerare această opțiune dacă doriți pur și simplu să evitați hassle de a trage cadouri în jurul valorii de, mai ales dacă aveți nevoie să transportați o mulțime de ele și călătoriți singuri. Liniile de check-in pot obține lungi și obositoare, în special în jurul sărbătorilor, iar expedierea înainte poate face experiența aeroportului mult mai fină.
  • Verificați cu compania dvs. aeriană despre taxele de bagaje înainte de a vă lua decizia - majoritatea au o limită de greutate și vă va percepe o taxă dacă treceți peste asta. Dacă aveți cadouri grele pentru transport, transportul de teren poate fi o opțiune mai bună.
  • Dacă expediați elementele, veți obține un număr de urmărire și veți avea opțiunea de a achiziționa mai multe niveluri diferite de asigurare, dacă doriți.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar