Cum să verificați rezervările airasia

AIRASIA este o companie aeriană low-cost cu sediul în Malaezia, care oferă zboruri interne și internaționale către peste 400 de orașe din 25 de țări. Acestea sunt prima companie aeriană din Asia pentru a promova călătoria fără bilete, ceea ce înseamnă că toate rezervările, planificarea și tranzacțiile sunt efectuate online. Verificarea detaliilor de zbor poate fi confuză dacă rezervarea unui zbor online este o nouă experiență pentru dvs., dar AIRASIA facilitează revizuirea informațiilor dvs. de zbor vizitând site-ul lor sau a apelat direct la companie.

Pași

Metoda 1 din 2:
Verificați rezervările online
  1. Imagine intitulată Verifică rezervările AIRASIA Pasul 1
1. Accesați site-ul AIRASIA. Vizitați pagina web oficială a lui Airasiia și utilizați opțiunea de autentificare sub titlul "Contul meu". Introduceți adresa de e-mail și parola pe care ați utilizat-o pentru a vă rezerva zborul sau pentru a vă conecta utilizând contul dvs. Facebook pentru acces mai rapid.
  • Va trebui să înregistrați un cont înainte de a putea verifica rezervările pe AIRASIA.
  • Imagine intitulată Verifică rezervările AIRASIA Pasul 2
    2. Inregistreaza un cont. Dacă ați rezervat un zbor cu AIRASIA prin telefon sau printr-un afiliat secundar, cum ar fi EXPEDIA, va trebui să vă înscrieți pentru un cont de utilizator pe site-ul AIRASIA înainte de a putea verifica rezervările pe Internet. Din pagina principală a site-ului AIRASIA, faceți clic pe meniul derulant care citește "Contul meu" și alegeți "Inscrie-te acum" opțiune. Introduceți informațiile pe care le solicită și selectați limba pe care ați prefera să o primiți sau să vă înscrieți prin Facebook pentru a salva ceva timp.
  • Odată ce ați înregistrat un cont la site-ul AIRASIA, veți putea să vă refăcați la rezervările existente și la detaliile de zbor la comoditatea proprie de la orice computer sau dispozitiv mobil.
  • Imagine intitulată Verifică rezervările AIRASIA Pasul 3
    3. Examinați-vă contul. Odată ce v-ați conectat la contul dvs., veți putea să utilizați pagina "Rezervările mele" pentru a reveni la zborurile programate, orele de plecare și sosire, tranzacțiile financiare și orice alte locuri de cazare ați fi rezervat alături de zborul dvs.
  • De pe site-ul Arasiia puteți confirma, de asemenea, rezervările, selectați Scaune și urmăriți bagajele pierdute sau întârziate.
  • Rezervările pot fi modificate sau anulate ca fiind nevoie de contul dvs.
  • Imagine intitulată Verifică rezervările AIRASIA PASUL 4
    4. Verifica-ti email-ul. Alternativ, puteți verifica starea zborului dvs. și detaliile de rezervare online prin e-mailul dvs. personal. După ce ați rezervat un zbor pe Airasia, trebuie să primiți un e-mail de confirmare care conține detaliile zborului dvs. și un link către itinerariul dvs. online. Urmând acest link vă va duce la un document itinerar atașat care rezumă toate informațiile dvs. de rezervare.
  • Rezumatul dvs. de e-mail va furniza, de asemenea, o listă cu orice altceva ce trebuie să aduceți sau să știți despre zborul dvs., cum ar fi legile de călătorie, politicile aeriene, timpurile de îmbarcare și un memento pentru a avea forme adecvate de identificare cu dvs. când plecați.
  • Imagine intitulată Verifică rezervările AIRASIA Pasul 5
    5. Imprimați detaliile rezervării. Deschideți atașamentul itinerar în e-mailul dvs. sau selectați informațiile dvs. de zbor în "Rezervările mele" de pe site-ul AIRASIA și imprimați această pagină out. Veți avea acum o copie fizică a detaliilor rezervării dvs. pentru a vă consulta ori de câte ori aveți nevoie.
  • Dacă nu aveți o imprimantă, copiați informațiile relevante în jos cu mâna.
  • De asemenea, puteți să vă conectați la versiunea mobilă a site-ului de pe smartphone-ul dvs. și să utilizați funcția de captură pentru a captura o imagine a itinerarului sau rezumatului contului dvs.
  • Metoda 2 din 2:
    Apelarea unui reprezentant pentru a confirma rezervările
    1. Imagine intitulată Verifică rezervările AIRASIA Pasul 6
    1. Sunați direct compania. AIRASIA operează mai multe centre de apeluri în Asia, Australia și Europa cu agenți în picioare pentru a furniza informații și răspunde la întrebările călătorului. Vizitați site-ul Airasiia sau executați o căutare pentru companie pentru a obține numărul de telefon pentru cel mai apropiat centru de apeluri.
    • Reprezentanții AIRASIA provin din medii culturale diverse și sunt adesea fluente în limba engleză pentru a-și servi baza de clienți occidentali.
  • Imagine intitulată Verifică rezervările AIRASIA Pasul 7
    2. Cereți reprezentantului Airasiia pentru informațiile dvs. de rezervare. Agenții sunt pregătiți să împărtășească și detaliile contului pentru clienții care au nevoie de asistență. Cereți agentului pentru informațiile de care aveți nevoie.
  • S-ar putea să vă așteptați să furnizați numărul de zbor și / sau dovada identității înainte ca informațiile să poată fi furnizate prin telefon.
  • Imagine intitulată Verifică rezervările AIRASIA Pasul 8
    3. Schimbați sau anulați zborul la telefon. Permiteți reprezentantului să cunoașteți despre orice schimbări sau anulări care trebuie făcute. Compania aeriană poate face aceste ajustări pentru dvs. chiar peste telefon, în majoritatea cazurilor.
  • Cereți agentului să confirme starea zborului dvs. rezervat pentru a vă asigura că nu există surprize odată ce vine timpul să plecăm.
  • Imagine intitulată Verifică rezervările AIRASIA Pasul 9
    4. Notați informațiile. Să ia note despre detalii importante de zbor, cum ar fi numărul zborului, timpul de plecare, numărul de poartă și alocarea de ședere, astfel încât să nu va trebui să vă verificați rezervările în mod repetat, dacă nu trebuie să faceți o schimbare necesară.
  • sfaturi

    AIRASIA promovează un sistem de călătorie de bilete și își încurajează clienții să gestioneze toate detaliile de rezervare online. Dacă nu sunteți sigur de modul de gestionare a călătoriei online, lucrați cu un agent de turism pentru a vă ajuta să rezervați și să confirmați rezervările cu AIRASIA.
  • Înregistrați-vă un cont cu AIRASIA pentru a vă conecta și verificați rezervările și prezentarea contului cu ușurință.
  • Asigurați-vă că sunteți sigur de detaliile zborului dvs. înainte de a veni timp să plecați.
  • Avertizări

    Din cauza costurilor sale reduse și a traficului ridicat, zborurile AIRASIA tind să schimbe și să întâlnească complicațiile de planificare oarecum frecvent. Păstrați acest lucru în minte când rezervați zborul cu AIRASIA.
  • AIRASIA se referă la ca o companie aeriană fără fir. Aceasta înseamnă că veți plăti mai puțin pentru zborul dvs., dar nu veți primi niciun lux în timpul pregătirii pentru sau în timpul zborului dvs. Așteptați să plătiți pentru ceea ce oferă unele companii aeriene gratuite, cum ar fi sarcinile scaunelor, gustările și băuturile.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar