Cum să zboare unite airlines

Ați luat în considerare zboruri de la orice altă companie aeriană? Indiferent dacă călătoriți pentru o vacanță sau imigrarea în Statele Unite, United Airlines este o companie aeriană de utilizat. Cu 8 hub-uri și mai mult de 350 de destinații din întreaga lume, vă puteți aștepta la cele mai bune înainte de a începe vacanța. Cu toate acestea, există o parte echitabilă a problemelor pe care le puteți intra în mai multe moduri. Dacă intenționați să utilizați United, puteți utiliza acest lucru înainte de a vă pregăti pentru vacanța dvs. mult așteptată.

Datorită pandemiei COVID-19, se pot schimba atunci când zburați cu United Airlines, dar nu vă poate afecta experiența. Aceasta include purtarea măștilor în timpul zborului (pentru persoanele cu vârsta peste 2 ani) și diferite proceduri de îmbarcare pentru distanțarea socială. Pentru mai multe informații referitoare la United Airlines și pandemia, a se vedea https: // Unit.COM / UAL / EN / US / FLY / TRAVEL / Ceas--Asteptare.HTML.

Pași

Partea 1 din 4:
Luând în considerare destinațiile
  1. Imagine intitulată Fly United Airlines Pasul 1
1
Pasul în Chicago și favoritele locale. Cu unitatea de a avea sediul la O`Hare și este numit Arena aici la Centrul United (pentru Chicago Bulls / Blackhawks) și cunoscut sub numele de orașul Windy, lucrurile pot obține un pic de vânt atunci când călătoresc în Chicago! Acesta este, de asemenea, centrul de Midwest pentru United și cel mai mare hub în general. Dacă doriți să treceți prin rute internaționale în jurul zonei sau doriți acces rapid și ușor la Canada, Chicago ar fi cel mai bun pariu.
  • Imagine intitulată Fly United Airlines Pasul 2
    2. Vizitați Houston pentru orașul Space. Dacă doriți să vizitați centrul spațial din Houston sau să vedeți favoritele locale (grădina zoologică Houston, Centrul Toyota, Parcul de Maid Minute și Kemah Boardwalk), Houston este o zonă excelentă de a alege. Acest Hub United servește, de asemenea, cele mai multe servicii de zbor latin american (mai ales în Brazilia, Panama, Mexic și Chile), deci dacă vă conectați pentru a vedea locațiile în jos, aceasta ar fi o idee bună. Dacă nu, puteți utiliza alte zboruri pentru a vă duce la destinația dorită, inclusiv la American Airlines, conexiune Delta, Alaska Airlines, Air Canada și Spirit Airlines.
  • Imagine intitulată Fly United Airlines Pasul 3
    3. A se vedea Denver și munții frumosi. Câștigarea unei extra mile într-un singur loc este un lucru, dar vizitarea Denver (împreună cu multe echipe sportive, inclusiv nugget-urile și broncos) este un loc pe care îl puteți rezerva și vacanța dvs. Acesta este, de asemenea, Hubul Rocky Mountain pentru United, deci dacă doriți să descoperiți locuri în Wyoming, Nevada, Montana sau călătoriți alături de echipa EXPRESS United la zboruri Short-Haul, puteți fi impresionat de afacerea lui Denver. Dacă nu utilizați United, puteți utiliza, de asemenea, frontieră Airlines și Southwest Airlines pentru a economisi bani.
  • Imagine intitulată Fly United Airlines Pasul 4
    4
    Ajunge la Los Angeles și vezi Hollywood. Dacă intenționați să mergeți la studiourile universale din Hollywood sau să vedeți Beverly Hills și orașul plin de farmec, plasarea Los Angeles este un bun hotspot. Acesta este unul dintre cele două centre principale de Coasta de Vest pentru United, astfel încât să vă călătoriți în Asia este o zonă excelentă de a fi. Ca o alternativă, puteți avea încredere și conectați American Airlines, Southwest Airlines, Jetblue și Linii aeriene Delta către alte locuri.
  • Imagine intitulată Fly United Airlines Pasul 5
    5
    Zburați la New York (Newark) și vezi Times Square. În timp ce acest oraș poate fi renumit pentru multe lucruri, inclusiv statuia Libertății și Madison Square Garden, văzând că farmecul din New York este, de asemenea, un oraș minunat pentru vizita. Acesta este, de asemenea, principalul centru de coastă de est pentru unitate, ca călătorind la mai multe destinații europene, inclusiv Paris, Roma / Veneția, Milano, iar München sunt modalități excelente pentru vacanța dvs. Ca alternative, puteți utiliza, de asemenea, companiile aeriene europene (Eurowings, Tap Air și Scandinavian Airlines) și conectați-vă la două aeroporturi principale pentru a călători alături și conectați-vă la destinația dvs. (Aeroportul JFK și Aeroportul Laguardia).
  • Imagine intitulată Fly United Airlines Pasul 6
    6
    Ajunge la San Fransisco și Podul Golden Gate. Celebre pentru veri cool, repere și cartier Chinatown în apropiere, San Francisco este întotdeauna acolo pentru a vă impresiona în timpul vacanței dvs. Acest lucru este, de asemenea, considerat centrul principal pentru Coasta de Vest, deci dacă aveți nevoie să călătoriți în Honolulu, Australia / Noua Zeelandă și mai multe destinații internaționale, acest lucru ar fi fantastic pentru planurile dvs. de călătorie. Alte alternative din SFO includ Alaska Airlines (ca un alt hub), Ana (pentru Tokyo), Eva Air (pentru Taipei) și multe altele.
  • Imagine intitulată Fly United Airlines Pasul 7
    7
    Bucurați-vă de Washington DC de la Aeroportul Internațional Dulles și vizitați Casa Albă. Dacă lista dvs. de găleți include vizitarea Washington DC și întâlniți personal președintelui, aceasta poate fi o selecție pe care o puteți încerca pe United. Există multe lucruri de luat în considerare aici alături de parada floarelor de cireșe (manipulate în fiecare primăvară) și instituția Smithsonian. Acesta este, de asemenea, centrul pentru a obține acces ușor la Washington DC și va servi în curând în Africa (Ghana) pentru a vedea frumusețea a ceea ce trebuie să vă dea capitala.
  • Imagine intitulată Fly United Airlines Pasul 8
    8. Vizitați Guam și buncărul insulei. Inițial făcut pentru Micronezia continentală Începând cu 1968 până la fuziunea în 2010, puteți folosi traseul de a ateriza în Insulele Marshall, Majuro, Kwajalein, Kosrae, Pohnpei și Chuuk înainte de a vizita Guam Guam. Când aterizează în aceste aeroporturi, așteptați un moment de pace când văzuiți aceste insule. Când în GUAM, puteți vedea frumoasele plaje și acvariile care însoțesc această insulă. Dacă aveți nevoie să vă conectați vreodată la alte zboruri, puteți continua buncărul insulei și mergeți la Manila sau conectați-vă la Seul, Tokyo, Taipei și Busan cu numărul mic de companii aeriene care servesc Guam.
  • Știați că acest zbor poate dura peste 14 ore când a făcut traseul insulei?Acest lucru face ca adăugarea unui pilot pilot pilot și chiar părți ale avionului în cazul unei situații de urgență.
  • De asemenea, puteți vedea zborul maiestuos de 4 ore pentru a începe / încheia buncărul insulei, care merge de la Honolulu la majuro. Bucurați-vă de hoteluri și plaje atunci când vizitați majuro și aeroport.
  • Datorită pandemiei COVID-19, acest buncăr de insule este redus în scopuri de siguranță. Unele destinații sunt omiteți din cauza restricțiilor de călătorie (Insulele Marshall incluse din cauza permisului de călători permis).
  • Imagine intitulată Fly United Airlines Pasul 9
    9. Știți că United are mai multe destinații la care puteți merge, fie cu conexiune sau direct. Așa cum am menționat mai devreme, puteți călători la hotspot-ul dorit de vacanță (cu mai mult de 350 de destinații). Uneori, nu veți putea călători non-stop, deoarece aeroportul dvs. nu are o mulțime de destinații care să meargă, dar dacă vă conectați utilizând hub-urile multiple unite, veți călători direct cu 2 sau mai multe zboruri.
  • Partea 2 din 4:
    Rezervarea zborului
    1. Imagine intitulată Fly United Airlines Pasul 10
    1. Vizitați site-ul United. În browserul dvs. web, puteți vizita https: // Unit.com / en / SUA sau https: // Unit.COM / UAL / EN / US / Fly / Rezervări.HTML Pentru a vă rezerva zborul. United vă poate oferi, de asemenea, o croazieră, un hotel, un pachet de vacanță și o mașină de închiriat. De când rezervați zborul, va trebui să faceți clic pe fila Flight.
    • Alternativ, puteți rezerva utilizarea aplicației Unite. Acești pași vor fi similari cu această parte.
    • De asemenea, puteți selecta dacă sunteți rezervați cu kilometraj sau aveți nevoie de o dată flexibilă pentru a ajunge acolo rapid. De asemenea, puteți spune sistemului să rezerve o călătorie cu o singură direcție sau să călătorească rotund.
  • Imagine intitulată Fly United Airlines Pasul 11
    2. Selectați locațiile dvs. Puteți introduce aeroportul dvs. pentru a începe (de exemplu - San Francisco ca SFO) și puteți introduce destinația pe care doriți să o faceți.După ce căutați, mai multe aeroporturi vor fi afișate împreună cu destinația lor - faceți clic pe cel pe care îl veți întâlni.
  • În unele cazuri, vor exista destinații care spun "Toate aeroporturile" Ca o opțiune (de exemplu, Osaka, Japonia către OSA - toate aeroporturile). Dacă decideți să selectați opțiunea care vă oferă toate aeroporturile, veți obține un tarif mai ieftin decât alte zboruri.
  • Imagine intitulată Fly United Airlines Pasul 12
    3. Alegeți pasagerii. Puteți să vă ajustați la numărul de pasageri pe care îl veți aduce cu dvs., care poate fi sortat în seniori, copii prin diferența de vârstă și sugarii sub vârsta de 2 ani (și cei care au nevoie de centura de siguranță).Acest lucru poate fi ajustat atunci când este necesar, dar notați că veți avea proceduri de îmbarcare specială (care vor fi explicate mai târziu) dacă grupul de pasageri include sugari.
  • Imagine intitulată Fly United Airlines Pasul 13
    4. Selectați clasa dvs. Puteți selecta fie Economie (Basic), Economie Premium sau Polaris Prima / Business. În timp ce toate aceste clase sunt bune, dacă căutați un preț mai ieftin, economia de bază este o alegere bună în timp ce cu unele restricții.Dacă sunteți în căutarea de lux, Polaris este o clasă pe care vă puteți relaxa.
  • Imagine intitulată Fly United Airlines Pasul 14
    5. Alegeți o plecare de plecare și un zbor de sosire. United va recomanda cele mai ieftine tarife, dar puteți selecta clasa de care aveți nevoie, fie dacă este flexibilă sau cea mai mică sumă pe care o puteți obține. De asemenea, puteți ajusta începutul zborului dvs. făcând clic pe datele anterioare.
  • De când Unite este parteneriat cu Star Alliance, puteți vedea zboruri operate de companii aeriene diferite care beneficiază de rezerve. Nu vă faceți griji - veți ajunge la destinația dvs. cât mai repede.
  • Imagine intitulată Fly United Airlines Pasul 15
    6. Examinați rezumatul călătoriei. Veți vedea cum va merge zborul dvs., împreună cu predicția gazului de CO2 utilizat (și facilitățile zborului vă va oferi). Acest rezumat al călătoriei vă va oferi, de asemenea, momentul pentru a avea un Pass United Club, care vă va oferi accesul la relaxare și relaxare înainte de zbor.
  • Dacă doriți, puteți ține rezumatul călătoriei prin cumpărarea lui Falfelock, care vă permite să vă țineți biletele în timp ce decideți pentru o mică taxă.
  • Imagine intitulată Fly United Airlines Pasul 16
    7. Completați informațiile dvs. Sunteți obligat să completați numele și prenumele dvs., împreună cu DOB-ul și genul dvs. De asemenea, puteți completa cererile dvs. speciale dacă sunteți vegetarian și aveți vreo dizabilitate.
  • Imagine intitulată Fly United Airlines Pasul 17
    8. Selectați scaunul. Veți primi o hartă a locului întregului plan și puteți vedea ce locuri sunt disponibile pentru zbor. Pe clasă, puteți selecta scaunul pe care doriți să îl aflați.
  • Rețineți că, dacă doriți să vă schimbați mintea și actualizarea, va trebui să fiți atenți și să vedeți că nu veți fi garantați să vă faceți upgrade.
  • Partea 3 din 4:
    Pe aeroport
    1. Imagine intitulată Fly United Airlines Pasul 18
    1. Check-in înainte de 24 de ore de zbor, ca un avantaj. Dacă vă decideți să faceți această ofertă, veți salva hassle de așteptare în linie pentru a obține biletul și bagajele verificate. Puteți face acest lucru prin a merge la https: // Unit.com / en / SUA / checkin sau aplicația unită.
  • Imagine intitulată Fly United Airlines Pasul 19
    2. Pregătiți-vă să mergeți la un Kiosk United. Când vă plimbați în zona de verificare a terminalului United, va trebui să faceți mai întâi check-in accesând la Kiosk-ul United. Va trebui să urmați instrucțiunile enumerate la check-in, dar este posibil să aveți nevoie de o formă de identificare pentru a vă găsi compania aeriană în caz de urgență.
  • Imagine intitulată Fly United Airlines Pasul 20
    3. Verificați bagajele la biroul de ticketing. În cazul bagajelor supraponderale sau dacă trebuie să vă verificați bagajele (dacă nu este o reportare), va trebui să vizitați biroul de ticketing. Ar fi mai bine să vă asigurați că bagajele pot fi de 50 de kilograme (pe economie) și 70 de kilograme cu ALLIAN / POLARIS ALLIAN / Polaris United Premier Silver + / Star.
  • Imagine intitulată Fly United Airlines Pasul 21
    4. Pas în United Club. Dacă aveți un proces unit Club sau călărind în Polaris Business / Prima clasă, puteți descoperi facilitățile înainte de a merge în zborul dvs. Puteți să vă relaxați și să vă relaxați cu mai multe gustări și băuturi disponibile și să țineți pasul cu cele mai recente știri, transformându-se pe Wi-Fi Unite.
  • Imagine intitulată Fly United Airlines Pasul 22
    5. Bordul zborului. Pentru a face placa de zbor, notați că United oferă pre-îmbarcare pentru persoanele care au copii sub vârsta de 2 ani, au un anumit tip de dizabilitate, cei din membrii militari (activi), premier 1k și membrii serviciului global unit. Acesta va urma apoi membrii de aur Alliance Star, membrii Premier Platinum / Gold și Călătorii Polaris. După aceasta, va merge la Premier / Star Alliance Silver, cei cu îmbarcare prioritară, accesul Premier și United Explorer, Prezidențial Plus și membrii cardului de premii. Ultimele câteva grupuri vor fi cele din economie plus, economia unită și economia de bază.
  • Datorită COVID-19, îmbarcatul va începe cu oamenii din spatele avionului, totuși, apoi de către față pentru a promova distanțarea socială. Cu toate acestea, persoanele cu copii sub vârsta de 2 ani, împreună cu persoanele cu dizabilități, în armată sau de a călători prin Polaris Business / Mai întâi vor merge mai întâi.
  • Partea 4 din 4:
    In avion
    1. Imagine intitulată Fly United Airlines Pasul 23
    1. Conectați-vă la United Wi-Fi când este necesar. Dacă trebuie să stați conectat la cele mai recente știri sau social media, conectarea la United Wi-Fi poate fi o idee minunată pentru o mică taxă. Puteți decide fie să plătiți pentru Wi-Fi pentru întregul zbor, fie la câteva ore, în funcție de decizia dvs. (fie plata prin card de credit, fie prin kilometrajul). Rețineți că diferiți furnizori Wi-Fi se pot schimba în timpul zborului, dar este posibil să nu puteți obține Wi-Fi rapid datorită anumitor restricții.
    • Rețineți că United WiFi nu va permite aplicațiilor care transportă videoconferințe, inclusiv zoom și Facebook Messenger. Aceasta este de a evita interferența cu avionul.
  • Imagine intitulată Fly United Airlines Pasul 24
    2. Vedeți IFE. În majoritatea planurilor unite, va fi un ecran IFE în partea din față a scaunului. Puteți avea acces la multe filme și emisiuni TV și, de asemenea, ascultați muzică și podcast-uri. (Pe zborurile selectate, puteți juca și jocuri în IFE, deși acest lucru poate diferi).
  • În zborurile selectate din Boeing 737, va fi un serviciu Direcv pe IFE. Acest lucru vă va oferi mai mult de 100 de canale disponibile, gratuit.
  • Acest serviciu este disponibil numai dacă zborul este din Statele Unite continentale. Dacă avionul iese din această zonă, filmele / emisiunile TV înregistrate vor fi urmărite numai în IFE.
  • Dacă planul dvs. unit nu are nici o sursă IFE, puteți descărca aplicația unită și faceți screening-ul privat pentru a viziona filmele / emisiunile TV în avans.Există un suport de dispozitiv care este înaintea scaunului dvs. în acest scenariu. Puteți ține bara albastră și plasați-o peste dispozitiv pentru a vă urmări conținutul. Asigurați-vă că vă puteți conecta la United Wi-Fi înainte de a face această caracteristică.
  • Imagine intitulată Fly United Airlines Pasul 25
    3. Citiți revista Hemispheres. Dacă vă place să citiți sau pe un vierme, United are o revistă pe care o puteți citi. În această revistă veți putea citi mai multe secțiuni, inclusiv sport, călătorii, divertisment, fitness, educație și afaceri.
  • Imagine intitulată Fly United Airlines Pasul 26
    4. Încărcați dispozitivele cu priza de alimentare. În majoritatea zborurilor, veți putea încărca dispozitivele dvs. dacă vă decideți să vă aduceți priza de alimentare. Cu toate acestea, nu toate locurile vă vor oferi o priză de putere, iar pe zboruri interne, selectați Scaunul nu vă va oferi o priză de putere. Va trebui să verificați https: // Unit.COM / UAL / EN / US / FLY / TRAVEL / INFLANCE / PUTERE-PUS.HTML Pentru a găsi informațiile exacte referitoare la aeronava pe care o utilizați pentru zborul dvs.
  • Rețineți că va trebui să vă deconectați dispozitivele pentru decolare și aterizare pe instrucțiuni însoțitoare de zbor dacă sunteți așezat în apropierea unui rând de ieșire.
  • Imagine intitulată Fly United Airlines Pasul 27
    5. Săpa prin alimente și băuturi delicioase. În cele mai multe zboruri, vi se va da un serviciu de masă care poate fi gratuit (împreună cu băuturi și gustări) sau un meniu de selectare a meniului de alegere / bistro. În Polaris, veți obține mese libere în timpul zilei avionului.
  • Datorită covorașului-19, pasagerii economiei vor primi doar o cutie de gustări care include covrigi, o gustare Biscotti și o sticlă Dasani pentru cei care călătoresc într-un zbor care durează o oră (sau între două ore și douăzeci de minute). Veți primi mai multe informații prin a merge https: // Unit.COM / UAL / EN / US / FLY / TRAVEL / INFLUCH / DINING / INFLING-DINING-SCHIMBARE.HTML.
  • sfaturi

    Pentru cele mai multe zboruri, încercați să aveți 2 ore înainte de ora de plecare pentru zboruri interne și 3 ore pentru rutele internaționale la verificarea la aeroport. Unele aeroporturi pot chiar să pună chiar și anumite momente pentru a verifica, astfel încât să vă ajustați planurile de călătorie atunci când este necesar.

    Avertizări

    Să fie pregătiți pentru întârzieri sau anulări. În cazul în care vă pierdeți zborul, vă puteți alătura unei liste de așteptare, reluați zborul, verificați dacă aveți un zbor nou sau obțineți aeroporturi alternative.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar