Cum să zburați în așteptare

Standby-ul de zbor este o modalitate excelentă pentru a obține zboruri preferabile sau pentru a zbura mai ieftin. Ce este cool Despre standby este că puteți economisi bani în timp ce adăugați entuziasm la experiența dvs. de călătorie. Cu toate acestea, înainte de a sări într-o aventură de așteptare, există o serie de lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți. Pentru a obține cele mai bune din experiența dvs. de așteptare, trebuie să fiți pregătiți la o notificare minunată, faceți o mică teme înainte de a zbura și fiți un călător activ când ajungeți la aeroport.

Pași

Partea 1 din 3:
Achiziționarea biletului
  1. Imagine intitulată Zborul de așteptare Pasul 1
1. Aflați despre politicile de așteptare ale companiei aeriene pe care o zbiți. Companii aeriene cum ar fi liniile aeriene Unite și Delta au politici diferite privind pasagerii de standby. Aceste politici reflectă taxele, tratamentul bagajelor verificate și multe altele. Ca rezultat, ar trebui să faceți un minut pentru a citi politicile companiei dvs.
  • Imagine intitulată Fly Standby Pasul 2
    2. Achiziționați un bilet ieftin. Dacă obiectivul inițial este să zburați în așteptare, ar trebui să încercați să cumpărați cel mai ieftin bilet posibil pentru destinația dvs. finală. Fără un bilet, nu veți putea să vă clarificați securitatea și nu veți avea capacitatea de a profita de o oportunitate de așteptare de ultimă oră.
  • Cumpărați un bilet de la compania aeriană specifică pe care doriți să o călătoriți pe site-urile de călătorie cu reduceri, cum ar fi Travelocity, Priceline, Expedia sau Kayak.
  • Având un bilet la destinația pe care doriți să o faceți este importantă, pe măsură ce multe companii aeriene nu vă vor permite să zburați în așteptare dacă nu mergeți deja la destinație.
  • Imagine intitulată Zborul de așteptare Pasul 3
    3. Evitați cumpărarea unui bilet pe care nu doriți să îl utilizați. Amintiți-vă că standby-ul de zbor nu este garantat. Astfel, trebuie să fiți inteligenți despre biletul pe care îl achiziționați. Dacă nu vrei să o folosești, nu ar trebui să o cumperi. Acest lucru se datorează faptului că există o șansă foarte bună nu veți putea obține un bilet de așteptare.
  • Imagine intitulată Zborul de așteptare Pasul 4
    4. Obțineți un buddy Pass pentru a evita cumpărarea unui bilet. Dacă tu sau cineva știi să lucreze pentru o anumită companie aeriană, este posibil să fii de a folosi un "Pass Buddy."Această trecere vă va permite să vă arătați la o poartă fără a cumpăra un bilet. În general, Passes Buddy sunt singura modalitate prin care veți putea obține prin securitate și la o poartă fără bilet.
  • Linii aeriene oferă un număr setat de pași de prietenii lor angajați în fiecare an.
  • Buddy Pases poate permite utilizatorilor să cumpere bilete la o reducere abruptă - uneori între 30% și 60%.
  • În funcție de compania aeriană, Buddy Passes poate permite utilizatorului să verifice două pungi.
  • Imagine intitulată Zborul de așteptare Pasul 5
    5. Apelați înainte pentru a crește șansele de a obține un bilet de așteptare. Dacă intenționați să călătoriți în așteptare înainte de timp, probabil că ar trebui să sunați la compania aeriană și să le informați. În unele cazuri, companiile aeriene vă vor putea pune pe o listă de standby.
  • Partea 2 din 3:
    Asigurați-vă zborul la aeroport
    1. Imagine intitulată Zborul de așteptare Pasul 6
    1. Ajungeți la aeroport mai devreme. În cele mai multe cazuri, ar trebui să planificați să ajungeți la aeroport cu cel puțin două ore înainte de zborul pe care doriți să îl acoperiți. Dacă aeroportul este deosebit de ocupat sau au existat multe anii de zbor, poate doriți să sosiți chiar mai devreme. În acest fel, este posibil să puteți obține lista de standby pentru mai multe zboruri.
    • Șansele dvs. de a obține un loc de așteptare sunt mult mai mari pe zborurile anterioare - deci ajungeți cât mai devreme dimineața, așa cum puteți.
  • Imagine intitulată Zborul de așteptare Pasul 7
    2. Introduceți-vă la poarta de îmbarcare. După ce ați eliminat securitatea și ați ajuns la poarta zborului, doriți să fiți activați, ar trebui să vă apropiați de reprezentanții companiilor aeriene de la biroul de poartă și să vă prezentați. Lăsați-i să știe că sunteți rezervat pentru un zbor mai târziu și doriți să zburați în așteptare în zborul lor. Dacă nu sunteți deja într-o listă de așteptare, ei vă pot pune pe unul pe unul.
  • Fi cât mai politicos posibil. Amintiți-vă, reprezentantul companiei aeriene nu este responsabil pentru anularea zborurilor sau a altor probleme.
  • Imagine intitulată Zborul de așteptare Pasul 8
    3. Rămâneți la poartă până la taxiurile cu avionul. În timp ce vă doriți să renunțați ca îmbarcare, ar trebui să stați la poartă până când ușa avionului este închisă și taxiurile de zbor departe de Jetway. Acest lucru este important, deoarece echipajul de zbor ar putea determina disponibilitatea locului nou în ultimul moment.
  • Imagine intitulată Zborul de așteptare Pasul 9
    4. Plătiți taxa dacă sunteți selectat pentru a acoperi standby. Dacă sunteți selectat ca un fluturaș de așteptare, probabil că va trebui să plătiți o taxă pentru privilegiul. Taxele variază de către compania aeriană și pot varia de la 25 la 100 de dolari. Cu toate acestea, taxa dvs. poate fi renunțată dacă sunteți un fluturaș preferat cu respectiva companie aeriană specifică.
  • De asemenea, este posibil să plătiți o taxă dacă verificați o bucată de bagaje.
  • Partea 3 din 3:
    Creșterea șanselor de a obține un loc de așteptare
    1. Imagine intitulată Zborul de așteptare Pasul 10
    1. Lumina de călătorie. În funcție de compania aeriană și de circumstanțele specifice, șansele de a obține un scaun de așteptare pot fi mai mari dacă nu aveți nevoie să verificați bagajele. Acest lucru se datorează faptului că scaunele de așteptare sunt adesea umplute în ultimul moment, și este posibil să nu fie timpul să vă verificați bagajele.
    • În plus, dacă o companie aeriană verifică bagajele, poate fi verificată pe un zbor diferit față de destinația dvs.
  • Imagine cu titlu Fly Standby Pasul 11
    2. Fii deschis la schimbarea planurilor. Când vine vorba de standby de călătorie, va trebui să construiți într-o cantitate decentă de flexibilitate în planurile dvs. de călătorie. Fără flexibilitate, nu veți putea profita de avantajele majore ale standby-ului de zbor. Ca rezultat, așteptați neașteptat când stați în așteptare.
  • Informați pe oricine care ar putea aștepta la destinația dvs. că ați putea fi devreme sau târziu.
  • Asigurați-vă că zborurile de conectare sau alte opțiuni de transport sunt programate în mod corespunzător.
  • Anulați sau postpone de cazare la hotel dacă veți fi întârziată peste noapte.
  • Imagine cu titlu Fly Standby Pasul 12
    3. Călătoriți de tine. Deși este posibil să călătorești în așteptare cu un grup, este foarte greu să faci acest lucru. Acest lucru se datorează faptului că există, de obicei, doar câteva locuri de așteptare disponibile pe un avion dat. Dacă călătoriți în așteptare cu un grup, grupul dvs. s-ar putea să se spargă și poate fi pus pe două sau mai multe avioane diferite.
  • Imagine intitulată Zborul de așteptare Pasul 13
    4. Concentrați-vă pe vremurile de vârf. Dacă intenționați să călătoriți în așteptare, încercați să zburați uneori când mai puțini oameni zboară. Acest lucru se datorează faptului că mai mulți oameni care zboară, cu atât mai puține locuri vor fi disponibile în anumite zboruri. În plus, mai mulți oameni care zboară înseamnă mai multă concurență pentru câteva locuri de așteptare care pot fi disponibile.
  • Nu intenționați să zburați în așteptare în timpul săptămânii de vacanță, sărbătorile majore sau în timpul evenimentelor specifice (cum ar fi Super Bowl sau Olimpice).
  • Imagine intitulată Zborul de așteptare Pasul 14
    5. Alăturați-vă unui program de recompense ale companiilor aeriene. Multe companii aeriene vor acorda tratament preferențial membrilor programelor lor de recompense. Astfel de avantaje includ să fie mutate în partea din față a listei de pliante de așteptare, plătind o taxă mai mică pentru a acoperi standby-ul sau obținerea unui upgrade gratuit. Astfel, luați în considerare aderarea la un program de recompense dacă intenționați să zburați în așteptare în viitor.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar